14488
-
#9226 Sziasztok!
Köszönöm a múltkori segítséget!Sikerült átállítanom a nehézségi szintet!
Diodi:Köszi a pénz trainert,de nekem valamiért nem működik!
Hiába inditom el a traineren keresztül a játékot,nekem sajna semmit nem csinál a ctrl+F8 megnyomásakor!Még úgy sem,ha új carriert csinálok!
Remélem valakinek sikerült elindítania,és segít majd benne nekem!
Köszönöm!Üdv.Berg. -
#9225 pénz trainer:
innen lehet leszedni. -
priluki #9224 hi,tudja valaki hogyan kell kétkerekezni? Nekem sehogy se megy pedig sztm elég erös a kocsim mert kevesebb loerösök is simán nyomják!! -
#9223 ThX ! -
#9222 lehet hülyeséget írok, meg biztos sokan írták már, de nekem a NOVEMBERI DIRECTX 9 van fent, és egyáltalán nem szaggat(p4 3ghz, 7600gt).
Sztem egy próbát megér mindenkinek aki eddig még nem próbálta ki!
innen letölthető -
#9221 kézifékkel való tfükközéssel mint a való életben.... -
Tiati #9220 Már nem szaggat ?
Mit tettél ezért?
Mert a #9100 -es hozzászólásban több variáció is van. :) -
#9219 MEGCSINÁLTAM!
1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.
(mindenhez leszedtem a legfrisseb drivert, lapozó fájl fixre állítva)
.....és KALAP SZAR AZ EGÉSZ! Semmivel sem jobb, semeik crackel.
Várjuk patchet majd az javítja.....talán.... -
kenderzen #9218 :DDDD
-
RedRiot #9217 Az EA fórumon is nyílt már egy "choppy gameplay" topic... Biztos hogy nem a krekk miatt akad.
Átlagamerikai gyerek pedig biztos nem fog Winfost reinstallni egy game miatt, reflexből viszi majd vissza a boltba ahol vissza is veszik tőle.
Az EA meg jobb ha küld egy körSMSt a fejlesztőknek hogy akkor hétvégén meló, lehet peccset hegeszteni. De előtte még minden egyes bétateszternek belebaxnak egy csákányt a hátába... -
#9216 Eléggé vicces amugy... Pedig fixen 3500 a swapfile, uj driver uj directx szar mind2 crackel, szar yasuval + eredeti exével , szar yasu+mini imagével szar lowon szar magasabb grafon mindenhogy szar :D még az explorert is bezárom gamelésnél :DDD -
#9215 csőtök , mikor lehet majd tuningolni a gameban ? -
#9214 hm...hát akkor nekem is swappol :) -
#9213 Amugy elviselhető, de azért mégiscsak kényelmesebb lenne, ha nem csinálná... -
#9212 azhogy pl. egyikmapon az alagutban 110 fps em van, és mégis szaggat :D
-
#9211 mi az hogy swap?? -
#9210 Fura hogy még mindig nem tudni mitől swappol sok gépen. Még azt se hogy mi a közös a gépekben. Amd és intel is c2duo is nvidia is és ati is swappolt már... -
#9209 Hát ahogy érzed :D
Kb. ezvolt az a játék amit a legkevésbé vártam ebben az évben, a demo után főképp undorodtam tőle, de mondom ingyé torrent leszedjük... és erre meg tetszik xD -
#9208 jó én törlöm le :) -
#9207 NFS 5 óta a legjobb nfs, bár az ug2 is tetszett. Nemtom miért rinyál a sok birka, nekem speecko az mw nem adta. Szvsz 2 órát ha játszottam vele...
Csak ne lenne ez a kurva swap :| -
#9206 Hy.Kurvajó megy a game nem minimumon a kovetkező konfigon:Intel p4 3.0Ghz 512Mbram és RADEON9600Se.Nagyon jó game eddig bár a menü egy picit szokatlan.Holnap tolok képeket.Cső -
#9205 :D -
#9204 jaaaaaaaaaaa értem nekem is első kerekes a verdám :D tucc vele driftelni ha ügyes vagy, hátrafele -
#9203 azt írtam, hogy én az életben nem tudok driftelni, mert elsőkerekes kocsim van! Most érthetőbb?? XD -
#9202 azzal hogy akarsz driftelni? vagy akkor nem értem mit írtál (fáradt vagyokmá) -
#9201 mert? -
#9200 jah, fronthajtású! -
#9199 meg ha falnak mész akkor is :D -
#9198 elsőkerekes? biztos elsőkerekes? -
#9197 Nem mintha az életben valami driftkirály lennék (elsőkerekes kocsival ha akarnék sem tudnék ), az sem volt egy reality show, de jobban hasonlított egy autó viselkedésére mint ez! -
#9196 ? XD -
#9195 ba ez jó :P #9194 #9193 -
#9194 jaja, füvön is pörögnek a driftpontok! :D -
#9193 nekem lelassul, aztán visszamegyek a pályára... egy játékkal játszunk? -
#9192 én a fűre mentem azt olyan szépen driftel olyan 90fok környékén hogy csak na :D -
#9191 nem, mindig jönnek ujabb "modok" [pl drift,drag stb] -
#9190 Igen ez azért fura hogy kijáccom és kész aztán micsinálok vele? Ha lenne free run akkor lehetne a végén ökörködni... -
#9189 miért? jobb ha össze vissza csuszkálsz? mintha szappanon mennél? egyébként itt legalább van valami fizikája, kicsivel több gázt adsz és kisodrodsz, nemugy mint az elözökben -egyébként ha a kerékvetöre mész nem tartja- -
#9188 oké, nem akarok balhét, csak arra lennék kíváncsi, hogy végig ez lesz a séma? (versenyzősdi-->pontszerzés) ? -
#9187 "Az előző részekben sokkal jobb volt és még egy kis köze is volt a valósághoz!"
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?