Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most cseréltem le egy HAMA billentyûzetet - szerettem, mert Quake 3 alatt is strapabíró volt - egy Genius lapos billentyûzetre
Hiába állítottam be nagyobb érzékenységre mind Windows, mind a Játék menüjében, egyszerûen nem merek nekiállni egyetlen kihívásnak sem, mert egyszerûen fakocka módjára halad az autó, mert két billentyût nem enged egyszerre lenyomni a billentyûzet: egyszerre csak egyre reagál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak látszatra, de vezettem már pár autót belõle, és közelében sincs.
Amúgy klafa játék, jó missionok. szép grafika , Hawaii.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem jó a játék.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Nem kell megijedni, ha a gépeden lévõ újabb, akkor nem írja felül az egészet, csak azt a pár, a játék szempontjából fontos fájlt nézi meg, amit kell. Gondot nem okoz.
Tudnátok segíteni?
Itt egy kép róla:
mail😞[email protected])<#vigyor2>#vigyor2><#lookaround>#lookaround>
I met God. She's black
Mien oprendszered van? 32/64 Bit?
Hogyan?😊
Az miért van hogy nálam akadozik a játék? Még minimum grafikán is. A menübe nem csak verseny közbe, akkor se folyamatosan de elég sûrûn beszaggat.
Gépem:
Alaplap: Asus M2N sAM2 PCI-E/DDR2-800
Processzor: AMD Athlon 64 3800+
Videokártya: Nvidia GeForce 8600 GT 256MB
RAM: 2x Kingmax 1GB DDR2 800Mhz
Vagy ezt!
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Én meg ezt javaslom!
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Egész végig csalás nélkül feltoltam, most nagyon tele a tököm, hogy cél elött sprintelek, és sehova se jutok.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Azota sem megy az auto. Azt mondja gyuruzni kellene, meg hengerfejpakolast cserelni, stb stb
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
----------------------------------------------
Átlagos kicsi nem is képesdriftelni, nincs elég szusz bennük.
Bocs az offert.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Így a motor pörög, az autó sodródik és a pontjaid gyûlnek.
Sajnos, ezt nem mindegyik autó szereti...
Megjegyzés:
A valóságban ezt pedig egyenesen tilos kipróbálni hétköznapi jármûveken! A váltó és a motor azonnal meghalhat...
Nem véletlenül kerülnek milliókba a drifthez szükséges alkatrészek!
Van vmi trainer amivel maxolhatom a pontokat gombnyomásra? Már minden megvan, csak azt nemvagyok képes vévigtolni.
Plz help.
Kifejezetten magyar változatot a magyar boltokban kapsz!
Most vettünk 150-ért új gépet, ugyhogy a gépigény kérdés nem merülhet fel. Próbáltam uninstall elõtt javítani a telepítõjérõl, de nem lett jó. Leszedtem és újra kezdjük az egészet. <#szomoru1>#szomoru1>
Tudnátok valamit mondnai, amivel maxra tolhatom a Lambóm és az újabb M3-as telejsítményét?
GRIP-en, TUNE settings.
Thx😊
frissísd a vga drivert meg a directx-et lehet hogy ez megoldja, amúgy még az én gépemmel se meg tökéletesen a játék :S:S rem a köv nfs jobban lesz optimalizálva mert ez szörnyû volt