14488
-
Dénes é #10439 pályarekordot -
a flatoutok megvannak, én nemis azt mondtam hogy törjön ripityára, csak mondtam h jó lenne -
Mexx #10437 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, vagy mifene, hogy a gépem P4 3ghz, 1giga ram, ati 9800 pro kartya. És a játék 1024be is ugy szaggat, hogy élvezhetetlen... Szednem kell vmi drivert a karihoz? Vagy egyszerűen kevés a gépem? Köszi a válaszokat... -
Nallam is igy volt miutan telepitettem, sztesett a windowsom, mar majdnem ujratelepitettem a windowst. Aztan 4 ora kinylodas utan osszeszedtem a gepet, azota nincs gondom, ambar ugyis rafer egy frissites, de egy darabig meg ha kibirja orulnek ha nem kellene, nem tartozik a nagy vagyaim koze :)) -
Rocko66 #10435 Hali!
Megakadtam a pro streeben 33%-nál,egyszerűen nemad több versenyt!
Milyen rekordot döntsek még meg?
-
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem pl. a Most Wanted grafikája jobbnak tűnik a Pro Streeténél. Hiába tolok fel mindent maximumra, nem kapok olyan kinézetet,mint amit elvártam a játéktól. És a Most Wanted-ban ha mindent maxra tekerek, még jobban is megy a játék, több fps-el. -
Metamorf #10433 Kösz nem kapcsol ki, de kiírja kék háttérben, hogy a windows súlyos hibát észlelt és leált -
De ez nem aza játék.
Ha részletesebbet akarsz ott a Flatout. Ha az sem elég akkor SLR.
Ez egy arcade játék. És végre nem annyira mint eddig, de most már mindenki teljes realitást vár. Ez egy széles rétegnek készült játék ami megpróbál mindenkit kiszolgálni. Ez van. Sztem szórakoztató lett és örülök ennek. Nekem is vannak ötleteim, lennének még elvárásaim, de az már nem ez a játék lenne. -
egyébként kicsit részletesebben is törhetne, iagzából már kettészakította volna a kocsit :/ -
Hello!
Ebben a részben lehet ketten játszani ???
(Mármint 1 gépen 2 vezérlővel.) -
300al neki az oszlopnak XD
ha nem müxik akkor link -
ma énis egy kemény órát szenvedtem egy részen.nem csak te jártál így.mondjuk nekem annál gondom nemvolt.de másiknál nekem is voltak gondjaim.egy jó tanács.KITARTÁS. :C -
silentkenny #10427 sziasztok
nekem az lenne a problémám, hogy elakadtam,de elég erőteljesen.már x órája egy rész déjjel próbálkozok, de nem sikerül.Nevezetesen amikor vagy egy golf gti-vel vagy egy 350z-vel versenyezhetsz...van 3 grip 2 sector shootout és 1 time attack.Nos az első 2 grip az még megy és első is vok,de a többiben a a kanyargós részen meg tom őket verni,de egyenesben lehagynak mint a ... pedig nyomom a nitrót. A kocsikat meg ugye nem lehet a race dayben tuningolni...szal passz.
lehet hogy én vok a gyökér,de egyszerűen ezen nem tudok túljutni.
Plíz help
Thx előre is -
igen, egyébként ez a reggame nem megy, a cd kulcsot továbbra is kéri -
egy kérdés, ami lehet, hogy eldönti a game folytatását nálam :
váltásnál a kipufogó dob egy kis lángot vagy nem?
(nálam nem és baromira zavar, mert a VERSENY-autók is vissza-vissza ropognak, kis fényjáték kíséretében)
köszi -
egyszerűen buziság.csak te szopz mindik. :c
kicsit csalás ez. :\ -
jah, ugyan ez a sebességes futamoknál, bár az még veszélyesebb -
őő, nyomsz egy escet a menünél és ott megtalálod,garage-car lot -
Isti6666 #10421 van egy olyan kód h reggame... talán azzal lehet játszani online -
jaki88 #10420 Sziasztok! Hol találom a játékban Car Lot-ot vagy nincs is benne? Vagy csak egy idő után lesz a játékban? Mert elég sokat vittem már a játékból és furcsa hogy még mindig nem vehetek kocsikat. Előre is köszi! -
nem mivel cd kulcsot kér az internetre valo kapcsolodáskor.... -
jó,csak kibaszott idegesítő néha már főleg a speedes versenyek.az a halálom,és hogy mindig végig kell nézni ahogyan szarrá török egy kis kavics megdobásától,vagy kis dombtól.aztánmeg az induláskor is imádom.főleg mikor már 10x-re ugyanaz. 
[ma kapott egy enyhe idegrohamt.]
-
remélem lesznek tört szerverek a játékhoz:D vagy má vannak? -
Joe1987 #10416 ízlések és pofonok különböznek, én senkit nem akarok lebeszélni a játékról csak a véleményem írtam
-
Akárki akármit mond ez egy jó játék -
Joe1987 #10414 jól tetted én is azt csinálom 

Nfs Pro street

-
Nem rossz ez, csak nem nagyon hasonlít NFS-re.
Szerintem inkább a TOCA Race Driver-re hasonlít, utcai kocsikkal. -
jemo69 #10412 hát azért meg lehetett volna az egész játékot igényesebbre csinálni ha programoztak volna még egy évet... -
Ez a game, mint ha nem is NFS lenne. Még jó, hogy nem adtam, ki rá pénzt! Egyszerüen nem lehet érezni a sebességet mint a korábbi részekben. Anno a Le Mans volt ilyen szar. Hiába van benne törés, ha ezzel egyidőben megölték a hangulatot. :( Mind1 felaszabadítottam egy csomó szabad helyet a wincsimen. -
moRtiZ #10410 Sziasztok. Kicsit sok lett a komment, nem birom vegigolvasni oket, de szeretnék rákérdezni, valahogy rá lehet venni a játékot, hogy tudjuk tolni vele LAN-on? A válaszokat előre is köszi -
Off On
Sajnos ilyenek az emberek...
Off Off -
Na attól nem félnék hogy EA nem ad ki megint nfst :D addig amig jól viszik tuti lesz folytatás :D -
ntex #10407 Hatalmas poén...
Jövőre majd NFS-t sem csinálnak PC-re aztán majd akkor nem lesz mit fikázni legalább, mert telhetetlenek az emberek. Rinya volt a törésért, megkaptuk, erre húúú milyen szar. Az a baj hogy az emberek semmit nem tudnak értékelni. -

-
-
Na nekem most hozta a futár innentől ha valami nem tetszik jogosan szarozhatok
-
Akkor legalább abban egyetértünk hogy a többi nfs is egy rakat szar volt.
Azt elfogadom hogy változás történt, de még mindig az NFS-1 irányát kéne követni szerintem példának okáért mondjuk a Test Drive Unlimited-hez hasonló formában. -
bgabor #10402 NFS fan, én? Az utóbbi 4 résztől a hányinger kerülgetett, főleg a MW-Carbon párostól, az volt a sorozat ménypontja.
Ez végre megfelelő minőségű, és kigyomlálták belőle a Carbon baromságait. Tudod, időlassítás, törhetetlen kocsik, tankszerű irányítás, a videókban fogyatékos szereplők százmilliós autókkal.
Bármennyire is nem vagyon NFS fan, azért a fejlődést nem tudom nem észrevenni. -
Korrekt. -
(még a végen egy über törésmodellel megáldott játékot csinálsz az nfs-ből, azért hogy nfs fan vagy még elvakult ne legyél)
A személyeskedést meg otthon vagy barátaiddal. Egyetérteni nem fogok veled az biztos.
A véleményemet leírtam, pénzt nem adtam érte (gondolom te se adtál) igazából megbántam hogy leírtam, akkor lenne talán jogos a felháborodásom, elégetlenkedésem ha pénzt adtam volna érte. Így inkább csöndben meghúzom magam.