14488
-
ehh reméltem hogy ki tudod következtetni, hogy azért hozták be mert vírussal volt tele és azért kellet winreinstall... (de látom ezekszerint nem)
-
talán mer az volt utoljára ilyen hosszu és nehéz? :) -
Trainer +5 - minden fontos benne van:
F1 - Mega nitró rendszer
Az F1 gombbal bekapcsolható és a "K" gombot bármikor
megnyomva, azonnal használható a nitró.
K - gombbal folyamatosan használható a nitró, nem kell várni
egy újabb nitró használata előtt.
------------------------------------------------------------
F2 - végtelen nitró
255 nitró használható ezzel.
-------------------------------------------------------------
F3 - Nyerő versenypontszámot ad
16 millió versenypontszámot ad (1 verseny után),
azzal a legjobb lehet bárki.
-------------------------------------------------------------
F4 - végtelen pénz
A garázsba lépve kell használni és aztán a zseton ablakban
lehet megnézni.
----------------------------------------------
F5 - sérülés mentes autó
Az autó nem sérül meg.
letöltési oldal -
411m elsőre Chevelle SS-sel, azóta sem volt jobb
-
bgabor #10355 Annyit mondanék, hogy nagyon régen nem volt NFS, amivel ennyit játszottam volna. Utoljára a Porsche-NFS fogott meg ennyire. -
durva a 100%-os :D -
Rainbow15 #10353 kétkerekezésre milyen kocsit vegyek? Nincs sok pénz, suprám van dragra, avval meg nem lehet, ugye? -
Isti6666 #10352 hi all!
tudna vki segíteni? milyen kocsit ajánlotok spintre és hajszára? mert még mindig a nissannal meek
ja és a reggame chettal tudok online játszani? -
100 %-os helyzet :
innen letölthető.
-
samuRaihax #10350 388méter a rekordom 3x -
Nincs kikapcsolva semmi :D És a vinfos se kapcsolta ki.. ennyi. :D Nod32 kalap fos szerintem :D De inkább a gameról beszéljünk. Én még nem játszok vele mert gyenge a gépem hozzá. :D Még a demó is szaggatott. :( -

kicsit lemaradt :ADS:_:DA__:S_::D
-
ott ahol veszed a felnit ;)
jacek: de nem azzal van a probléma, hanem hogy az alap beállításokat nemtudom normálisan konfigurálni, pl fék, gáz -
kellemetlen... nálam is előjött...
-
ágybanalvó #10345 köszönöm az előző kérdésemre a választ :D amúgy hogy lehet kétkerekezni? -
Tockos #10344 Nekem is akad a game pedig 3000 a procim 1 GB a Ram és 7600 GT a grafikus kártyám és mégis még minimumon is szaggat.Van valakinek valamilyen otletje vagy kell várni az elso patchra. -
Meg a proci és kevés a ram:D
-
a videokártyád a gyenge
na holnap jön az orig, azt nyomulok online... ki vette még + a game-t ? -
tompka #10341 tudom, értettem. csak vicceltem.:D nekem is eredeti licenszem van :) -
Vityuska #10340 valaki segítsen pls!!az a bajom hogy valamiért akad konfigom:2.4-es proci,1 GB ram,GeForce FX 5500-as videókártya.valaki segítsen pls!előre is köszi -
THX nekem is az volt a baj h csak 2esen volt a tapadás:) -
már csak annyi h a kerékszélességet hol tom állítani?:DDD -
samuRaihax #10337 rx7 v pagani
sprintre meg max Porsche 911 GT2 403 a vége annyi mint a zondának csak jobban gyorsul -
samuRaihax #10336 de persze ahol nem kel 2kerekezni oda meg Pagani Zonda kel -
samuRaihax #10335 Dodge Charger kel jó tunningal és 1300+láb lesz a 2kerekezés -
kösz -
Nekem a Viper nem emelte az elejet 869 loerosen:) tapadast megnoveltem mygarul megvettem mindent ami azt segiti es 410 meter:) -
Irtam ha felig nyomva tartod a gazpedalt akkor megall:)) es egerrel ugykodhetsz rendesen. -
meg, 240sx, tuningolva (nem nagyon!) -
mo rémálma #10330 hy! Valaki help pls! Tanácsot szeretnék kérni hogy mi a legjobb verda a driftelésre mert idáig egy 350Z-vel mindegyik driftet megtudtam csinálni de Ryo-t a főfaszt nem tudom lenyomni driftben, mindenmásban megverem de driftben nem megy! Valaki írja meg pls h mivel lehet jól driftelni vagy ha mindennel lehet akkor hogyan küzdjem le ryo-t ha esetleg már valaki megcsinálta!! Thx! 
-
hátsó kerék szélleségét tedd maxra, első kereket meg amilyen vékonyra lehet, a karroszériát tedd mindenhol 100%-ra, és próba :D -
stuki #10328 köszi szóval vegyek újj gépet mindeggy még így is élvezhető a game szerintem. Köszi a segítséget -
na vazze! vki le tudná írni még 1szer összefoglalva h hhogy kell 2kerekezni? mert vhogy gecire nem akarja ez a szar felkapni az elejét és már nagyon idegestő:S suprával próbáltam 926 lovas, szal elvileg mennie kéne, a beállításoknál mit kell ügyködni rajta h jó legyen? sorry a szerencsétlenkedésemért de már nagyon unom tényleg -
eléggé, de így még nemis tudom beállítani normálisan a dolgokat -
Sajna ilyen a régebbi gépeken...havernál toltam akinek elég jó(6.0 GHZ Athlon64 X2, 2900XT, 4 GB DDR2 RAM) gépe van és fullon is a legrosszabb sebesség 50 fps körül volt...nálam is "rángat", ha arra értetted. Mert nem szaggat igazából, mivel fps van... -
Hy.mikor elindítom a játékot akkor elindul.Valaki tapasztalt hasonlót? -
Hmm, ez max grafika? Nem néz ki túl szépnek, főleg a Murci... -
Neeeem...de lehet hogy lesz egyszer 64 is.
Szóval úgy értettem hogy eredeti licenszem van, nem hülyéskedem semmiféle fix-szel és egyéb hasonlóval, ami okozhat működési gondokat.:)
-
stuki #10321 sziasztok tudnátok nekem tanácsot adni? Nagyon nagyon szaggat a pro street nem tom miért próbáltam már több verziót is de ugyan az van a grafikát visszavettem minimumra 800*600-ra ugy is ugyan ugy szaggat próbáltam másik gamet-is az gyönyörüen fut pl:cod 4 a gépem asus k8n4-e 3000+ sempron 1gb kingmax ram meg 6600gt inno 3d segítsetek????? -
Ez a legszanalmasabb dolog az NFS jatekokban:) ha kormanyra rakod a jatekot, akkor a menut is a kormanyra rakja es azert tekeri a menuket mert felig be kell nyomni a gazt es akkor megall:DDD Nem tudom mi ra a megoldas de kurvara szanalmas...