14488
-
Skyline #8701 A 240 sx jelentősen könyebb,a lóerő nem mindegy lásd kispolszki vs ferrari:)
Állítgasd a kocsit,egész jók a beállítgatások hatásai..:)
Amúgy az irányítás most egyedül talán a sprintben nem az igazi...Meg ott olyan túlzás az egész...
Egyrészt kicsit nekem az előző 3 nfs irányítása jut eszembe a sprintről (kivve hogy iszonyatosan el lehet dobni a vasat), és elég mókás amikor a 2literes 4hengeres evóval 360-al repesztek :)
Meg megdobott egy kis homok a pályán eldobtam az evo-t de amikor 360-al megérkeztem a macskakőre na ott csak lassult a vas úgy 350-re...:)
Az egyedüli pozitívum a sprintben a sebességérzet...
-
#8700 én megvagyok elégedve a gammával teljesen.ma próbáltam ki,és teljesen jó.ugyanúgy megy mint a demo.teljesen hibátlanul max beállításon.és szerény véleményem szerint nincs semmi baj a game-vel.kicsit fura még megkell szokni,de már kezdem tudni kezelni,és teljesen átlátni.jólesz ez továbbiakban is.én megkaptam amire vágytam. -
at16 #8699 a min: 1536
a max: 3072. a minimumot írjam át 3072 re? jó 5 let ? :/ -
Szabi1991 #8698 nah ezt már nem hiszem el xD -
at16 #8697 szal a lapozáfájlt mekkorára kéne állítan vagy az hogy? 1536 mb on van -
#8696 1.6 procim van és minimum grafikán teljesen jól megy(csak ritkán akad egy képkocka) -
#8695 Normálisan összerakott gépem van, COD4, Hellgate simán megy, sőt még a crysis demoval is elég jól boldogult...szóval sztem nem a gépemmel van a gond. Érdekes módon az mw meg a carbon is produkált ilyen érdekes röcögéseket (de nem ilyen mértékben). Az már csak hab a tortán, hogy az mw volt az egyetlen ami még a 360-at is hullamerevre fagyasztotta...pedig egy konzolon azért az ciki (ráadásul eredeti soft, szóval még arra sem lehet fogni, hogy a warezolt verziónak volt baja) :).
© at16: a minimum meg a maximum méretét ugyanakkorára állítod és akkor fix méretű lesz, nem töredezik ezer fele:). -
raymond01 #8694 a bal felső sarokban lévő pill helyezés mutató akármi táblát hogy lehet eltüntetni zavar nagyon!
-
#8693 Megszereztem: Pro/Kontra
+Szép Grafika
+Jó hangulat
+Rengeteg tuning és sok autó (Előző NFSek-hez képest)
+Valóságszerű irányítás (de nem mindenhol)
+Valóság szerű árak (Tuning,javítás)
+Törés
-"Rohadtnagy" gépigény (Core 2,Nvidi 7600GS,min. 1024x768)
-Átláthatatlan menük
-Érdekes,kissé csalós ellenfelek (630 pacis EVO-mat lenyomta egy 320 pacis 240SX.... pedig 1x váltottam csak el)
-Érdekes gyorsulások (Speedchallange 0-300 ra 7secc alatt kb...)
-Szinte irányíthatatlan drift....
Nekem ez a vélemyénem :) -
Szabi1991 #8692 drag gépem :D
drift gépem:
-
at16 #8691 normálatlanul is össze lehet rakni gépet? lol amugy nem értem ezt a lapozófájlos dolgot . ezt hol tudom megnézni, meg hogy kellene azt állítani? -
#8690 norműlisan összerakott gép kell, csak nemérti meg senki.... athlon 3200+ x800xt 1 giga ram (ddr),normális a windows lapozofileja, 1280 4AA high minden, 35 fps, mint 29-30.. -
#8689 Japó design, japó pályán, nem szabad többet várni tőlük :DD
/elég uncsi már ez a sok sirás hogy nekem ilyen géppel igy ugy akad :\ / -
at16 #8688 SWAP fájlod fix méretű? azt hogyan lehet állítani vagy annak mi köze van a játékhoz? -
razz #8687 mi lehet nálam a baj? megyek egy versenyt végén bejön a kép és nem tudok tovább lépni a töltö képernyöre.mit csináljak?(hiába nyomok bármit nem lép semmere. se restart semmi.)amugy van hogy tovább tudok lépni van hogy nem.valaki? help -
Skyline #8686 Én úgytom hogy az 1950-es erősebb kártya mint a gef7900 gs...A demo-t egy 7900gs-el toltam de azon mindent maxratolva (kivétel az élsimítás) 1280*1024-ben hibátlanul ment... -
#8685 Hát ez a grafmotor is botrányos lett, mind az előző nfs-eké...x1950pro, 2G RAM, A64 3700+, graf low meg off ami csak lehet, sound low, össze vissza szaggat, swap fileom fix méretű, ráadásul nem azon a vinyón van mint a win, szóval ezen még dolgozhattak volna...így tuti nem lesz ebből vásárlás, majd ha jön pár patch:(. -
Skyline #8684 Amúgy nemtom hány éves lehetett a pálya designer vagy agyilag mennyire lehetett zaklatott de pl ezen a pályadíszítésen rendesen csak röhögni tudtam...
eeeeezmicsodaaaa -
Skyline #8683 Nyeh pár kép:)
Egy kis grafikai bug a füsttel (sokhelyen észrevehető:) )
Hacsiroku:)
-
#8682 Valaki nem tud 100%os save-t? -
at16 #8681 sziasztok.
:(
egyszerüen 640*480 ba nyomom minden low on meg kikapcsolva és 2-3 mpenként beszaggat a játék. hát ez LOL
a Cod 4 fullon amit enged 1280*1024 be simán megy. ez meg akad mint a fos törlöm is. pedig NAGYON JÓÓ JÁTÉK -
OBBEY123 #8680 kimondta hogy az elején vagyok? :D -
#8679 Trustedre raktam én is, szerencsére nem fagyott még ki 1x se (Vitality), de ha Alt+Tab-ot nyomok itt figyel a Dos ablak -
#8678 Ez tényleg fura, mert én csakúgy próbaképpen megnéztem a demót és elindult. Igaz, hogy szaggat mint állat, de elindul, pedig Celeron 2GHz procim, 512 RAM-om, és 128 MB-os FX 5200-as vidikarim van. Mondom, tényleg ratyi volt, de nekem legalább elindul. Nálad simán kéne futnia. -
#8677 melyi ka legujabb ati radeon frissités és hol találom??thx.. -
Skyline #8676 Replay továbbra sincs,számomra ez az egyetlen negatívum,hogy rohadna ki az EA....Nemtudom mi a faxért kell a rohadt visszajátszást egy olyan játékból kispórolni amiben a látvány igenlényeges...És drif is van..:)
-
#8675 Titta ari pinki tütü! xDDD -
#8674 hali! 1280x720 felbontásra azt irja a HDTVm hogy nem támogatott üzemmód és feketeség van, lényeg hogy neketek lehet állítani 1360x768ra? mert nekem ez a felbontás kellene, mert most 1024x768 ba megy de a kép 16:9-es ami jó
csak kevés hozzá az 1024 és kicsit homályos, és kellene 1360.
HDTV RENDELKEZŐK HELP -
#8673 teccik fiúkákok?
-
#8672 512 keves alapbol es az Intel procik felepitese masabb azokat inkabb tervezesekre epitik mint jatszasra, ezen felul annak az arabol vehettel volna egy sokkal jobb AMDt. -
#8671 de nem értem a faqban leirtak alapján annyi a külömbség hogy nem intel penitumom van hanem celeron, de a http://www.systemrequirementslab.com/
azt irja hogy simán megfelel a gépem akkor nemértem mér nem indul el és csak egy fekete hátteret mutat belépésnél -
#8670 Van benne replay? -
BIZ0906 #8669 Több ram kéne és celeront pentiumra. -
rush21 #8668 Én is a regeditbe írtam át és emiatt nem adja a videokat! -
Ariakus #8667 Nem tudom minek egy ilyen játékot magyarítani, mintha olyan rohadt bonyolult lenne. Tudom , hogy nem mindenki tud angolul, de akkor is , ez a játék olyan egyszerű mint egy facsipesz. Azt megértem ha valaki rpg-hez magyarosítást tölt le, de ehhez... -
#8666 mindent off még nem próbáltam de sokmindent levéve 1280-on élsimítással(és anélkül is ugyanolyan) 20-25 az fps, de még amikor 30 akkor is látni hogy akad. Játszható végülis, de akad. Amúgy nem vmi nehéz kingen segítségeket, abs-t kikapcsolva se. Drag talán kicsit nehezebb, de az se vészes. Gondolom késöbb nehezebb lesz :) -
#8665 fáj a tudásotok... remélem magyar is a tetejébe a gém, mert akkor ugyancsak grat:D -
#8664 Nekem tudjátok mi szaggat? az EA logo "bevezetője" az szaggat mint meg a hang is aztán elvan csúszva meg minden :D -
#8663 nekem az a gondom hogy el akarom inditani a játékot és csak egy fekete képernyöt ad be, várok egy csomo idöt de kilépni se tudok csak ha ujrainditom a gépet valaki segitene, hogy mi a gond ?
gépem: intel celeron 3Ghz , 512MB ram, X1650pro 512MB, -
#8662 ok! KÖsz akkor jobban fut mint a demo. Nekem 320gts van úgyhogy nekem is menni fog. Egyébként 2gb ram és 5200+ 2.8ghz és 1680x1050.