14488
prostreet
  • Firerock
    még lowon se?:(
  • Pepsi Twist
    Akkor valaki péz csít vagy 100% savegame? (ha nincs akkor addig jáccok tovább :P)
  • JaSoN HuNTeR #9139
    már jól is megy:D
  • Pepsi Twist
    soha
  • Firerock
    csáttok
    szerintetek full lowon idulhat a játék a gépemen?
  • tommyg
    erre??? :D nem!!!!! :)
  • MuthaFucka
    SAJNOS A PRO STREET EGY KALAP SZ*R LETT.
  • Pepsi Twist
    Nekem még mindig teljesen jó :D (kemény 10%nál tartok)
  • Netgear
    én se bírtam kiírni 1 DVD-re, pedig be van kapcsolva a túlírás. Megéri pazarolni rá egy Dual Layer-es DVD-t? (Nero 8 -am van)
  • tibiszabo
    Ez EGY NAGY RAKÁS SZAR lett
  • crazyclone
    rossz a billje XD
  • Soldiers
    a Gameover szerint egy csomo kritikát ért a játék
  • crazyclone
    ja és még egy kérdés ray után meik jön hogy azt az autot készitsem és #9120 re is plz !!!
  • crazyclone
    én az mdf et simán kiirtam alcohollal ...
  • tommyg
    ki lehet ezt írni 1dvd-re???
    és ha igen akkor hogy mert a nero nem engedi
  • Szabi1991
    javítva -.-
  • crazyclone
    az ablakra csak decalt lehet bocsi ...
  • crazyclone
    és végül hogy lett ebből a gammából egy ekkora darab sz*r ?? ... habár full tuning autokkal már egészen élvezetes tolni csak fura volt hogy a kingre egy kört verek de az előtte levő versenyeken alig tudok ráverni a bandára...
  • crazyclone
    ja és mien hülyeségeket ir a FAQ ???? XD
    K: És milyen versenymódok vannak a NFS Pro Street-ben?
    V: Gyorsulási verseny (DRAG), Sodródás (DRIFT), Körverseny (Circuit), és Sebesség Kihívás (Speed Challenge)..
    circuit az grip kéne legyen ... nemazér csak h átirhatjátok ...
  • Forza Italia
    Srácok had kérdezzem meg h Xbox360 is lessz magyarul a geme??
  • crazyclone
    ja és ha uj gumit veszek mért az irja rajta h need for speeed és hol vannak a szines gumik??
  • crazyclone
    segitsetek picit megvan ray creager autoja de át szeretném tenni más moodba figyelmeztet h elvesztem a bluepritet including all visualation and vinyl custumizations ... ez ugye nem jelenti hogy a poer és a handling csomagokat is leveszi rola gyoran segitsetek ...ja és amugy az i érdekelne hogy az aero felhuzásával ugye nem csökken a végsebesség na meg hogy lehet üvegre festeni ???
  • kenderzen
    értelek hogyne értenélek amugy nem irtam volna.
    én is odafigyelek a részletekre 6honapja raktam össze a gépet és elhiheted minden kompatibilis 1mással a procihoz vettem az alaplapot az alaplaphoz a memoriát jé és az alaplapomon olyan csipszetvan amit külön a procihoz adtak ki intel945ps3 a proci intel945D a memoria MHZ is stimel 2x1giga 667es minden kompatibilis :::: és asus8800gts zsirfriss tegnap instalált vista csak az nfs-kedvéért de nem ismétlem magam lentebb már irtam ...
  • Gibor
    Bár engem nem érdekel ki hogy fikázza mert nálam nem akad...
    Hiszitek nem hiszitek annyit fűzök hozzá legközelebb jobban válaszz konfigot akinek ilyen problémája van... mert ahol lakom egyi khgavernak is én írtam össze annálse szagat mindenki másnál igen.... szal nemtuis tudom mi lehet a gond...
  • Netgear
    Nekem SpeedLink Game padom van, ugyan felismeri, de nem nagyon tudom vele irányítani, hiába állítom be.
  • Chunky
    Köszi a fáradozást Kenderzen!
    De közben már feladtam a harcot, és megoldottam úgy, hogy a másik béna aki a gépemen játszik, az másik karrierbe ment.
    Remélem így jó lesz. De azért megpróbálom a tiedét is.
    Mégegyszer köszi!
  • gabesz012
    A demót agyonfikáztam, a full-t kipróbáltam és tényleg tetszene, ha játszható lenne (bár a tartósságra már nem voksolnék így első benyomás alapján, elképzelhető, hogy 6-7 óra játék után már unalmas lenne). De ezzel a képkocka kieséssel (máshogy nem tudnám nevezni) élvezhetetlen, és asszem, hogy nem nálunk van a probléma, mivel 100 emberből kb. 80-nál előjön ez a hiba. Érdemes Ea fórumot (és egyéb más külföldit) is megtekinteni, ott is hasonlókra panaszkodnak az emberek, szóval ezt elkúrta az Ea, nem kicsit...
  • ragobynara
    Volt vkinek olyan problémája h nem ismerte fel a game a gamepadet? Nekem Logitech Rumblepad II van, de nem igazán érzékeli..
  • Gibor
    reloaded
  • Gibor
    a konfigodnak nem mindegy mien alaplap meg mien proci mert lehet hogy az alaplap támogatja az AMD-t és? attól még lehet két különböző procival máshogy futni meg a ram meg a vinyó semmise mindegy
    én most nemrég irtam össze magamnak és tess tökéletes minden fullon van eddig még nem volt gamé ami szaggatott volna
  • JaSoN HuNTeR #9111
    és melyik verzió?
  • kenderzen
    Ugy érzed hogy mivel te is abba a kategoriába tartozol akinek nem akad a game , mi a kb 60% akinek szarakodik mind balfaszok vagyunk és kurvára nem 1mással kompatibilis tescos konfigon nyomjuk ??
    Na mind1 felesleges ebböl vitát nyitni ..
  • magus
    leírtam milyen gépem van, nem kevés a lowhoz
    a winfosom épp most lett újrarakva, hogy tiszta lappal indítsak ezekhez.

egy dolgot vagyok képes belátni hogy amelyik cég fejlesztette ezt a részt, nagyon sürgősen abba kéne hagynia a játékfejlesztést és valami olyan dologhoz fogni, amihez csak egy hangyányi tehetsége van
  • jakewyler
    intelem és x1600pro-m van, de kipróbálom...
  • Extraneous
    Az a probléma hogyha felteszem kb. közepes szintre vagy egy kicsit jobbra, akkor szaggat mint a f.sz, de ha meg lehúzom a legalacsonyabb beállításokra(nem feltétlenül a legalacsonyabbra)akkor meg úgy néz ki mintha kétszer lefosták volna a monitorom!!! Nem jó ez így!!
  • Gibor
    érdekes ugyanollyan gépem van csak ATI x1600XT és minden ful graff...
  • Gibor
    Mivan veled.. hol a hajad... bazz ezt nem hiszem el egy gob nyomásra kettőt ugrik? érdekes nálam semmi gond nincs a gaméval mindenki panaszkodik a szagatás miat meg minden érdekes valakinek jobb konfigja van mint nekem mert elég régi gépem van... de Crysis.. full graf PS full raf... ennyi... rakassatok össze egy olyan gépet ami konpatibilisebb egymással... és máris nem fog szaggatni... amugymeg a véleményem irányítással meg mindennel kapcsolatban hogy elég nagy idióta vadbarom ki azt mondja hogy rossz mivel sztem az Underground 2-nél is jobb az irányítása ami a legjobb volt eddig mert carbon MW egy kalap fos lett az irányítás miat meg egykét "aprósáG2 de msot végre csinálnak egy normálisabb NFS-t erre a sok n00b meg szar mert nem pörög ki az autó,m 2mp alatt szar mert valósághübb az irányítás szar mert nem csillog villog minden szar mert hosszu a törtnénete szar mert komplikááltabb a tuning eddig csak ezeket hallotam... ennyi az én véleményem erről a sok...
  • JaSoN HuNTeR #9104
    az a vicc hogy felraktam megy meg minden.De egy idő után elkezd lagolni...:D
  • csabush
    szerintem nem azt mondtam h nem hiszem el, csak azt hogy nálam az speciel szarabbul fut. ennyi
    és nem vagyok drága ;) szerintem sok embernek tiszta szemét a winfosa, vagy vmi driver gebasz van, és azért nem megy, vagy csak egyszerűen kevés a gépe, csak képtelen belátni. tisztelet a kivételnek, akit megbántottam ne haragudjon:'( :D
  • kenderzen
    megnéztem és ki is probáltam csak 1féleképpen lehet uj profilt csinálni h a meg akarod tartani a régit . Megnyitod a dokumentumok mappában a lementés mapáját a gamnek és átnevezed a profilodat amit (ALIAS_mitomén pl: xxxALIAS_mitomén )aztán elinditod a játékot és csinálsz 1 uj aliast és amikor rámész a karierre akkor nem loadra mész mert a kariert külön mentile hanem new carrier és akkor megmarad a másik profil karierje , ha vissza akarod álitani a profilt akkor megint átnevezed az ALIAS-okat ... tiszta sux ez is azt bizonyitja hogy qrvára nincskész ez a verzio :x