Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Hát azt rosszul hallottad, az viszont lehet, hogy még optimalizálnak rajta kicsit... bár EA... tehát nem hinném.. kell nekik a pénz, amit a hardware-gyártóktól kapnak...

][ ВАЗ ][

Hassan B
Egyáltalán nem maradnak ugyan olyanok, fõleg egy súlyos sérülés után nem... az más kérdés, hogy te nem veszed észre.

][ ВАЗ ][

mert olyat hallotam hogy a demot azé csinaljak nagyobb gépigényre hogy vegyenek az emberek cuccost a gépbe!!!!!szallll
Nálam ilyen:

tiburon26
nemvagyok benne biztos hogy olyan jo dolog történt veled!ijeket kérdezni komolyan mondom...

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
jézus!

Nagyon jo dolog történt velem!!!Ujratelepitettema gépem és eddig lowon mert a PS de most fullon😮😮😮 a rendszerem volt leterhelve!De most nagyon jo lett!Ja és egy kérdés....A demonak nagyobb a gépigénye mint a fullnak?😄
berczely
Nem gondolja rosszul!Én odavertem a kocsit már alig bírt menni!!!<#hehe>Sõt van is oylan videó ahol összetörik az autót és már alig bír menni és mondom én is tapasztaltam a skyline-al.lehagyott mindenki vánszoroktam ott a pályán!

Pepsi Twist
na nekem most nem indul el (a vinfos hibát észlelt... idáig ment)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tiburon26
nos rosszul gondolod!a vezetési tulajdonságok akárhányszor odavertem a kocsit ugyanazok maradtak

Nem kamera rángatásrol beszélek, azt én is levettem hogy a játék része xD

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

gduck
A grafika egyáltalán nem rossz, a törés meg ugyi azért van hogy utánna kemény pénzeket kell majd fizetned hogy újra versenyképes járgányod legyen 😉 És ha menet közben töröd a járgányt, akkor a vezetési tulajdonságai is változnak (gondolom én) 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

berczely
A rángatás az alap szerintem nálam is rángatózik a kép szerintem a sebességet akarják érzékeltetni vele nem a gépben van a hiba!!<#ejnye1>

berczely
Maga a grafika szerintem nem rossz!Én kb enyit vártam az EA-tól<#idiota>

Énis ezt vettem észre hogy habár 30-40fpst kihozok belölle jo beállitásokkal mégis rángat és olyan érzésem van hogy 10fps korul rohangál holott látom Frapsel hogy 30-40van...

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

tiburon26
a legidegesitõbb hogy demo elõtti videokon ugy néz ki a játék hogy leesett az állam!ez a kész átverés!

berczely
Hát faszán össze lehet törni a kocsit de nem néz ki jól az a törés<#idiota>Szal nem csak lehúzod a festéket,bereped az üveg hanem le is esik valami <#hehe>

Hm akkor ezek szerint megiscsak a demo lesz a gond. Remelhetõleg a full nem lesz ien. 😞

Érdekes nálam nem akad... <#confused>
tommyg
nem a gép miatt akad, nekem maxon 50 fps mellet berángat, szarul van megcsinálva és kész

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tiburon26
hát nem ez!crysis pl!hasonló konfigom mint a tied ugyanez a vga-m!de a crysis erõs mediumon akadásmentesen fut rajta!ez meg állandoan akad!grafikailag pedig egy napon se emlithetõ a crysis-al!

nállam ien 😄D

Szoval senkinek sincsen tippje? Tudom hogy nem mai gép, de azert talan annyira mégse gyenge hogy 640x480ba is akadjon orrba szájba 😄

LeWyTy
LOL?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát ha ez gyenge grafika akkor nem tudom mi neked a jó grafika...

És ez még csak 1024x768 Full-on...
tiburon26
lehullik elõl a spojler-aszongya totálkár!

joshua
De akkor nem kellett volna annyira isteníteni demo elõtt hogy milyen fasán törnek a kocsik.

tommyg
nem, a törés az már macska

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tiburon26
endem leginkább a gyenge grafika akaszt ki!de az állitólagos törés se kutya.

Hihi <#bee1>
Sziasztok.
Van valaki aki hasonlo konfiggal probalta a demot mint én?
3200+Barton,1GB ddr dualban, 7600GT@600/1600.
Gyakorlatilag mind1 mien magasra állitom a grafot a jatek egyszeruen akadozik, holott az FPS rendben lenne. Egyszeruen élvezhetetlen de még 640x480ba is. Ez demo hiba szerintetek? vagy egyszeruen csak ennyire gyenge a masina?

berczely
Am nem tudom miért kell a törésen kiakadni..nem derbis játéknak készült.FlatOut 2-vel hasonlítgatják sokan.ez csak egy funkció hogy érdekesebb legyen a játék!Nem a legjobb a törés de sztem nem az a lényeg hogy fúú de összetöröm az autót hanem inkább nem kéne összetörni...

berczely
Én is így sorrendeznék<#vigyor3>

ezzel egyet értek.
DarkSector
Helytelen a válasz. <#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
1. prostreet
2. ug1
3. mostwanted

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Mármint ha növekvõ sorrendben érted, akkor igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
szerintem. prostreet(demo alapján)-ug1-mostwanted a top3 ha az új tuningolós nfs-eket nézzük

Leggynegébb? No jó hogy nem tetszik neked de nem a leggyengébb. Azért attól messze van.
Amúgy nekem tetszik

ez így van tökéletesen igazad van
gduck
Nem olvastam még sehol, de gondolom a kocsikat lehet vhogy "cserélgetni" (az ellenfelek által használtakat használni). Eddig a language fájlt néztem, abba benne van minden (usa verzióhoz lehet majd használni) 😊

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
Ugyanez, de nem a leggyengébb.

joshua
Bocs emberek, de ez a játék nekem se jön be. Grafika lehetne sokkal jobb...
Amiket kiemelten emlegettek h milyen jó lesz meg minden azok íme: füst, ami sztem nagyon csúnya. Elmosódott homogén szürke izé. Törés, ami nagyon nem jó. Még a san andreasba is jobban van megcsinálva.
Hamár need for speed, akkor nekem a most wanted tetszett utoljára.

Ja és ezt a játékot halomra veri a Fletout 2. Mind hangulatban ,mind törésmodellben és szinte mindenben.
Bocs akit ezzel megsértettem de ez az én véleményem.<#nyes>

Mi a jó ebbe a játékban? a törés az szar bent mindig ugyanazok az alkatrészek szakadnak le!!!
nálam is van 8xaa

nekem tetszik

sztem ez a játék a világ leggyengébb játéka egyszerûen nem tetszik!!!!!!!!
Nektek mi a véleményetek???
VRSDM
mindenkinél jó. nálad nem, lehet hogy a tömörítésbe valami nem kóstál a gépedben nemtudom.
mint látod a játék mûködik mindenkinek, ha csak nálad nem akkor az gyanúra ad okot hogy te vagy a ludas.

Evogordon
Akkor csak nekem volt 4x simítás? Mind1 már nem tudom megnézni mert töröltem...

Akkor nem a játékkal van a baj?
most mé' monnyátok hogy nem jó a törés ?? <#idiota>