Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy egyszerû kérdés.. úgy volt,hogy 23-án jön ki a game,látom,hogy most azt írjátok még a héten kijön.. ezek szerint elõlrébb hozták? le vagyok maradva mert mostanában nem figyelem a témát..
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
(Fifa,HP..stb..)
a demóban valszeg a teljes játék magyar szövegállománya található..
FORZA MILAN!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Amugy a demó nagyon tetszik a gyerekeimnek,meg nekem is<#wink>#wink>
Na akkor off vége:
Amúgy: mi ez demo kiegészítés? Új kocsikat rak be, ha jól értem.
Ez hivatalos cucc, vagy ilyen barkács munka?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
FORZA MILAN!!!
Van akinek van más dolga is mint játékokat venni.
Ennél már csak az a jobb mikor azért szólnak be hogy fejleszd már a gépedet, ugyan csak 80 ezer forint a hiperszuper vidikártya!
De hogy ne offoljok, nagyon várom a tlejes, és le fogom tölteni a netrõl.
Azért várom nagyon mert a demo elég érdekesen mûködött, egyik pélya szagatott, a másik nem. Kivácsni vagyok a teljesben is így lesz-e. Bár valószínûleg igen.
Fele azt sem tudja miaz a munka,tisztelet a kivételnek,majd a anyu,apu ad nekeik pénzt rá.Könnyen pattognak az ilyenek,de utálom is öket<#boxer>#boxer>
FORZA MILAN!!!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ÚGY IS IDE FOGOK ÍRNI MINDEN WAREZT
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
http://goo.gl/gd6Zi5
http://www.nfsplanet.com/nfsps_files.php
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
::: ...the life is too short ... take a chance! ::: ::: GoKart racer, StreetRacer, Tuning fun ::: ::: Formula1, WRC, TopGear and FifthGear watcher :::
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
TDU:[HUN]dudutech
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
lol<#duma>#duma>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ez 1xrü psychologia 😛
de ha csak azé nem jáccol vele, mer nem kapsz meg minden kocsit, akkor is ott vannak a cheat kodok 😛
amugy is a régi kocsikat el lehet adni,h legyen lovéd az álmaid kocsijára 😛
de az már a játékost jellemzik,ha erre se jön rá...
bocs,ha a lelkivilágodba gázoltam padlogázzal
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n