14488
prostreet
  • ellington
    valakinek van valami taktikája a driftre? a tizedét érem el annak, amit a többiek kapnak..
  • Seth
    plusz itt nem kell városnyi területet kezelnie
  • w77d
    és a többi játékban jó? ha igen akkor nem értem miért lehet!
  • w77d
    ha megnézed azért ad több fps-t ez a motor, mert nem használ teljes élsimítást! az előző részek azért zabálták a gépet, mert rengeteg fölösleges effekt és tűéles élsimítás volt a jellemző!
  • olasz
    Aha próbáltam,és ugye amikor rákatintok hogy változtatni akarok, akkor hiába nyomom a gázt vagy a féket nem is érzékeli a játék.Olyan mintha nem nyomnék semmit.Ezért nem értem hogy mi van.
  • istenostora03
    ??
  • Lobsterman
    Most Wanted átlag 15-20 fps közepes-high beállításokkal. Carbon, ugyanez 10-15 fps. Pro Street, high, és élsimítás: 25-30 fps. Végre EA! Sikerült összedobnotok egy optimalizált motort. Halleluja! Csak azok a furcsa kimerevedések zavarnak bele a tökéletes összképbe.
  • w77d
    játékon belül kalibrálni próbáltad?
  • olasz
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni!Kipróbáltam a játékot,minden szép és jó csak van egy kis gond:Logitech Wingman Force Feedback-es kormányom van.Windows Vista 32 bites drivert felraktam hozzá,a windowsba ment is simán a kalibrálás és más játéknál is jól működik.Beléptem az NFS-be,és nem tudom miért ott valami nem jó neki.Balra jobbra kanyarodik simán a gázzal meg fékkel van gondja.Ha valaki járt már így és tudja a megoldást légyszi segítsen.Előre is köszi
  • Hassan B
    Sajátgép...?
  • istenostora03
    mit tegyek ha bemountolom a fáljképet és nem csinál semmit?
  • ntex
    Nem is felezné meg mert ugye fele annyit kéne képernyőnként a GPU-nak számolnia, szal a videókarit egyáltalán nem terhelné, max a CPU-ból vinne el pár %-ot pluszban. Emléxem anno a Serious Sam -et toltuk osztott képernyőn egy 450 MHz-es PII-esen, 192MB RAM-al, S3 Savage4 32MB-os karival, és nem lett érezhetően lassabb a játék mintha egyedül nyomtam volna

OFF vége
  • Gunner
    Én nitroval csináltam, nem tudom lehet-e nélküle :)
  • csoola
    skacok elég n00b vagyok, elkezdtem legyürni a drag királyt, elöször skyline-al indultam enki, de második naphoz kelelne a hátsokerekes verda, vettem egy z6-os corvette-et, azt akartam kérdezni h hogy a fenébe kell kerekezni vagy ez mitöl függ?
  • csoola
    én menüben láttam h van füst opcio, nem kapcsolja ki?
  • Katun
    Nem biztos, hogy megfelezné az FPS-t. Mind1 úgyse derül ki :(
  • neptum
    ezt a rohadt füstöt is leba***ni nem lehet erre is csak az ea képes driftelés közbe hihetetlenül idegesítő amikor nem látsz semmi a kocsiből
  • babati
    császtok. abban segíthetne nekem vki, hogy eladtam az rx7-et vettem helyette gyorsulásinak egy evo x-et és a váltások között kb 2 másodperc van és azé nem gyorsul pedig tuningolom is. ugyan ez a corvettal. ha vki tud vmien jó bevált gyorsulási autót az ossza má meg velem léccives. am naon állat a gém. ajánlom mindenkinek. előre is kössz
  • offkorz
    semmit.így jártál. :-ccc
  • GabriSanyi
    cheat
  • Nightwish006
    Nekem jó ígyis, de még mindig sokan vannak, akinek SOKAT segítene, ha futna picit régebbi gépeken is... Tudod nem mindenki tudja megfizetni a 100+K-s gépet, de játszani azért még szeretne... De gondolom te olyan vagy, akinek mindig mindene megvolt, ebből kifolyolag ezt NEM fogod felfogni...
  • krayziebone
    szevasztok nagyon szaggat a game a gépemnek vinnie kéne simán mit lehet tenni ellene?
  • VRSDM
    hány fps-el megy neked a pro street? akkor ezt most szépen felezd el. akarsz annyival játszani vagy inkább megveszed (mert ugye mindneki megveszi) és játszol neten sok fps-el, teljes képernyőn?

ja és ha nem akarod hogy debil 13évesnek nézzenek, ne beszélj így.
  • Katun
    Már szinte 3 éve egy játékba se rakják bele a köcsög gecik... mármint egyjátékba se szinte... basszák meg a fejlesztők.
  • mikiking
    hello.a játékot nem lehet egy gépen ketten játszani ? osztott képernyős megoldás,vagy vmi ? bvan billentyüm,meg gamepadom..nincs lehetőség rá ?
  • w77d
    ez az amit én sem értek! úgy tényleg elveszti minden értékét a játék
  • AntiHero
    csíterek-.-

Amúgy is nagyon könnyű a játék KING fokozatban is, miért csaltok?
  • offkorz
    kúrva jóvagy,hagy gratuláljak neked én először.
  • Gunner
    Na, müxik az eleecheat-es trainer, mikor mondja h press enter, megnyomtam F4-et, aztán beléptem profilba, aztán egyik kocsit change mod-oltam, peace ;)
  • HunnernesKonge
    Dragben egy idő után elsőkerekes kocsival semmit nem fogsz érni, szóval készülj fel a cserére :)
    (csak egy jótanács)
  • The Protector
    Radeon 9600SE 256Mb-os karival.Nem minimumom átlag 30fps.Minimum17fps.Képek:

• offkorz
  • Gunner
    nem off, nem spam, nem warez, "húzzál te a picsába"
  • Gunner
    Hogy? Mond már :D
  • offkorz
    faszba már a trainerekkel :-ccc
    húzzatok a picsába vele,núbok.
  • Pepsi Twist
    nekem működik :P
  • Dénes é
    sztem még felesleges, mert sokaknak még le se jött (nekem se, de már nincs sok vissza úgyhogy ma már tolom) és ezért még ráér a garage topik
  • Gunner
    találtam még egy +3ast :D ez se megy
  • Pepsi Twist
    nem megy -.-
  • Gunner
    sry, ide ¢¢