14488
-
Én nem warezkednék most inkább, hanem azt ajánlanám, hogy keresd meg a Pro Street off topikot [létezik] és ott megírom, hogy én mit tennék a helyedben... -
no93 #13993 Sajnos ugy töltöttem le.
DE még egyik játék se csinálta ezt amelyikeket letöltötem.
Tudsz vmi jó letöltoldalt ahol jó lehet? -
Csak kérdés:
Eredeti Pro Street-ed van, vagy valamiféle warez változat?
Utóbbi esetében szinte végtelenek a hibalehetőségek... -
no93 #13991 Hát i2k ugyanugy ujraindul a gép .
Abban igazad volt mer írásvédett volt , megszüntettem mindegyik fájlra de ......!
Még vmi tip? -
argep.hu-n keress rá -
no93 #13989 Köszi srácok hogy probáltok segíteni.
Majd megnézem amit mondtál i2k.
És gunner HD4850/70 tudod milyen drága egy olyan!!xD -
Nézd meg, nem írásvédett-e a PS könyvtára![Nem vicc.]
Lehet, hogy a konfig fájlok alapbeállításon vannak, s nem tudod módosítani őket...
Egy a tiédhez hasonló gépen MENNIE KELL a játék minden összetevőjének. -
a játék is látja h túl erős a procid, venned kell egy hd4850/hd4870 -
esetleg nincs fent drivered a videókaridhoz. mást nem tudok mondani. -
no93 #13985 CSő
Az a nagy gondom a PSel hogy nem tudom állírani a grafikáját ahogy bemegyek hogy a világ texturáját vagy a füstöt törést állítsam egyből kivágja a gépet és ujraindítja!!!!
Pedig a gépem :
2GB Ram , Inter core 2 quad 3Ghz , Ati radeon HD3850 512 mb, dx10.1/sm4.1
Mi lehet a gond???? Sürgös lenne! SEGÍTSETEK! -
már megoldottam közben, újra raktam az egész játékot, mostmár jó, nem tudom mi lehetett vele:S -
én passzolom -
a verseny végén nem enged tovább, ez az egy verseny kell hogy dominated legyen, a többi megvan, viper srt10-el vicces lenne ha nem tudnék nyerni :) -
megvan elég pontod hogy dominated legyen? -
olyannal találkozott már valaki hogy az első show-nál vannak ugye a versenyek, mindet meg tudom nyerni de az egyik körverseny végén egyszerűen nem megy tovább a játék, újra se indítja a versenyt, és tovább se lehet lépni csak az eredményeket látom :S
nincs erre valami megoldás? -
köszöntem
-
Szabi1991 #13978 az 5-ös pontot kihagyhatod :D -
a topikot én is megtaláltam. azt kell megcsinálni ami a fejlécbe van leírva? -
Szabi1991 #13976 #13965-ba van a link ;)
de amúgy link -
nem tudnád leírni vagy adni egy linkeT? nem akarok 29 oldalt visszaolvasni -
Szabi1991 #13974 bolti, vagy warez verziód van?
gyanítom utóbbi... töröld a játékod, tedd fel újra, majd az off topikban lévők alapján tedd fel a pecset... -
felraktam ezt a patch-et, aztán nem indul a játék. vmi ötlet ? -
passz. én draggal voltam így mikor a király ellen mentem. de nekem volt h mellé is váltottam, és akkor is 444 métert mentem 2 keréken (1/4-es mérföldes pálya végig) -
akkor mi lehet a gáz?? kajak nem vágom mostmár... elb***tam 150ezret cska hogy nézeggessem melyik jo oda és eddig egyikse... eladtam 8 kocsimat mar vcsdka a szukseges maradt.. ez a szar total hazavagta a karimat... -
dodge challenger, plymouth barracuda, forgt gt, nekem mind ugrott még dragba is... De most nézem neked is challengered van, nekem az még tuning nélkül driftbe is emelte kicsit :D -
hát hallod én zoldbe váltok adok csutka gázt azt mégis egy fos.... 870 loero nem emeli ki azt a szar nem létezik.... halottma én mér sok fajat baromságot erre hogy elobb 1-be valtsak majd cska aztan gáz megbeaalitas de nekem akkor se emeli... -
Köszi ez meg van , azt hittem van már újabb. Amúgy nekem csak plusz két autót adott hiába van fenn a patch. -
hát padlógáz oszt' hadd szójjon. Mindig a zöld sávban kell váltani, és ha elkezdi engedni a zelejét,akkor nitrózz rá.
Amúgy érdekes, mer ugyanúgy megyek drag-ba mint wheelibe (padlógáz+zöldváltás), és olyankor mégse emeli meg az elejét, oldalra viszont elránt, wheelibe meg felugrik, de oldalra nem rángat. Érdekeske... -
csa! Nem megy a pro strretbe a wheelie lehet hogy mar 100x átrágott kérdés de megkérdezem mit hogyna kell....
Van egy dodge charger R/t-m 870BHP és még sem ugrik két kerékre... Segiiitseeeg:D -
Szabi1991 #13965 faq ? :p
K: Van már javítás a játékhoz ?
V: Igen, letölthető pl. az NFS-Planet oldaláról.. link
(az off topik fejlécébe van egy hasznos kis lista is... csítek itt ;)
-
kicsit le vagyok maradva, honnan lehet leszedni? köszi -
Fáradj az Need For Speed:Undercover topicba. -
SzocsA #13961 az új nfs ről nincs hír mikor jön? -
Szabi1991 #13960 - nem :p
- Ps verzióra vannak a kódok ;)
- nem :( -
csalás nélkül nem lehet megszerezni ezeket az autókat?
Közben további kérdések: A ProStreet mobil verziója ad kódokat a PC verzióhoz. Azokkal miket lehet szerezni? :D
Másik: itt nem lehet olyat csinálni, hogy feltuningolok egy autót, a career-től függetlenül? Tehát hogy nem career-be veszem meg, hanem csak úgy tuningolok egyet career-en kívül? -
Szabi1991 #13958 a legutolsó pecset, és az összes autó csítet :p -
Azt olvastam, hogy a 15 bónuszautó mellett van 5 plusz autó Collectors Edition-hez. Ezeket hogy lehet megszerezni, illetve milyen patchet kell telepíteni? Vki írja le lécci aki tudja -
erre én is kiváncsi lennék -
LOL Grid és TDU se sim... :D -
a 15 bónuszkocsit hogy lehet megszerezni ?