44549

no-warez.gif
  • Mike
    hamar kiengedik, légy türelemmel
  • Hugicka99
    Csak mivel eltűnt a simem, nem látom a tevékenységeit sem... :S
  • Ironman2
    Nem.Legfelül a képernyő tetején,ahol jelzi a tevékenységeket
  • Hugicka99
    Mármint a baloldali sorban a sim ikonja felett? nekem az eltűnt... :S
  • uiztu
    sikerült, letölttöem egy újabb böngészőt, most már megtom nyitni a másik oldalt
  • uiztu
    Bocs, hogy nem a másik oldalra írom, de nekem nem hozza be. Szóval letöltöttem pár modot. És mellé a helpermonkeyit. ÉS, úgy ahogy le volt írva mellé raktam fel az egész játékot. De nem működik egyik sem. Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek. Nem tudok a másik oldalra írni, mert nem hozza be, úgyhogy légyszi segítetek.
  • Ironman2
    Nálam volt baloldalt felül egy csik,ami jelezte hogy meddig van rács mögött.
  • Hugicka99
    milyen csík?
  • Ironman2
    Nekem visszajött utána.Amikor felül letelik a csik.
  • Hugicka99
    És esetleg valami más megoldásról nem tud senki? :S
  • Ironman2
    Ez tetszik:ki lehet szabaditani a betörőt is
  • Ironman2
    http://www.mysims.hu/index.php?oldal=tipptar_sims3/sims3_tudtade.html
    Pont ezzel kezdődik az info.
  • Hugicka99
    Azzal az áskával, ugye? Csak nincs feltaláló, és pénzem se nagyon hogy vegyek egyet a bizományiban... :/
  • Ironman2
    Ha van feltaláló a családban,akkor ki lehet szabaditani
  • Hugicka99
    Sziasztok!
    Vitték már valakinek a simét börtönbe? :D Az enyém bűnözői állásban volt, egyszer csak kijött a munkahelyéről, és egy rendőr elvitte a börtönbe. A családtól eltűnt a kis ikonja, bár még a kapcsolatok között ott van. Ez már 2 napja volt. Meddig tartják bennt? Tudja esetleg valaki?
  • Coolfire
    "amivel hibát jelez a netkapcsolatnál, viszont maga a SIMS3 rendben működik !"
    Indítsd el ikonról,utána kapcsol.
  • Ironman2
    Ami a lemezen van az már nem jó.Töltsd le a legujabb EADM-et
  • Nemcso
    A Leszáll az ÉJ kieg. telepítése után az EA Download Managert is frissíti, ami után ha elindítom a progit, a netkapcsolat rendben feláll, de az indítási gombra kattintás után lefagy a program.
    Amennyiben törlöm a kieget és az Download Managert, majd feltelepítem a kieg.lemezt, akkor olyan Download Managaert telepít, amivel hibát jelez a netkapcsolatnál, viszont maga a SIMS3 rendben működik !

Mi lehet a gond ?
  • ronso
    Mi van akkor ha minden fel van telepitve lefrissitve és elinditom
    de nem vált át a monitor a játékra. feladatok közt megy a sims de a monitor nem vált át
    van valakinek ilyen?
    legujabb vidkártyadriver van fent
  • ronso
    A game csak cd vel megy ? nincs no dvd patch?
  • dani71
    Én most telepítettem újra a gépet és pl. leszáll az éjre telepítettem rá a
    világ körül-t. Szerintem a sorrend tök mindegy.
  • Coolfire
    Nincs semmi különös,de biztos ami tuti így rakd fel:
    Jelenlegi állapot:

Sims 3: 1.18.9.009002
    A világ körül (WA): 2.13.6.009002
    Luxuslakás (HELS): 3.9.6.009001
    Álomállások (Ambitions): 4.6.6.009001
    Padlógáz (Fast lane): 5.4.4.009001
    Leszáll az éj (Late Night): 6.1.11.009001

A verziószámokra nagyon ügyelj.Ha van még kérdésed,gyere a technikai topikba.
  • ronso
    sziasztok
    megvettem a gyereknek karácsonyra az egész sims 3 játékot kiegekkel együtt.na most van valami különleges telepités vagy sorrend ,hogy kell felrakni ? vagy kell frissiteni vagy valami?
    válaszokat köszi...
  • JethroHUN
    Van valami konzol parancs arra (esetleg vmi cfg fájl szerkesztés) hogy ne csak 1 egység falat lehessen húzni és pl ajtót fél egységnyit mozgatni.
    Mert a kerítésre rakható kapu és a garázs ajtó pont 1 egység különbség hosszban így elég csúnyán mutat ha pont a garázzsal szembe akarom rakni a bejáró végére... így nem lehet építeni ha ennyire megkötik a készítők az ember kezét.
  • kabel15
    Találtam én is egy fémet elküldtem beolvasztatni és vissza küldtek 2db 7000 simelon os követ :D (ebből lett pénzem megvenni a tudományos központot)
  • dani71
    Sajnos nem lehet.De találhatsz plutóniumot meg simulátor szemüveget,
    úgyhogy megéri.én nekem egy csaj kémem volt,nagyon sokszor talált plutóniumot.próbálkoztam egy pasival is kukázni,de ő alig talált valamit.
    Lehet, hogy ebben jobbak a lányok nállunk.
  • Coolfire
    Bocsesz..másik topik.:))
  • Coolfire
    Na kezdődik..:)
  • kabel15
    Nemzetközi szuperkém vagyok a játékban. Nem lehetne valahogy a jelentéseket kijátszani? Mert egyre rosszabb lesz nekem meg semmi kedvem kukákban túrkálni.
  • Mike
    nekem kutam volt ott, amit a nyaralás alatt összeszedett törmelékből raktam össze
  • whitequeen73
    Továbbá...
  • whitequeen73
    Ambróziát főzz neki (katt)
  • kabel15
    Tényleg ha valaki szellem lesz azt vissza lehet valahogy hozni az élők közé? Van valami olyan tárgy amit vissza hozza?
  • whitequeen73
    Mik vannak! Ezért most felgyújtok egy simet, pedig sose szadizom őket :D ...Na jó, kivéve, mikor 5 percig néztem, ahogy a tűzben meghalt sim szelleme megint kigyulladt barkácsolás közben, hogy meghal-e még egyszer XD Nem tette, sztem azóta is ott sikítozna, ha el nem oltatom az anyjával :D
  • kabel15
    Áh vettem 20db Kínában :)
  • dani71
    Igen,ha égés közben rákattintassz,hogy használja akkor befejezi a kiabálást,megáll (közben még ég) és eloltja magát
  • Coolfire
    Mellé kell rakni egy zuhanyzót,és kész.:)
  • whitequeen73
    Az eloltja??? Tudja használni égés közben?
    @Kabel15: külföldön tudsz venni árusnál.

((( esetleg buydebuggal (?), de utóbbit nem tudom, használható lesz-e (a sátor nem volt az :S) )))
  • kabel15
    Az pontosan micsoda?
  • kabel15
    Köszönöm! Megpróbálom így.