14488
-
#9306 novemberi directx-t próbálta mindenki akinek szaggat?? -
#9305 Pihe iesmi problémát nem véltem felfedezni :o nekem is subarum van dragre :| -
#9304 én az utóbbit választanám! 200k-ból akármiből csinálsz egy király verdát -
pihe83 #9303 Ez akkora egy szarkupac...a széria Subarunak,nemtudnak külön forogni a kerekei,nem lehet vele gumit égetni emberek... ez AWD,és ha 200al megyek mér forog olyan lassan a kerék mintha 5 el gurulnék??????????? -
#9302 Mire kíváncsi a kollega? -
#9301 Nahát az ingyen autó kártyámból vettem 1 paganit, de mivel nincs pénzem nemtom mit csináljak... Adjam el szeretett m3 asom, mivel a pagani tuning nélkül is jobban megy, ~40K ért, vagy adjam el a picsába a paganit ~200K ért? :D -
#9300 igazából nem értem a kérdésed! -
#9299 Hát igen, readme szerint azon is kéne mennie :DDD
9600 ot is támogatja... :D -
#9298 mondjuk akkor nem csodálom! karácsonykor egy pc beujítás? ;) -
#9297 Nemigaz hogy senki nem tud benyögni 1 szót:( -
Szabi1991 #9296 3ghzproci,96000asvga,1 gigaram.. -
#9295 milyen konfigod is van? -
Szabi1991 #9294 aha :S
itt vmi csoda folytán végig 15 FPS-el ment a gém :O
a következö versenytől már megint 5 fps :S -
#9293 5 FPS lowon? -
Szabi1991 #9292 mi is, de nekem pl. 5 FPS-el nem vmi izgi versenyezgetni, de a tuningokat megnézném, aztán ha lesz új gépem akkor majd kijátszom.. -
ágybanalvó #9291 hogy lehet bekapcsolni azt hogy mutassa azokat a csíkokat akkor amikor nézném hogy mekkora a légellenállása a kocsinak? mert így hiába állítom asse tom milyen lesz :D -
Silent Knight #9290 hát egészségetekre, én vártam mint a messiást, de rájöttem, hogy fölösleges volt, van nekem jókis messiásom (Dark Messiah Colector's Edition). korábbi utálatomból kilábalva megszerettem a crysis-t is, és egykis cod 4 aztán jólvan. máecsak a timeshift-et várom, most valahogy a ps-nek köszönhetően kiábrándultam az "arcade" autós gámákból. az ötlet nem rossz alapból, csak a zenék eléggé tüc-tüc jellegűek (van pár jobb szám is az igaz), de az irnyítás és a pénzes módszer. viszont végre valóravált valami amit rég nem értettem. minden alaktrész elérhető végre, nem sorban kapod meg ahogy van pénzed (ha lenne persze, mert kávéskanállal mérik persze) úgy veszed meg. de sajnos valahogy az egész olyan kaotikus, átláthatatlan, nekem személy szerint nem jött be.ennyi. ha nektek tetszik, élvezzétek, én más után nézek..., majd nekiesek újra, ha végre kiadják a trainereket (majd dec közepe...), addig elleszek mással, nyugodtan csíterezz le. unom a játékot és csak a végére vagyok kíváncsi, meg az evo IX-re és lancerre :D -
#9289 szerintem pénzcsalással elveszti a játék a lényegét! én azért gürizek versenynapról versenynapra, hogy meg tudjam szerezni a kocsikat és az alkatrészeket -
#9288 na ok :P -
Szabi1991 #9287 tuti leszedi vki, és felteszi máshova is.. -
#9286 nekem is ez nagyon tetszik bene, hogy meg kell gondolnod, hogy mire ruházol be, nincs pénzed akárhány fullos autóra :) -
#9285 akkor fizetni, de a halál fog fizetni -
#9284 Innen látszik, hogy valami nagyon nincs rendben nálad =) Az új nfs eknél a régiek 1000x jobbak voltak, egytől egyik... 2,3,4,5 mind sokkal jobb volt sztem az újaknál... Ez már 1 pár fokkal jobb, végre nehéz, sőt megéltem újra azt, hogy PÉNZÜGYI CSŐD :D Ien sem volt az utóbbi részekben... :D -
Silent Knight #9283 hát, ez a nfs rész hatalmas nagy guánó. nagyon hajlik az irányítás a szimulátorok fel,l de jól elkurták, mert egy juiced félre rettenetes irányítás lett belőle, egyszerűen az egész maga egy nagy kupac sz@r. ha szimulátort akarok, GTR2-zök, ha nfs-t akarok akkor Underground 2 , igen, a sorozat legjobb része, vagy egykis most wanted is jó. de pro street semmi pénzért újra. -
#9282 nem rossz ;) -
#9281 dede -
#9280 hmm de fizetni nem kell? -
#9279 pont van olyanom, de az már másik kat. :D abba meg csak az van, szal valami uj kellene :) van 400k, szal felőlem lehet erős is :DD
pont csináltam képet... milyen? xD
-
SkylineGTR #9278 nekem drag race, chevrolett chevelle ss nem tom hogy kell írni. 455 lóerő 4sebességes mindekit ott hagy. bár még az ilyen civic, 240nsx, rsx ellen versenyzek, még csak a battle csatabán vagyok, lehet útána már kevés lesz, de vki egy jó drift autót mondjon!!!pls -
#9277 én az e46os m3as bmw-vel mindent lealázok dragban :P -
#9276 nekem meg kellene egy norm. drag auto, ez az agyontuningolt civic szart se ér... -
SkylineGTR #9275 hy all. tudna vki ajánli egy kocsit ami jó a drift versenyekhez, mert kell vennem egyet és nincs sok pénzem, és nem akarok szart venni, hogy aztán megint vegyek egyet mert nem marad pénzem. szóval mondjatok egy autót amivel szerintetek jól lehet driftelni.én a chargerre gondoltam, biztos jó kifarolna a hátulja, de gondoltam megkérdezlek titeket is. -
[Walaki]D`Lair #9274 Baromira tetszik a játék, de a drift része iszonyatosan unreális...köze nincs a valósághoz :)) -
bgabor #9273 Tipp:
Szerez pénzt normálisan, a karrier végigtolásával, mint bárki más, és hagyd meg a csalásokat a lámáknak. -
#9272 Nekem egy AiTB verzió van meg az is jó?
4.67 gb-os -
him13 #9271 hali!
próbáltam több trainert is de egyik sem tudodd pénzt adni.Tipp?
thx
csácsá -
#9270 nekem pörög a kerék akkor is amikor a rajtrácshoz gurulnak -
#9269 ITT VANNAK csítek, de regisztrálva kell lenni ahhoz hogy le tudd tölteni...
+
hey guys, just wanted to say that great job with the trainer.
and for the crashing problem, i also had that problem first.
on your NFS Pro Street directory and there is folder named PB, go there and then you should see 2 .cfg files pbclgame.cfg and pbsvgame.cfg
from pbclgame.cfg you need to edit cl_punkbuster 1 to cl_punkbuster 0
and from pbsvgame.cfg you need to edit sv_punkbuster 1 to sv_punkbuster 0
well atleast that fixed crashing for me and been playing for couple of hours now
hope it works for you guys also. -
#9268 milyen sok az értelmes hsz :D -
#9267 wtf?