44549
-
#9953 hamar kiengedik, légy türelemmel -
Hugicka99 #9952 Csak mivel eltűnt a simem, nem látom a tevékenységeit sem... :S -
Ironman2 #9951 Nem.Legfelül a képernyő tetején,ahol jelzi a tevékenységeket -
Hugicka99 #9950 Mármint a baloldali sorban a sim ikonja felett? nekem az eltűnt... :S
-
uiztu #9949 sikerült, letölttöem egy újabb böngészőt, most már megtom nyitni a másik oldalt -
uiztu #9948 Bocs, hogy nem a másik oldalra írom, de nekem nem hozza be. Szóval letöltöttem pár modot. És mellé a helpermonkeyit. ÉS, úgy ahogy le volt írva mellé raktam fel az egész játékot. De nem működik egyik sem. Mi lehet a baj? Kérlek segítsetek. Nem tudok a másik oldalra írni, mert nem hozza be, úgyhogy légyszi segítetek. -
Ironman2 #9947 Nálam volt baloldalt felül egy csik,ami jelezte hogy meddig van rács mögött. -
Hugicka99 #9946 milyen csík? -
Ironman2 #9945 Nekem visszajött utána.Amikor felül letelik a csik. -
Hugicka99 #9944 És esetleg valami más megoldásról nem tud senki? :S -
Ironman2 #9943 Ez tetszik:ki lehet szabaditani a betörőt is -
Ironman2 #9942 http://www.mysims.hu/index.php?oldal=tipptar_sims3/sims3_tudtade.html
Pont ezzel kezdődik az info. -
Hugicka99 #9941 Azzal az áskával, ugye? Csak nincs feltaláló, és pénzem se nagyon hogy vegyek egyet a bizományiban... :/ -
Ironman2 #9940 Ha van feltaláló a családban,akkor ki lehet szabaditani -
Hugicka99 #9939 Sziasztok!
Vitték már valakinek a simét börtönbe? :D Az enyém bűnözői állásban volt, egyszer csak kijött a munkahelyéről, és egy rendőr elvitte a börtönbe. A családtól eltűnt a kis ikonja, bár még a kapcsolatok között ott van. Ez már 2 napja volt. Meddig tartják bennt? Tudja esetleg valaki? -
Coolfire #9938 "amivel hibát jelez a netkapcsolatnál, viszont maga a SIMS3 rendben működik !"
Indítsd el ikonról,utána kapcsol. -
Ironman2 #9937 Ami a lemezen van az már nem jó.Töltsd le a legujabb EADM-et -
#9936 A Leszáll az ÉJ kieg. telepítése után az EA Download Managert is frissíti, ami után ha elindítom a progit, a netkapcsolat rendben feláll, de az indítási gombra kattintás után lefagy a program.
Amennyiben törlöm a kieget és az Download Managert, majd feltelepítem a kieg.lemezt, akkor olyan Download Managaert telepít, amivel hibát jelez a netkapcsolatnál, viszont maga a SIMS3 rendben működik !
Mi lehet a gond ? -
#9935 Mi van akkor ha minden fel van telepitve lefrissitve és elinditom
de nem vált át a monitor a játékra. feladatok közt megy a sims de a monitor nem vált át
van valakinek ilyen?
legujabb vidkártyadriver van fent -
#9934 A game csak cd vel megy ? nincs no dvd patch?
-
#9933 Én most telepítettem újra a gépet és pl. leszáll az éjre telepítettem rá a
világ körül-t. Szerintem a sorrend tök mindegy. -
Coolfire #9932 Nincs semmi különös,de biztos ami tuti így rakd fel:
Jelenlegi állapot:
Sims 3: 1.18.9.009002
A világ körül (WA): 2.13.6.009002
Luxuslakás (HELS): 3.9.6.009001
Álomállások (Ambitions): 4.6.6.009001
Padlógáz (Fast lane): 5.4.4.009001
Leszáll az éj (Late Night): 6.1.11.009001
A verziószámokra nagyon ügyelj.Ha van még kérdésed,gyere a technikai topikba. -
#9931 sziasztok
megvettem a gyereknek karácsonyra az egész sims 3 játékot kiegekkel együtt.na most van valami különleges telepités vagy sorrend ,hogy kell felrakni ? vagy kell frissiteni vagy valami?
válaszokat köszi... -
#9930 Van valami konzol parancs arra (esetleg vmi cfg fájl szerkesztés) hogy ne csak 1 egység falat lehessen húzni és pl ajtót fél egységnyit mozgatni.
Mert a kerítésre rakható kapu és a garázs ajtó pont 1 egység különbség hosszban így elég csúnyán mutat ha pont a garázzsal szembe akarom rakni a bejáró végére... így nem lehet építeni ha ennyire megkötik a készítők az ember kezét. -
#9929 Találtam én is egy fémet elküldtem beolvasztatni és vissza küldtek 2db 7000 simelon os követ :D (ebből lett pénzem megvenni a tudományos központot) -
#9928 Sajnos nem lehet.De találhatsz plutóniumot meg simulátor szemüveget,
úgyhogy megéri.én nekem egy csaj kémem volt,nagyon sokszor talált plutóniumot.próbálkoztam egy pasival is kukázni,de ő alig talált valamit.
Lehet, hogy ebben jobbak a lányok nállunk. -
Coolfire #9927 Bocsesz..másik topik.:)) -
Coolfire #9926 Na kezdődik..:) -
#9925 Nemzetközi szuperkém vagyok a játékban. Nem lehetne valahogy a jelentéseket kijátszani? Mert egyre rosszabb lesz nekem meg semmi kedvem kukákban túrkálni. -
#9924 nekem kutam volt ott, amit a nyaralás alatt összeszedett törmelékből raktam össze -
#9923 Továbbá... -
#9922 Ambróziát főzz neki (katt) -
#9921 Tényleg ha valaki szellem lesz azt vissza lehet valahogy hozni az élők közé? Van valami olyan tárgy amit vissza hozza? -
#9920 Mik vannak! Ezért most felgyújtok egy simet, pedig sose szadizom őket :D ...Na jó, kivéve, mikor 5 percig néztem, ahogy a tűzben meghalt sim szelleme megint kigyulladt barkácsolás közben, hogy meghal-e még egyszer XD Nem tette, sztem azóta is ott sikítozna, ha el nem oltatom az anyjával :D -
#9919 Áh vettem 20db Kínában :)
-
#9918 Igen,ha égés közben rákattintassz,hogy használja akkor befejezi a kiabálást,megáll (közben még ég) és eloltja magát -
Coolfire #9917 Mellé kell rakni egy zuhanyzót,és kész.:) -
#9916 Az eloltja??? Tudja használni égés közben?
@Kabel15: külföldön tudsz venni árusnál.
((( esetleg buydebuggal (?), de utóbbit nem tudom, használható lesz-e (a sátor nem volt az :S) ))) -
#9915 Az pontosan micsoda? -
#9914 Köszönöm! Megpróbálom így.