14488
-
SyneT #9266 cheateket valaki tud? -
#9265 na akkor én 7főn veszek 8800GT-t... de ha azzal is szaggatni fog, kit verhetek meg? :P -
ManoNegra #9264 szivesen -
#9263 ?? -
#9262 hy all!
na letöltöttem a HKZonda verziót,és akarom bemountolni Daemon Tools-ba és utána nem történik semmmi.Kössz a választ -
#9261 Angolul játszom az eleje óta. Mégis beszaggat a kép... -
RaKmaTakaTa #9260 "Én angolul jáccom, nekem nem akad". - Könyörgöm! EZt azér' már mégse!
A fórum egy részének gépén röccenésmentesen megy és nem hiszi el hogy másoknak a rosszul megírt játék gondot okozhat, vagy legállábbis idegesítheti őket.
Nincs itt semmi ördöngőség. Bugosan adták ki a játékot és ráadásul a tömegek által tesztelt demo alatt megmutatkozó hibákra sem léptek eddig. Hát mire kijött játék már egy peccsnek kellett volna várnia!
Köszönjük hogy mindenki segíteni akkar jobbnál jobb ötletekkel, de az emberi ésszel felfogható hibaforrásokat mind kiszűrtük. Egyetlen dolgot nem tettünk eddig még meg: a gépeket nem cseréltük. De nehogy beállítson valaki megint azzal hogy szar a másik gépe, még 2007-re már más kell, stb. Ha már elindúl a játék, onnantól kezdve megfelelő grafikai beállításokkal futnia kell akadások nélkül. -
#9259 Én rányomtam az alapbeállításokra, azóta úgy nézem okés :) -
#9258 Nah ebbe énis belefutottam. Félig le kell nyomni a gázt és akkor nem lépked. Nekem egy újraindítás után ez megszűnt, de elkezdi újra. Át kell állítani a pedálokat kombináltra a játékvezérlőknél. És utána be lehet lőni. Bár megjegyzem ezen a téren (is) gyenge munkát végeztek. -
#9257 a demó nagyon lagolt
de az gondolom mediumon volt...
nincs igazam? -
#9256 1. Windows XP SP2 feltelepítése újra.
2. A videókártyához való legjobb (legújabb ?) driver feltelepítése.
3. Hangkártya driver feltelepítése.
4. A játékhoz mellékelt DirextX 9.0c telepítése.
5. A játék feltelepítése (bármelyik verzió, vagy a demó is lehet, mindegy melyik !!!)
6. Játék elindítása és semmit sem kell még átállítani, maradjon úgy, ahogy feltelepült.
7. Versenyzés, száguldozás.
Én is megcsináltam ezt! Ez ezekután 10-20 FPS-t kaptam.De most komolyan!Én is meglepődtem.Mostmár játszható lett a játékom :) De a bugok még mindig benne van sőt még Hang bug is van xD -
#9255 Akinek nem működik a trainer, annak milyen verziója van? -
#9254 Hát... lehet :D -
RoGeR42 #9253 Emberek!
Olyan hibám van, hogy valamiért megkergül a menürendszer és folyamatosan lépked lefelé.
Lehet, hogy a kormánytól van? -
#9252 Végre nehéz lett! Tök élvezhető lett a drift.
Jó átmenet a realisztikus és a driftautómata között. -
#9251 na a kerekek nálam sem forognak azokon a videokon mint pl mikor gumi égetésre odagurulnak a dragnél -
#9250 Ilyen baromságot még nem halottam... Semmi köze a nyelvnek az akadáshoz... -
#9249 Talán van benne valami, angolon azért "annyira" nem akad nálam. De lehet, hogy másnál tök mindegy, milyen nyelven van. -
#9248 én angolul jáccom, nekem nem akad 1280x1024 minden max-on, DE amikor pl idömérö van, és a kocsik 1más után indulnak, akkor néha nem forog a kerekük, csak csusznak amig a rajthoz érnek, utánna már rendesen forog a kerekük... -
#9247 Ok kösz.
-
#9246 Fogalmi zavaraid vannak. Pályarekord az az ami a legjobb idő volt amit valaki felállított, az ellenfél rekord az az egyéni csúcsa és a te rekordod az meg a te saját egyéni csúcsod. -
#9245 Angolon is akadt nekem. -
#9244 De a saját pályarekordomat vagy egy ellenfél pályarekordját? -
#9243 Melyik legújabb? A beta? -
#9242 Ha 1.4es a ShaderModel akkor tuti nemfog elindulni? -
#9241 Valaki jáccik angollal? Úgy is akad? (arra gondolok, hogy aki magyarosította annak akad, nekem angol van és nem akad) -
Szabi1991 #9240 pályarekordokat kell dönteni :) -
#9239 Lenne egy kérdésem!
Amikor belépek egy versenynapra és azt meg is nyerem,utána folytatom a versenynap lenyomásával,amikor már minden versenyen 1 helyezet vagyok valamikor marad bizonyos pontszám ami miatt azt írja,hogy nincs elegendő pontszámom a versenynap lenyomásához.A kérdésem az,hogy honnan tudom megszerezni a hátralévő pontokat,ha már minden versnyen úgyis első vagyok?Próbáltam én már előröl az egészet is.Max annyira jutottam,hogy vagy több vagy kevesebb pontszám kell a lenyomáshoz. -
Szabi1991 #9238 nemmükszik -.- -
gematta #9237 Hali all!
Na szal felraktam game és szerintem tökélete
NEM SZAGGAT
a novemberi dirctx és a legujjab nvida driver és a vi....cr.. van fent
persza csak közepesen nyomomom mivel egy 2 éves karim van
de még igy se szaggat
meg se riccen
-
#9236 na ez nekem nem működik -
#9235 Most rányomtam az "alapbeállításokra" igy most jó, de elég gyér, h nem változtathatok semmit, különben szar lesz az irányítás -
Szabi1991 #9234 amúgy én erre a játékra vártam, hosszú idő óta..
-nagyon szép grafika
-hangulatos játékmenet
-sok autó és tuning
-kormányal is játszható (sőt..)
a Drift meg kormányal tökéletes.. -
#9233 Nem tudom de szerintem olyan csúnya a carbonos motorháztető. Soha nem teszek rá olyat:S -
#9232 Van valami megoldás, h átváltsa az ember a digital módot analóg módra? Vagy a deadzone-t állítani, mert szar a gumipörgetés is, meg az irányítása az autónak :\ -
#9231 Mivel EA adja ki, reménykedhetsz :) -
#9230 Srácok egy kéedés. Xbox 360 on lessz magyar verzió is??? Úgy értem h a felirat magyar lessz -e -
#9229 Nekem sem, pedig kéne cash autó tuningra, mert nem tudom lenyomni az ellenfeleket :D (versenyekből nem jön elő, mert már nem vok első :D) -
priluki #9228 Nekem nem müködik:( nyomom a ctr+f8 de semmi... -
#9227 -.-