Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
ezaz, ha meg egy teljes versenyt csinálsz dominatedra, +100

http://9gag.com/gag/5135249

Traineresek...pfff...egy ilyen játékhoz😊
Gyorsulási napon 10 perc alatt lehet 50ezret csinálni...Minek trainer??? Cheaters...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

a tariner jó, és így már a gém is jobb (csak aktiválás után újra be kell töltei a profilt) csak a pénz elég 😄 eddig is elég volt 😄 remélem jó marad 😄

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

Yoda001
tudod, vannak emberek akik idáig nem jutnak el, és NEM a legkönyebb fokozaton kellene...

tonyr
amugy talán a segitségeket ki kellene kapcsolni, akkor nem lassul be az auto.. gondolom még az ideális ivet is használja...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
naya nub lama az illetö, nade mind1, 1-el kevesebb baka-val találkozok majd online 23-átol 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Aha a többiben frankó.Nem értem én sem azért köszi:Így jártam😊
Yoda001
te nagyon láma vagy...

Doc Hooliday
Huhh bazz, ez egy kula ez a játék :-( Aki kitalálta ezt az irányítást azon rojtosra kéne verni egy pallódeszkát!...Pad-al játszom, nyomom a gázt okés minden, utána kicsit kanyarodom és az autó ilyen idétlen mozdulat közepette belassul :-)...attól mert kicsit mozdítok a kormányon<#levele>...a fejlesztõk közé kelett volna egy olyat is berakni aki vezetett már autót, és akkor talán nem lenne ilyen szánalmas ez a "mozdítok a kormányon és akkor csikorog, meg belassulás dolog! Erõltetett a játékmenet is mert keverik a Toca-érzés hangulatát, a Flat Out-féle nyomjad neki dologgal, csak éppen ez a szar a nyomába sem ér az elõdöknek mert az irányítás finoman és jóindulattal fogalmazva is hulladék<#levele>....na uninstall!

rotator
Egyik gyorsulási futam után kidobott a játék a desktopra vmi exe hibával, ezzel ugrott is a teljes karrier, a beállítások, minden. Vicces. 😊

valakinek van valami taktikája a driftre? a tizedét érem el annak, amit a többiek kapnak..

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Seth
plusz itt nem kell városnyi területet kezelnie

PSN ID.: Beegabor

w77d
és a többi játékban jó? ha igen akkor nem értem miért lehet!

w77d
ha megnézed azért ad több fps-t ez a motor, mert nem használ teljes élsimítást! az elõzõ részek azért zabálták a gépet, mert rengeteg fölösleges effekt és tûéles élsimítás volt a jellemzõ!

Aha próbáltam,és ugye amikor rákatintok hogy változtatni akarok, akkor hiába nyomom a gázt vagy a féket nem is érzékeli a játék.Olyan mintha nem nyomnék semmit.Ezért nem értem hogy mi van.
istenostora03
??

Lobsterman
Most Wanted átlag 15-20 fps közepes-high beállításokkal. Carbon, ugyanez 10-15 fps. Pro Street, high, és élsimítás: 25-30 fps. Végre EA! Sikerült összedobnotok egy optimalizált motort. Halleluja! Csak azok a furcsa kimerevedések zavarnak bele a tökéletes összképbe.

w77d
játékon belül kalibrálni próbáltad?

Sziasztok!Lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni!Kipróbáltam a játékot,minden szép és jó csak van egy kis gond:Logitech Wingman Force Feedback-es kormányom van.Windows Vista 32 bites drivert felraktam hozzá,a windowsba ment is simán a kalibrálás és más játéknál is jól mûködik.Beléptem az NFS-be,és nem tudom miért ott valami nem jó neki.Balra jobbra kanyarodik simán a gázzal meg fékkel van gondja.Ha valaki járt már így és tudja a megoldást légyszi segítsen.Elõre is köszi
Hassan B
Sajátgép...?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

istenostora03
mit tegyek ha bemountolom a fáljképet és nem csinál semmit?

Nem is felezné meg mert ugye fele annyit kéne képernyõnként a GPU-nak számolnia, szal a videókarit egyáltalán nem terhelné, max a CPU-ból vinne el pár %-ot pluszban. Emléxem anno a Serious Sam -et toltuk osztott képernyõn egy 450 MHz-es PII-esen, 192MB RAM-al, S3 Savage4 32MB-os karival, és nem lett érezhetõen lassabb a játék mintha egyedül nyomtam volna

OFF vége
Gunner
Én nitroval csináltam, nem tudom lehet-e nélküle 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

skacok elég n00b vagyok, elkezdtem legyürni a drag királyt, elöször skyline-al indultam enki, de második naphoz kelelne a hátsokerekes verda, vettem egy z6-os corvette-et, azt akartam kérdezni h hogy a fenébe kell kerekezni vagy ez mitöl függ?

én menüben láttam h van füst opcio, nem kapcsolja ki?

Katun
Nem biztos, hogy megfelezné az FPS-t. Mind1 úgyse derül ki 😞

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

ezt a rohadt füstöt is leba***ni nem lehet erre is csak az ea képes driftelés közbe hihetetlenül idegesítõ amikor nem látsz semmi a kocsibõl
babati
császtok. abban segíthetne nekem vki, hogy eladtam az rx7-et vettem helyette gyorsulásinak egy evo x-et és a váltások között kb 2 másodperc van és azé nem gyorsul pedig tuningolom is. ugyan ez a corvettal. ha vki tud vmien jó bevált gyorsulási autót az ossza má meg velem léccives. am naon állat a gém. ajánlom mindenkinek. elõre is kössz

offkorz
semmit.így jártál. :-ccc

GabriSanyi
cheat

Nightwish006
Nekem jó ígyis, de még mindig sokan vannak, akinek SOKAT segítene, ha futna picit régebbi gépeken is... Tudod nem mindenki tudja megfizetni a 100+K-s gépet, de játszani azért még szeretne... De gondolom te olyan vagy, akinek mindig mindene megvolt, ebbõl kifolyolag ezt NEM fogod felfogni...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

szevasztok nagyon szaggat a game a gépemnek vinnie kéne simán mit lehet tenni ellene?
VRSDM
hány fps-el megy neked a pro street? akkor ezt most szépen felezd el. akarsz annyival játszani vagy inkább megveszed (mert ugye mindneki megveszi) és játszol neten sok fps-el, teljes képernyõn?

ja és ha nem akarod hogy debil 13évesnek nézzenek, ne beszélj így.

u dont have to listen anybody else but me

Katun
Már szinte 3 éve egy játékba se rakják bele a köcsög gecik... mármint egyjátékba se szinte... basszák meg a fejlesztõk.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

hello.a játékot nem lehet egy gépen ketten játszani ? osztott képernyõs megoldás,vagy vmi ? bvan billentyüm,meg gamepadom..nincs lehetõség rá ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

w77d
ez az amit én sem értek! úgy tényleg elveszti minden értékét a játék<#shakehead>

AntiHero
csíterek-.-

Amúgy is nagyon könnyû a játék KING fokozatban is, miért csaltok?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

offkorz
kúrva jóvagy,hagy gratuláljak neked én elõször.<#wilting><#eljen>

Gunner
Na, müxik az eleecheat-es trainer, mikor mondja h press enter, megnyomtam F4-et, aztán beléptem profilba, aztán egyik kocsit change mod-oltam, peace 😉

HunnernesKonge
Dragben egy idõ után elsõkerekes kocsival semmit nem fogsz érni, szóval készülj fel a cserére 😊
(csak egy jótanács)
The Protector
Radeon 9600SE 256Mb-os karival.Nem minimumom átlag 30fps.Minimum17fps.Képek:

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorz
<#oooo>

Gunner
nem off, nem spam, nem warez, "húzzál te a picsába" <#mf2>

Gunner
Hogy? Mond már 😄

offkorz
faszba már a trainerekkel :-ccc
húzzatok a picsába vele,núbok.<#wilting>

Pepsi Twist
nekem mûködik 😛

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sztem még felesleges, mert sokaknak még le se jött (nekem se, de már nincs sok vissza úgyhogy ma már tolom) és ezért még ráér a garage topik

Gunner

Pepsi Twist
nem megy -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gunner