14488
-
Szabi1991 #8981 nemsokára lesz..
add 2.000.000 dolcsit -.-
abból lehet tuningolni :) -
ntex #8980 Eddig még nem találtam meg a játékban azt a lehetőséget hogy csak úgy ingyen tuningolni lehessen az autót. Van valami mód rá ? -
#8979 Reloaded crack tökéletes csak nem az eredeti ami a dvd image-n van hanem amit javítottak én avval tolom és tökéletesen megy.
Amúgy nálam akkor is könnyű a King mód pedig nem csak rányomtam a Kingre hanem az optionsban is beállítottam,hogy ne legyen kipörgésgátló....
Skyline: Nem az,hogy nem lehet átlátni a menüt mert aki nem látja át egy idő után az .... csak elsőre fura meg nem is tetszik ez a vektoros style :S
-
Skyline #8978 A kingen kívül az opciókba még állítsd le versenyenmóüdonként az összes segítséget,úgy az igazi:)
-
#8977 hello
mivel többen irtátok hogy realoded crack miatt akad/szaggat hát lecseréltem vitality-s crackre. most meg olyat csinál hogy sokkal késöbb reagál az irányitásnál. ez mitöl lehet? -
#8976 eszméletlen jó gamma szerintem.most vagyok 14%-nál,össz játék időm kb 14-15 óra lehet. ^^
nade nincs is gondom sem pénzel sem azzal hogy szar autóim vannak és szenvedni kell.összesen azthiszem 5 autóm van.ebből 2őt tuningoltam már.1-et kaptam,350z.másik rx8 még drift miatt vettem.meg most az rx7-est vettem az imént.3-at meghagyok.2őt eladok 350z meg rx8 eladásra kerül.de a 2 autót már faszán összetákoltam.most jön a kedvenc.^^mellesleg king-en nyomom már az elején kiválasztottam.ami ugyebár a legnehezebb.olykor érzem is ezt,nade megoldom,ügyesen kell játszani. :)
aminek rettentően örülök hogy végre megkaptam a kedvenc autóm.igen az rx7-es az.besztes gép. -
#8975 Ohh köszi,próba cseresznye..:) megvan az installálás lépései... -
Skyline #8974 Népek nemértelek mi a nehéz ebben a menürendszerben? Aki nemérti,magyarosítsa...Kb elsőre átláttam az egészet....
Reloaded verzió pedig nem szar,nállam hibátlan a gond másból ered...
-
#8973 Hát de nekem is akad a játék mint a többikenek. -
#8972 nem szar... jobb mint a zondás... -
#8971 És akkor a reload verzió a szar vagy a crack???? Mert mindenki leszedi a hondát és azt nem írja hogy csak a crack. -
#8970 pf én tudjam? állitgasd ugy hogy ne végsebességre menjen a kocsi, hanem gyorsulásra, és a szélcsatornán is álíítsál -
#8969 -
#8968 egyébként miért lehet, hogy amikor kiválasztom a kormányom, beállítom neki a gázt akkor elkezdi gyorsan váltogatni a menüpontokat? nem választaja ki, csak egyszerűen össze vissza megy.... (hiába húzom ki, meg minden, ugyanaz...) -
ZsirosKenyer #8967 Tényleg???
akkor szerinted mégis hogy tudnám növelni az időmet, ha szarrá van tuningolva a verda + perfect az összes váltás? -
ZsirosKenyer #8966 kapcsold ki a az összes segítséget + king mode -
ZsirosKenyer #8965 nem tudom mit szidjátok, szerintem nagyon zsír gém lett.(persze King módban) Sokkal rosszabra számítottam.
A grafika tetszik, játékélmény nagyon ottvan, a menü is pofás és kreatív.
Ahelyett hogy köpködtök mondjatok jobbat street racing kategóriában. Ha meg olyna szarnak gondoljátok akkor uninstall plz. -
#8964 nálam kurv@r@ idegesítő,hogy nemreagál az autó amerre nyomom.nyugodtan megy előre hiába kanyaritok csak rá fél perc mulva fordul el.ez igy játszhatatlan.ja és billentyűzettel nyomom.valami 5let? -
#8963 az idő a lényeg ... -
ZsirosKenyer #8962 kinek hogy megy a drag?
Az elején levertem mindenkit, viszont mostanában még a dobogóra sem jutok fel. Hiába stage 3 minden, hiába perfect shift végig (igaz a grip mindig csak incredible-re sikerül) de így is letol mindig vmi fosszájú!
-
#8961 Igen a menü nekem se tetszik mert borzalmas lett.Az írányitással mi a bajotok az igaz,hogy nem jó de simán vezethető csak hozzá kell szokni.
Mondjuk a tényen nem változtat,hogy nem lett jó a game.Pedig a videók alapján megint bevette a nép,hogy jó lesz (én nem mert Carbon óta nem hiszek az EA-nek NFS szinten...) Carbon is milyen jónak igérkezett a videók alapján aztán szar lett hát a PS is így járt csak ez valamennyivel jobb. -
mornert #8960 Ekkora szart mint ez a Ps! Az egész játék nem egy élmény az eddigiektől eltérően hanem egy rémálom! Egyszóval szar!
Inkább ezt nézzétek: http://www.szammar.atw.hu/ -
#8959 mw nagyon is jo volt, az 1etlen orig NFS-em, erre büszke is vok, és a challeng-eket még a mai napig is tolom :) nincs 2 egyforma üldöztetésem :)
és megmondok nektek vmit őszintén:
soha nem játszottam demokkal, mer csak tönkrevágták a rendszert... nemtom, itt miért tettem kivételt, de csalodtam... a full se jön be, főleg az irányithatatlan kocsik miatt... az mondjuk fejlődés, h végre versenybe ttam állitani a kis subarum :)
de ez a menü... még mindig nem jöttem rá,h lehet tuningolni :D
a szélcsatornábol se láttam semmit, holott beléptem oda, de csak a spoilert engedte állitani, de nem voltak ám kék csikok, mint a képeken, csak azt irta ki, mennyi a max sebesség, amit elérhetek vele, megh mennyi a leszoritoerő, és mennyire alkalmas dragra... nah, hát nemtom, de ez igy nekem nem jön be... ha beledöglök is, de 1x végigtolom csakazért is alapon, azt ennyi...
ha további bakikra bukkanok, azt azért majd leirom :D
na persze a pozitivumokra is kitérek, ami egyenlőre annyiban mutatkozik meg,h a saját subarum azért tom irányitani, mer én állitottam be, nem ilyen "előre kreált szar GTI méxarabb beállitásokkal" :D
ja, kézifék:
van haszna, de ha csak 1 mp-ig nyomom, mi a rákér fordul a kocsi 180 fokot??? -
#8958 Igen azért nem is hasonlitgattam nagyon hozzá de valamilyen szinten mind2 arcade game mivel egyik se szimulátor...
Mondjuk ég és föld mert a TDU nagyon jó az NFS meg talán egy közepes game.
Rodman6: Az írányitással mi a bajod én King módban az első versenyem kapásból megnyertem a kanyarokat óvatosan kell bevenni meg elsőre fura is és a valósághoz hát annyira sok köze nincs de Carbonhoz képest jobb lett azért mert ott fékezni is alig kellett. -
Rodman6 #8957 Ez a játék is egy nagy rakás ganéj... A grafika jó, de a játékmenet és az irányítás förtelmes. A Need For Speed sorozat csak a Porsce Unleashed-ig ért valamit, utánna már hanyatlásnak indult a dolog. -
#8956 Hát a TDU-hoz nem illik hasonlítani, szerintem. :) Ott minden autóhoz először adaptálódni kellett, saját vezetési stílust igényelt, itt - eddig, amíg eljutottam - minden autó gyakorlatilag egyformán irányítható... egyebekről már nem is beszélve! -
#8955 Na már 2napja lent van a game csak most értem rá feltenni meg annyira nem is izgat a game.
Az aláírásomban található konfiggal 1280x1024 minden full 4x elsimítás és így se megy 30fps alá szinte soha talán 1x láttam mikor 8autó volt körülöttem.
A game jobb mint a Carbon de nekem továbbra se fog meg annyira mint mondjuk a TDU.A grafika is sokat változott előnyére persze de távolban lévő objektumok azért annyira nem nyögőztek le
A reloadedes verziót használom a javított reloaded crackel és semmi szaggatás vagy levelezés és az asztalra sem dobott ki.
Magáról a játékról hát nem valami nehéz tudom az elején járok de mindent kikapcsoltam és King módban tolom csak az automata váltó van bekapcsolva és simán nyerem a versenyeket ja és nem kormánnyal versenyzek.Szóval jobb mint a Carbon és hosszabb is de nekem sajna ez is csak olyan NFS lett,hogy végigviszem és ennyi :S -
ntex #8954 Idézem F.A.Q. barátunkat
K: Úgy halottam hogy Magyarul is kijött a játék, de nekem mégis angolul ír mindent,
hogyan tudom Magyarrá varázsolni ?
V: Letöltöd ezt a kis fájlt és elinditod.. -
#8953 Én most néztem be ide először de ott virít nagy piros betűkkel a kép alatt, neked nem tűnt fel? -
#8952 Alapból benne van. -
The Best #8951 Sziasztok.A pro street magyarul jelent meg vagy van hozá magyarositás tudom kicsit furán hangzik a kérdés. -
#8950 Nekem is reloaded van, és gyönyörűen fut, 2 dolog medium, többi high, 1280*1024, és én kényes vagyok az fpsre főleg autós játékba, úgyhogy tuti, hogy nem csak a szemem látja jónak, meg is van a 60fps.
D915 2.8@3,4 Ghz, 2gb Ram, x1950xt. De biztos a crack a fos ;) -
#8949 Ó, kösz, hogy szóltál, eddig azon törtem az agyam, mi lehet a probléma XD
Hogy lehet mérsékelni a szaggatást AMD A64 3200+, Geforce 6600 GT, 1 GB ramos gépen?
- Nvidia driverből a 81.98-as verziószámú kell
- Windows XP SP2 operációsrendszert használjátok
- Célszerű a hivatalos AMD proci drivert használni
- Kijelző beállításoknál célszerű mindent kikapcsolni
- Füstöt, törést célszerű kikapcsolni
- Célszerű a minél kevesebb programot futtatni a gépen
- Célszerű fix virtuális memóriát beállítani, mondjuk (min, max: 1500 MB)
A fizikai memória tökéletes. -
keepernext #8948 Nekem reloados van.
Érdekes nekem jó.
8600 gt-vel minden full 2×élsim.
Vista ultimate.
jeszoké -
nono55 #8947 oprendszer ez egyik megoldás+peccs!(ha lenne) -
nono55 #8946 én tapasztaltam a következőt is, Fraps-al mérve.
A grafikai beállításoknál, ha kikapcsolom a füstöt akkor 170fps körüli értéket mutat.ha bekapcsolom egyből leugrik 77fps-re.mindezt a menüben!hol van itt füst, könyörgöm????
(persze ezt csak a rílódos verzsönnel csinálta)
szal kell az a pecccccs nagyon! -
#8945 sziasztok
érdekes nektek nem tudom miért szaggat, nekem megy rendesen egy 2 éves gépen
szerintem egy oprendszer újratelepítés megoldja a gondot.. -
RaKmaTakaTa #8944 "A többin majdnem változatlan..." - hát ez a probléma! :D
Olvasgatva a fórumot az alábbiakat lehet tenni a szaggatás megszüntetésére/csökkentésére:
- net kapcsolat letiltása,
- hkzonda féle imázs és/vagy vitaliti krekk,
- amd processzorokhoz új drájvert feltenni.
(Az eredmény így sem garantált. A játék még bugos, meg kell várni a patch-ot!
Előfordulhat hogy ócska, alsókategóriás gépen tökéletesen fut, máskor meg a legújabb, többprocis, 8800GTX stb. és szaggatt.
Az hogy jól, vagy sz@rul fut a gépeden, csak a szerencsén múlik a jelenlegi állapotokat nézve.)
A másik gyakori hiba: Verseny betöltésekor kilép az asztalra.
- Grafikai beállításoknál a törésmodelt kikapcsolni, vagy "low"-ra állítani!
Egyben Szabit is megkérném, hogy a leírt problémákkal kapcsolatban frissítse a GYIK-ot! (Jah, faq-t!) :D -
#8943 Ha AMD Athlon 64 vagy AMD Athlon 64 FX Processzorod van, továbbá Windows XP vagy Windows Server 2003, akkor azon a linken lentről a negyedik link.
Nem biztos, hogy jobb lesz, de talán. -
#8942 xD