14488
prostreet
  • TothLaci
    Mit kell tenni ahhoz, hogy ne szaggasson a játék AMD A64 3200+, Geforce 6600 GT, 1 GB ramos gépen?
    - A kijelzőbeállításoknál kapcsoljatok mindent ki!
    - Grafikai beállításoknál az élsimítás legyen 2X-es!
    - Világ beállításoknál a világítás legyen bekapcsolva, többi alacsony, vagy ki.
    - Az autó részletességnél minden legyen kikapcsolva, vagy lehető legalacsonyabb fokozaton! Törés legyen kikapcsolva.
    - Nvidia driverből a 81.98-as verziószámú kell!
    - Windows XP SP2 operációsrendszert használjátok!
    - Célszerű a hivatalos AMD proci drivert használni
    - Célszerű a minél kevesebb programot futtatni a gépen!
    - Célszerű fix virtuális memóriát beállítani, mondjuk (min, max: 1500 MB)

Nekem mostmár tűrhető a játék.
  • furfang
    Tipp a szaggatás, akadozás ellen:

Nagyon zavaró lehet a szaggatás, mert élvezhetetlenné teheti a játékot.
    Ezért a hozzászólások olvasgatása után írok egy tippet.

1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
    2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
    3. Hangkártya driver feltelepítése.
    4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
    5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
    6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
    7. Versenyzés, száguldozás.

Ha nem szaggat, akkor valamilyen más program okozhatta az akadozást.
    Mivel csak az XP és a játék van a gépen, ezért lehet feltelepíteni
    egyenként a szokásos programokat.

És mindegyik után ajánlott kipróbálni a játékot, hogy melyik
    okozhat szaggatást, bármelyik lehet.
    (Demon Tools, torrent, vírusírtó, egyéb internetes programok valamelyike...)

Ha nem programok összeakadása okozza a szaggatást, akkor a
    gép valamelyik alkatrésze okozhatja, a leggyengébb láncszem lehet a hibás.
    Mert úgy látszik, hogy egyes gépek nem ideálisak sem a demóhoz,
    sem az 1.0 verzióhoz.

Jobb, ha nincs túlhúzva a proci, a gép karbantartása is ajánlott az
    XP feltelepítése előtt.

Lehet, hogy így sok játékosnál megszűnik a szaggatás...
    Akit nagyon zavar, annak egy próbát megér.

Egyesek szerint a virtuális memóriát is érdemes beállítani a vezérlőpulton,
    az is segíthet.
    Vezérlőpult/ Rendszer/ Speciális/ Teljesítmény/ Beállítások/ Speciális/
    Virtuális memória
    Lapozófájlok teljes mérete sz összes meghajtón: 1536 MB legyen beállítva.

Akinél ez sem segít, annak várni kell a javító patch kiadására.
    Talán az megoldja a gondot.

A DEMÓ és teljes verziók mindegyike szaggathat egyeseknél, másoknál
    meg se a DEMÓ se az összes többi verzió sem szaggat.

Az sem számít a szaggatásnál, hogy valakinek csak a játékhoz ajánlott
    minimális gépe van, vagy csúcskategóriás gépe...
    Bármelyiken akadozhat, sajnos.

Most már jó lenne, ha senki nem írná azt, hogy neki szaggat,
    túl sokszor lett már leírva.
    Akiknél szaggat, azok kipróbálhatják a tippemet,
    vagy várnak a javításra, hátha az segít majd.

Akiknek meg nem tetszik ez a játék, azok játszhatnak más autós játékkal,
    az utóbbi évek választéka óriási.

A játék hibái már ki lettek tárgyalva.
    Felesleges ismételgetni azokat, vissza lehet olvasni.

Lehetőleg most már csak azok írjanak, akik élvezik ezt a játékot.

Nagy autóválaszték van, 4 féle verseny, a játékot hetekig
    lehet nyomni, mire valaki teljesen végigjátssza.
    Most már a játék lényegével kéne foglalkozni,
    olyan dolgokkal, amelyek jók ebben a játékban.
    Jó lenne, ha már csak azok írnának ebbe a fórumba,
    akik kedvelik az NFS ProStreet-et.

Senkit sem akartam megbántani a hozzászólásommal, senki se vegye magára.
    Csak segíteni próbáltam néhány játékosnak, hogy ők is szaggatás nélkül
    tudjanak játszani.
  • Silent Knight
    nemazért, de elég fura nfs lett belőle.... az irányítás pl teljesen új. egyébként tudom, hogy nemszép dolog, de valaki véletlen nem tud egy kis money cheat-et? mert hatalmas szívatás, hogy minden autónak kötelező fix módot adni (speed challenge, grip, drag, stb) és ha később váltasz másikra, minden eddigi pénzed amit a verdára költöttél, ugrott...
  • Chunky
    Addig eljutottam, de azt írja, hogy már van egy, és töröljem.
  • magus
    drága csabush nem én vagyok "lami" hogy nem megy egy olyan gépen amin elméletileg mennie kéne.
  • kenderzen
    a játék menüben ott van hogy ALIAS rákattintasz és kiválasztod a NEW ALIAS-t
  • Chunky
    Visszaolvastam elég sokat, de nem találtam rá választ.
    Hogy lehet 2 profilt csinálni?
  • tomee92
    köszi szépen a segítséget
    jó8
    sziasztok
  • tonyr #9093
    köszi, a váltásokkal majd jáccadozok...
    gyorsan bele kell jönnöm a modokba, mert 23. jön az orig, én online nem akarok annyira nub lenni ^^
  • kenderzen
    OMG, ezt a gamet hogy lehet összehasonlitani 1 crysis-szel?
    Kriziszben mozgatja a szél az összes fát darabokra hullik minden , ott nem az optimalizáláson van legföképp a hangsuly hanem hogy megelözték a gamereket és olyan játékot csináltak ami iszonyatulfog mutatni veryhighon ,majd ha mindenkinek elérhetövé válik hozzá 1 normális konfig ... Csak az a furcsa hogy átnéztem 1 csomo hivatalos nfspros. forumot és seholsem rinyálnak hogy lenne ilyesmi féle hiba hogy akad olyan gépen amin nem kellene ... én ezért nem is eröltetem hogy játszak vele megvárom mig lesz patch vagy kijön majd egy másik változat nem fogok offon meg mediumon kattogni vele .
    Addigis GOW ""
  • soulhunter
    fogom a kézi digkamerám, és felveszem a crysis demo és a full nfsps-t... feltöltöm jutubra... aztán meglátod miről beszélek... mind1ik 5 /c hosszu lesz, de a különbség már 20 mp után érzékelhető lesz...
  • Netgear
    teljesen igazad van, nekem grafikailag a Most Wanted, és a Carbon sokkal jobban tetszik
  • csabush
    pedig a crysis jóval szarabbul van optimalizálva mint ez. legalábbis sztem, nálam az nem fut ilyen jól highon.
  • pihe83
    Engem az zavar az egész játékban a legjobban,hogy egy tun9ing autóval már ugy lehet száguldani mint egy ürhajóval...
    mintha 600al mennénk...
  • ntex
    ja meg néha nem árt egy kis ellenkormányzásha nagyon bagy szögben érkeztél, azzal is tudod tartani a szöget a kanyarban
  • fdi-brutal
    Mostanság 3-4 játék jött ki ami felkeltette a figyelmem, egyik ez.
    És az egyik ami hatalmas csalódás. Miért fejlődnek ezek visszafelé??
    z egy hugyfingfosxarfingfoshugy.
    sry
  • ntex
    Kézifékkel belecsúsztatod a verdát a kanyarba, gázzal tartod az autó csúszási szögét, mikor kijössz a kanyarból engedd fel a gázt mert felkenődz a falra.

Ha driftelés közben egyenesbe akar álni az autó akkor finoman adagolj bele egy kis kéziféket hogy ismét csússzon. Az ideális csúszási szög olyan 50-55 fok
  • gabo91
    Ugyan ez a véleményem...
    Anyi pozítivát, hogy szépen kivan dolgozva minden, főleg a kocsik, de ez JÁTÉK és nem FILM...
    ami rohadtul idegesit, hogy a menpontokat alig lehet kiválasztani, hol hármat hol egyet hol kettőt ugrik egy gomb nyomásra...
  • Extraneous
    Feltettem és kipróbáltam a gammát. Az ea-nak most sem sikerült normális játékot készíteni. Egy év fejlesztés és megkapsz egy ilyen félkész állapotban lévő szart, mert nem tudják normálisan optimalizálni, elvan baszva az irányítás és ocsmány az a híres törésmodell is.
    Tegye le a seggét és fejlessze 2 évig, de ne ilyen állapotban adja ki!!!!
  • soulhunter
    nem akarok beleszolni, de nálam jobb VGA-sok is rinyálnak a szaggatásra...

a 6600 GT meg elég, arrol nem tehetek,h nem támogatja a játék az FSI-t :P

totál min. beállitásokra meg elég kéne legyen, crysis demo is nagyon jol fut, pedig abban nem állitottam semmit minimumra :P

optimalizálatlan, és ennyi a véleményem
  • gabo91
    köszi a segitséget!
  • gabo91
    "szerintem neked sem kéne bunkonak lenned" :)
    az már biztos hogy nem kerül be a kedvenc gémaim közé...
  • csabush
    Na igen, az érdekesen műkszik :) Van amikor isten módjára megy, van amikor kanyarból alig tudok kijönni... No mind1:)
  • Netgear
    Tud valaki rendesen gumit melegíteni Drag-nál billentyűzettel? mert elég nehéz...nálam általában jobb esetben csak 50%-ig bírom...
  • tonyr #9077
    nekem a drifthez kellene segitség, h pontosan h is kéne, kézi + visszaváltok + padlogáz ?
  • csabush
    szerintem neked nem kéne játszanod vele...:)

A burnoutnak a lényege hogy próbáld a zöldbe tartani a fordulatot, és az elindulás lényege is ez.. Utána a váltásoké is... Érdekes, nem?
  • tonyr #9075
    gumiégetésnél a zöld sávban kell tartani a fordulatszámméröt, figyelni kell h merre mozog a zöld ugy engedd vissza, vagy nyomogasd a bill-t, indulásnál is a zölben tartsd , azt ha lámpa indit, akkor az utolso elötti kivillanásánán váts 1be azt go, ha néni indit, akkor értelemszerüen miko legyint, akkor go
  • csabush
    istenem srácok, vmi iszonyat gebasz van nálatok... nekem tökéletesen szaladfut, és a menü is tök átlátható. még egy dolog lehet: lamik vagytok, és egyszerűbb levelet írni az ea-nak, hogy képzeli, hogy elrontja az arányod... no comment bazd...
    SoulHunter 6600gt-vel mit akarsz? 2007 van ember. Elhiszem, hogy anno csudijó kari volt, de aki nem akarja/nem tudja elfogadni, hogy a marketing miatt nem optimalizálják tökéletesre, akkor az játszon undergroundal.
  • jemo69
    ugyanolyan valószínűtlen mint ahogyan én elmentem vásárolni ezért a játékért új gépet <;)
    mondjuk én csak annyit nem értek, hogyha gyenge a gép hozzá akkor mi az istenért engedi elindítani?! de mondjuk mind1, egyéni szoc. probléma, nem lettem boldogtalan mert nem tudok játszani ezzel a "jól" optimalizált játékkal....
  • gabo91
    hi.

nem igazán jöttem rá, hogyan lehet jól gumit égetni, és jól indulni a gyorsulásinál... help kellene...
    (gyorsulásinál nyomom a gázt, majd a másik már a fenébe van mikor nagyhezen elindul)
  • RaKmaTakaTa
    törésmodelt állítsd low-ra vagy off-ra, a füst szerintem maradhat.
  • alakulat
    ja meg van, meg kell javitani a kocsit
    bocs
  • ágybanalvó
    hát sztem se lenne rossz ez a játék csak már nem tudom hova levenni a grafikát hogy ne akadozzon :D
  • csabush
    épphogy lagmentesen? ezt hogy silabizáltad ki?
  • Eagle16
    Akkor az a baja...amúgy is elég randa lett a füst, hidd el, nem vesztes sokat nélküle :D
  • acsati
    vki? :D
  • alakulat
    Hi!
    Most probálom a játékot, tetszik.Elakadtam nem értem a dolgot, mindjárt a legelején menni kell golf -kal meg két gyorsulás összesen 4verseny van megcsináltam enyém a legjobb helyezés és utána nem tok tovább menni, nem enged tovább.mit kell csinálni h tovább menjen?
    elöre is köszi
  • tomee92
    athlon xp-m van 2500+os
    ez lehet a baj???
    annyit akarok csak h legyen 1 kis füst
  • SyneT
    bug: mennyetek oda hogy options,controll settings és töröjjetek ki mindent thát Clear aztán meg 1-es azaz hogy default beűllítás visszatöltése és ott egyszerüen semmi nem töténik xaxaxaxaxaaa

drag:honda civic-el kb 2-3. helyet mindig elérem megvettem supra-t akkor mindig 2. hely elsö pedig egy 67-es corvett, megvettem supra helyett corvttet 67-est minidg második még mindig és az elsö megy egy supra :DDD
    nagyon gááz
    (persze perfect shift végig!!!)

szal sztem is el van kurva...
    optimalozálásról ne is beszéljünk mert nekem erőművem van és ezen épphogy megy lagg mentesen nc...
  • Eagle16
    Cső!
    Procid Athlon XP-e? Mert a high-os törést az nem bírja, mert nincs benne SSE3. (bár lehet más miatt is)
    Üdv.