14488
prostreet
  • Silent Knight
    egyetértek, de végre imáim meghallgatásra találtak, megnézzük működik-e a trainer :D
  • Gunner
    btw, olvastam +5 trainer forumján, h a probléma forrása lehet a crack is, igy próbálgassuk meg a többit is. Igy tettem, reloaded nem müxik, vitality sem, yasu-s megoldás se akar... akinek van kedve saját müködő trainert csinálni az mennyen ide
  • HunnernesKonge

Nah részemről off vége :)
  • Gunner
    Na mennyé innen, ne játszd a jót tét lelket :D
  • Pepsi Twist
    ok
  • Gunner
    hehehe
  • HunnernesKonge
    A trainert letölteni innen is le lehet :P

Sok csiter azt még a 2 legnagyobb traineres oldalt se ismeri
  • Gunner
    nem dobom, nem müködik, haggyá békén :D
  • Gunner
    Mer haladunk előre :(
    Szeretnél mario graf NFS Pro-t?
  • Nightwish006
    Azért lássuk be, hogy ezsem 1 mai config, és sajna az ien népekre már basznak gondolni a fejlesztők :|
  • Nightwish006
    Hááááááááááát szinte kizártnak tartom sajna :S 2.8 as pentiumot ír minimumnak, nvidiábol fx5950 et :|
  • sixday
    hat emberek, azert felhaborito hogy 640x480-ban mindent minimumra meg off-ra veve egy 2.5-os P4-bol 1G rammal es egy FX5700-al csak egy rettentes 5 fps-es kepkockahaborut tud csinalni a jatek... :(
  • Firerock
    azt kérdeztem hogy a demó szaggatott de az gondolom medium volt
    szerintetek teljesen lowon lag nélkül menne a gépemen?
  • Smicy2
    Jól néz ki a Subaru
  • pihe83
    Azért mer egy fos ez a gém....
  • Nightwish006
    A viselkedésre annyira nem, a pénztárcádra annál inkább XD
  • Skyline
    Mehhehe..
    7.21 a 400 méter és rendesen 5-be nitrót ráküldve visszaemeli a kocsi elejét:)
  • Attiska
    Dobnátok fel képet a sérülésmodellről? Mennyire hat ki az autó viselkedésére?
  • Nightwish006
    Ejjj gyerekek lehet kurva nagy marhaságot csináltam... Megvettem a lotust gripnek, de sztem hülyeség volt D:DD tanács, hogy mit vegyek? :D
  • HunnernesKonge
    Katt a képekre nagyobb méretért^^
    Ezzel lettem drag king:

Ezzel grip king:

Ezzel driftelgetek:

Ez a speedes járgány:

Ezt csak úgy vettem, mert imádom a bömösöket :)

Nem kellene egy garázs topik?
  • tibi206
    kössz és valami jó kocsit tudnál ajánlani
    mert most bmw 3-asom van de valamiért nem lehet egyesbe tenni csak hátrába
  • ManoNegra
    Melyik drivert tetted fel?
    Nálam a 7.10 és a 7.9-nél is az exe hibát észlel és leáll. A 7.5-el működik, és bár minimum beállításon, minimálisan, de szaggat.
  • Gunner
    Nekem sikerült reggelni, nem tudom mit bénázol :D
    Le is jött, de vhogy nem nagyon akar működni, help file ezt úgy magyarázza, h nem instant... xD
  • Pepsi Twist
    ezt jómegaszontam
  • skyli991
    úgy hogy minél hamarabb indulj el. ha van lámpa, abban a pillanatban amikor zöldre vált. és fontos hogy a gumiégetés jól sikerüljön. 3-asban nitrózhatsz is :D
  • Pepsi Twist
    letölteni azt nem lehet (reggelnikell, de azt nem lehet)
  • fearking
    Hopp, skacok! Itt 1 qrva jó trainer, most találtam (+5-ös)

Link:
    http://www.eleetcheat.com/ch_section.php?section_index=13
  • fearking
    Valaki 1 Savegame-et please, vagy csak mondja meg hogyan működik a Trainer. Big-big Thank you!!!
  • ágybanalvó
    9291-esre valaki?
  • tibi206
    császtok hogyan lehet a legjobban gyorsulni mert nem tok emiatt továbbjutni a második leszámolásnák.előre is kössz
  • fearking
    Skacok, valaki nem tudja hogyan müxik a money trainer ? mert nekem sehogy sem akar :\
    Esetleg valaki nem bírná feltölteni a Save Game-jét légyszíves ?
    Előre is köszike
  • Tiati
    Szaggatás ellen:

ATI x1950pro videókártyával szaggatott...
    Másik meghajtóprogram (driver) feltelepítése és beállítása után, a
    játékban is ugyanazok az értékek lettek beállítva,
    (képfelbontás, képfrissítési frekvencia, ...) és utána a
    szaggatás elmúlt!!!

Másoknál is beválhat, ha egy másik drivert próbál ki,
    és fontos lehet, hogy ugyanolyan képfelbontást és
    képfrissítést állítson be a játékban is, mint amit
    a videókártyához beállított.
    A barátomnál ez segített. :)
  • w77d
    ezt észrevettem, de csak az egyik bodykitnél! mondjuk az életben is van hogy elrejtik a kipufft
  • Nightwish006
    Az állandó 4 kerék hajtást nemtom, de nálam tökéletesen fogognak a kerekek :D Nálam csak az a gond, hogy amikor raknál fel a kipufogót NEM LÁTSZIK :DDD Nincs semmi a helyén xD
  • pihe83
    Neeeem?? akkor figyel meg mikor dragon bumit melegitesz,melyik kerekek forognak.....Subaruval nem lehet gumit égetni,ennyi,az ha elindul mind a 4 kerék kapar,állandó 4kerék hajtás van....
    A kerekek meg nem a sebességhez képest forognak...
  • Nightwish006
    Srácok mint lentébb leírtam, nálam ha 110 fps van (ritka :DSA) ottis szaggat. legújjabb directx + vga driver, swap file fixen 3500, graf lowon - fentébb mind1, semmien hülyeség nem fut, szal passzolom milehet a gond...
  • w77d
  • Nightwish006
    Szerintem is ezlesz :D + most nyertem 1 vipert szintén speedre aztis eladom 40 be, van még mellé 40K-m lesz itt manna :DDDDD Végre tok pénztkölteni a tragacsokra... :D Ám gripre van egy z4 esem, a további tuning méreg drága rá, és ígyis csak 2 es szintü a gyorsasága :| Venni kéne valami bikábbat de nemtom mit :\ lehet a vipert átrakom gripre
  • w77d
    nemtudom, sokan panaszkodnak hasonló kerékproblémára, ezért direkt megnéztem ezeket és nálam tökéletesen viselkednek a kerekek!
  • phenomiq
    jah, na ezzel el is kezdtek elrontani a jatekot es annak elmenyet. Lassan jonnek a tobbi csalasi modok es mindenki vegigviszi a jatekok mag ha falbol falba megy akkor is. Odateszel egy 5 eves gyereket es majd vegignyomja a jatekot mert megvan neki az osszes csalasi mod. Meg jo hogy elobe a sok lama ebbol kimarad ... mi lenne az utakon?