Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem adja a videokat,átírtam a regeditbe magyarra+átneveztem a vidiket NTSC-rõl PAL-ra ....
1szer befagytam nfsbe újraindúlt a gép kiislettem azóta megint szar.váááááááááááááááááá :S
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
van egy kis problémám mégpedig az hogy egy versenyt se tok végig nyomni mert folyton kidob egy hibát hogy a memória területen nem lehet végre hajtani a "read" parancsot... a CoD4-nél is ez volt a gond de ott ki kellet cserélni egy fájlt és utána ment frankón itt mit kell csinálni???
PLS valaki mondjon valami okosat!!
Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate
xDDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez vmi Punkbuster drivert akar feltenni. Neketek volt ilyen?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Graf; Senni extra, kellemes, de minimum ilyennek kell lennie egy játéknak 2007-ben. Viszont ahhoz képest optimalizálatlan, sõt, kanyarban, hiába van 60+ FPS, egy-egy századmásodpercre akadgat, amit azért nem kellene neki.
Menü; Kritikán aluli, nem is értékelném.
Hangulat; Nem rossz, bár engem a lebegõ, kék lufimacik továbra is zavarnak...
Ficsõrök; Füst - Mint a vattacukor, valósághoz semmi köze... Törés; eddig nem igazán törtem, lényeg; van!
Irányitás; Minden segitség kikapcs, mégis elveszi a gázt kanyar elött... (lehet valamit nem találtam meg? ennél a menünél, nem csoda) FFB, egyéb effektek alig érezhetõk, 100%-on, ami érdekes, motortetõnézetben nem a kocsi orra, hanem a pálya irányába nézel, ami az FFB hiánya miatt marha jó egy megcsúszásnál...
Sok negatívumot írtam, de mégis, összeségében, nem rossz! Amit személy szerint a carbon után vártam tõle, magasan übereli, kiegyensúlyozott a játék, tehát semmi nincs benne, ami vészesen rossz lenne, igaz olyan sincs amire azt lehetne mondani, hogy HÚHA! Szórakozni lehet vele, de megvenni, nem fogom, az tuti!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
kimountoltam a dvdt
a PB mattád átírtam PBa ra hogy ne használja
regeditbe visszírtam a nyelvet angolra : Hkey_locale_machine\software\electronic arts\need for speed prostreet\
locale en_us
language English
nekem most akadás nélkül megy
ismét a kedves magyarítás bug lenne? mint carbonba a kilépgetés???
gg
teszteljétek
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
Hol tudnám alkalmazni azokat a cuccokat amiket nyerek? pl 1. szintû teljesítménycsomag , mert kiválasztom az adott kocsinál és pénzbe kerül.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Szóval itt a reloaded valamit nagyon elcseszett !!! Megnéztem alacsonyabb grafikai beállitások mellett akkor is szal itt valami nagyon nem kóser !!
Mindenkinek akinek Reloaded verziója van akodozott neki ??
Mert ha nem akkor nálam nem jó valami !!
PS4 ID: Vordengo
.: mobilize.hu :.
graf: ehh, nem az én gépemre van szabva, mer szaggat :( és akármit állitok (low, high, on, off), akkor is ugyanolyan
menü: átláthatatlan számomra, v csak én vok hülye... még tuningolni se tom a 2 kocsim, amihez azota vettem subarut, de azt még versenyre se ttam küldeni,nemh tuningolni, szal...
hangulat: közelit az MW-hez, de nem az igazi... ezek a mesterséges erõltetett hülyeségek elrontják :(
füst: szopjon le, aki kitalálta :D mer oké, szépnek szép, de köze sincs a valosághoz...
irányithatoság: v rákötöm a kormányt a gépre, v billel jáccok, de gamepaddal irányithatatlan (lásd: GTI)
megj: azé mégiscsak 1. lettem minden versenyen, és a 1/4 mérföldes gyorsulásban verhetetlen vok :D
nitrokezelés = 0, bár olyan, mint a valoságban... ha 1x benyomod, akkor addig ég, mig el nem fogy :)
megj: azért jo lett vna,ha motorjavitást tettek vna bele nitrohasználat után, mer ugye a szelepeket, meg a hengereket eléggé megdolgoztatja... szal nitro után motorjavitás van az életben... na mind1...
hangulat: nemtom, de nekem ez nem jön be annyira, mint az MW, ami orig itt van a gép mellett, és fenn van a gépen is.
bocsi srácok, de nekem az MW az etalon, mindent ahhoz viszonyitok :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Nekem is hasonlo kártyám van és tökéletesen fut a játék! :)
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
PRobáltam újabb drivert a 6600GT-hez nem vált be. Talán a 768Ram lenne neki a kevés? Vagy esetleg valami más?
van 250ezrem, tök stock carok mégis megnyerek szinte mindent -.- ne mondd hogy nehéz,mert az elején egyáltalán nem..
.: mobilize.hu :.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
pls adjatok vmi cheatet mer már nem birom idegileg...
legalább ojat amivel pénzt lehet kapni...lécci mer már megõrülök ojan nehéz!!
\"Utcákról beszélsz, de kertben nõttél fel...\"
Hol lehet finomhangolni a kormányt rájött valaki? Mert baromi nagy holtjátéka van a pedáloknak és ez igy nagyon gáz...
Aki kormánnyal játszik annak müködik rendesen a kormány?
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Mente et Malleo
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
AmdPower
2gb ram
8800gts 640mb alapon ketyegve nfs alatt
A játék mindent maxratéve 1680*1050-el szalad.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n