Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! nekem is ugyan ez a gondom van... nem tudom miert nem akar menni. Az rendben h integralt chipem van (intel extreme 945GM 256M😎, de eddig akkor mi a halalnak ment? Szamomra ez felfoghatatlan.
Ha talalsz vmi infot, vagy sikerul ujra jatszani, pls ird meg nekem. Koszi😄

UI: Amugy a fepem tobbi resze megfelel a rendszerkovetelmenyeknek.

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

bpeti72
Hát a géped

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Csao!!
En nem ertem de akad a game vmiert!! 1g ram, 256 videokartya, 2*2000 GHZ
mi lehet a baj??

Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. A párom játszik a játékkal és "már" 29%-on állt a karrierbe. A játék simán elindul, viszont a karrier betöltése közben hibát észlel a gép és kilép. Eddig nem csinált ilyet. Nem szeretné elõröl kezdeni. Mi lehet a gond?
Elõre is köszi.

utgyuru
max grip+mindig perfect váltás

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

rico1
Nekem a Suprával 7 alá is mentem 3. szintû benne minden!

Sziasztok!

Néhány kérdésem lenne:

A motor tuningnál mit ajánlotok dragre? Turbó, Korai nyitás, Nitro.
Próbáltam állítgatni, de nem sok különbséget vettem észre.

Hogy lehet szert tenni 4. szintû tuning alkatrészekre, cheat nélkül?

Chargerrel 3.szintû tuninggal le lehet menni 8 sec alá? 8:10 a rekordom.

Köszi
utgyuru
ez gyárilag ilyen, ha ugyanarra gondolok amire te

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Contrecast
Hi új vagyok! it nincsen OFF topik ugye?? eredeti a játékom csak kérdezem! egy kérdés: az Irányítás nálam egy kicsikét akadozik! de a játék nem szaggat! ez mitõl lehet??

amugy ha jobban megnezed, ki van irva a kepernyore, hogy milyen rekordokat kell megdontened...

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

hali!

Felpakoltam a ps-t, gondoltam megnezem en is miylen. Minden szep es jo volt addig, amig e nem kellet lepnie egy racedayba, vagy egy versenybe, mert ilyenkor (valyon miert???) allandoan kilok, hogy nfs.exe has stopped working. volt meg vkinek ilyen? Tud valaki segiteni?

Hello!

Légyszi segitsetek a ps-ben megcsináltam már mindent csak egy leszámolás van hátra a Nate Denuer de az le van zárva.
Azt írja,hogy rekordok megdöntése 9/10.
Tudja e valaki meik az a 10 amit meg kell dönteni?
Köszi!!
IMYke2.0.0.0
Szívesen! S köszönöm szépen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kösz .:i2k:. mostmár megy!!!
am meg gratula a sok jo magyarításhoz!!
Egyértelmûen négykerékmeghajtásút. Az abszolút best a négykerékmeghajtású Porsche 911-es (az olcsóbbik, a drágább hátsókerekes).

IMYke2.0.0.0
DirectX a DVD-jérõl...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hy all
segítséget szeretnék kérni, mert a pro street nem indul el amióta újratelepítettem a gépem.A játék eredeti és eddig minden gonnd nékül mennt.
válaszokat elõre is köszi!!!
utgyuru
az olyan jellegtelen versenyt, tök mind1 mit viszel

Hello! Hajsza versenyre melyik kocsit ajánjátok?
utgyuru
az a verseny nagy szívás, felhúzta az agyamat nekem is, többi driftet meg simán megnyertem, de azt...
már nem is emlékszem mivel mentem. Annyira nem a kocsi lényeg, inkább a technikád

hali!

valaki nem tudja hogy hogyan kell ryot legyõzni driftbe milyen kocsival?
SötétBarom
A peccs felrakása után miért nem férek hozzá az új autókhoz (azokhoz, amikkel az energizer raceday-eken mennek ellenem..)???

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

IMYke2.0.0.0
Köszönöm 😊

amúgy ezúton is szeretnék gratulálni, a sok jó, hasznos magyarításodhoz 😊)

IMYke2.0.0.0
A nevében is köszönöm.

rico1
Hogy lehet tuningolni a verdákat? Melyik menüponban(nekem a magyar verziója van meg, tehát magyarul melyik)?
Elõre is köszi!

töröltem a mélcímét...

IMYke2.0.0.0
Küldtem mailt.
Csak egy jótanács: SOSE írd ki publikusan a mail címedet - ugyanis léteznek ún. mail-botok, amik ilyenekre vadásznak: kapod a millió kéretlen levelet ...

jó ötlet :p

Oké i2k.
ott írd meg légyszi mit tennél!
IMYke2.0.0.0
Én nem warezkednék most inkább, hanem azt ajánlanám, hogy keresd meg a Pro Street off topikot és ott megírom, hogy én mit tennék a helyedben...

Sajnos ugy töltöttem le.
DE még egyik játék se csinálta ezt amelyikeket letöltötem.
Tudsz vmi jó letöltoldalt ahol jó lehet?
IMYke2.0.0.0
Csak kérdés:
Eredeti Pro Street-ed van, vagy valamiféle warez változat?
Utóbbi esetében szinte végtelenek a hibalehetõségek...

Hát i2k ugyanugy ujraindul a gép .
Abban igazad volt mer írásvédett volt , megszüntettem mindegyik fájlra de ......!
Még vmi tip?
Máté94
argep.hu-n keress rá
Köszi srácok hogy probáltok segíteni.
Majd megnézem amit mondtál i2k.
És gunner HD4850/70 tudod milyen drága egy olyan!!xD
IMYke2.0.0.0
Nézd meg, nem írásvédett-e a PS könyvtára!
Lehet, hogy a konfig fájlok alapbeállításon vannak, s nem tudod módosítani õket...
Egy a tiédhez hasonló gépen MENNIE KELL a játék minden összetevõjének.

Gunner
a játék is látja h túl erõs a procid, venned kell egy hd4850/hd4870

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Ryder7
esetleg nincs fent drivered a videókaridhoz. mást nem tudok mondani.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

CSõ

Az a nagy gondom a PSel hogy nem tudom állírani a grafikáját ahogy bemegyek hogy a világ texturáját vagy a füstöt törést állítsam egybõl kivágja a gépet és ujraindítja!!!!

Pedig a gépem :

2GB Ram , Inter core 2 quad 3Ghz , Ati radeon HD3850 512 mb, dx10.1/sm4.1

Mi lehet a gond???? Sürgös lenne! SEGÍTSETEK!
Hecker007
már megoldottam közben, újra raktam az egész játékot, mostmár jó, nem tudom mi lehetett vele:S

utgyuru
én passzolom

Hecker007
a verseny végén nem enged tovább, ez az egy verseny kell hogy dominated legyen, a többi megvan, viper srt10-el vicces lenne ha nem tudnék nyerni 😊

utgyuru
megvan elég pontod hogy dominated legyen?

Hecker007
olyannal találkozott már valaki hogy az elsõ show-nál vannak ugye a versenyek, mindet meg tudom nyerni de az egyik körverseny végén egyszerûen nem megy tovább a játék, újra se indítja a versenyt, és tovább se lehet lépni csak az eredményeket látom :S
nincs erre valami megoldás?

utgyuru
köszöntem <#worship>

az 5-ös pontot kihagyhatod 😄

utgyuru
a topikot én is megtaláltam. azt kell megcsinálni ami a fejlécbe van leírva?

#13965-ba van a link 😉

de amúgy link

utgyuru
nem tudnád leírni vagy adni egy linkeT? nem akarok 29 oldalt visszaolvasni