Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igazán mûxik ez az autócsere a BMW-m helyén csak 4 kerék maradtXD

<#mf2> <#hawaii>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Need for Speed ProStreet Demo / CARS

abban vannnak a DEMÓ autói.

A demóban 2 autóval lehet versenyezni :
a BMW M3 E92 (BMWM3E92 - mappában) és a
NISSAN GT-R PROTO (GTRPROTO - mappában).

Van még a "CARS" mappában 4 kocsi (azok az ellenfelek) :

NISSAN Skyline GT-R R-35 (SKYLINER35 - mappában)
Mazda RX-7 (RX7 - mappában)
Mitsubishi Lancer EVO 9 (LANCEREVO9 - mappában)
Plymouth Hemi Cuda (CUDA - mappában)

Valószínû be kell rakni a BMW és a NISSAN helyére a többi 4 kocsi
egyikét.
Ha vakinek sikererül, írja meg ide a fórumba, biztos sok
rajongó kipróbálná a többi verdát is a demóban.

Imremagdi
nekem is homályos volt -> megoldás AA kikapcs és a game ujrainditása..

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

tommyg
nem ártana frissíteni a faq-t

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Össze-vissza van optimalizálva. Ahány gép, annyiféleképpen fut...
Nekem pl. sosem fagyott le, pedig végignyomtam azt a két pályát ezerszer.
Egyébként tök jó az a sivatagos pálya, jó hangulata van, nem mellesleg igencsak szép repülõmutatványokat lehet benne csinálni, 1-2 mûrepülõ is csak ámulna.:-)

Bucser
high-ra állított töréssel nekem nem volt bajom...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RAZOR27
Tudod ,lehet csak kamu a törésmodell....a demoba berakták ,reklámfogásnak ,de ha beállítod lefagy...ügyes..

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Ez vicces 800x600 minden maxon de ha a törést is felvezsem akkor kifagy<#circling>

hen-tes
Nahát, most néztem csak meg az autólistát :-o
Lesz egy két igazi gyöngyszem. 😄 Már csak ezek miatt érdemes lesz beszerezni a játékot, ha másért nem is. .P

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

RAZOR27
Én a kipörgetés során ,csak 1szer találkoztam a zsarukkal...az elején ,a kötelezõ résznél..(mindenhova a térképpel mentem , Carbonba)
Én az U2-ben imádtam a tuningot...az istencsászárvolt ,hamég megfejelték volna a réteges festéssel...mostmár mind1

Aki azt érzi, hogy természetellenesen rángat, akadozik (mondjuk akár 30-40-50 fps mellett), az próbálja meg azt, hogy bemegy a videobeállításokhoz, és a felbontást átrakja (pl. 1024*768 70hz-rõl 75hz-re, vagy akár 1280-ra). Nekem így szinte mindig megszûnt a rángatózás, és faszán ment.
Egyébként fura dolgokat produkál a játék, az optimalizálásba kicsi hiba csúszhatott, mert volt, hogy poénból betettem 800X600-ba, low minden, és iszonyatosan szaggatott! Aztán beraktam 1024-be, és megszûnt a rángatás.
Persze ahány gép, annyi szokás, de nálam ez a felbontásváltás mindig bevált.
Mondjuk remélem, a fullnál megoldják a videoproblémákat...

csabush
hát az tény, Carbonba felesleges volt a jard. Mondjuk én autó és tuningbuzi lévén mindegyik új NFSel csakis a verdák miatt játszottam. Most Wantedet végigse vittem, meguntam.

RAZOR27
Azért nem volt rossz az az mw...csak más volt mint az U-részek ,nekem kifejezetten tetszett ,a Carbon-nal ellentétbe....ott a zsaruk ugyanazt csinálták mint az Mw-be ,a programozásukban semmi új nem volt...abból a részbõl kihagyhatták volna a jardot sztem...
De mostmár igazán visszatérhetnének a jóöreg,igazi nfs-hez.

csabush
omfg ezt te sem gondolod komolyan... a demo alapján ez egy szar, de most tökmind1, úgyis kipörgetem egyszer, Carbon is fos volt demo alapján (jó, a teljes se volt vmi hûdeaztamilyenkirály, autosculpt miatt szórakáztam vele csak. De azért kicsit erõs, hogy a Most Wanted a harmadik... Semmi újat nem hozott (jadebocs, a rendõröket, de az is kinek volt új? aki a Undergroundal kezdte need for speedes pályafutását, minden másba butított kis fikusz volt) Hamár sorrend akkor UG1, UG2 (nem sok újítás, de mégis jobb mint a MW) és Carbon.
Mondjuk nekem ezek már nem Need For Speedek, hanem csilivili tömegcuccok, bár aláírom az Underground isten volt a maga idejében. Saját vélemény😄

tommyg
ottvan fent a bal felsõ sarokba sárgával 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RAZOR27
JAh ,látom az ott a 13-as...jólvan...<#nevetes1>

RAZOR27
azt honnan látod? <#vigyor2>

Yoda001
sok fps-ed van<#smile>

http://9gag.com/gag/5135249

gabi89
Fost olyan mint a puding 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

MaSzKa
atombrutál!!!!!!!!!!!!!4

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Akkor is olyan.

Gigabyte P35-S3, E2180@3400MHz, 2GB Kingmax 800MHz, 7900GT@600/1600.

Rage47
AA-t vedd ki
Hol?
Az optionsben nincs ilyen lehetõség.

SimaSuna
kapcsold ki a mósön blúrt -.-
Nekem homályos a játék, nem olyan éles a kép, mint a belinkelt képeken.
Olyan, mintha folyamatosan motion blur lenne, még a verseny elõtt is.
Mi ez?

Ti milyen beállításokkal használjátok?

RAZOR27
Ez olyan ,mint az elõzõ részekben a zsaruk ,nem kellett õket halálra-törni ,csak az volt a lényeg ,hogy csak 1 pillanatra is ,de a feje tatején álljon/repüljön.

berczely
anyi apróságra kéne figyelni akkor hogy életbe nem készülne el a játék és itt a kulcsszó a JÁTÉK mivel ez játék 😄 minek valóságosnak lennie??oylan amien...

Én úgy érzem az EA már teljesen kimerítette az amerikai utcai versenyzés témát. Javaslom nézzenek körül keleten és a következõ nfsnek legyen a címe:

Nidszki For Szpidovaty: Moszkvicska Sztritovszki Profeszjonal Ulica Racingu Driftovaty

Kocsikat, tuningokat pedig koppintsanak innen:

orosz tuner-istenek

Pályák lehetnek pl.:

-driftelés a Lenin-mauzóleum körül
-real-time vezetés Dnyepropetrovszkból Kamcsatkába

Tuningban maradhatna az unlock rendszer: mondjuk a harmadik szintnél már meglenne mind a 4 sebesség a váltóban, és fogna a kézifék is.

berczely
Hát na ez van....

VRSDM
épp most volt, hogy repesztek a sivatagba, aztán kicsúszás fejrepördülés de csak a levegõbe, szóval nyomtam egy szép orsót (hossztengelyû pörgés) aztán olyan szépen érkeztem talpra hogy a lengéscsillapító alig ment be. mégis kiirta hogy totaled :/

u dont have to listen anybody else but me

berczely
😊demózik és hibákat keres 😊 és leírja ide a topicba hogy mindenki megutálja a játékot

VRSDM
inkább mindenki eljátsza a laza fikázódok témát, mert az kemény meg menõ
de azért kiírja msn-en meg meséli a haveroknak hogy " PRO STREET DEMOZOK "😄

berczely
az lessz!Mindenki remél még valamit a teljestõl!

VRSDM
bizony, a nagytöbbség, (jócskán nagy) fikázódik, mégis fogadok hogy rekordtorrent lesz 😄

berczely
kijátsza, ki akarja cselezni<#hehe>

VRSDM
mit játszol te ki hova? :] végigvinni - végigjátszani sorolhatnám kijátszás - kipörgetés 😄 muhahhaa

Pepsi Twist
valójában én bevallom egyik tuningolos NFS-t sem arra használtam hogy versenyezzek eccerûen letöltöttem a gammát leszettem 1 kijáccést és csak tunningoltam ameddig meg nem untam ha meguntam akkor keztem 1 új játékot és elkeztem kijáccani... aztán meguntam és tunningolni keztem... (sajnos nincs idõm kijáccani)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tobias88
Pes 2008 deomó és teljes között nagy különbség van, remélem itt is
soulhunter
összegeznék 😊
a demo senkinek se jön be (max 1-2 embernek)
de mindenki fog játszani a fullal, és mindezt csak azért, h fikázhassa majd mégjobban 😄

szép kilátások 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Pepsi Twist
Szédomnak már írtam milyen gépe és neki 1024x768-ba kocsi beállítasai maxon amugy minden nuku ja meg a füst on és fut 12FPSel...

Nekem meg minden full maxon és 60FPS környékén cikázik, de néha akad, az FPS folyamatosan ugrál 55-65 között de a kép áll... (nem hiszem hogy gép hiba), ha a full optimizáltabb lesz akkor még faszábban fog futni... akinek nincs erõmûve ajánlom hogy tetessen be több ramot az jót tesz neki...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Yoda001
nemtudom... most ahogy elnéztem az emberkéket senki 😄 de voltak emberek akik irtak és van is nekik (:p)

és kinek van itt PS3-a ? :p

Yoda001
nah megnéztem ps3mon és 100x-or szebb XD a füst jobb pl..

nah, 1024 ben már 10 FPS ha a kormányt kihuzom a gépbõl akkor 17 😮

amúgy nekem testzik a játék, jobb mint amit vártam 😊)

a BMW-m ha padlógázal megyek, kanyarban csuszkáll, és ki is farol 😮
(persze mauális váltó,kingmód,kormány+pedál..)

Hat remelem a full nem lesz ien :S Nah majd meglatjuk, mert más az mikor nincs optimalizálva és siman keves FPSel fut, meg más az mikor szarul van megcsinalva valami... sztem.

Proc:AMD X2 6400+ Black Edition | Mobo:Gigabyte GA-MA770-UD3 | Mem:6Gb A-Data Vitesta Extrem Edition| VGA:Inno3D 8800GTS| Ház:Raidmax Ninja | Monitor:Eizo FlexScan F67 19\" CRT

na igen rángatózik a kamera de mintha maga a játék is dobálna vagy nemtudom. na de 1 giga ram minimum grafikán minden low azért el kellene döcögnie vele. de nekem 800*600 ba is szaggat .

amugy meg az utolsó kanyarban nyomjátok ki a nitrót, mert az uccsó kanyarba olyakat lehet repülni hogy majd kettészakad a kocsi. a szikla szélére menjetek rá xD

akkor mit tegyek?Lehet igazad van!
HöfEE
Nálam is ugyanez a probléma nem tudom hogy miért van, de én szerintem RAM.