14488
-
Szabi1991 #14075 lehet hogy autós játékot kormánnyal kéne játszani :p -
Hát igen.
Én most cseréltem le egy HAMA billentyűzetet - szerettem, mert Quake 3 alatt is strapabíró volt - egy Genius lapos billentyűzetre [olyan, mint amiket csúcsminőségű laptopokon látni]. Az eredmény: szinte irányíthatatlan minden autó!
Hiába állítottam be nagyobb érzékenységre mind Windows, mind a Játék menüjében, egyszerűen nem merek nekiállni egyetlen kihívásnak sem, mert egyszerűen fakocka módjára halad az autó, mert két billentyűt nem enged egyszerre lenyomni a billentyűzet: egyszerre csak egyre reagál.
-
Nekem az a bajom vele hogy KURV.RA NEM REÁLIS AZ AUTÓ VISELKEDÉSE:)
Csak látszatra, de vezettem már pár autót belőle, és közelében sincs.
Amúgy klafa játék, jó missionok. szép grafika , Hawaii. -
Attól függ mit szeretsz jobban. de valamennyivel talán jobb, hatalmas a sziget, de én az utat utálom a legjobban, rosszul van megcsinálva az amikor leesünk az útról. -
[S mesze jobb, mint a NFS:PS] -
Test Drive Unlimited -
Sziasztok! Nem tudtok olyan játékot, ami olyan mint az NFS, csak motorral/robogóval? Köszi! -
Egy pár kört mentem így hogy szaggat + néztem róla videókat és tetszett a játék ezért is szeretnék vele játszani, csak nem értem hogy mi a baja mikor minden megvan hozzá. -
Mindegy, nem veszítesz sokat :D
Nem jó a játék. -
Felraktam a lemezről a directx-et de ugyan úgy szaggat. :( -
Megpróbálom, hátha ez segít. -
ez vicc, én is XP-n toltam. azér ez már szánalmas hogy itt is a vistát pumpolják az emberekbe
-
S hog miért? Mert általában azzal a verzióval tuti műxik...
Nem kell megijedni, ha a gépeden lévő újabb, akkor nem írja felül az egészet, csak azt a pár, a játék szempontjából fontos fájlt nézi meg, amit kell. Gondot nem okoz. -
Nem vicc: Tedd fel a DVD-jéről a DirectX 9.0c-t! -
De akkor mi miatt akadozik ha minden megfelel? -
Windows Vista-t ajánl hozzá - nevetséges. Simán megy, sőt, XP-n! -
Megnéztem hogy a systemrequirementslab.com mit ír ki rá. Minden zöld kivéve a Operációs rendszer rész, csak nem értem hogy mit ír.
Tudnátok segíteni?
Itt egy kép róla:
-
32Bit-es Windows XP -
én el adom a proostreet ot kinek kell
mail:([email protected])
-
Nem arról van szó, hogy a géped nem bírná, hanem valami software probléma.
Mien oprendszered van? 32/64 Bit?
-
Azzal már próbálkoztam, felraktam a legfrissebbet, de még mindig ugyan az. :( -
Megoldottam, megvagyok. Már csak egy ág kell, a showdown és a drift mellett, amit nemtudom hogyan unlockoljak.
Hogyan?:) -
Tedd fel a Videókártya Driver legújabb verzióját. -
Sziasztok!
Az miért van hogy nálam akadozik a játék? Még minimum grafikán is. A menübe nem csak verseny közbe, akkor se folyamatosan de elég sűrűn beszaggat.
Gépem:
Alaplap: Asus M2N sAM2 PCI-E/DDR2-800
Processzor: AMD Athlon 64 3800+
Videokártya: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB
RAM: 2x Kingmax 1GB DDR2 800Mhz -
Tiszta Police:) -
Blacksheep77 #14050
Vagy ezt! -
Blacksheep77 #14049
Én meg ezt javaslom! -
Nemmegy, kérlek adjatok valami trainert =(
Egész végig csalás nélkül feltoltam, most nagyon tele a tököm, hogy cél elött sprintelek, és sehova se jutok. -
Az eggyik. nekem sose volt gondom a driftel. én Pontiac Solstice-t meg GTO-t ajánlok. én azokkal nyomtam. -
És meik a 3 közül?:) -
Szabi1991 #14045
-
titan15: Szegénykém... :(
RoyalPredator: én hátsókerekes autóval drifteltem - a Porsche [a valóságban is!] kitűnő választás erre.
-
titan15 #14043 ja... minimum... az egyik ismerosom elment driftelni, haromszor felfozte a a hutovizet egy este, aztan meg mikor ment a baratnoeert egyszer megallt a motor... Baj oka: hangerfejpakolas szetment, a viz osszefolyt az olajjal:P:P:P:)))))
Azota sem megy az auto. Azt mondja gyuruzni kellene, meg hengerfejpakolast cserelni, stb stb -
Mindkét esetben elkezd oldlara csúszni,és vagy nemszerzek pontot, de túlélem, vagy szerzek kb 800-at, és tíz centivel keskenyebb lesz a kocsim. Jelenleg Z350, De Porsche se volt jó. Mit javasolsz?
----------------------------------------------
Átlagos kicsi nem is képesdriftelni, nincs elég szusz bennük.
-
Helyes. Van aki ész nélkül tapossa, nyírja s a vége minimum váltócsere... -
titan15 #14040 mi kiprobaltuk "stock"-os autoval, nem azert mert huegyerekek vagyunk es utanozni akarnank a jatekot, hanem azert mert szeretunk jatszani az autnkkal. Nem lett belole semmi baj a valtoval sem es a motorral sem... egyszeruen erezessel es esszel kell csinalni.
Bocs az offert. -
Szabi1991 #14039
-
A titka: ne nyomd a gázt tövig, hanem nagy gázfröcss után pumpálva adagold, miközben a kanyarba rántod a járművet és folyamatosan magas fordulaton tartod a motort! A legjobb megoldás, ha a sebességhez mérten egy fokozattal visszakapcsolsz közben - azaz: a motor már könyörög a 4. seb.fok-ért, de te akkor is 3-ban pumpálod a gázt...
Így a motor pörög, az autó sodródik és a pontjaid gyűlnek.
Sajnos, ezt nem mindegyik autó szereti...
Megjegyzés:
A valóságban ezt pedig egyenesen tilos kipróbálni hétköznapi járműveken! A váltó és a motor azonnal meghalhat...
Nem véletlenül kerülnek milliókba a drifthez szükséges alkatrészek! -
Kezd kib.tul idegesíteni a drift.
Van vmi trainer amivel maxolhatom a pontokat gombnyomásra? Már minden megvan, csak azt nemvagyok képes vévigtolni.
Plz help. -
Ember! Gondolkozz már! Alap esetben nincs a külföldön árusított játékokban a magyar nyelv...!
Kifejezetten magyar változatot a magyar boltokban kapsz!
[Warez témát pedig az OFF topikban!]