Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyanítom utóbbi... töröld a játékod, tedd fel újra, majd az off topikban lévõk alapján tedd fel a pecset...
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Amúgy érdekes, mer ugyanúgy megyek drag-ba mint wheelibe (padlógáz+zöldváltás), és olyankor mégse emeli meg az elejét, oldalra viszont elránt, wheelibe meg felugrik, de oldalra nem rángat. Érdekeske...
Van egy dodge charger R/t-m 870BHP és még sem ugrik két kerékre... Segiiitseeeg😄
- Ps verzióra vannak a kódok 😉
- nem 😞
Közben további kérdések: A ProStreet mobil verziója ad kódokat a PC verzióhoz. Azokkal miket lehet szerezni? 😄
Másik: itt nem lehet olyat csinálni, hogy feltuningolok egy autót, a career-tõl függetlenül? Tehát hogy nem career-be veszem meg, hanem csak úgy tuningolok egyet career-en kívül?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A gépem pedig mér matuzsálem korú (volt).
Az új gépem már up to date. <2mag, 2 GB, 250 GB, 4850 HD>2mag, 2 GB, 250 GB, 4850 HD>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Hogy kell beállítani meg stb.?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Segítene valaki?Hogy hogy tudok menni interneten jáccani?
Írjon Privátba.
Elõre is köszi
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A sima 9500-öst lehetett elõször hardver-, majd késõbb szoftmoddal alap 9700-re módosítani.
A 9500 Pro-ból eleve hiányzik 4 pipeline, ami miatt nem lehet 9700 Pro-vá varázsolni. Még a BIOS MOD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még az én 9500 Pro-m se bírja... Ne tévesszen meg a számozás, a 9500 Pro elõbbi, mint a 9250, és erõsebb is.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Egy szomszéd falubeli fiatal srácnak összedobtunk környékbeli város gyetlen számtch boltjából egy gépet.
Gigabyte alaplap - AMD 5200+ - 2 GB (DDR2 800) - 320 GB HDD (SATA2) - GF 8600 GT (256, DDR3) - 19" CRT
Nem játékra akarta a gépet, ezért is írtam le a kombót.
Mivel szoftveresen én állítottam be, gondoltam, letesztelm neki.
Nem volt 3D Mark 06 a közelben, csak egy 2005-ös: 10951 pont.
S jött a NFS: Pro Street DEMO...
Feltelepítettem, belõttem mindent maxra. Bírta a gép.
Játék indít. Gazdája el volt ájulva: még nem látott szép játékot...
BMW M3 indít...
S akkor - én, aki nem FF kormánnyal játszik, hanem bill+egér és jó öreg billentyûzet gombokra beállított kéziváltás, minden segítség kikapcsolva - ledöbbentem: irányítás o-k-á-d-é-k!
Na, ezzel nekem bebizonyosott az, amit annak idején a sját gépemre telepített demo-ból is leszûrtem - akkor azt hittem, az én gépemben van a hiba <1466 MHz, 512 RAM, ATI9500 Pro>1466 MHz, 512 RAM, ATI9500 Pro> -, hogy igazam volt ezzel a játékkal kapcsolatban.
Érdekesség:
- a srác el van ájulva tõle. Életében PC-s játékkal nem játszott <25 éves>25 éves>, csak konzolossal
- azt mondja, megveszi a fullt is...
- azt kérdezte: ez a játék elsõ része (?????!!!!)
Én azt mondtam neki, hogy tegye fel a Need For Speed III: Hot Pursuit-ot, és csodálkozni fog...
No comment
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
mentem egy ilyen próbaversenyszerûséget, és billentyûzettel a játék elég érzéketlen, nem nagyon kanyarodik a kocsi, pedig kingre állítottam. a másik pedig, hogy visszapillantó tükör hol kapcsolható be?
köszi!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Újra felraktam a gémt. Nincs valami megoldás arra, hogy az AI nehézséget külön tudjam állítani az assistoktól? Ugye casual szinten semennyire sem jó játszani (autobrake, meg mindenféle nagyon idióta assist), ha viszont king-re állítom, akkor az AI irreálisan begyorsul, és semmi esélyem.. (pedig jobb köridõt megyek mint casualon..)
:CCC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991