14488
-
#9791 Vagy ha megveszed 10 dolcsiért:) -
#9790 bazzz pár orája kaptam egy agyvérzést......(na jo nem) de ez a kibaszott játék annyira picsa nehéz hogy egyzserüen nem hiszem el:S végig vihetetlen az egész már 700 lovas kcosim van és az ellenörzö pontos sprinteknél mindig 6-7 dik vagyok és már nincs lovám sem....uygan ez van a szektor versneyeknél is...lenyomnak mint a szar szinte hibátlanul végig megyek egy szektort és persze hogy még 100 pontal lemaradtam....adjatok már egy pénz kodot mert felakasztam magam
thx.. -
ellington #9789 de amúgy ezek a kocsik abszolút plusszok, úgyértem nem is lehetne máshogy megszerezni őket, csak cheattel? -
#9788 A +3 trainerben kémkedő program van beépítve, tehát
addig ne lépj fel a netre, amíg NOD32 vírusírtóval ki nem írtottad.
Akkor használható a tariner (korlátlan pénz, nitró, minden autó).
1. kapcsold ki a vírusírtót, majd menj a netre.
2. töltsd le a trainert - 0,1 MB
3. lépj le az internetről
4. csomagold ki WinRAR-ral a trainert és indítsd
5. indítsd a játékot
6. a trainer használata után lépj ki a játékból
7. NOD32 programmal írtsd ki a keyloggereket, amelyek a trainerben vannak
8. a trainer használata után mindig használd a NOD32 vírusírtót
trainer letöltése
A trainer gyakorlásra jó... :) -
#9787 unlockallthings => cheat menüpontba -
ellington #9786 a 9708 és 9711-es hozzászólásokban lévő autókat honnan lehet megszerezni? -
#9785 10.000 sok pénz... -
Djemba #9784 jó a gamma nagyon -
#9783 14-15k egy fb-es kormány (logi) aminek anaglóg a gáz fékje és csak 1x kell megvenni én most vettem emiatt és hát ég és föld :) -
#9782 az: add meg a titkos kódot" ide kell beírni a CASHMONEY-t -
#9781 Ezek a pénz trainerek valahogy nálam nem mennek... -
#9780 F.A.Q. -
#9779 #9690-esre válasz :
magyarítás
Letöltöd, WinRAR programmal kicsomagolod, bemásolod és magyar. :) -
#9778 Evómat jobban széjjelkentem a bossnál -
Gabee667 #9777 793BHP viper srt10 1/4 mile drag 7,61s és a 1/2 mile drag 11.49s. -
#9776 Válts mindig perfect-et.:) -
#9775 nem tudjátok hol lehet a steeringet azaz a kormányzást állítani? alig tudják a kocsik bevenni a kanyarokat, ez a Carbonnál nem ilyen volt.... -
#9774 1mi9k7e1
l1is97a1
w2iollo1
1ma9x99
ezek nem tudja valki mit csinálnak? én semmit nem vettem észre! -
#9773 10.000? mi a fenét kezdjek 10.000-el? és csak egyszer lehet használni? :D -
#9772 At the "Enter Code" menu under options in Career mode, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function:
Extra $10,000 in Career mode
Enter "CASHMONEY" as a code to get an extra $10,000 in Career mode. Note: This code can only be used once.
Five free repair markers in Career mode
Enter "SAFETYNET" as a code to get five free repair markers in Career mode. Note: This code can only be used once.
Unknown
Enter "HORSEPOWER" as a code. -
Tibbee #9771 Aki anno Carbonozott, az átnézne egy kicsit, köszi? -
balika16 #9770
Bömmösöm szétzuzva peppet:):) -
GazCamp3r #9769 Mégegyszer megkérdezem, hogy kell a wheelie módban tolni? 800 lovas hemy cuda-m van, de csak 80m-t megy két keréken a többiek meg ilyen 200-akat mennek. mit tudok ez ellen tenni? van vmi titka a dolognak? -
#9768 nekem is lenne 1 kerdesem az autot mikortol es holl lehet tunningolni vagy eggyaltalan holl lehet autokat venni mert meg nem jottem ra igaz eleg az elejen vagyok a jateknak -
#9767 szia nez be a foq ba ott van link penz trainerre -
#9766 Van valami pénz trainer/cheat? Mert még kipróbálnék egy-két autót, csak nincs zsé:) -
#9765 Nekem nagyon bejön az RX8 mindenkit odavertem vele eddig. Persze nem drag gép hanem hajsza:D -
#9764 438bhp-s rx8-al 8.16s 1/4-es drag-en... -
#9763 szeeeegééééény RX-8 -
#9762 Annyira nincs szétzúzva (mert nincs sok pénzem a javításra:D). (ez egy alap (200al)falnak oda csapódás volt)
-
#9761 Poerche 911 turbo vagy melyik az 1015 LE-s -
#9760 Nem kevés az...a Chevelle SS-em 650 ló volt és 411 métert toltam vele, amíg a játék figyelmeztetett hogy kevés lesz -
#9759 Vki írja már meg h mennyi a vége lóerőben a hemi cuda-nak?
Mert most egy új gt 500-al nyomom a dragot de full tuninggal csak 696 lóerős és a 2 kerekezéshez kevés!
-
Dodo55 #9758 Lol.
Tegnap kipróbáltam a fullt. És kb úgy 2x olyan gyorsan fut, mint a demo.
Itt a tökéletes példa arra, hogy egy demo nem elég egy játék kipróbálására, és a megvegyem/ne vegyem meg kérdés eldöntésére. A demo alapján ez a játék egy szar. Mindenki ezt mondta, miután játszott a demoval. Voltak akik ezután kivárták a fullt, én meg úgy voltam, hogy ezt úgy sem optimalizálják 2 hét alatt annyira, hogy jól fusson. De most mégis kipróbáltam a fullt, miután 1-2 ember mondta, hogy jól fut neki, azt rosszabb gépe van neki, mint nekem. És a full alapján már azt kell, hogy mondjam, hogy nem szar. Grafika szép(pl a Civic hátsó lámpája olyan, mintha fénykép lenne, ilyen valóságos lámpákat még játékban nem láttam), az irányítás is sokkal jobb, mint a demoban, a tuningolás elég érdekes. A carrier kicsit átláthatalan először, de még nem sokat játszottam vele. Ami talán kicsit nem tetszik, hogy fél óra játék után már olyan autóm volt, amivel fél másodpercet vertem mindenkire a sprint versenyeken. Szóval az erőviszonyok nem a legjobbak.
És persze az FPS-t is sikerült elfogadhatóra felhozniuk, nem mondom, hogy minden high-on van, de 40-50 alá nem megy most, ami egy autós játéknál elég. -
Attiska #9757 Dobjatok légyszi már egy képet egy szétzúzott autóról. :) -
Skyline #9756 Carbonban a drift egy gyermeteg játék volt,kb egy 50 lovas skodával is lehetett volna benne driftelni simán gázadás+kormány mozdulatra...
Itt kicsit már nehezítettek és egy minimálisan gépészkedni is kell,ergo jobb lett...
De szimulációt ne várjon senki...Arcade driftnek jó.:) -
#9755 azért vicces hogy a driftnek is vannak fajtái xD
carbon olyan powerdrifteléspowa volt itt valamennyire más de sztem jobb picit de még mindig nem az igazi -
Skyline #9754 Új gt500...Nállam rekord 7.16:) -
#9752 bmw... feltuningolod, kész... csak bele fog veszni vagy 200k, de mindenkit ver 7, 8-as időkkel :) -
pyropyropyro007 #9751 Hello
Gyorsulás-hoz van egy Nissan GT-R kocsim, és az ellenfelem Infiniti G35 (nem bizt hogy pont igy kell írni :D) és hiába tuningolom a kocsimat nem bírom lenyomni.
Szerintetek mien kocsit vegyek hogy legyen esélyem ?
Az én legjobb időm 10.1 sec az övé meg 9.2 1/4 mérföldön.
Ötletek ?