Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf2>#mf2> <#hawaii>#hawaii>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
abban vannnak a DEMÓ autói.
A demóban 2 autóval lehet versenyezni :
a BMW M3 E92 (BMWM3E92 - mappában) és a
NISSAN GT-R PROTO (GTRPROTO - mappában).
Van még a "CARS" mappában 4 kocsi (azok az ellenfelek) :
NISSAN Skyline GT-R R-35 (SKYLINER35 - mappában)
Mazda RX-7 (RX7 - mappában)
Mitsubishi Lancer EVO 9 (LANCEREVO9 - mappában)
Plymouth Hemi Cuda (CUDA - mappában)
Valószínû be kell rakni a BMW és a NISSAN helyére a többi 4 kocsi
egyikét.
Ha vakinek sikererül, írja meg ide a fórumba, biztos sok
rajongó kipróbálná a többi verdát is a demóban.
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nekem pl. sosem fagyott le, pedig végignyomtam azt a két pályát ezerszer.
Egyébként tök jó az a sivatagos pálya, jó hangulata van, nem mellesleg igencsak szép repülõmutatványokat lehet benne csinálni, 1-2 mûrepülõ is csak ámulna.:-)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Lesz egy két igazi gyöngyszem. 😄 Már csak ezek miatt érdemes lesz beszerezni a játékot, ha másért nem is. .P
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Én az U2-ben imádtam a tuningot...az istencsászárvolt ,hamég megfejelték volna a réteges festéssel...mostmár mind1
Egyébként fura dolgokat produkál a játék, az optimalizálásba kicsi hiba csúszhatott, mert volt, hogy poénból betettem 800X600-ba, low minden, és iszonyatosan szaggatott! Aztán beraktam 1024-be, és megszûnt a rángatás.
Persze ahány gép, annyi szokás, de nálam ez a felbontásváltás mindig bevált.
Mondjuk remélem, a fullnál megoldják a videoproblémákat...
De mostmár igazán visszatérhetnének a jóöreg,igazi nfs-hez.
Mondjuk nekem ezek már nem Need For Speedek, hanem csilivili tömegcuccok, bár aláírom az Underground isten volt a maga idejében. Saját vélemény😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.
Az optionsben nincs ilyen lehetõség.
Olyan, mintha folyamatosan motion blur lenne, még a verseny elõtt is.
Mi ez?
Ti milyen beállításokkal használjátok?
Nidszki For Szpidovaty: Moszkvicska Sztritovszki Profeszjonal Ulica Racingu Driftovaty
Kocsikat, tuningokat pedig koppintsanak innen:
orosz tuner-istenek
Pályák lehetnek pl.:
-driftelés a Lenin-mauzóleum körül
-real-time vezetés Dnyepropetrovszkból Kamcsatkába
Tuningban maradhatna az unlock rendszer: mondjuk a harmadik szintnél már meglenne mind a 4 sebesség a váltóban, és fogna a kézifék is.
u dont have to listen anybody else but me
de azért kiírja msn-en meg meséli a haveroknak hogy " PRO STREET DEMOZOK "😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
a demo senkinek se jön be (max 1-2 embernek)
de mindenki fog játszani a fullal, és mindezt csak azért, h fikázhassa majd mégjobban 😄
szép kilátások 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nekem meg minden full maxon és 60FPS környékén cikázik, de néha akad, az FPS folyamatosan ugrál 55-65 között de a kép áll... (nem hiszem hogy gép hiba), ha a full optimizáltabb lesz akkor még faszábban fog futni... akinek nincs erõmûve ajánlom hogy tetessen be több ramot az jót tesz neki...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://9gag.com/gag/5135249
amúgy nekem testzik a játék, jobb mint amit vártam 😊)
a BMW-m ha padlógázal megyek, kanyarban csuszkáll, és ki is farol 😮
(persze mauális váltó,kingmód,kormány+pedál..)
Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT
amugy meg az utolsó kanyarban nyomjátok ki a nitrót, mert az uccsó kanyarba olyakat lehet repülni hogy majd kettészakad a kocsi. a szikla szélére menjetek rá xD