14488
-
V3DD-M3GA-J4T3-KOT4 ez a jó -
V3DD-M3GA-J4T3-OT!! , ne nézz minket lámának -.- -
előzmény nélkül?* -
Az miért van, hogy megy 80FPS-n 1600x1050-ben és beleszaggat minden előzménytél? Crysis megy fullhigh-on (xp op.) Aztán feltettem az 1.1 patch-et utána már el sem indult, kilépett a töltésnél. Eredetim van! -
CsőKujts #14112 Az mitől van hogy crysis megy highon fallout 3 ultra highon ez a fos meg szaggat? -
Ja nem rossz. A grafika nagyon jó lett, de a pályák nem mutatnak túlzott változatosságot. A zenék is hozzák az elvárható szintet. Számomra is csak az illegalitás hiánya tette a játékot a sorozat eddigi legrosszabb darabjának. -
Akarsz róla beszélni kérdezte csernus doki.
-
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? -
RYO21 #14108 most egy hülye kérdést teszek fel, de valaki oda bírná adni nekem az original cd-keyt, mert ki szeretném próbálni multiba a játékot... (én hülye elvesztettem az original cd-t) 

-
nem is oylan rossz játék a Pro Street,csak az a szar hogy legális versenyről szól :(
gyébként tetszik,marha jó verdák vannak benne szerintem :) -
csoda hogy egyáltalán elindul rajta -
de azt se tudom hol kell,nem is értem magát az egész játékot :D
Egy ksi segítség jól jönne,és nem kérek lámázást,mert ez nekem magas ez az NFS :) -
Szabi1991 #14104 jóaz ha beállítod rendesen.... -
francba :(
Hát szomorú vagyok :D -
Üdv a ProStreet világában. ilyen a PS fizikája. Elkrták, nem kicsit nagyon:D -
jah nekem is 9600-asom van,XT és 800X600-ban játszom szaggatés nélkül :P
Érdekes mi? :D
De am. télleg :) -
hellosztok.Az irányitás nem tetszik,ha kanyarodik írtóan lelassul a verda,ez mitől an?Kérlek segítsetek.....csak ez zavar de nagyon :S
meg olyan mintha automatikusan fékezne :S -
a kártya meg a proci a ludas. meg ne csak a felbontás vedd lejebb a többi cuccot is. -
miért van az hogy a gépemen akármilyen felbontásban játszom, verseny közben 10FPS körül van a framerate??
ATi Radeon 9600, 768mb ddrram, ahtlon xp 1800+ (1500mhz)
friss omega driver -
Google.com a te barátod.
Azért ennyit te is fáradhatnál... -
öö valami nem oké a linkeléssel, szal:
http://nfsfe.extra.hu/ps_win.jpg
http://twn-site.extra.hu/ps_win.jpg -
Igen tudom, hogy úgy van ezért nem birom a Vistat, de valamelyik oldal csinált tesztet és a különbség csak pár FPS volt.
lényegtelen hogy 15 vagy 18 FPS-el megy 1 játék nem?:D
am félig széttört kocsival is nyertem speed challenget nevadában:
(A 911 turbót ajánlom mindenkinek speedre. nekem bejött. az alap turbó (aerodinamikailag tuningolt alap kasztnival) jobban ment mint a tuningolt Shelby Mustangom. -
Nah már rájöttem, hogy milyen fájlok vannak benne, de nem tudom h hogyan kell az ilyeneke szerkeszteni.
Ha vki megmondaná, hogy hogyan kell skineket és modelleket módosítani azért hálás lennék!
Értek valamennyire az ilyen programokhoz amikkel ilyeneket kell csinálni, tehát aki eékezdi magyarázni annak nem kell az alpoktól kezdenie.
Előre is kössz! -
titan15 #14092 az is oda van irva"but may work" -
Sziasztok!
A Need for Speedekben milyenek szoktak lenni a skin fájlok dds-ek? Illetve modellezni normál modellező programmal (rhino, zmodeler 2, stb) lehet vagy valami mással?
Előre is köszi!
Boccs csak azér nem én nézem meg mert most nincsen egy nfs-em se! -
Nézd meg a "Readme.txt"-t a könyvtárában vagy a DVD-n... látni fogod, hogy az Intel integrált VGA-kat (ez a játék sem) nem szereti... -
titan15 #14089 valakinek tippje, hogy a 945gm miert nem viszi? kiakad amikor indulna a verseny. Vista ultimate SP1-em van, gondoltam arra h e miatt van... nem tudom mit gondoljak... tud valaki segiteni? -
Crampus #14088 Ès azèrt fura, mert az Assasian's Creed full HD-n tökèletesen fut full grafikàn... Ami azèrt gèpigènyesebb gamma... -
Szó sem volt arról, hogy ezt csináld.
Ám, köztudott - ennek utána is olvashatsz bárhol, de elég, ha a dobozos játék hátára nézel: kétszer annyi hardver kell Vista-hoz -, hogy a Vista elsősorban az XP és elődeink biztonsági hibái miatt joggal szenvedett gúnyolódások okait hivatott megszűntetni, ezért olyan komoly hardver és szoftver hátteret kívántak alá, mely nem a kifejezetten az otthoni játékosok számára kínál megfelelő alapot.
A Vista - legfőképpen a warez társadalomban olyannyira favorizált felsőkategóriás változatok, pl.: Ultimate - elsősorban a kisvállalkozói, vállalati szférának készült.
Mint anno a Windows 2000 Professional... mégis, mindenki azt tette a gépére...
-
nekem mégis szépen elmegy vele a PS. de a nem játékra akko mire? Wordba irjam a házit és tegyem rá pen drive-ra majd az XP-s gépen nyomtassam ki, mert a nyomtató nem kompatibilis a Vistaval?
am nekem Home Premium SP1-es Vistán kb mediumon elfut a ProStreet...
(intel Pentium dual-core T2310, nVidia 8400M GS, 2 GB DDR2-ram) -
...való... -
Vista nem játékra vele srácok! -
Esetleg nincs SP1-es Vistad. nekem nem túl jó laptopom van és láss csodát egyáltalán nem szaggat. nem tolom maxon de nem is nagyon érdekel. -
Crampus #14082 Nekem ugyan úgy szaggat... pedig most vettem a gépem, messze az ajánlás felett vagyok... Vistával... -
Szabi1991 #14081 azért a PS kormányal már egész reális, csak unalmas a játék :S -
Látom megijesztettem mindnekit?:) -
Nekem SpeedLink SL6465-ös Slim alumenium-om van, meg MAC-os.
Mindkettö Slim (vékony), és sza.r.PS szar... Carbon, MW már istenkirály vele.
Amúgy kormánnyal lehet menni, de nem változtat azon hogy NEM REÁLIS, PEDIG FÉL ÉVET ERRE CSESZTEK EL, valamint TÚLZOTTAN TEKNIKÁS MINDEN PÁLYA. -
Ha felesleges 10.000 Ft-om lenne, biztosan nem kormányra tölteném - de nincs felesleges pénzem sem... -
Szabi1991 #14077 10k ért már van egész jó.... -
Hát, ha volna rá pénzem, akkor tenném...