14488
prostreet
  • Szabi1991
    lehet hogy autós játékot kormánnyal kéne játszani :p
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen.
    Én most cseréltem le egy HAMA billentyűzetet - szerettem, mert Quake 3 alatt is strapabíró volt - egy Genius lapos billentyűzetre [olyan, mint amiket csúcsminőségű laptopokon látni]. Az eredmény: szinte irányíthatatlan minden autó!
    Hiába állítottam be nagyobb érzékenységre mind Windows, mind a Játék menüjében, egyszerűen nem merek nekiállni egyetlen kihívásnak sem, mert egyszerűen fakocka módjára halad az autó, mert két billentyűt nem enged egyszerre lenyomni a billentyűzet: egyszerre csak egyre reagál.
  • RoyalPredator
    Nekem az a bajom vele hogy KURV.RA NEM REÁLIS AZ AUTÓ VISELKEDÉSE:)
    Csak látszatra, de vezettem már pár autót belőle, és közelében sincs.
    Amúgy klafa játék, jó missionok. szép grafika , Hawaii.
  • Ryder7
    Attól függ mit szeretsz jobban. de valamennyivel talán jobb, hatalmas a sziget, de én az utat utálom a legjobban, rosszul van megcsinálva az amikor leesünk az útról.
  • IMYke2.0.0.0
    [S mesze jobb, mint a NFS:PS]
  • RoyalPredator
    Test Drive Unlimited
  • Higany
    Sziasztok! Nem tudtok olyan játékot, ami olyan mint az NFS, csak motorral/robogóval? Köszi!
  • GX25
    Egy pár kört mentem így hogy szaggat + néztem róla videókat és tetszett a játék ezért is szeretnék vele játszani, csak nem értem hogy mi a baja mikor minden megvan hozzá.
  • RoyalPredator
    Mindegy, nem veszítesz sokat :D
    Nem jó a játék.
  • GX25
    Felraktam a lemezről a directx-et de ugyan úgy szaggat. :(
  • GX25
    Megpróbálom, hátha ez segít.
  • utgyuru
    ez vicc, én is XP-n toltam. azér ez már szánalmas hogy itt is a vistát pumpolják az emberekbe
  • IMYke2.0.0.0
    S hog miért? Mert általában azzal a verzióval tuti műxik...
    Nem kell megijedni, ha a gépeden lévő újabb, akkor nem írja felül az egészet, csak azt a pár, a játék szempontjából fontos fájlt nézi meg, amit kell. Gondot nem okoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vicc: Tedd fel a DVD-jéről a DirectX 9.0c-t!
  • GX25
    De akkor mi miatt akadozik ha minden megfelel?
  • IMYke2.0.0.0
    Windows Vista-t ajánl hozzá - nevetséges. Simán megy, sőt, XP-n!
  • GX25
    Megnéztem hogy a systemrequirementslab.com mit ír ki rá. Minden zöld kivéve a Operációs rendszer rész, csak nem értem hogy mit ír.
    Tudnátok segíteni?

Itt egy kép róla:
  • GX25
    32Bit-es Windows XP
  • szabii98
    én el adom a proostreet ot kinek kell
    mail:([email protected])
  • RoyalPredator
    Nem arról van szó, hogy a géped nem bírná, hanem valami software probléma.
    Mien oprendszered van? 32/64 Bit?
  • GX25
    Azzal már próbálkoztam, felraktam a legfrissebbet, de még mindig ugyan az. :(
  • RoyalPredator
    Megoldottam, megvagyok. Már csak egy ág kell, a showdown és a drift mellett, amit nemtudom hogyan unlockoljak.
    Hogyan?:)
  • RoyalPredator
    Tedd fel a Videókártya Driver legújabb verzióját.
  • GX25
    Sziasztok!

Az miért van hogy nálam akadozik a játék? Még minimum grafikán is. A menübe nem csak verseny közbe, akkor se folyamatosan de elég sűrűn beszaggat.

Gépem:

Alaplap: Asus M2N sAM2 PCI-E/DDR2-800
    Processzor: AMD Athlon 64 3800+
    Videokártya: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB
    RAM: 2x Kingmax 1GB DDR2 800Mhz
  • RoyalPredator
    Tiszta Police:)
  • Blacksheep77

Vagy ezt!
  • Blacksheep77

Én meg ezt javaslom!
  • RoyalPredator
    Nemmegy, kérlek adjatok valami trainert =(

Egész végig csalás nélkül feltoltam, most nagyon tele a tököm, hogy cél elött sprintelek, és sehova se jutok.
  • Ryder7
    Az eggyik. nekem sose volt gondom a driftel. én Pontiac Solstice-t meg GTO-t ajánlok. én azokkal nyomtam.
  • RoyalPredator
    És meik a 3 közül?:)
  • Szabi1991
  • IMYke2.0.0.0
    titan15: Szegénykém... :(

RoyalPredator: én hátsókerekes autóval drifteltem - a Porsche [a valóságban is!] kitűnő választás erre.

• titan15
    ja... minimum... az egyik ismerosom elment driftelni, haromszor felfozte a a hutovizet egy este, aztan meg mikor ment a baratnoeert egyszer megallt a motor... Baj oka: hangerfejpakolas szetment, a viz osszefolyt az olajjal:P:P:P:)))))
    Azota sem megy az auto. Azt mondja gyuruzni kellene, meg hengerfejpakolast cserelni, stb stb
  • RoyalPredator
    Mindkét esetben elkezd oldlara csúszni,és vagy nemszerzek pontot, de túlélem, vagy szerzek kb 800-at, és tíz centivel keskenyebb lesz a kocsim. Jelenleg Z350, De Porsche se volt jó. Mit javasolsz?
    ----------------------------------------------
    Átlagos kicsi nem is képesdriftelni, nincs elég szusz bennük.
  • IMYke2.0.0.0
    Helyes. Van aki ész nélkül tapossa, nyírja s a vége minimum váltócsere...
  • titan15
    mi kiprobaltuk "stock"-os autoval, nem azert mert huegyerekek vagyunk es utanozni akarnank a jatekot, hanem azert mert szeretunk jatszani az autnkkal. Nem lett belole semmi baj a valtoval sem es a motorral sem... egyszeruen erezessel es esszel kell csinalni.

Bocs az offert.
  • Szabi1991
  • IMYke2.0.0.0
    A titka: ne nyomd a gázt tövig, hanem nagy gázfröcss után pumpálva adagold, miközben a kanyarba rántod a járművet és folyamatosan magas fordulaton tartod a motort! A legjobb megoldás, ha a sebességhez mérten egy fokozattal visszakapcsolsz közben - azaz: a motor már könyörög a 4. seb.fok-ért, de te akkor is 3-ban pumpálod a gázt...
    Így a motor pörög, az autó sodródik és a pontjaid gyűlnek.

Sajnos, ezt nem mindegyik autó szereti...

Megjegyzés:
    A valóságban ezt pedig egyenesen tilos kipróbálni hétköznapi járműveken! A váltó és a motor azonnal meghalhat...
    Nem véletlenül kerülnek milliókba a drifthez szükséges alkatrészek!
  • RoyalPredator
    Kezd kib.tul idegesíteni a drift.
    Van vmi trainer amivel maxolhatom a pontokat gombnyomásra? Már minden megvan, csak azt nemvagyok képes vévigtolni.

Plz help.
  • IMYke2.0.0.0
    Ember! Gondolkozz már! Alap esetben nincs a külföldön árusított játékokban a magyar nyelv...!
    Kifejezetten magyar változatot a magyar boltokban kapsz!
    [Warez témát pedig az OFF topikban!]