14488
-
#9749 Vagy Controller-el
Off Off -
Dénes é #9748 hmmm nsx my fav -
Szabi1991 #9747 a szimulátor azért van, hogy kormányal játszák.. -
Drex #9746 upsz :) félrement nem neked a válasz :)))
-
Silent Knight #9745 játszottál már igazi szimulátorral KORMÁNY nélkül? én iged, és elég húzós, hasonló a 750lovas EVO íránytása a vérbeli szimlátorokhoz... pedig állítólag arcade a játék.... (GTR, GTR 2, GT Legends, nemvicc, ezek tényleg igazi szimulátorok, a SimBin érti a dolgát)
és az előző részek jók voltak, az rendes arcade, billzetről is tökéletesen irányítható. nemtudom miért kellett változtatni, nemértem... -
Drex #9744 Az én gépem: C2Duo E4400 ([email protected]), 4GB Memoria, 8600GT.
Nem is akad rajta. De meguntam a sök ökörséget amit az emberek irkálnak és nekiálltam keresni valami kézzel foghatot.
Szal ha azt akarom hogy akadjon a game, semmi más dolgom nincs, mint kikapcsoni az egyik magot. És lám az 1680x1050 felbontás mellet, az 50-60 Fps mellett a pálya bizonyos részein és a menüben, ugy akad a game hogy játszhatatalan.
Ha nézem játék közben a procikat, hát bizony folyamatosan 100%-on mennek. Tök mindegy hogy 1 vagy 2, mindig 100% ketyegnek. De nálam csak akkor akad, ha 1 mag megy. Lehet hogy szerencsém van...
Szal sztem is kicsit elbaszták a játékot, de nem tudom hogy ezt egy patch vajon rendbe szedi -e. A proci kezelést meg aztán semmilyen friss telepités, meg nyelv váltás nem fogja orvosolni :(
-
#9743 Mindenkinek más jön be.Nekem pl ez a fajta drift jobban tetszik,mint a carbonos.Szerintem frankó lett ez a rész.Bár nekem még mindig a Most Wanted meg az Underground 1 tetszik a legjobban.De ez is jó lett.
Szerencsére jól fut maxon,nem akad,egyedül a pályák nem tetszenek.Okés hogy sivatag meg miegymás,meg versenypályák,de valahogy soxor olyan üresnek,textúrátlannak tűnik egy-egy pálya.
De ettől függetlenül szerintem végre egy jó nfs-t kaptunk.
Az autók amiket meg besűrítettek,hát az vmi pazar:)
Röviden ennyi a véleménem a gémről.Rosszabra számítottam,de elégedett vok vele bőven:D -
Silent Knight #9742 nekem a gameburnworld-os tariner megy, CloneDVD-s verzió (HKZonda barátunk törte fel) és Reloaded-es crack, a money trainer megy (a pontszámos nem, többszöri ujraaktiválásra meg kifagy, de ez nemszámít, zsetont ad :D) indíts trainert, be a garázsba, pénz be (F4 gomb) vegyél valamit az autóra (akár egy kipufogó 600ért, mind1 mi, csak pénzbe kerüljön) utánna vissza a profilkezelésig (alias menü) és load, itt tölsd be a profilod újra, és garázs megnt, és voilá, 99milla :D nálam megy minden gond nélkül. a többi opciót nem próbáltam (vagyis a 15millió versenypontot igen, de fagytam tőle szóval inkább nem erőltetem) -
neptum #9741 én szeretem meg hagyani az amutó formáját nem tele pakolni minden féle hülyeségel (ez nem sértés aki tele pakolják) én maradok az egysszerü és szép autoknál nekem a Shelby Mustángom tetszik. de ennyi erőböl te nem teszel be képet ? -
#9740 Akkor rakd be a te szekeredet, hogy megtudjuk milyen egy "tökéletes" ízlés. Tényleg kíváncsi vagyok. MEg lehet más is -
#9739 A papa szeme fényén miért van akkora illesztési hézag, hogy egy lovashuszár ki-be járhat rajta? :) -
neptum #9738 én rájötem hogy viperal driftelni nem tok a lotusommal pedig tök jól tok ez a poén na mindegy -
Szabi1991 #9737 ez nagyon messze jár a valóságtól, és a szimulátoroktól is..
de teljesen tökéletes a gém..
vegyél kormányt.. -
Paranoia #9736 Nagyon bejön ez az új NFS.Teccik,h nem csak a gázt kell nyomni észnélkülGyönyörűek a kocsik!
Ez a szaggatásos dolog viszont nagyon idegesítő!Remélem tényleg lesz vmi patch. -
#9735 Ez tudod milyen messze van egy szimulatortol?! Nagyon:) Valami izmosabb autoval "drifteltem" (trefas igy hivni, de az NFS-ben ez drift:D), King fokozat, minden segitseg OFF, 3 gombbal, ugy hogy a ket hatso (meghajtot!!) kerek a fuvon volt, keresztbe ment az auto, es kenyelmesen vissza lehetett hozni;)
Ez ugyanugy arkad, csak az eddigi nevetseges gagyibol, csinaltak valami hasznalhatobbat. -
#9734 Énbillentyűvel még nem próbáltam, de nekem Logitech Formula forceGP-vel könnyen megy. -
Silent Knight #9733 hát, a drift egy szóval jellemezhető: SZ@R . nemértem miért kellett a carbonos jólbevállt drift módot megint újítani. a 300 lóerőnél erősebb gépeket BILLENTYŰZETRŐL irányítani LEHETETLEN, legalább egy Logitech MOMO Racing kellene hozzá (billzet állandó fullgázt ad, és az ütközés esélye így 126374645454x-es) jó megértem, hogy új idők járnak de kérem miért csináltak szimlátort egy eddig nagyon jó arcade játékból. vagy legalább a casual módban maradt volna arcade... -
GazCamp3r #9732 Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a wheelie competition-t hogy kell megcsinálni? egy 800 pacis Hemy Cuda-m van, ami eléggé kemény, de vhogy az enemy 200m fölött megy két keréken, én meg csak 89-et tudok. Mi a titka annak? -
Szabi1991 #9731 #9651.. -
reedemer #9729 Na mindegy hátha lesz patch.Ez tényleg nevetséges.Erre nem számítottam hogy nem fog simán futni.
Köszi a választ.
Hali. -
#9728 nagyon gagyi izlésetek van. ezt azoknak mondom akik képeket tesznek be. még 1etlen1 jó autót nem láttam. -
#9727 De miért van az nekem, hogy a 3 trainet közül egyik sem működik?
Hiába nyomom meg a gombot, nem ad pénzt -.- -
reedemer #9725 remélem, mert sztem még annyira nem elavult gép már ahhoz
viszonyítva hogy egy colin dirt is játszhatóan fut rajta pedig annak aztán kell a vas -
#9724 Mentést adjon valaki.
Sok credittel. -
#9723 mondom ez már nevetséges :S na mind1 GRAT EA... -
balika16 #9722 nekem nvidia6600GT amd 3000+ 1 gb ram és vigan megy majdnem fullon...csak asszem vmi van mediumon..:)2 éves konfig:) -
#9721 nincs rá válasz -
#9720 hasonló géppel mindenkinek szar.valoszínü a játék a szar.patch majd javítja vagy nem
nekem athlon 3800+,1gb ram,gef 7600 gs,
hasonlókkal mennie kéne közepes grafikán sztem lazán. -
reedemer #9719 Hello!
A következő gondom lenne a játékkal.Elég rendesen szaggat a gépem egy Athlon64 3700+ , 1 Gb dual channel Geil ram , Inno 7600GST 256 Mb ram-mal.
Friss driver , friss XP,
Mi lehet a gond?
Mindegy hogy milyen grafikai beállításokat választok ha lebutitom akkor is
szaggat.
Help. -
#9718 ja :P -
#9717 írányíthatatlan nekem már volt... -
#9716 a vizuális tuningok nem kerülnek sokba ... -
#9715 collectorsed
onlinesubaru
mitsubishigofar
safetynet
cashmoney
reggame
zerozerozero
1mi9k7e1
l1is97a1
w2iollo1
1ma9x99
hors epower
itsaboutyou
worldslongestlasting
energizerl ithium
castrolsyntec
leipzig
unlockallthings
"l1is97a1" ezt caps-sal kell beirni, ez az összes kód, lehet nézegetni mi mit csinál -
#9714 nemtudom jo erősnek kell lennie és csak kétkerekezős versenyen lehet többet semmit nem tudok elmondani... nekem 411 a rekordom és nem kétkerekezős versenyen is kétkerekel végig nyomja a pályát a gt500am és a gto -m is, mikor felnyomom egyesbe egyből szökik fel 4 után kezd esni vissza nitro 5 os és végigmegy habár szerintem 403 nál 70 et fordulna de mind1... -
#9713 De ha Carrierben lehet, akkor meg elmegy a pénzem :(
Vagy ti Cheateltek és úgy tuningoltok? -
balika16 #9712 na hogy kell betenni??? -
#9711 Erre a Lexus-ra gondolsz? :D
-
#9710 Az a tűz nagyon matt :) -
#9709 Nincs mit, jó játékot :)
Alig várom, hogy visszaérjek a géphez és csapassam a gammát :)
Szerintem kurvajó lett -
#9708 hmmmm
az 5. új verdát nemtaláltam :D