Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet hogy autós játékot kormánnyal kéne játszani :p

IMYke2.0.0.0
Hát igen.
Én most cseréltem le egy HAMA billentyûzetet - szerettem, mert Quake 3 alatt is strapabíró volt - egy Genius lapos billentyûzetre . Az eredmény: szinte irányíthatatlan minden autó!
Hiába állítottam be nagyobb érzékenységre mind Windows, mind a Játék menüjében, egyszerûen nem merek nekiállni egyetlen kihívásnak sem, mert egyszerûen fakocka módjára halad az autó, mert két billentyût nem enged egyszerre lenyomni a billentyûzet: egyszerre csak egyre reagál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoyalPredator
Nekem az a bajom vele hogy KURV.RA NEM REÁLIS AZ AUTÓ VISELKEDÉSE😊
Csak látszatra, de vezettem már pár autót belõle, és közelében sincs.
Amúgy klafa játék, jó missionok. szép grafika , Hawaii.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ryder7
Attól függ mit szeretsz jobban. de valamennyivel talán jobb, hatalmas a sziget, de én az utat utálom a legjobban, rosszul van megcsinálva az amikor leesünk az útról.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RoyalPredator
Test Drive Unlimited

Higany
Sziasztok! Nem tudtok olyan játékot, ami olyan mint az NFS, csak motorral/robogóval? Köszi!

GX25
Egy pár kört mentem így hogy szaggat + néztem róla videókat és tetszett a játék ezért is szeretnék vele játszani, csak nem értem hogy mi a baja mikor minden megvan hozzá.

RoyalPredator
Mindegy, nem veszítesz sokat 😄
Nem jó a játék.

GX25
Felraktam a lemezrõl a directx-et de ugyan úgy szaggat. 😞

GX25
Megpróbálom, hátha ez segít.

utgyuru
ez vicc, én is XP-n toltam. azér ez már szánalmas hogy itt is a vistát pumpolják az emberekbe <#levele>

nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

IMYke2.0.0.0
S hog miért? Mert általában azzal a verzióval tuti mûxik...
Nem kell megijedni, ha a gépeden lévõ újabb, akkor nem írja felül az egészet, csak azt a pár, a játék szempontjából fontos fájlt nézi meg, amit kell. Gondot nem okoz.

IMYke2.0.0.0
Nem vicc: Tedd fel a DVD-jérõl a DirectX 9.0c-t!

GX25
De akkor mi miatt akadozik ha minden megfelel?

IMYke2.0.0.0
Windows Vista-t ajánl hozzá - nevetséges. Simán megy, sõt, XP-n!

GX25
Megnéztem hogy a systemrequirementslab.com mit ír ki rá. Minden zöld kivéve a Operációs rendszer rész, csak nem értem hogy mit ír.
Tudnátok segíteni?

Itt egy kép róla:

GX25
32Bit-es Windows XP

szabii98
én el adom a proostreet ot kinek kell
mail😞[email protected])<#vigyor2><#lookaround>

I met God. She's black

RoyalPredator
Nem arról van szó, hogy a géped nem bírná, hanem valami software probléma.
Mien oprendszered van? 32/64 Bit?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

GX25
Azzal már próbálkoztam, felraktam a legfrissebbet, de még mindig ugyan az. 😞

RoyalPredator
Megoldottam, megvagyok. Már csak egy ág kell, a showdown és a drift mellett, amit nemtudom hogyan unlockoljak.
Hogyan?😊

RoyalPredator
Tedd fel a Videókártya Driver legújabb verzióját.

GX25
Sziasztok!

Az miért van hogy nálam akadozik a játék? Még minimum grafikán is. A menübe nem csak verseny közbe, akkor se folyamatosan de elég sûrûn beszaggat.

Gépem:

Alaplap: Asus M2N sAM2 PCI-E/DDR2-800
Processzor: AMD Athlon 64 3800+
Videokártya: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB
RAM: 2x Kingmax 1GB DDR2 800Mhz

RoyalPredator
Tiszta Police😊

Vagy ezt!

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Én meg ezt javaslom!

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

RoyalPredator
Nemmegy, kérlek adjatok valami trainert =(

Egész végig csalás nélkül feltoltam, most nagyon tele a tököm, hogy cél elött sprintelek, és sehova se jutok.

Ryder7
Az eggyik. nekem sose volt gondom a driftel. én Pontiac Solstice-t meg GTO-t ajánlok. én azokkal nyomtam.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

RoyalPredator
És meik a 3 közül?😊

<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
titan15: Szegénykém... 😞

RoyalPredator: én hátsókerekes autóval drifteltem - a Porsche kitûnõ választás erre.

ja... minimum... az egyik ismerosom elment driftelni, haromszor felfozte a a hutovizet egy este, aztan meg mikor ment a baratnoeert egyszer megallt a motor... Baj oka: hangerfejpakolas szetment, a viz osszefolyt az olajjal😛😛😛😊))))
Azota sem megy az auto. Azt mondja gyuruzni kellene, meg hengerfejpakolast cserelni, stb stb

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

RoyalPredator
Mindkét esetben elkezd oldlara csúszni,és vagy nemszerzek pontot, de túlélem, vagy szerzek kb 800-at, és tíz centivel keskenyebb lesz a kocsim. Jelenleg Z350, De Porsche se volt jó. Mit javasolsz?
----------------------------------------------
Átlagos kicsi nem is képesdriftelni, nincs elég szusz bennük.

IMYke2.0.0.0
Helyes. Van aki ész nélkül tapossa, nyírja s a vége minimum váltócsere...

mi kiprobaltuk "stock"-os autoval, nem azert mert huegyerekek vagyunk es utanozni akarnank a jatekot, hanem azert mert szeretunk jatszani az autnkkal. Nem lett belole semmi baj a valtoval sem es a motorral sem... egyszeruen erezessel es esszel kell csinalni.

Bocs az offert.

Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.

<#banplz>

IMYke2.0.0.0
A titka: ne nyomd a gázt tövig, hanem nagy gázfröcss után pumpálva adagold, miközben a kanyarba rántod a jármûvet és folyamatosan magas fordulaton tartod a motort! A legjobb megoldás, ha a sebességhez mérten egy fokozattal visszakapcsolsz közben - azaz: a motor már könyörög a 4. seb.fok-ért, de te akkor is 3-ban pumpálod a gázt...
Így a motor pörög, az autó sodródik és a pontjaid gyûlnek.

Sajnos, ezt nem mindegyik autó szereti...

Megjegyzés:
A valóságban ezt pedig egyenesen tilos kipróbálni hétköznapi jármûveken! A váltó és a motor azonnal meghalhat...
Nem véletlenül kerülnek milliókba a drifthez szükséges alkatrészek!

RoyalPredator
Kezd kib.tul idegesíteni a drift.
Van vmi trainer amivel maxolhatom a pontokat gombnyomásra? Már minden megvan, csak azt nemvagyok képes vévigtolni.

Plz help.

IMYke2.0.0.0
Ember! Gondolkozz már! Alap esetben nincs a külföldön árusított játékokban a magyar nyelv...!
Kifejezetten magyar változatot a magyar boltokban kapsz!

totyak
De mondjuk Reloaded-ben benne van,mert akkor azt szedem?

nincs minegyik játékban a magyar nyelv.....

totyak
Minegyik játékban benne van a magyar nyelv? És ha igen, hogy tudom elõcsalni?

IMYke2.0.0.0
DirectX 9.0c - minimum augusztusi - megoldja a gondodat!

Szia!
Most vettünk 150-ért új gépet, ugyhogy a gépigény kérdés nem merülhet fel. Próbáltam uninstall elõtt javítani a telepítõjérõl, de nem lett jó. Leszedtem és újra kezdjük az egészet. <#szomoru1>

Hecker007
erre egy módszer van, bemész a boltba és megveszed, máshogy nem fogsz tudni online játszani

RoyalPredator
Szevasztok.

Tudnátok valamit mondnai, amivel maxra tolhatom a Lambóm és az újabb M3-as telejsítményét?
GRIP-en, TUNE settings.

Thx😊

sziasztok!lécci segitsetek mert szeretnék onlinon játszani de nem tudok mert kér egy regisztrácios kodot de nem eredeti a játék! Ha valaki tudna segiteni az irjon lécci!Elõre is köszi
IMYke2.0.0.0
E8400 (3.0 GHz) - 2 GB RAM (2x1 GB 1066 MHz) - HD4850 (alap órjelek): a játék gond nélkül fut(ott, amíg a gépemen volt: a stílus nem jött be).

Hecker007
az a baj hogy túl nagy a procid 4000GHz-en ez már nem megy esetleg 4-en, amúgy a kétmagos procinál nem kell 2-vel megszorozni a teljesítményét, tehát a tied az 2.0GHz és kétmagos,

frissísd a vga drivert meg a directx-et lehet hogy ez megoldja, amúgy még az én gépemmel se meg tökéletesen a játék :S:S rem a köv nfs jobban lesz optimalizálva mert ez szörnyû volt