Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
Az imprezám nekem 12ig megy le, bár tuningra még nem volt pénzem 😄 De fél mérföldön nem ver meg vele senki, egyenlõre..

.: mobilize.hu :.

Géped, milyen?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Vistán jól,xp-n szarul??? Nállam xp-n fut hibátlanul...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hjah,aki berak a kocsiba nagyobb turbó nefelejtsen el töltõnyomást is emelni,különben alaponmarad és annyi mintha semmit nem raktatok volna bele😊

Denes888
Az lenne a kérdésem hogy még mindíg az a szitu mint demoban, hogy vistán jól fut és xp-n nagyon szarul?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

w77d
én az imprezát raktam be gyorsulásinak, 512 lóval! Nincs ellenfelem! 😄
szerintetek sima körversenyekre jó a 350z, vagy vegyek inkább mást?

Ne orrkerekes kocsit csináljatok gyoruulásra..Ahogy életben is,a hátsó/összkerekesek sokkal komolyabbak...
A hacsirokuval 215 lóval 6gangos szekiváltóval 10-11 között megyek😊

Van pár verseny ahol megszabott autókkal kell menni,amúgy a legtöbb versenynapra a saját kocsijaiddal kell érkezni.
Tuningolni: a térképen a garázsra mész,ott..
Az autókat be kell kategorizálni,gyorulási autóval nem indulhatsz drift versenyen,stbstb..
Ha valami cuccot beraktál a kocsiba a tuning opció alatt tudod állítgatni (most egész lényeges is tud lenni..)

autoszimulator
majd mikor 240sx-el a srác 12 alá megy, nekem meg a 12.2 alatti idõ istenért sem sikerül, akkor lesz királyság -.-

az ok, h nem számít csúcs játékgépnek! De van akinek megy... és nem az a lényeg h ámuljak-bámuljak micsoda fasza a grafika, de van ki szeretné próbálni az élményt, h kb. milyen lett! A min. konfigot simán üti, és ehhez képest szaggat (és nem a játék beli akadozásról beszélek)!!! Errõl nem a vásárló tehet, hanem az EA h így adja ki!

peteragoston
Hellosztok! Miert szaggad be neha ez a jatek?
Probaltam total low grafikan meg total fullon, akkor is csak ugyanannyira szaggat.
Nem tudom mi lehet a problema
Gep> Core2 3Ghz (E6750), 8600GT, 3giga ram
Nemtom mi lehet a problema...

AntiHero
Nekem AMD 64 3200+, 2gm ram, x1950pro és szar😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sziasztok! végre volt alkalmam kipróbálni. sok midnent nem értek. az nagyon faja, hogy megvan szabva a nitró. de miért csak a megszabott kocsival lehet menni? tuningolni merre lehet?

gizmoplayer
sorry, AMD 64, Ez mellett van 6600Gt és 1Gb ram.

bepe79
Ha mar egyszer `now`, akkor az adott idopillanatra vonatkozik a dolog, tehat nem install, hanem installing (folyamatos). <#eplus2> Azert jo jatekot vele! <#wink>

Suzuki Swift GL 1.3

Yoda001
now install the game<#idiota>,let's go

http://9gag.com/gag/5135249

Ridley
Hi!

A proci,mem és vga összhangja a fontos.Ha vmelyik ebbõl gyenge ill. kevés akkor már mind1.

Nem akarok megbántani senkit de egy szimpla 3..+os amd 7600-os vga-val sajos már messze nem számít "játékgépnek"
Már megszokhattuk,hogy az új nfs mindig magasra teszi a hardver igényt.
Persze mindig van olyan játék ami joban fut,jobba meg van írva,jobb az optimalizáció.
Sajnos az nfs részek nem errõl híresek.

nekem amd X2 6000+ dual proci,2gb corsair 800 mem és 1950 pro vga-val (szinte minden high-on) szépen fut..vista alatt
persze semmi nem alap órajelen van

amúgy néha a szaggatást azért érzékeljük,(fõleg a demora volt jellemzõ),hogy próbálták imitálni a talaj egyenetlenségét,kicsit rázkódik az autónk és ez olyan döcögõs hatást kelt-mintha kicsit szaggatnta.Ezt vhogy nem túl jól találták el a srácok.

nah kb ennyi

üdv

AmdPower

geri777
és menést valki felrakna ami továább van ?

mert kiszeretném probálni a többi autot

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Egy kicsi tudnál pontosítani melyik AMD is? (XP, 64, X2 ?)
AntiHero
nekem is ilyen procim van mégis akad😞

norbi56
kb énis ennyi mentem segítség nélkül a jó mármint stabilizátor abs meg asr nélkül a segítség az "versenyzõn" van

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Öhm....Vista alatt ez dx10ben fut és szebb?😊

geri777
van valmijen mony hack hozzá? :???

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

gizmoplayer
Nem hiszem, hogy amdvel lenne a probléma, nekem amd van, igaz nem csúcs proci, csak egy 3200+ os és nem akad, grafika sincs maxon, a lényeg, hogy jól fut. 😊
Videó is van róla: Letölt

DJ Skyline
akkor már lehetett volna úgy, hogy neves(ebb) versenyzõk vesznek részt a játékban, pl Drift King elleni küzdelemkor az élõ drift mesterek ellen lehetett volna nyomni! igaz így akkor most felkeresni azokat a személyeket, lemodellezni õket a játékban, meg még az autóikat is, plusz munka az EA-nál, de a pénz nem lett volna akadály az is biztos! sokkal izgalmasasbb és érdekesebb lenne így a játék, hogy neves, létezõ emberek ellen nyomulunk a játékban!

AntiHero
Igen. Váltani nem tom hogy lehet e. De szerintem nem.

SimaSuna
nem 😞
DJ Skyline
itt most Ryan Cooper szerepét töltjük be a játékban? nem lehet megadni nevet, mint az eddigi részekben?

Tomsteel
nekem van. rohadtúl elcseszték, de van...nem sokat veszítesz <#szomoru1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

AntiHero
Na kikapcsoltam minden segitséget (nyilakat is) (kipörgés gátló OFF, autóstabilizáció(vagy mi😄) OFF)

Így már jó az irányitás. Már csak a szaggatást kell megszüntetni mer kurva idegesítõ.(mindjárt kipróbálom ezt az AMD drivert)

JA és elsõ próbálkozásom a gyorsulásival😄

Kinek mennyi lett?

Sziasztok!
A gondom az lenne hogy van egy driving force pro kormányom de nincs force feedbacka játékban😞 jó nem egy gtr szintût várok de azért mégis😊😊
valakinek ezt sikerült elõcsalni??? 100%on van elvleg de semmi nincs
7.10. 7.9-el is ugyan azt csinálja
rotator
Driver?

!!!
MSI Live Update-t futtattam, talált egy AMD CPU Drivert a procimhoz.
Felraktam, és hopp! nem szaggat! Úgyhogy rakjátok fel ti is!😊
(sztem ha nincs semmilyen MSI cuccod akkor is lefut a keresés, és megtalálja ezt a drivert. google-ba msi live update és az elsõ oldal amit felhoz, az az)

Lenne egy kérdésem. Rászántam magam kipróbálni a demot. Minden szép és jó addig ameddig el nem kezdõdik a verseny. Abbana pillanatban szépen az azutók eltünnek, csak a lámpák fénye és az árnyékuk marad. Valami ötlet miért lehet ez? Vidkari x1900 XTX, e6750 proc 2G rammal.
bocs a warezért, de valaki megdobna egy wnd kóddal? mert megállt a letöltésem a felénél, emrt lejárt a kód 😞

rotator
Mármint a Witcherhez AMD-bõl 5000+-t ajánlanak, ehhet szerintem kisebbet.

Tomsteel
és az én p4-m bírja? nem egy mai darab már, és nem is túl izmos

rotator
A Witchernek majdnem a duplája a hivatalos cpu igény. Talány az 1 mag nem tetszik neki? Nekem 2 magos van és nem akad.

100%ra leterheli a procit...mondom az lesz a gond h nem bírja! 😞 érdekes h CoD4,Witcher,TimeShift, faszán mennek!

engem a pillanatnyi helyezésjelzõ idegesít a bal felsõ sarokban van hogy nem látni tõle a kanyart!
rotator
Amúgy szerintem nagyon túl van bonyolítva a menü. Mintha a programozók szabad kezet kaptak volna és megcsinálták tök logikusra, csak éppen nem kimondottan felhasználóbarát.

rotator
Nekem tetszik az a nyilas-segítség a kanyarokban, így legalább nem kell uncsi practice-t futni. 😊 Persze ha már ismeri az ember a pályákat, akkor valóban nincs rá szükség.

bodesz
ezekszerint amd vel lesz a hiba...sztem

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Tomsteel
ja és reloaded féle változat

Tomsteel
eddig nem szóltam közbe, de akkor leírom, hátha érdekel vkit...
a gépem p4 3ghz, 7600gt, 2gb ram..és egyszer, egy másodpercre sem akad meg sehol !(közepes grafika, tehát amit még a gép elbír)

"nemazzal van nekemis hasonló gépem van
amd athlon 64 3800+,gf 7600 fs 1gb ram(vmelyik nap lesz 2gb)
ez sztem valami GF ellenes akció xD vagy én nemtom ATI val volt vkinek problémája? "

Kb. ugyanaz a konfigom mint neked, de Ati Radeon X1650XT-vel. A demó akadt nekem is fullt még nem próbáltam.

autoszimulator
Régebbi (4.06) Daemon Toolst tegyél fel.

Valaki vágja, mit kell csinálni ahhoz, hogy a Csillag alakú küldetést, a Super Promo-t megcsináljam? 2x vittem végig, mégse sárgul be -.-

AntiHero
Nekem is csak a verseny közbe akad.