14488
-
nah ujra tuningoltam a nissan 350Z-met mert az elözö sokaknak nem tetszett:D szentem ez má igy odabasz:D
-
a gumim 3as szintű. futómű felkeményítve és úgy tapad mint a bélyegXD
más ötlet? -
Skyline #9705 9704 -
Skyline #9704 Belépsz a karrieredbe,kilépsz oda ahol lehet autótvenni,egyedi versenynapot indítani,stb,és ott van egy olyan menü ahova kódot lehet ütni,belépsz és ott az első menüppont.
giveallthings
Így megadja az Rs4-et az Nsx-et egy új pontiac-ot...mást nemvettem észre vagy nemtom:)
-
szerintem számit az is hogy a hátso max vastag legyyen...
prince of máté: csak careerbe lehet ... -
loerő is számít ám, egy 250-300 lóerős kocsival nem fogod megcsinálni, de egy 6-700assal igen, én úgy tapasztaltam hogy arra több pontot adnak az ilyen kétes pályákon -
Gibor #9701 és hova kell írni????? -
Még nem sokat nyomtam a játékot (főleg nem karrierben) ezért megkérdezem, hogy hol van olyan mód, ahol lehet tungingolni? Illetve amelyik képeket a PS garage topikba nyomtátok, azokat a kocsikat hol csináltátok? (melyik módban) -
720 ezeré? hülye aki megveszi ezt a förtelmet. sztem naon csúnya. -
Skyline #9698 Hja és thx a kódot:)
-
Jaj, de szép ez a Pagani, csak nagyon drága!
Valakinek sikerült már ilyet vásárolnia?
-
Skyline #9696 Most hogy van rs4 meg nsx a játékban kezdek megin boldoglenni,de a seat,bugattiveyron,gt3-as porsche továbbra sincs unlockolva..:) -
ok. köszi szépen. és meik kereket keményítsem ki? vagy mind a 2őt? felni nem számít vagy gumiméret? -
Annyira sokat nem játszottam még vele, de Ying Yang Twins-től nincs szám benne? Azért az csúnya... -
sokat atosz. mondtam má hogy nagyon sokat. főleg teXD -
nem csak jo han nem vágod angolul a szakszavakat a tuningnál ...
babati: Rakd rá a level3-as kereket keményíts a futóművön by skyline ... szabi tedd be légyszi FAQ ba -
Skyline #9691 A papa szemefénye:)
-
Igen ezt csináltam.. Magyarúl beírja a registry-be.. de nem jó. Sokat vesztek hogy nem magyarr? -
miket irsz be a registribe?? amit letöltesz az egy reg file nem?, azt elinditod kétszer nyomsz okét és ikonal inditod a gammát nem értem ...
tobias88: de én végig driftelek és ugyis csak 2500 jön össze ... -
Akárhova másolhatom nem lesz magyar. Elindítom megkérdezi tényleg meg akarom e csinálni mert lehet hogy átír.... igen, oké a .... nevű file beírodott a registry-be, start game---->load,quit KÚRVA ANYÁT -
sziasztok. nem megy a corvette c6om 2 kerékre de 600 lós. van vmi beállítás ami 2 kerékre emeli az autót vagy mi?! akinek van vmi tapasztalata írjon már léccives. előre is kössz. hy -
atkaq #9686 Valaki segitsen nekem légyszives.Az a helyzet hogy folyton akad a játék ha kikapcsolom az antialezinget még jobban akad mintha be van kapcsolva kisebb felbontáson jobban akad mint nagyon.Láttam már hogy másnak is van gondja vele de ha esetleg valami drivert tudna ajálani valaki vagy valami beállítást az nagyon jó lenne.
GÉPEM:AMD 64bit 3000+ ,1gb RAM, geforce 7600 GT -
az első kanyartól kezdve végig lehet driftelni, csak vedd el a gázt a második visszafordító kanyarban, mert úgy tényleg nem lehet megcsinálni -
milyen autoval? -
másold be az alkönyvtárba ott inditsd el ... -
Sziasztok
Leöltöttem és elinfdítottam a magyar registry file-t de a játék ugyan úgy angol mit tegyek???? -
én az előbb csináltam 9057-et, csak nem csináltam pillanatfelvételt:S -
Xeran #9680 sziasztok, van 1 olyan problémám, hogy mikor kanyarodok, teszem azt megnyomom a jobbra gombot, akkor rá 1 másodpercre kanyarodik a kocsi ami elég zavaró... ez a probléma csak ennél a játéknál jelenkezik, vezetékes billentyűzetem van, és megy vagy 30 fpsel a játék
erre tud vki vmilyen megoldást? -
Gibor #9679 igen... -
Sziasztok ! az normális hogy amikor megnyitom a Game-t közben megnyit egy parancssort, és ha leteszem tálcára a game-t akkor látom h ien punkbuster-es üzenetek vannak benne... Normális? -
Gibor #9677 na és hova írja be az ember? mert oké hogy bekell írni de gondolom nem mindegy hol... hova... -
alakulat #9676 hali
miért van az h van egy 240sx es kocsim teljes tuning van rajta és 314LE és van olyan aki ellenem van ugynilyen kocsi annak meg 425LE-s a kocsija.nem értem ez hogyan lehet?? vki vmi ötlet? -
Egy hátsó kerekü, sztem olyan 500-600 lóerővel nitróval lehet, 800-900nál már nitro nélkül is lehet 200m-t csinálni. 900 lóerő meg nitró már 360m is sikerült nekem :) -
miért a sajátban lett nyitva Garage topik? :S ezt kellett volna csak kinyittatni, saját részleget nem látják a frissen regisztráltak asszem -
Hello.Valaki mondja már el h kell beállitani a kocsit h 2 kerekezni tudjon . -
1mi9k7e1 - kód egy olyan tárgyhoz tartozik, amely már felszabadult, sz'al nem hiszem h bármit is berak garázsomba :D -
Téves, csak PSP-re jó, zerozerozero működik, valszeg többi is -
VW Golf Coke Zero <<< Ehhez "COKEZERO"-t kell beirni, én úgy olvastam nem egy helyen :) -
NFOrce fórumban olvastam ezt azt és szerintem megtaláltam a kódot amivel megkaphatjuk azokat a plusz dolgokat amiket 10 dollárért kínálnak mint Collectors Edition Upgrade...
Szóval:
Írd be: unlockallthings (Felnyit minden autót tuningot és az 5 új autót)
Egyéb:
zerozerozero - VW Golf Coke Zero (in your garage)
energizerlithium - Dodge Viper Energizer Lithium (in your garage)
mitsubishigofar - Mitsubishi Evo 10 (in your garage)
1mi9k7e1 - you get 4 pre-tuned cars in your garage : Nissan 240SX, Dodge ViperSRt10, Chevrolet Cobalt, Pontiac GTO
Elvileg működnek, leteszteli valaki? Mert nekem épp nincs a közelben az erőművem XDD -
Csak igy tudom megjegyezni :D