14488
-
De mondjuk Reloaded-ben benne van,mert akkor azt szedem? -
Szabi1991 #14034 nincs minegyik játékban a magyar nyelv..... -
Minegyik játékban benne van a magyar nyelv? És ha igen, hogy tudom előcsalni? -
DirectX 9.0c - minimum augusztusi - megoldja a gondodat! -
Kis Drága #14031 Szia!
Most vettünk 150-ért új gépet, ugyhogy a gépigény kérdés nem merülhet fel. Próbáltam uninstall előtt javítani a telepítőjéről, de nem lett jó. Leszedtem és újra kezdjük az egészet.
-
erre egy módszer van, bemész a boltba és megveszed, máshogy nem fogsz tudni online játszani -
Szevasztok.
Tudnátok valamit mondnai, amivel maxra tolhatom a Lambóm és az újabb M3-as telejsítményét?
GRIP-en, TUNE settings.
Thx:) -
vzsuzsa #14028 sziasztok!lécci segitsetek mert szeretnék onlinon játszani de nem tudok mert kér egy regisztrácios kodot de nem eredeti a játék! Ha valaki tudna segiteni az irjon lécci!Előre is köszi -
E8400 (3.0 GHz) - 2 GB RAM (2x1 GB 1066 MHz) - HD4850 (alap órjelek): a játék gond nélkül fut(ott, amíg a gépemen volt: a stílus nem jött be).
-
az a baj hogy túl nagy a procid 4000GHz-en ez már nem megy esetleg 4-en, amúgy a kétmagos procinál nem kell 2-vel megszorozni a teljesítményét, tehát a tied az 2.0GHz és kétmagos,
frissísd a vga drivert meg a directx-et lehet hogy ez megoldja, amúgy még az én gépemmel se meg tökéletesen a játék :S:S rem a köv nfs jobban lesz optimalizálva mert ez szörnyű volt -
titan15 #14025 Szia! nekem is ugyan ez a gondom van... nem tudom miert nem akar menni. Az rendben h integralt chipem van (intel extreme 945GM 256MB), de eddig akkor mi a halalnak ment? Szamomra ez felfoghatatlan.
Ha talalsz vmi infot, vagy sikerul ujra jatszani, pls ird meg nekem. Koszi:D
UI: Amugy a fepem tobbi resze megfelel a rendszerkovetelmenyeknek. -
Hát a géped -
cargame #14023 Csao!!
En nem ertem de akad a game vmiert!! 1g ram, 256 videokartya, 2*2000 GHZ
mi lehet a baj?? -
Kis Drága #14022 Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. A párom játszik a játékkal és "már" 29%-on állt a karrierbe. A játék simán elindul, viszont a karrier betöltése közben hibát észlel a gép és kilép. Eddig nem csinált ilyet. Nem szeretné előröl kezdeni. Mi lehet a gond?
Előre is köszi. -
max grip+mindig perfect váltás -
Nekem a Suprával 7 alá is mentem 3. szintű benne minden! -
tkonkoly #14019 Sziasztok!
Néhány kérdésem lenne:
A motor tuningnál mit ajánlotok dragre? Turbó, Korai nyitás, Nitro.
Próbáltam állítgatni, de nem sok különbséget vettem észre.
Hogy lehet szert tenni 4. szintű tuning alkatrészekre, cheat nélkül?
Chargerrel 3.szintű tuninggal le lehet menni 8 sec alá? 8:10 a rekordom.
Köszi -
ez gyárilag ilyen, ha ugyanarra gondolok amire te -
Hi új vagyok! it nincsen OFF topik ugye?? eredeti a játékom csak kérdezem! egy kérdés: az Irányítás nálam egy kicsikét akadozik! de a játék nem szaggat! ez mitől lehet?? -
titan15 #14016 amugy ha jobban megnezed, ki van irva a kepernyore, hogy milyen rekordokat kell megdontened... -
titan15 #14015 hali!
Felpakoltam a ps-t, gondoltam megnezem en is miylen. Minden szep es jo volt addig, amig e nem kellet lepnie egy racedayba, vagy egy versenybe, mert ilyenkor (valyon miert???) allandoan kilok, hogy nfs.exe has stopped working. volt meg vkinek ilyen? Tud valaki segiteni? -
csocso21 #14014 Hello!
Légyszi segitsetek a ps-ben megcsináltam már mindent csak egy leszámolás van hátra a Nate Denuer de az le van zárva.
Azt írja,hogy rekordok megdöntése 9/10.
Tudja e valaki meik az a 10 amit meg kell dönteni?
Köszi!! -
Szívesen! S köszönöm szépen :) -
zsqlty #14012 kösz .:i2k:. mostmár megy!!!
am meg gratula a sok jo magyarításhoz!! -
bgabor #14011 Egyértelműen négykerékmeghajtásút. Az abszolút best a négykerékmeghajtású Porsche 911-es (az olcsóbbik, a drágább hátsókerekes). -
DirectX a DVD-jéről...! -
zsqlty #14009 hy all
segítséget szeretnék kérni, mert a pro street nem indul el amióta újratelepítettem a gépem.A játék eredeti és eddig minden gonnd nékül mennt.
válaszokat előre is köszi!!! -
az olyan jellegtelen versenyt, tök mind1 mit viszel -
Princebogar1 #14007 Hello! Hajsza versenyre melyik kocsit ajánjátok? -
az a verseny nagy szívás, felhúzta az agyamat nekem is, többi driftet meg simán megnyertem, de azt...
már nem is emlékszem mivel mentem. Annyira nem a kocsi lényeg, inkább a technikád -
Ninovics #14005 hali!
valaki nem tudja hogy hogyan kell ryot legyőzni driftbe milyen kocsival? -
A peccs felrakása után miért nem férek hozzá az új autókhoz (azokhoz, amikkel az energizer raceday-eken mennek ellenem..)??? -
Köszönöm :) -
Szabi1991 #14002 amúgy ezúton is szeretnék gratulálni, a sok jó, hasznos magyarításodhoz :)) -
A nevében is köszönöm. -
Hogy lehet tuningolni a verdákat? Melyik menüponban(nekem a magyar verziója van meg, tehát magyarul melyik)?
Előre is köszi! -
Szabi1991 #13999 töröltem a mélcímét... -
Küldtem mailt.
Csak egy jótanács: SOSE írd ki publikusan a mail címedet - ugyanis léteznek ún. mail-botok, amik ilyenekre vadásznak: kapod a millió kéretlen levelet [spam]...
-
Szabi1991 #13997 jó ötlet :p -
no93 #13995 Oké i2k.
ott írd meg légyszi mit tennél!