14488
-
dzsiii #9427 hali! nekem 2.8 dual core 1G ram 512es 1950 pro 570es táppal és akárhova teszem szaggat nekem is.. szar a játék érdekes a crysis meg a cod4 nem szaggat... ennyit az nfsröl.... -
Szabi1991 #9426 jah..
kormánynál lehet, gondolom gémpadnál is.. -
#9425 annyira nem nagy szám ez a grafika,szoval sokat nem vesztettél!
Persze megértem én a fejlesztöket is ugye a törés miatt nem lehetett über grafikát csinálni,és ezzel nincs is semmi baj! -
#9424 nekem is hasonló a szitu, csak 1.5 rammal és 3.2 cerka procival, a vidcard ugyanaz, nekem is szaggat, sztem ezzel nem tudsz mit csinállni:S amúgy érdekes h ha leveszem a felbontást kisebbre akkor ugyanúgy szaggat, kb semmi változás... -
#9423 Szabi a játékban?? -
csabika6630 #9422 Köszi a válaszokat.
Sztem a proci a kevés nekem 2.8 as PIV em van is szinte minimum grafikán nyomom, pedig x1950gt VGA-m van :S -
#9421 Részben egyetértek veled,mert már a Carbon-ban is ez volt,h kicsit
mozditottad az analog kart és már csikorgott a gumi!Ez gusztustalan sajnos,mert hát egy 5-10 fokos kormánymozdulatra nem kéne egyböl nyikorognia!Sajnos a PC-s billentyüs hülyegyerekek ezt nem fogják fel,
mert még nem volt a kezükben PS2-es kontroller! -
krayziebone #9420 játszhatatlanul szagatt bármilyen beállítást is használok, nvidia 7600gt-m van és 300es amd proci 1GB ram. segítsen má valaki -
Szabi1991 #9419 az érzékenységet tedd kisebbre (vagy nagyobbra) -
Szabi1991 #9418 nem -
#9417 nem lehet
-
csabika6630 #9416 Nah valaki megtudja mondani, hogy lehet-e osztott képernyőn egymás ellen játaszani? -
#9415 Sziasztok!Nincs valami megoldás arra h ne huzzon jobbra a gamepaddal
valo irányitás közben???A controllernek semmi baja de mégis jobbra huz:(( -
Szabi1991 #9414 valszeg lesz megint mentészerkesztő, amivel akár 1 dolcsit is adhatsz magadnak :) -
tibi206 #9413 megmondanátok hogyan kell kétkerekezni
-
alakulat #9412 hi!
egy hülye kérdésem lenne.mit jelent az h ahol a kocsikat lehet vásárolni h irja h 1-es szint, 2-es szint meg 3-s szint??
-
Szabi1991 #9411 nekem ezek se mennek -.- -
#9410 kurva jol néz ki -
csabika6630 #9409 Sziasztok hogy az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet osztott képernyőn egymás ellen játszani PL: billentyűzet és controlerrel? (vagy lehet-e egyáltalán?) -
#9408 olyan trainer kéne ami csak 100ezret ad mondjuk.
hogy miután kipróbáltam a full tuningos autót, a pénz elfoggyon és ismét meg kelljen "küzdenem" a pénzért.
ez a négymillió ez kicsit sok... -
Celern #9407 Srcáok egy gyors kérdés: hogan működuik ez a wheelie contest? Hogyan kéne megemelni az autó orrát? -
#9406 akkor menne 9800 SE-vel?:O -
#9405 szerintem épp az a jó benne hogy megszenvedsz, mert vettem jó kis mustangot drag autónak, erre egyáltalán nem volt jó, és el kellett adnom, így -40ezer rögtön -
#9404 aa-t kaphatna azért -
Szabi1991 #9403 thx, beteszem a faqba a linkjét :) -
#9402 Pénzt adó segítségek:
A korábbi interneten terjedő trainer nem mindenkinél megy.
Az 9.999.999 dollárt adott, és lehet hogy túlpörgeti az addigi pénzt,
azért nem ment. Vagy csak az eredeti .exe fájlnál volt hatásos.
Az újabbak talán mindenkinél mennek.
Az egyik új változat 4.999.999 dollárt ad a
Ctrl + F8 gomb megnyomása után.
A másik változat is annyit ad, az
Alt + F11 gombok egyszerre való megnyomása után.
Az is lehet, hogy csak új karrier elkezdése után működnek.
Akkor a régi karriert ki kell másolni valahova és utána a játékból
ki kell törölni.
Majd egy új karrier elkezdése után használható a pénz segítség.
letöltés innen.
Akik gyorsan szeretnék kipróbálni a kedvenc kocsijaikat,
azoknak segíthet.
Akiknek nincs elég ideje, türelme a sok napig, vagy hétig tartó
végigjátszáshoz, azok is játszhatnak a legjobb kocsikkal.
Persze az igazi az, ha trainer nélkül küzdik meg mindenki a
kihívásokkal.
De gyors benyomások szerzésére, az összes kocsi gyors kipróbálására
jól jöhet a trainer, aztán lehet trainer nélkül előlről kezdeni... -
#9401 Na látod, így nem fog kinézni nálam sose ez a játék :]. Nagyon szép kocsi. -
#9400 -
#9399 itt az én 450lovas cobalt ss-em:D
Kép (169.5 KB) -
#9398 ki van kapcsolva!...mivan ti nem ezzel a játékkal jáccotok? Ez csak engem zavar hogy egyenes úton mozdítok a kormányon és utána csikorgás, meg lassulás?...pont fordítva kéne megcsinálni, mégpedig úgy hogy ha kanyarodom és nyomom neki akkor mennie kéne mint állat!
Amúgy nem kell itt lámázni mert ez is egy vélemény, és nem látom sehol kiírva hogy csak hipeolni szabad a játékot! -
#9397 ezaz, ha meg egy teljes versenyt csinálsz dominatedra, +100 -
Skyline #9396 Traineresek...pfff...egy ilyen játékhoz:)
Gyorsulási napon 10 perc alatt lehet 50ezret csinálni...Minek trainer??? Cheaters...:) -
Silent Knight #9395 a tariner jó, és így már a gém is jobb (csak aktiválás után újra be kell töltei a profilt) csak a pénz elég :D eddig is elég volt :D remélem jó marad :D -
#9394 tudod, vannak emberek akik idáig nem jutnak el, és NEM a legkönyebb fokozaton kellene... -
#9393 amugy talán a segitségeket ki kellene kapcsolni, akkor nem lassul be az auto.. gondolom még az ideális ivet is használja... -
#9392 naya nub lama az illetö, nade mind1, 1-el kevesebb baka-val találkozok majd online 23-átol :) -
olasz #9391 Aha a többiben frankó.Nem értem én sem azért köszi:Így jártam:) -
#9390 te nagyon láma vagy... -
#9389 Huhh bazz, ez egy kula ez a játék :-( Aki kitalálta ezt az irányítást azon rojtosra kéne verni egy pallódeszkát!...Pad-al játszom, nyomom a gázt okés minden, utána kicsit kanyarodom és az autó ilyen idétlen mozdulat közepette belassul :-)...attól mert kicsit mozdítok a kormányon...a fejlesztők közé kelett volna egy olyat is berakni aki vezetett már autót, és akkor talán nem lenne ilyen szánalmas ez a "mozdítok a kormányon és akkor csikorog, meg belassulás dolog! Erőltetett a játékmenet is mert keverik a Toca-érzés hangulatát, a Flat Out-féle nyomjad neki dologgal, csak éppen ez a szar a nyomába sem ér az elődöknek mert az irányítás finoman és jóindulattal fogalmazva is hulladék....na uninstall! -
#9388 Egyik gyorsulási futam után kidobott a játék a desktopra vmi exe hibával, ezzel ugrott is a teljes karrier, a beállítások, minden. Vicces. :)