14488
prostreet
  • Pepsi Twist
    ehh reméltem hogy ki tudod következtetni, hogy azért hozták be mert vírussal volt tele és azért kellet winreinstall... (de látom ezekszerint nem)
  • soulhunter
    talán mer az volt utoljára ilyen hosszu és nehéz? :)
  • Diodi
    Trainer +5 - minden fontos benne van:

F1 - Mega nitró rendszer

Az F1 gombbal bekapcsolható és a "K" gombot bármikor
    megnyomva, azonnal használható a nitró.

K - gombbal folyamatosan használható a nitró, nem kell várni
    egy újabb nitró használata előtt.
    ------------------------------------------------------------

F2 - végtelen nitró

255 nitró használható ezzel.
    -------------------------------------------------------------
    F3 - Nyerő versenypontszámot ad

16 millió versenypontszámot ad (1 verseny után),
    azzal a legjobb lehet bárki.
    -------------------------------------------------------------
    F4 - végtelen pénz

A garázsba lépve kell használni és aztán a zseton ablakban
    lehet megnézni.
    ----------------------------------------------
    F5 - sérülés mentes autó

Az autó nem sérül meg.

letöltési oldal
  • broman191
    411m elsőre Chevelle SS-sel, azóta sem volt jobb
  • bgabor
    Annyit mondanék, hogy nagyon régen nem volt NFS, amivel ennyit játszottam volna. Utoljára a Porsche-NFS fogott meg ennyire.
  • Zinaj
    durva a 100%-os :D
  • Rainbow15
    kétkerekezésre milyen kocsit vegyek? Nincs sok pénz, suprám van dragra, avval meg nem lehet, ugye?
  • Isti6666
    hi all!
    tudna vki segíteni? milyen kocsit ajánlotok spintre és hajszára? mert még mindig a nissannal meek
    ja és a reggame chettal tudok online játszani?
  • Diodi
    100 %-os helyzet :

innen letölthető.
  • samuRaihax
    388méter a rekordom 3x
  • ToCsEk
    Nincs kikapcsolva semmi :D És a vinfos se kapcsolta ki.. ennyi. :D Nod32 kalap fos szerintem :D De inkább a gameról beszéljünk. Én még nem játszok vele mert gyenge a gépem hozzá. :D Még a demó is szaggatott. :(
  • Yoda001

kicsit lemaradt :ADS:_:DA__:S_::D
  • Yoda001
    ott ahol veszed a felnit ;)
    jacek: de nem azzal van a probléma, hanem hogy az alap beállításokat nemtudom normálisan konfigurálni, pl fék, gáz
  • 3Error #10346
    kellemetlen... nálam is előjött...
  • ágybanalvó
    köszönöm az előző kérdésemre a választ :D amúgy hogy lehet kétkerekezni?
  • Tockos
    Nekem is akad a game pedig 3000 a procim 1 GB a Ram és 7600 GT a grafikus kártyám és mégis még minimumon is szaggat.Van valakinek valamilyen otletje vagy kell várni az elso patchra.
  • Shongi
    Meg a proci és kevés a ram:D
  • tonyr #10342
    a videokártyád a gyenge

na holnap jön az orig, azt nyomulok online... ki vette még + a game-t ?
  • tompka
    tudom, értettem. csak vicceltem.:D nekem is eredeti licenszem van :)
  • Vityuska
    valaki segítsen pls!!az a bajom hogy valamiért akad konfigom:2.4-es proci,1 GB ram,GeForce FX 5500-as videókártya.valaki segítsen pls!előre is köszi
  • kulabácsi
    THX nekem is az volt a baj h csak 2esen volt a tapadás:)
  • kulabácsi
    már csak annyi h a kerékszélességet hol tom állítani?:DDD
  • samuRaihax
    rx7 v pagani
    sprintre meg max Porsche 911 GT2 403 a vége annyi mint a zondának csak jobban gyorsul
  • samuRaihax
    de persze ahol nem kel 2kerekezni oda meg Pagani Zonda kel
  • samuRaihax
    Dodge Charger kel jó tunningal és 1300+láb lesz a 2kerekezés
  • gallardo
    kösz
  • Jacek
    Nekem a Viper nem emelte az elejet 869 loerosen:) tapadast megnoveltem mygarul megvettem mindent ami azt segiti es 410 meter:)
  • Jacek
    Irtam ha felig nyomva tartod a gazpedalt akkor megall:)) es egerrel ugykodhetsz rendesen.
  • Yoda001
    meg, 240sx, tuningolva (nem nagyon!)
  • mo rémálma
    hy! Valaki help pls! Tanácsot szeretnék kérni hogy mi a legjobb verda a driftelésre mert idáig egy 350Z-vel mindegyik driftet megtudtam csinálni de Ryo-t a főfaszt nem tudom lenyomni driftben, mindenmásban megverem de driftben nem megy! Valaki írja meg pls h mivel lehet jól driftelni vagy ha mindennel lehet akkor hogyan küzdjem le ryo-t ha esetleg már valaki megcsinálta!! Thx!
  • Yoda001
    hátsó kerék szélleségét tedd maxra, első kereket meg amilyen vékonyra lehet, a karroszériát tedd mindenhol 100%-ra, és próba :D
  • stuki
    köszi szóval vegyek újj gépet mindeggy még így is élvezhető a game szerintem. Köszi a segítséget
  • kulabácsi
    na vazze! vki le tudná írni még 1szer összefoglalva h hhogy kell 2kerekezni? mert vhogy gecire nem akarja ez a szar felkapni az elejét és már nagyon idegestő:S suprával próbáltam 926 lovas, szal elvileg mennie kéne, a beállításoknál mit kell ügyködni rajta h jó legyen? sorry a szerencsétlenkedésemért de már nagyon unom tényleg
  • Yoda001
    eléggé, de így még nemis tudom beállítani normálisan a dolgokat
  • broman191
    Sajna ilyen a régebbi gépeken...havernál toltam akinek elég jó(6.0 GHZ Athlon64 X2, 2900XT, 4 GB DDR2 RAM) gépe van és fullon is a legrosszabb sebesség 50 fps körül volt...nálam is "rángat", ha arra értetted. Mert nem szaggat igazából, mivel fps van...
  • The Protector
    Hy.mikor elindítom a játékot akkor elindul.Valaki tapasztalt hasonlót?
  • skinnyman
    Hmm, ez max grafika? Nem néz ki túl szépnek, főleg a Murci...
  • broman191
    Neeeem...de lehet hogy lesz egyszer 64 is. Szóval úgy értettem hogy eredeti licenszem van, nem hülyéskedem semmiféle fix-szel és egyéb hasonlóval, ami okozhat működési gondokat.:)
  • stuki
    sziasztok tudnátok nekem tanácsot adni? Nagyon nagyon szaggat a pro street nem tom miért próbáltam már több verziót is de ugyan az van a grafikát visszavettem minimumra 800*600-ra ugy is ugyan ugy szaggat próbáltam másik gamet-is az gyönyörüen fut pl:cod 4 a gépem asus k8n4-e 3000+ sempron 1gb kingmax ram meg 6600gt inno 3d segítsetek?????
  • Jacek
    Ez a legszanalmasabb dolog az NFS jatekokban:) ha kormanyra rakod a jatekot, akkor a menut is a kormanyra rakja es azert tekeri a menuket mert felig be kell nyomni a gazt es akkor megall:DDD Nem tudom mi ra a megoldas de kurvara szanalmas...