14488
-
Balinthun #8941 Ezt én is megtaláltam csak azt nem vágom hogy itt melyiket kell letölteni???? -
#8940 6000-esből nincs egymagos, ne szakértsél már itt légyszi.... -
#8939 Igen, ment a játék szaggatás nélkül a gyorsulásos versenyen.
Többin majdnem változatlan, de kikapcsoltam a minitérképet, meg mindent, amit lehetet, és érezhetően kicsivel jobb lett.
AMD Athlon 64/FT Driver megtalálható itt:
http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html -
Balinthun #8938 1 magos 3000+ -
#8937 Azon belül milyen? 1 magos, 2 magos, FX? -
#8936 LOOOOL:D -
Balinthun #8935 azt el tudna mondani nekem valaki hogy pontosan milyen processzordrivert kell letölteni ??? Amd 64-em van -
#8934 Sziasztok!Valaki megtudná nekem szerezzni Ezt a számot(Dundika-csal rázz fel!)Elöre is köszönöm! -
labi83 #8933 Magyarosítani akarja valaki??Ha igen az irhat! -
Balinthun #8932 azt el tudna mondani nekem valaki hogy pontosan mit is kell letölteni ??? Amd 64-em van
-
labi83 #8931 http://www.mininova.org/tor/994462
Ha jó torrent is!!! -
Detonator86 #8930 sziasztok, tudna valaki adni egy linket ahhonnan le lehet szedni a vitalitys verziót?
köszi -
#8929 Srácok! Elképesztően jó hírem van!
A Need For Speed: Pro Street (V)
AMD A64 3200+ processzoron, Geforce 6600 GT videókártyán, 1280x1024-es felbontásban megy a játék SZAGGATÁS NÉLKÜL!
Operációs rendszer: Windows XP SP2
VGA Driver: 81.98
Processzor driver: A legújabb, amit az AMD oldaláról töltöttem le. -
RedRiot #8928 próbáltam <---- természetesen -
RedRiot #8927 A HK-t még nem próbálta, de a Reloaded és a Vitality nekem ugyanúgy akad. -
ntex #8926 Kipróbáltad a HKZondát ? -
#8925 Te meg olvass vissza még többet és rájössz, hogy hülyeséget írtál... -
mentos-boy #8924 Hálistennek nekem a reloaded crck-el is tükéletesen megy a cucc, semmi bajom vele... -
labi83 #8923 Ha te mondod!!!!Kipróbálom a másik verziót és majd szólok,hogy jobb e!!!Ok! -
ntex #8922 Olvass vissza 1-et könyörgöm... -
labi83 #8921 Hali mindenki!Hát tényleg érdekes ez a játék, hogy penge gépen beszagatt meg stb!Az én tapasztalatom,hogy a processzor a lényeg annak kell atomnak lenni,mert ezer féle képp próbáltam futtatni,hogy miért is ilyen rángatós a kép,és végül csak a processzor maradt!!!Ha low-on ha high-on játszottam akkor is gatya volt!!Szóval csak ennyi! -
ntex #8920 Erről beszéltem, itt sokan nem fogják fel hogy a A RELOADED VERZIÓ MIATT SZAGGAT A JÁTÉK MERT SZAR A CR*CK -je
A nyert cuccokat úgy tudod feltenni hogy bemész a garázsba és ha előre tárolt volt a Blueprint -je az autónak akkor újat kell csinálni mert a Pre-Tuned -et nem lehet megváltoztatni.
Ja és nem csak az Impreza hangja állat, az összesé nagyon durván ugyanolyan akár az igazinak. Ha a motorháztető nézetben mész akkor lehet a legjobban hallani a turbó hangját is. Bexarás tényleg mennyire eltalálták ezt a game-t... -
nono55 #8919 na én is leírom a tapasztalataimat.lenyomtam a RELOAD-os verziót ami szaggatott veszettül.a konfigom lent látható.
letöröltem és felnyomtam a hkzondás verzsönt+vitalitis krekk és minden fullon, akadásmentesen.akkor kezd nagyon kicsit belassulni amikor rádugom a MOMO RACINGET, de az sem veszélyes.valamit egy két felesleges játékot töröltem a gépről és a virt. memóriát 3500-re raktam.
innentől kezdve már csak a peccsre várok, feltételezem azzal már tökéletesen fog futni.
és egy kérdés:verseny után nyertem egy Tire csomagot, azt, hogyan tudom a kocsira varázsolni, hogy ne kelljen fizetni érte?vagy azt a nyereményt automatikusan felrakja a verdára?
(a legelső autó amit vettem, az a Subaru Impreza, állat a hangja) -
#8918 kanyarban lassíts és be tudod venni. vagy kézi :) Csak nagy sebességnél nem kanyarodik annyira. Szerintem jó lett az irányítás. -
#8917 options > gameplay > assist... asszem -
RedRiot #8916 Az akadást egy kicsit sikerült csökkentenem úgy, hogy az Enditall-al bezártam mindent amit lehetett.
Akkor egy gyors kritika:
Grafika: 10+ A kocsik gyönyörűek - a formák hibátlanok, nincsenek elnagyolt részletek. A tuning/dekorálás überelhetetlen. Elkezdtem dekorálgatni a Cobaltot, és azt vettem észre, hogy már másfél órája csak ezzel szórakozok!
Hang: rendben vannak ezek is, szép motorhangok, a zenékkel sincs gond.
Menük, design: meg lehet szokni, és elég látványos.
Irányítás: rakás szar. Sokat gondolkoztam hogy miért nem tetszik, asszem rájöttem: olyan lassan kormányoz, hogy a kanyarban nem a kocsi alul/túlkormányzottsága miatt csúszok ki, hanem egyszerűen nem fordulnak el a kerekek a megfelelő szögben! Gyors irányváltás kizárt. Lomha, szar, rágógumi-fizika. Még jó hogy szinte minden pálya 20 méter széles, és hogy 200 méteres sugarútól ritka a szűkebb kanyar. Kíváncsi lennék hogy egy igazi magyaros szlalomverseny-pálya hogy működne a játékban! :DDD OK, hogy arcade, de ettől egyértelműen jobb még az UG1, vagy a Flatout 1 is, amik már ötéves játékok.
Persze, meg lehet szokni. Biztos át lehetne szokni a kutyaeledelre is, de minek a szart megszokni?
összességében 10-ből 5 pont. Többet ki lehetett volna hozni belőle.
-
#8915 neh remélem a sok szaggatós üzi mellett feltünik a hsznem, és megkérdezem ujra:
sziasztok
ps2n játszok vele.rosszabra számítottam.szóval van 2 problémám:
1.hiába kapcsolom ki az optionsban az ÖSSZES versenytipusnál az összes segitseget, versen közben féktávon diszkréten felvillan az ABS ,illetve ott van az SM is(gondolom stability managment) meg a TCS.szóval ki vannak kapcsolva és működnek-_-
2.career modon kivül nyomtam egy speedchallenget, hazavágtam szegény sylviát kiirta TOTALED. de az autón egy karcolás se.ez a ps2 hardwerének köszönhető, és nem törik LÁTHATÓAN a ps2es verzioban az auto, vagy careeren kivül, nem látszik a törés?bár ez elég érdekes lenne...
köszönöm a válaszokat elöre is
kösz -
RedRiot #8914 Tiati, Dzsotin:
annyiban igazatok van, hogy manapság már nem megfizethetetlenek a 2 magos procik, és hogy a ha nem kiegyensúlyozott a konfig, akkor előfordulhatnak gikszerek.
Attól függetlenül a konfigom (A64 3500+, 1GB RAM, X1650XT/256MB) szerintem megfelel a jó átlagnak. Az árlistákon ez már low-end kategória, de a már üzemelő, megvásárolt gépek között azért nem egy ócskavas.
Kb. egy hónapja volt a Steamnek egy online adatgyűjtő akciója, csekkolták a userek konfigját. Az eredmény megtekinthető volt: nem volt egy része sem a gépemnek ami gyengébb lett volna az átlagostól. Pedig azért a Steamen nem feltétlenül albán kecskepásztorok és kazah munkanélküliek gépei vannak regisztrálva, vannak ott amerikaiak, németek stb. Szóval nem szarok még ezek a gépek, ha nem adnak ki peccset, akkor külföldön is sokan fognak hőbörögni hogy mé' akad.
(Persze lehet hogy ezt hiába írtam, ha vki BMW-vel jár, annak nehzéz elmagyarázni hogy a Daewoo is autó :)
Azt hiszem a gépem azért jobb a minimális rendszerkövetelményektől, ezért lowban elvárnám hogy min. 25fps-el akadás nélkül fusson. -
Tiati #8913 Nagyon fontos lehet a száguldozásnál a számítógép stabilítása,
kiélezett szituációkban.
Mert egyesek szeretik túlhúzni a procikat, még a többmagosokat is!!!
Pedig az instabillá teheti a gépet bizonyos kiélezett helyzetekben.
A többmagos prociknak kisebb a fogyasztása és kevésbé hajlamosak a
túlmelegedésre a tesztek szerint is.
Nagyon fontos az erős, megbízható tápegység is, mert
a bizonytalan tápellátás miatt is akadozhat.
Sokan a tápegységen spórolnak, olcsóbb tápokat vesznek, amelyek
alkalmatlanok a gépigényesebb játékokhoz.
Ha egy adott pillanatban a proci vagy a videókártya nem kap elég tápot,
mert a tápellátás egy kicsit ingadozik, akkor szaggatás lehet játék közben.
A szaggatás a gépek hibája is lehet, nemcsak a játéké...
Mert sokaknak a demó is szaggatott, pedig egy demónak az is lenne a célja,
hogy kedvet teremtsen a teljes játékhoz.
Másoknál meg sem a demó sem a teljes játék nem szaggatt.
Így biztos nagyon nehéz lesz olyan javító patch-et kiadni, amellyel
mindenféle gépen jól fog majd menni. De reménykedjünk...
Akiknek a teljes játékban szaggat, annak a demóban is akadozik,
tehát a gépük nem ideális ehhez a játékhoz, valamiért.
Sok játékosnak egyáltalán nem szaggat, átlagos gépeken sem.
Másoknak meg csúcskategóriás gépen rosszul fut, még minimális
beállításoknál is, ez nagyon furcsa jelenség...
Persze XP alatt érdemesebb játszani, nem a gépigényesebb Vista alatt. -
#8912 Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Karrier módban,hol tudom átváltani a nehézségi szintet?Mert elkezdtem a középső szinten,de kiszeretném próbálni nehéz (király) szinten...
Valaki legyenszíves segíteni!
Üdv.Berg. -
Skyline #8911 Nem asus véletlenül az a 7900gs?:) -
Skyline #8910 Logikus meg minden de szerintem nem kell sokat visszaolvasnod és a kihagyott elemzésedbe belevenni hogy van akinek c2d 6300-al is szaggat...:)
Nem 6000-es egymagossal (?????:) ) hanem 2magos 6300-assal:)
-
#8909 Nem igaz. Mint már alant leírtam a 2 gépemet. Eggyiken se futt jól. Hiába ott a core2.
Ebbe nincs semmi kuntsz. Szar a játék, majd patchel talán javitják. -
kenderzen #8908 Logikus fejtegetés ,csak cáfolnom kell mert öcsémnek egy mezei intel p4 HT 3Ghz-je van 7900gsel és simán akadásnélkül futneki 4AA medium shadow a meg high beállitásokkal. Nekem intelD 3.4-en ugy akad hogy sirás de megfigyeltem hogy mindig csak bizonyos pályarészeknél és mindig ugyanott.
A pályáknak a kidolgozása sem olyan részletes (háttér panoráma) ,ha egymagos procim lenne akkor tuti nem cáfolnám a véleményed , én is erre gondolnék mert miért pont mindig csak kanyarok elött akad , meg a drag az egyenesbe miért nem akad semmitse? -
#8907 Ebbe van valami, nekem pentium d915öm van, 2,8ghz@3,4-en fut. Ugyebár ez is kétmagos. De gondolod, hogy ekkora különbség lenne? Haveromnak 3500+-os athlonon akad, szóval végülis lehet benne valami... Mondjuk ez lehet genyóság a részükről, másfelől nem árt haladni a korral, a mai kétmagos árak mellett nem is olyan nehéz szerintem. Mindenesetre érdekes... -
Dzsotin #8906 A szaggatás oka lehet:
A hozzászólásokat összegezve az a legvalószínűbb, hogy
mivel ez egy gyors versenyautós játék,
ezért a proci a legfontosabb. A 2 procis gyors számolás a fontos.
Általában azoknál nem szaggat, akiknek többmagos procijuk van,
tehát úgy látszik, hogy elsősorban azokra lett optimalizálva.
Az EA az egymagos procikat biztos elavultnak tartja már...
Még a legkisebb Core 2 Duo 1.86 procival is szaggatás nélkül megy, írták többen.
De valaki írta, hogy hiába van 6000-es egymagos procija, neki beszaggat,
van még neki 4 GB RAM és 8800 GTS videókari és szaggat, akadozik a játék.
Másoknak meg a 2 procis Core 2 Duo 1.86, 7600 GT, 1 GB RAM és nem szaggat...
Sőt még a 6600 GT kártyával sem szaggat, írta valaki más. Hmm... Ez érdekes.
Mindent maximumra állítva kicsit lassabb a játék, mint néhány dolgot kikapcsolva,
de nem szaggat.
Ennél a játéknál a legkisebb 2 procis gép többet számít, mint a 6000-es 1 procis.
A 2 magos proci a lényeg!!! A hozzászólásokat kielemezve ez derül ki...
Tehát nem több memória kell, nem jobb videókártya, hanem Core 2 Duo proci.
A sok hozzászólásból ez derül ki... -
kenderzen #8905 Én is eléggé rázizzentem a témára ,igaz nem azért mert egetrengetö a game hanem inkább mert idegesit hogy miért szaggatbe....
Ha AA4xeresen van és minden maxon akkor ugyanugy beszagatt majdnem mintha noAA és minden off . A vistát is ujraraktam , 163.75 dx9c.nov.2007 probáltam a reload, vitality krekeket..Voltak itt arcok akik azzal jöttek hogy szar a krek azért akad ,gondoltam kiprobálom krek nélkül ujrainstalláltam a gamet ,ugyanolyan szar mint a krekekkel ....
Ezt a mini-imaget használtam NS-NFSPS_SR-POSEDEN.MDS meg yashu 1.3at dt 4.6al simán elindult .de 1 rakatszar ugyanugy .
Ugyhogy részemröl a kreknek tuti nincs baja ,azt meg nemtudom elképzelni hogy mijen warezolás elleni csapda van benne (ez is marhaság)elhelyezve ha vanakinek gyengébb konfigalis simán elmegy akadás nélkül másnak meg fullgépen nem ...akkor már miértnem mindenkinek szar? -
#8904 Azért vicces mennyi balfaszságot összetudnak hordani itt a népek...
A srác, ameik aztmondta, hogy a swap azért van mert fos a gépünk üzenem, hogy EDDIG MINDEN RENDESEN MENT TE **** GONDOLKODJ MÁR.
Ha a gép lenne a szar, akkor minden szar lenne nem gondolod iq betyár?
Biztosan van megoldás a problémára, csak rákéne jönni... Mondjuk kezdeni azzal, hogy rájönni mia közös azokban a gépekben ameikben csinálja... -
#8903 Eddig egy értékelést találtam itt 10-ből 8-at kapott:
1UP.COM -
#8902 Hát 80-100fps siman vinne az a kártya is... Nem is kell messzire menni Half-life 2! Grafszinten egyszinten van a két játék csak a kategoria más. De hát egyszerübb egy szar forráskodot megirni ha majd a hardver ugy is ellensulyozni fogja az egészet. Meghát ha nem idöre dolgoznának jobb is lehetett volna. Pénz beszél kutya ugat! :)