14488
-
#8901 Ezt bemesélitek magatoknak. Mér van az hogy egy csomó embernek csodásan szalad a tört? A TDU topicban meg azért szarozzák az Atarit mert a szerver baszakszik néha. TDU köröket ver az NFS mostani epizódjaira.
Na, hogy ne csak off legyen. Nekem bejön. Sokkal jobb mint a Carbon, kikapcsolt segítségekkel kellemes az irányítás is. Tetszik, hogy figyelni kell a törésre, mert azért ha csúnyán odavered a kocsit akkor belekerül pár ezer dolcsiba. Grafika korrekt, a füst nem tetszik, mint ahogy sokaknak nem, de ez a legkevesebb. A menü számomra nem zavaró, simán átlátom. A drift is jó, a drag is jó, nem tudom mi mást várhatnánk egy arcade gémtől. 10-ből 6 pontot adnék rá szerintem, még akkor is ha ez senkit nem érdekel:D (azért csak 6ot mert igazán újat nem mutat.) -
Skyline #8900 Joh azért egy 6600-tól mostanság mit vársz? -
#8899 Hát igen. A Most Wanted megjelenésekor vettem új VGA-t. Mert az akkori kártyámmal akadt. Az újjal ment rendesen, aztán jött a Carbon az is elég jól elment.
Most 2 évvel később a Most Wanted óta, már nem akarják, hogy még mindig a régi kártyával játszunk.
Ideje beújitani megint egy új VGA-t. Ez a céljuk. -
#8898 ezt kétlem mert a DEMO is swappolt. Szval nem a warez gondja. -
FafejTom #8897 Nálam egy amilo Notbookon gyönyörűen elfut 2gb ram,Gforce 8600M,reccenés nélkül,1280x800as felbontáson.Eddig nem tetszettek az NFS játékok,kivéve porschés részt anno:)Azóta ez a legjobb húzásuk szerintem,szép és hangulatos,az irányítás még billröl is kellemesen nehéz,de élvezhető.Mindez az én véleményem,amit senki nem kérdezett?;) -
razz #8896 hát mert olyan fasz vagy(unk) leszedted(tük) és nem jo.hát 1 ezrest tennék rá hogy eredetivel nem csinálja.ea-nem szar (anyira).tdu topicot idézem: az atari egy szar.nem kell elmondanom mér(mi jo akkor?).amugy tavaly volt a carbonnál is hogy nem lehetet felvenni az adot embert mert kidobot asztalra.eredetivel nem.ugy gondolom az EA-sok probálnak védekezni különbözö kibaszásokkal a warez ellen.ebböl meg az jön le hogy bugos szar az egész mikor nem is.nekem is baszakszik rendesen a játék hogy kifagy hol ujraindul hol belagol 10mp-re.de mielöt kijelentünk dolgokat megkéne nézni mondjuk ööö...egy eredetivel is.értem én nem fogod(juk) megvenni már csak azért se.a kijelentéseidnek sulya van.ezt jobb ha meg tanulod.(kortol függetlenül mindenkinek javaslom ellöb gondolkodjon mielöt olyat állir ami nem feltétlen igaz.) -
#8895 Amúgy jó játék lenne tényleg. De hát akad ezért nem jó^^ -
BIZ0906 #8894 A verdák kidolgozása szerintem is odaasz. De ez az akadás azért bánt engemet de majd rájövök mitőlva és akkor nem fog zavarni (remélem) bár egy 9600 hát majd kiderül. -
Skyline #8893 Hát nemtom,de sztem a porsche óta ez a legélvezetesebb nfs irányításban,hangulatban,kihívásban...
A grafika meg sztem fasza,főleg a kocsik..ti nemtom mitnéztek,cseh2-t?:) -
mentos-boy #8892 ...kivéve az irányítást... -
#8891 Úgy néz ki az NFS fiúk egyre rosszabb játékokat hoznak ki. Már nincs meg az az igazi verseny feelingje, mint a korábbiaknak.
Ez egyre inkább hasonlit valami autó szimulátorra, mint Pl. a GTR vagy Nascar játékokra. -
#8890 Mekkora sz*r ez a játék Demó. Nagyon unalmas pályák vannak rajta és nagyon ronda. A teljest még nem próbáltam ki, de ez a demó ez letörölni való.
Akkor még hozzá jön az is, hogy jobb grafikai beállitással akad a játék.
Na nem annyira mint a Crysis, de a elég rendesen, ahhoz képest milyen ronda. -
#8889 Igaz akadt a játék ezerrel teljesen játszhatatlan volt de mint mondtam a Vitality csapatnak hála már maxon megy a játék semmi akadozás töltés swapolás !! Ugy tünik nekem valamiért nem volt jó a Reloaded xxxx-je !! -
#8888 ja -
Bandeeka #8887 hello!
Lenne 1 láma kérdésem, bekerültem 1 battle machine nevezetü versenyre, de már vagy 10x letoltam és nemtudom hogyan kell a karrierbe tovább lépni. Pls vki segitesen köszönöm -
ZPapp23 #8886 Van ebben Aston Martin? Amúgy hogy énis hozzászoljak, nfs1 volt a legnagyobb és utána az nfs most wanted hozta még azt a feelinget szal mindkettő minden téren ott volt. Ezek az újak meg no comment... -
Akylleus #8885 sziasztok. egy olyan kerdesem lenne, hogy tudnam beallitani, hogy az optionsben elmentse a beallitasaimat, es ne kelljen allandoan ujra es ujra kell allitgatnom mindent. meg neha a jatek egyszeruen megfagy es semmi nem tortenik, ki kell kapcsolni a gepet, hogy ujra tudjam inditani.
tudna ezekben valaki segiteni? elore is koszonom! -
#8884 sziasztok
hát játszottam a játékkal és hát az eddigi legsz*rabb nfs már ne is haragudjatok.. :( ennél még a carbon is jobb..
menü 0, irányítás 0 törés 0 graf elmegy..
bocsi, ha valakinek belegázoltam a lelki világába, de nekem ez a véleményem.. -
Skyline #8883 A virtuális memóriázást próbálta valaki akinek akadt? -
Skyline #8882 Fúúú bazz...Na..:)
Versenynap: Több különböző verseny mindért pontot kapsz.
XY pontszám kell ahhoz hogy győzz és további xy ahhoz hogy fullra lenyomd a napot.
Általában ha győzöl kiírja automatán hogy el akarod.-e hagyni a versenyt,célszerű nemmel válaszolni és továbbnyomni amíg le nem nyomod és megint meg nem kérdezi magától hogy el akarod -e hagyni...Ekkora IGEN. Ha elötte kilépsz tedolgod de akkor tényleg 0-ról indulsz.
Miután kiléptél ott a térkép,ha jobban rámeredsz láthatod hogy megnyílt új útvonal új versenynap felé. Odamész...Vagy a garázsba...Akkor nyílik meg új útvonal ha egy adot napot megcsináltál...
Állíts a monitorod színén vagy vegyél fel szemüveget vagy nemtom,de a térképen tök jól látható minden amikor új placcot ad még villog is... -
#8881 Wesker: neked régebben akadt és azt írtad, hogy megoldottad. Hogyan? -
#8880 Szerintem ebből érni fog a patch.
Mindenesetre nem azzal a tipikus szaggatással találkoztunk néhányan.
Szerintem akkor is a processzor körül nincs valami rendben. Van benne egy bazi nagy bogár. De legalább C nyelv :) -
#8879 úgy, hogy ha kilépsz akkor mehetsz a következőre, nem kell visszalépned. Fura, de ez van :D -
Skyline #8878 Na akkor még odais basz....:)
-
#8877 Én ezt az egészet nem értem !! Itt meg hogyan lehet versenyezni ??
Hogy van ez az egész ?? Ugye vannak a versenynapok meg is csináltam kiirta hogy lenyomtad a versenynapot megcsináltam mindent !! El is mentem !! De amikor kilépek a karrierből vagy a versenynap elhagyására megyek !! Hogy tuningoljam a kocsit mert van lové és amikor visszalépek kezdhetek megint mindent elölröl !! Mert azt irja ki hogyha kilépek a versenynapból akkor legközelebb újra 0 pontom lesz !! Ezt magyarázza már el valaki hogy van !! -
#8876 Húzva van^^ -
#8875 Érdekes. Akkor itt más lesz a hiba. -
Skyline #8874 Franctudja alapon ketyegve a c2d6300-as nagyjából egálban van a 4800 x2-vel (utóbbi az enyém) és nállam nemszaggat nálla szaggat...nem a proc itt a gond... -
#8873 szóval akkor nálam ezért jó.ogé. -
#8872 Akkor a P4 3,2-es HT-s proci kevés :( -
Skyline #8871 Antiheronak a c2d 6300-asán akad gef8800 gts-el.. -
Skyline #8870 Nállam 169.04 van... -
#8869 Ez az akadozás nem a memóriától van, hanem a CPU-tól.
Véleményem szerint pár modul kiszámításának a feladatát GPU helyett rábízták a CPU-ra, ami, főleg ha gyengébb AMD, erőlködik. Így grafikus kártyának elég a 6600 GT, ami elég meglepő, és jó, de nem ártana jobb cpu-t venni a gépbe, és ha lehet, akkor minimum egy Intel P4 maximumot, vagy Intel Core Duo-t az átlagos kategóriából. Nem akarom se a programot se az AMD-t fikázni, nem vagyok Intel párti sem, és nem ajánlom a Celeront. De úgy gondolom, hogy Core Duo lenne a gépembe, többi változatlan, sokkal könyebb lenne az élet a pc-men belül. Jelenleg egy AMD A64 3200+ van. -
#8868 tudsz magyarul? :D Én 12-re tippelek :P -
david508 #8867 na mindegy jó éjt mindenkinek -
david508 #8866 jaj hadjuk már kérem :D -
#8865 169.09-es driverrel jobb? Ti ezzel próbáljátok?
Lehet hogy az a baj hogy nekem a legújabb whql van fent, nem a beta. -
#8864 Akkor se kell csúnyán beszélni -
Skyline #8863 Az egyesen esetleg az Ati miatt nem,azon sosem lepődöm meg amikor az ati tulajokk nyavalyognak driver/patch után...de a kettest akkóseértem:) -
#8862 Azt nemtudom de mivel látom hogy hasonló a konfig így én nem fognám arra hogy az engine lenne szar.