14488
prostreet
  • czky
    Szerintem ne te döntsd el, hogy ki mit érdemel meg! Oké?
  • bgabor
    Pontosan erre van a totaled funkció a játékban.
  • bgabor
    Talán örülhetnénk neki, hogy végre VAN törésmodell. Legutoljára a 2000-es Porsche NFS-ben volt, azóta minden NFS-ben sérthetetlenek voltak a kocsik. Na, ha valami, akkor az irreális volt.

A sprintnél meg ha valaki rosszul vezet, megérdemli hogy végignézze ahogy porrázúzódik a kocsija az óvatlan vezetése miatt.
  • Skyline
    Gondolom azért mert az autó váza nem sérül,értsd: minden csak a merevítési pontokig ill. a vázig horpad,sérül....1000--> fal = leszakad első lökős,ugyanaz mint 300--> fal..:)
    Engem nagyon nemérdekel a törés,viszont baromira idegesítő a sivatagi sprintnél komoly kocsikkal az hopgy a borulást végig kell nézni és nemlehet egyből javít-restart...Elsőre jópofa ez a lassított borulás,sokadjára dögunalom,idegesítő és igencsak észrelehet egy idő utá venni milyenszinten irreális a borulás fizikája..:)
  • GanXstaZoleeWrk
    Túlzás hogy szar lenne de mikor 250-el telibeverek egy falat akkor azert nem csak a lámpának kéne kitörni, meg kicsit horpadni elöl. Persze játéktechnikailag nem lehetett megcsinálni hogy porrázúzodjon a kocsi mert akkor logikusan game over :D
  • bgabor
    Szar a törésmodell?
    De nevetséges vagy. Az tuti, hogy a mw-carbon széria törésmodelljeinél sokkal jobb, lévén hogy ott egyáltalán nem volt törés.

Mellesleg szerintem semmi gond a töréssel. Bár én mindent high-ra raktam, így nem tudom milyen kissebb fokozatokon, de high-on tökéletes a törés, a kasztni horpad, gyűrődik, a festék lejön róla, mindig az ütközés fajtájától függően alakul. Emellett lifegnek és önálló életet élnek a károsodot karosszériaelemek, görbülnek a tengelyek, és törik meg reped az öszes üveg, még az elülső fényszórók is.
    Akkor miért is 'szar' a törésmodell?

Szerintem a hozzád hasonló igénytelen emberek a 'szar'-ok, és nem a játék!
  • offkorz
    most van az hogy úgy léptem ki a játékbólk hogy elég.püföltem a billentyűzetet és üvöltöztem.szétbassza az idegzetem kissé ezis.annyira egy fasz némelyik veseny fúú.az ellenfelek kiidegelnek,vagy összetörnek vagy nemtudom őket megelőzni sehogysem.kúrva annyukt.-.-

[lehiggad,és pihen. persze miközben az utolsó zájólet írtam és rábasztam kettőt az asztalra,mert ablakt nyomtam alt helyett.:-ccc]
  • tobias88
    jah, az mekkora baromság...
  • mo rémálma
    nekem dodge challenger-el 860 lóerősen megy a kétkerekezés, 300m-et simán lehet vele ha rátolod közbe a nitrót
  • kroky3
    A megoldás nagyon egyszerű(kormánnyal ugrál a menű)Mint a régebbi NFS-eknél is a kormány driverében egytengelyesre kell állítani a gázt és a féket!
  • tonyr #10389
    lehet h csak online lehet ezeket unlockolni, mint carbonnál ?
    kiderül, me délután má origgal tolom online :)
  • offkorz
    most megyek tolom.
    helósztok.
  • offkorz
    olyat is készíthetne valaki hogy a blueprint ne vesszen el mikor módot váltasz.
  • Szabi1991
    nsx,rs4,integra feloldhato cheat koddal :p
  • Tiati
    A játék "CARS" mappájában több olyan autó is van,
    amelyeket nem lehet az egyéni játékban megszerezni.
    55 autót lehet megszerezni csak.

Plusz 17 autó:

Acura NSX
    Aston Martin DB9
    Aston Martin DBR9
    Audi RS4

Bugatti Veyron

Dodge Challenger CONCEPT

Honda S2000
    Honda Integra Type R

Koenigsegg CCX

Lamborghini Gallardo
    Lancia Delta Integrale

McLaren F1
    Mercedes-Benz SL65 AMG

Porsche 911 GT3
    Porsche 911 GT3 RS
    Porsche Carrera GT

Seat Leon Cupra

Majd a rajongók készítenek egy programot, amellyel
    a plusz 17 autót is használni lehet...

NFS ProStreet EXPANDER
    (a demóhoz készült ilyen program, azzal 11 autóval lehet menni 2 helyett),
    a teljes játékhoz is biztos készítenek hasonlót, hogy mind a 72 verdával
    lehessen menni... :)
  • ntex
    Amúgy az Acura NSX, Seat Leon, stb. hol van ? mert egyik sincs ott a választható autók között sehol. Meg lehet nyerni őket vagy mi ?
  • furfang
    már kapható a magyar változat

Lehet a neten játszani (2-8 játékos). :)
  • ntex
    Tanulj meg játszani vele ;)
  • Prince23
    Húha 6600 hsz. ez igen! Ennyire jó lett a gém? :O
    Nekem holnap lesz meg
  • Katun
    Jobban szeretem otthon
  • baca01
    árkádban nagy pro street őrület van:)
    rakás ps3 és xbox360 van kirakva tökjó díszítésekkel meg kivetítővel:P
    nagyon kira, ma volt szerencsém hozzá, aki pesti és úgy gondolja, nézze meg;)
  • DjDano
    Csatlakozom, a sok fikázás ellenére az a "undeground korszak" legjobb NFS-e!
  • V43 1105
    Az egyrakás kakaaa -.-'
  • JohnnySmith
    Jó szar játék lett....ekkora hulladék szart még nem látta.
    És ez a rész azért jobb a többinél, mert törik benne az autó??
    A törésmodell egy vicc nevetséges.
    (sorry de kikivánkozott, egy eszméletlen szar drift és sprint után)
  • Balyy
    sajátgép jobb klikk->tulajdonságok->speciális->
    indítás és helyreállítás->beállítások->rendszerhiba
    na itt az automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát!
    Nem biztos h segít! Nekem más játéknál segített!
  • Jagumo
    mi az h 23.-án jelenik meg a játék?:D kb 1 hete megvan:D

• Metamorf
    Nem tudja megmondani valaki , hogy miért indul újra a gépem amikor elindítoma játékot?
  • Isti6666
    én még nem járok a 2 kerekezésnél, de ahogy olvastam a dodge jobb :D meg asszem 3-es szintű alkatrészek kellenek... és spintre meg hajszára???
  • Balazs15
    sziasztok!
    tudom hogy volt már kérdés,,de azért felteszem máshogy:D milyen kocsit vegyek hogy megfeleljek a kétkerekezésnek pl Dodge charger vagy Shelby gt 500-ast vegyek???? ami alapbol jo kis 400 lovas (asszem) azt még vegyek rá egy 3 as szintü motort??????
  • Beni521
    xbox360-ra magyarul jelent meg?
  • Szabi1991
    dísz -.-
  • Mario Santana
    mi az a lilaszopoálarc a háttérben? :D:D
  • Szabi1991

• broman191
    Igen...ezt nem tudom miért kellett:S Jó kis tockos az élettartamnak... De nem baj van lóvé tréner
  • Beni521
    ebbe free-n nem is lerhet autókat kreálni, de kááár :S
  • kulabácsi
    nekem is tetszik, csak ez a szaggatás ez nagyon ront az élményen:S már akinek szaggat persze...
  • broman191
    Szép is, jó is de...már valahogy nem köt le igazán...végigtolom,még gyorsulgatok néha/ kipróbálok egy-két autót és ennyi.:)
  • Vinsanity15
    naon naon régóta ez a legjobb nfs sztem is .leköt rendesen
  • kulabácsi
    nekem is suprám van, megy vele a 2kerék, igaz eddig a max az 270 méter volt, de mondjuk még gyakorolni és kell a dolgot:)
  • Narxis
    Nem kalap fos és ennyi :D De tényleg inkább a gaméról beszéljünk, én játszok vele és lassan de biztosan haladok előre :D