14488
-
Szerintem ne te döntsd el, hogy ki mit érdemel meg! Oké? -
bgabor #10398 Pontosan erre van a totaled funkció a játékban. -
bgabor #10397 Talán örülhetnénk neki, hogy végre VAN törésmodell. Legutoljára a 2000-es Porsche NFS-ben volt, azóta minden NFS-ben sérthetetlenek voltak a kocsik. Na, ha valami, akkor az irreális volt.
A sprintnél meg ha valaki rosszul vezet, megérdemli hogy végignézze ahogy porrázúzódik a kocsija az óvatlan vezetése miatt. -
Skyline #10396 Gondolom azért mert az autó váza nem sérül,értsd: minden csak a merevítési pontokig ill. a vázig horpad,sérül....1000--> fal = leszakad első lökős,ugyanaz mint 300--> fal..:)
Engem nagyon nemérdekel a törés,viszont baromira idegesítő a sivatagi sprintnél komoly kocsikkal az hopgy a borulást végig kell nézni és nemlehet egyből javít-restart...Elsőre jópofa ez a lassított borulás,sokadjára dögunalom,idegesítő és igencsak észrelehet egy idő utá venni milyenszinten irreális a borulás fizikája..:) -
Túlzás hogy szar lenne de mikor 250-el telibeverek egy falat akkor azert nem csak a lámpának kéne kitörni, meg kicsit horpadni elöl. Persze játéktechnikailag nem lehetett megcsinálni hogy porrázúzodjon a kocsi mert akkor logikusan game over :D -
bgabor #10394 Szar a törésmodell?
De nevetséges vagy. Az tuti, hogy a mw-carbon széria törésmodelljeinél sokkal jobb, lévén hogy ott egyáltalán nem volt törés.
Mellesleg szerintem semmi gond a töréssel. Bár én mindent high-ra raktam, így nem tudom milyen kissebb fokozatokon, de high-on tökéletes a törés, a kasztni horpad, gyűrődik, a festék lejön róla, mindig az ütközés fajtájától függően alakul. Emellett lifegnek és önálló életet élnek a károsodot karosszériaelemek, görbülnek a tengelyek, és törik meg reped az öszes üveg, még az elülső fényszórók is.
Akkor miért is 'szar' a törésmodell?
Szerintem a hozzád hasonló igénytelen emberek a 'szar'-ok, és nem a játék! -
most van az hogy úgy léptem ki a játékbólk hogy elég.püföltem a billentyűzetet és üvöltöztem.szétbassza az idegzetem kissé ezis.annyira egy fasz némelyik veseny fúú.az ellenfelek kiidegelnek,vagy összetörnek vagy nemtudom őket megelőzni sehogysem.kúrva annyukt.-.-
[lehiggad,és pihen. persze miközben az utolsó zájólet írtam és rábasztam kettőt az asztalra,mert ablakt nyomtam alt helyett.:-ccc] -
jah, az mekkora baromság... -
mo rémálma #10391 nekem dodge challenger-el 860 lóerősen megy a kétkerekezés, 300m-et simán lehet vele ha rátolod közbe a nitrót -
kroky3 #10390 A megoldás nagyon egyszerű(kormánnyal ugrál a menű)Mint a régebbi NFS-eknél is a kormány driverében egytengelyesre kell állítani a gázt és a féket!
-
lehet h csak online lehet ezeket unlockolni, mint carbonnál ?
kiderül, me délután má origgal tolom online :) -
most megyek tolom.
helósztok. -
olyat is készíthetne valaki hogy a blueprint ne vesszen el mikor módot váltasz. -
Szabi1991 #10386 nsx,rs4,integra feloldhato cheat koddal :p -
Tiati #10385 A játék "CARS" mappájában több olyan autó is van,
amelyeket nem lehet az egyéni játékban megszerezni.
55 autót lehet megszerezni csak.
Plusz 17 autó:
Acura NSX
Aston Martin DB9
Aston Martin DBR9
Audi RS4
Bugatti Veyron
Dodge Challenger CONCEPT
Honda S2000
Honda Integra Type R
Koenigsegg CCX
Lamborghini Gallardo
Lancia Delta Integrale
McLaren F1
Mercedes-Benz SL65 AMG
Porsche 911 GT3
Porsche 911 GT3 RS
Porsche Carrera GT
Seat Leon Cupra
Majd a rajongók készítenek egy programot, amellyel
a plusz 17 autót is használni lehet...
NFS ProStreet EXPANDER
(a demóhoz készült ilyen program, azzal 11 autóval lehet menni 2 helyett),
a teljes játékhoz is biztos készítenek hasonlót, hogy mind a 72 verdával
lehessen menni... :) -
ntex #10384 Amúgy az Acura NSX, Seat Leon, stb. hol van ? mert egyik sincs ott a választható autók között sehol. Meg lehet nyerni őket vagy mi ? -
furfang #10383 már kapható a magyar változat
Lehet a neten játszani (2-8 játékos). :) -
ntex #10382 Tanulj meg játszani vele ;) -
Húha 6600 hsz. ez igen! Ennyire jó lett a gém? :O
Nekem holnap lesz meg -
Jobban szeretem otthon 

-
baca01 #10379 árkádban nagy pro street őrület van:)
rakás ps3 és xbox360 van kirakva tökjó díszítésekkel meg kivetítővel:P
nagyon kira, ma volt szerencsém hozzá, aki pesti és úgy gondolja, nézze meg;) -
Csatlakozom, a sok fikázás ellenére az a "undeground korszak" legjobb NFS-e! -
Az egyrakás kakaaa -.-' -
Jó szar játék lett....ekkora hulladék szart még nem látta.
És ez a rész azért jobb a többinél, mert törik benne az autó??
A törésmodell egy vicc nevetséges.
(sorry de kikivánkozott, egy eszméletlen szar drift és sprint után) -
sajátgép jobb klikk->tulajdonságok->speciális->
indítás és helyreállítás->beállítások->rendszerhiba
na itt az automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát!
Nem biztos h segít! Nekem más játéknál segített! -
mi az h 23.-án jelenik meg a játék?:D kb 1 hete megvan:D
-
Metamorf #10373 Nem tudja megmondani valaki , hogy miért indul újra a gépem amikor elindítoma játékot? -
Isti6666 #10372 én még nem járok a 2 kerekezésnél, de ahogy olvastam a dodge jobb :D meg asszem 3-es szintű alkatrészek kellenek... és spintre meg hajszára??? -
sziasztok!
tudom hogy volt már kérdés,,de azért felteszem máshogy:D milyen kocsit vegyek hogy megfeleljek a kétkerekezésnek pl Dodge charger vagy Shelby gt 500-ast vegyek???? ami alapbol jo kis 400 lovas (asszem) azt még vegyek rá egy 3 as szintü motort?????? -
Beni521 #10370 xbox360-ra magyarul jelent meg? -
Szabi1991 #10369 dísz -.- -
Mario Santana #10368 mi az a lilaszopoálarc a háttérben? :D:D -
Szabi1991 #10367
-
Igen...ezt nem tudom miért kellett:S Jó kis tockos az élettartamnak... De nem baj van lóvé tréner
-
Beni521 #10365 ebbe free-n nem is lerhet autókat kreálni, de kááár :S -
nekem is tetszik, csak ez a szaggatás ez nagyon ront az élményen:S már akinek szaggat persze... -
Szép is, jó is de...már valahogy nem köt le igazán...végigtolom,még gyorsulgatok néha/ kipróbálok egy-két autót és ennyi.:) -
naon naon régóta ez a legjobb nfs sztem is .leköt rendesen -
nekem is suprám van, megy vele a 2kerék, igaz eddig a max az 270 méter volt, de mondjuk még gyakorolni és kell a dolgot:) -
Nem kalap fos és ennyi :D De tényleg inkább a gaméról beszéljünk, én játszok vele és lassan de biztosan haladok előre :D