Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HI!
Nekem nem adja a videokat,átírtam a regeditbe magyarra+átneveztem a vidiket NTSC-rõl PAL-ra ....

Yoda001
ez a netes játékhoz hez kell, egyébként google bazd...

http://9gag.com/gag/5135249

gizmoplayer
Felül ki van írva: A FAQ-Ban van a magyarosítás linkje.

jaja feliratossá
bodesz
jó hát ez ennyi nemitt a megoldás :S
1szer befagytam nfsbe újraindúlt a gép kiislettem azóta megint szar.váááááááááááááááááá :S

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

kucsi08
Hi!

van egy kis problémám mégpedig az hogy egy versenyt se tok végig nyomni mert folyton kidob egy hibát hogy a memória területen nem lehet végre hajtani a "read" parancsot... a CoD4-nél is ez volt a gond de ott ki kellet cserélni egy fájlt és utána ment frankón itt mit kell csinálni???
PLS valaki mondjon valami okosat!!

Gigabyte EP43C-DS3, Intel Core 2 Duo 2800\\1066 RAM DDR2 4096MB 800Mhz, Ati HD4670 1Gb, Windows Vista Ultimate

SötétBarom
"feliratosuvá"

xDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Mikiller
Nekem a Kaspersky rinyál indításkor, hogy C:\WINDOWS\system32\PnkBstrB.exe Process is trying to install driver and gain full access to operating system. Security control will not be available anymore.
Ez vmi Punkbuster drivert akar feltenni. Neketek volt ilyen?

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

MaskimXul
ja, béta, és? Crysis miatt adták ki, dobott is rajta pár fpst, de más játékok is normálisan mennek, nem bugos vagy ilyesmi. 169.04 el voltak gondok, azt le is cseréltem hamar.
Sziasztok Letöltöttem warezrol a játékot és nem tudom hogy kell magyar feliratosuvá tenni? Vagy hogy a menü magyar legyen mert hát ezt az ea games megyarul is kiadta, tudna valaki segiteni???????:(
Yoda001
:D f*sza lett,és sokkal optimizáltabb

http://9gag.com/gag/5135249

MaskimXul
igaz, a 169.09 csak beta, azért nincs ott, ahol nézed. Nekem 169.02 van fenn, tökéletesen megy fele az nfs is.
Sapphire 2600XT-n hogy megy a ProStreet? :)
Nortai
Ez meg BETA...

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Dante73
Beszállok az értékelõk sorába.
Graf; Senni extra, kellemes, de minimum ilyennek kell lennie egy játéknak 2007-ben. Viszont ahhoz képest optimalizálatlan, sõt, kanyarban, hiába van 60+ FPS, egy-egy századmásodpercre akadgat, amit azért nem kellene neki.
Menü; Kritikán aluli, nem is értékelném.
Hangulat; Nem rossz, bár engem a lebegõ, kék lufimacik továbra is zavarnak...
Ficsõrök; Füst - Mint a vattacukor, valósághoz semmi köze... Törés; eddig nem igazán törtem, lényeg; van!
Irányitás; Minden segitség kikapcs, mégis elveszi a gázt kanyar elött... (lehet valamit nem találtam meg? ennél a menünél, nem csoda) FFB, egyéb effektek alig érezhetõk, 100%-on, ami érdekes, motortetõnézetben nem a kocsi orra, hanem a pálya irányába nézel, ami az FFB hiánya miatt marha jó egy megcsúszásnál...
Sok negatívumot írtam, de mégis, összeségében, nem rossz! Amit személy szerint a carbon után vártam tõle, magasan übereli, kiegyensúlyozott a játék, tehát semmi nincs benne, ami vészesen rossz lenne, igaz olyan sincs amire azt lehetne mondani, hogy HÚHA! Szórakozni lehet vele, de megvenni, nem fogom, az tuti!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bodesz
na most nemtudom mi segített de próbáljátok ki akinek szaggat
kimountoltam a dvdt
a PB mattád átírtam PBa ra hogy ne használja
regeditbe visszírtam a nyelvet angolra : Hkey_locale_machine\software\electronic arts\need for speed prostreet\
locale en_us
language English
nekem most akadás nélkül megy
ismét a kedves magyarítás bug lenne? mint carbonba a kilépgetés???
gg
teszteljétek

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Nortai
Ti nem tom hol nézitek de hivatalos honlapon 163.75(Release Date: November 6, 2007) a legujabb... no comment

MaskimXul
rld crack szar, vagy vtly kell vagy semmi.
MaskimXul
hamár heLYesírás <#nyes><#nyes>
Tomi77
hy
Hol tudnám alkalmazni azokat a cuccokat amiket nyerek? pl 1. szintû teljesítménycsomag , mert kiválasztom az adott kocsinál és pénzbe kerül.

23-án, hamár hejesírás

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

wesker24
Hello nekem az lenne a kérdésem mit lehet az ellen tenni hogy a játék ne szagasson ezerrel folyamatosan ?? Megnézetem milyen a játék full graf beállitások mellett de akadozott ezerrel !! Pedig nincs gyenge gépem !!

Szóval itt a reloaded valamit nagyon elcseszett !!! Megnéztem alacsonyabb grafikai beállitások mellett akkor is szal itt valami nagyon nem kóser !!

Mindenkinek akinek Reloaded verziója van akodozott neki ??

Mert ha nem akkor nálam nem jó valami !!
MaskimXul
Kicsit le vagytok maradva, legújabb forceware a 169.09
miért van az hogy ha be nyomom a törést kilép a játék a pálya betöltésénél
Ezekszerint valakinél rángat valakinél nem. Nálam speciel igen pedig a gyorsasággal nincs baj. Jó lenne tudni mitõl van ez.

PS4 ID: Vordengo

GoKu x
ha az a legujabb akkor nekem hogy van fent a 163.76??<#nemtudom>

autoszimulator
Kis tuninggal az Impreza képes 932 lóerõre, 9 alá mentem negyed mérföldön :D

.: mobilize.hu :.

soulhunter
nos, értékelném a játékot:

graf: ehh, nem az én gépemre van szabva, mer szaggat :( és akármit állitok (low, high, on, off), akkor is ugyanolyan
menü: átláthatatlan számomra, v csak én vok hülye... még tuningolni se tom a 2 kocsim, amihez azota vettem subarut, de azt még versenyre se ttam küldeni,nemh tuningolni, szal...
hangulat: közelit az MW-hez, de nem az igazi... ezek a mesterséges erõltetett hülyeségek elrontják :(
füst: szopjon le, aki kitalálta :D mer oké, szépnek szép, de köze sincs a valosághoz...
irányithatoság: v rákötöm a kormányt a gépre, v billel jáccok, de gamepaddal irányithatatlan (lásd: GTI)
megj: azé mégiscsak 1. lettem minden versenyen, és a 1/4 mérföldes gyorsulásban verhetetlen vok :D
nitrokezelés = 0, bár olyan, mint a valoságban... ha 1x benyomod, akkor addig ég, mig el nem fogy :)
megj: azért jo lett vna,ha motorjavitást tettek vna bele nitrohasználat után, mer ugye a szelepeket, meg a hengereket eléggé megdolgoztatja... szal nitro után motorjavitás van az életben... na mind1...

hangulat: nemtom, de nekem ez nem jön be annyira, mint az MW, ami orig itt van a gép mellett, és fenn van a gépen is.

bocsi srácok, de nekem az MW az etalon, mindent ahhoz viszonyitok :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Nortai
Legujabb: 163.75
Nekem is hasonlo kártyám van és tökéletesen fut a játék! :)

GoKu x
milyen driver van fent? nekem 7600gt-m van de nem az igazi :S

A lámpákat is lehet a játékban cserélni , úgy mint az Underground 2 -ben???

Barney Tech
NEkem olyan gondom lenne , hogy a jáék rángat , nem szaggat hanem rángatózik.
PRobáltam újabb drivert a 6600GT-hez nem vált be. Talán a 768Ram lenne neki a kevés? Vagy esetleg valami más?

köszi a segítséget be is vált csak sajnos szaggat a játék (proci 2.0 RAM 1.25GB 256MB ATI radeon 9550 videókártya) de azért köszi.

halljátok nekem minden a maxon van 1280*1024es felbontás és nem szaggat! ráadásul GeForce 7600am van, meg amd athlon 64es proci. a hellgate londonon már nincs mit levenni, annyira szaggat, ez meg csak simán megy.

autoszimulator
o.O

van 250ezrem, tök stock carok mégis megnyerek szinte mindent -.- ne mondd hogy nehéz,mert az elején egyáltalán nem..

.: mobilize.hu :.

Synit HUN
Fú <#ticking>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

w77d
szerintem késõbbi patch formában érkeznek majd!

embereeek!
pls adjatok vmi cheatet mer már nem birom idegileg...
legalább ojat amivel pénzt lehet kapni...lécci mer már megõrülök ojan nehéz!!

\"Utcákról beszélsz, de kertben nõttél fel...\"

Hello All!

Hol lehet finomhangolni a kormányt rájött valaki? Mert baromi nagy holtjátéka van a pedáloknak és ez igy nagyon gáz...
Aki kormánnyal játszik annak müködik rendesen a kormány?

\"We are only slaves to our temptations\"\"

GoKu x
van vmi megoldás már a szaggatásra?? low-on is ugy szaggat mint maxon. bocsi ha sokszor elhangzott kérdést tettem fel, de nem tudom tényleg.

szabod
Tudja valaki miért nincsen egy csomó kocsi a játékban, pedig a CARS mappában ilyenek vannak, hogy CCX, R8, RS4 stb. Olyan lesz, mint a carbonban, hogy a már meglévõ kocsikért kell fizetni, késõbb meg majd egy trainerrel fe llehet õket oldani?

Mente et Malleo

gallardo
szerintem sokkal jobb az elödjeinél<#awink>

AntiHero
Max 90% adnák a játékra de szaggatás miatt 80%

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

w77d
amúgy gyerekek bárki fikázza ezt a játékot, baromi ütõs lett! végre megtört a jég, kijött egy nagyon élvezhetõ nfs!

köszi, idõközben nyertem egy civicet, és megtaláltam

De akkorsem értem pont vista alatt kéne szarabbul menni..:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

hát ja ilyengéppel azért nem árt ha megy

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ridley
én a 350Z-t próbáltam annyira nem jött be de a maxda rx8 nagyon über helyette..sztem

AmdPower

x2 4800 2.8-on
2gb ram
8800gts 640mb alapon ketyegve nfs alatt

A játék mindent maxratéve 1680*1050-el szalad.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

w77d
szerintem fordítva!