14488
-
#9186 jaja meg ha nagyon közeledek a fal fele akkor hirtelen máris a fallal párhuzamosan megy :D -
#9185 tééényleg -
#9184 jah vágom, de hogy ez lett a valóságtól elrugaszkodóbb része a játéknak az biztos! Az előző részekben sokkal jobb volt és még egy kis köze is volt a valósághoz! Itt meg kanyarodsz valamerre, tökéletesen driftel magátol, és íven is tartja! -
#9183 halál pontosan ugyan akkor nyomtatok -
#9182 OFFTOPIK,vagy vedd meg.. -
gypquni #9181 valaki segitsen már
-
#9180 2db #9177-es,lol? -
#9179 hát... ugye amikor beáll a kanyarba,sodrodik stb, akkor akár csak a gázt nyomhatod simánt, amikor jön a kanyar vége ellenkezö irányba kanyarodsz és fékezel egyet, kész :D -
#9178 -
#9177 akkor elmondanád a lényegét, te milyen teknikával driftelsz? például ha már elkezdett driftelni a kocsi, hogy veszed ki a driftből anélkül, hogy átforduljon a másik irányba driftelni? -
#9177 megkell venni -
gypquni #9176 hiányzik a 20-as pack
-
#9175 egyébként hamachival valakinek sikerült már menni neten? vagy valahogy? -
gypquni #9174 hello
mért nem tom feltelepiteni a demot??
-
#9173 legjobb -
#9172 a drift rész komolyan mondom halálra idegesít! akármit csinálok, önálló életet él a kocsi! Ez az egyetlen rész amit az előző részek óta elrontottak! -
#9171 garage -
#9170 home - cars - car lot -
Besi12 #9169 vki légyszi írja már le hogy hol lehet kocsit venni mert én nem találom.
kössz! -
#9168 van benne az is -
#9167 ha ilyen szar, EL lehet menni.... mint ezt már több 10 embernek is elmondták... egyébként nem, nem ilyen szar, ha neked meg nem tetszik ez van -
#9166 ez nem pénz csít... -
ntex #9165 Akkor én is felrakom őket :P
Grip -es :
Drag -os :
Drift -es :
Speed Challenge -es :
Csicsával még nem nagyon foglalkoztam, nem az a lényeg elsősorban :) -
#9164 a játék elején milyen kocsik közül lehet választani?
nekem még csak most érkezik a game -
#9163 ez a játék tényleg ilyen xar, vagy csak az elején nem akar beindulni?
jó, lenyeltem, hogy nincs Free Roam, nincsenek rendőrök, bár hihetetlen nagyon csalódtam, de nemá hogy az egész játék az lesz, hogy nyomni kell az unalmasabbnál unalmasabb versenyeket, és szedni össze a pontokat???? (csak mert NFS MW-ben ott voltak a rendőrök, és velük kapcsolatban is volt jópár feladat, szal nem csak uncsi versenyek voltak...)
mert ha igen, akkor köszönöm szépen, nem kérek belőle...
szóval valaki világosítson fel, köszi.... -
#9162 vááá... ez rohadt jo XD -
#9161 majd ha lesz zsé :) -
#9160 köszi -
Dénes é #9159 végre képek már vártam hogy vki nyomjon képeket -
#9158 Durvák:) bár a 350z felnije mögött faszán látni a féket,és elég lol:D lehet szebbre cserélni? -
#9156 Drift gépem
Speed Challenge
Drag
Grip
Kb 15%-nál tartok...
-
Renomen #9155 Hello mindenki! Ki tudna adni valami tippet drag-hez melyik autó ajánlott.. én még a Chevrolet Cobalt-al tolom amit már felpakoltam minden jóval csak nem nagyon megy szegény:) Kettő sebesség között is vesz egy nagy sóhalyt tehát mire 1-esből 2-esbe átvált én megeszek egy fél zacsi mogyorót.. szal melyik lenne jó dar autó amivel mondjuk nem az uccsó 3-ban végzek?:) -
Gibor #9154 sokmindentől függ... de most nem írom megint le... a lényeg hogy ramot szerezzetek meg Szaby a 96-osodat cseréld le.... :D -
kenderzen #9153 elvileg ki lehet irni 2dvd5re .
Itt van hozzá 1kis help:
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2007&f=NFS%20ProStreet%20DVD-9%20to%202xDVD-5!rar -
Szabi1991 #9152 2,2 es proci, 0,5 giga ram, 128 as vga..
nekem 3.2 es procim, 1 giga ramom, 256 os VGA-m van, és játszhatatlan (fulllow/offon)..
szal neki valszeg el se indul.. -
Gibor #9151 próbáld meg sztem... nekemse erőművem van és full graffon tolom... -
#9150 nem, hanem a tuning résznél az adott kategoriában ott lesz a nyereményed mellett, h OWNED, azaz a tied, és utánna erre kattintva ingyen INSTALL-álod a verdádba -
#9147 Hali! Mikor nyerek egy racedayt és választok egy revardot és ott nyerek egy tuning upgradet akkor az automatikusan rákerül az automra vagy ha nem akkor hogy kell rátennem? Köszi előre is. -
#9143 van:
http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_prostreet.shtml -
#9142 hát ez faya game lett szentem singleben jol megy, ami azt jelenti h online nub leszek ^^