Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem nem rossz game ez, nekem jobban bejön mint a 2. része 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Próbálom elindítani a játékot, de egy ilyen hibaüzenetet ír ki:
"A játék nem indítható el. A szolgáltatás inicializálása sikertelen."
Más is járt így? Mit lehet ilyenkor tenni? Radeon 3870 videokarim van, az nem lehet gond. Ötlet?
elmentem doa értem idõbe, 3 percel korábban csak, bemegy az étterembe, ammu nagy fasság, mert ott is eltünik az emberke, nincs is se étterem es bolt, semmi.jó, vannak szomszédok ahova bemehetek, hû, nagyon jó:|
aztán kiirta, hogy mé nem foglaltm asztalt, és hogy ez rossz. ez is nagoyn nem jó, 1 hét és uncsee lesz.
mikor lesz új kieg?😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vannak olyan feladatok amikor pl kaját kell vinni valahova 😄
annyi az egész hogy megcsinálod a kaját ráviszed az egeret lenyomod a jobb gombot és behúzod az eszköztárba 😄 nagyon kemény, ki is írta hogy vigyázzak mert romlandó 😄 be is raktam a hûtõbe 😉 😄
amúgy mondja már el valaki hogy mi a jó ebben a játékban? mármint férfi szemmel
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A 2. rész után én valahogy nem ezt vártam. Ismét kaptunk egy padlóra butított gamet. 3. 4. kieg után már tuti más lesz a játékélmény de addig is rohadjon meg az EA az üzletpolitikájával együtt 😄.
Amúgy a game nem rossz ami leköt a gép elé 5-6 órára arról semmi kép nem mondhatom, hogy rosz csak ugyanakkor baromira hiányos az egész. Nem tudom miért lett agyonegyszerûsítve a vásárlás alapból miért nem kerültek be az évszakok stb stb.. Persze azt tudom azért nem került be mert így még több lóvé a kiegekkel. De kérdés vajon harmadszor is el lehet játszani, hogy eladjuk ugyanazt kicsit moddolva ? Az lett volna az értelmes megoldás ha a a 2. rész felbõvített tartalma kerül a 3 alapjaiba nem ismét egy totál fapados alap game ami majd a sokadik kieggel lesz teljes értékû game.
písz
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
bár végülis, hízik a társadalom
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
(illetve ma 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ezek a simek, egyszerüen ocsmányak 😞
ha csontsoványra veszem le a csajt, akkor is holdvilág képe van, ha fitalabbra, akkor meg nagyobb a feje, de semmi más nem változik
és valamiért nem rám néznek, hanem vhova felfelé
megvárom amig a közösség kezd ezzel valamit, mert ez így nekem szar
pred
kezdik az elejérõl az egészet, újabb kiegekkel
így adják el ugyanazt a népnek újra meg újra
de mi ezt élvezzük <#smile>#smile>
má írtam korábban, de még nem válaszolt rá senki... lehet nem is tudja senki 😄.
Na jóccakát.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Fontos a hárompöttyös Opciók menüben a fogaskerekes almenü, mert ezen a beállításon nagyon múlik, hogy milyen lesz a játékmód. (Itt van pl. az élethossz beállítása is...)
2.ez nem az a stílus ami neked kell
3.vegyél fel msnre külföldieket és beszélgess velük
4.és mi van azokkal akik nem tudnak angolul?
5.bocsánat a sok hülyeségért😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amit én vártam a játéktól:
- Legalább választható TPS nézet, WASD irányítással, tehát hogy egy picit meg legyen a gta feeling. (Sims 2 PS2 változatában megvolt)
- Életszerûbb világ (sétálok a városban, npc simek élnek, játszadoznak autót vezetnek szóval él a város)
- Munkahely teljes körû irányítása (tehát nem jön egy autó oszt szevasz, hanem be kell érnem az adot munkahelyre, ahol külömbözõ feladatokat kell megoldanom, persze ott is egy kidolgozott épület belsõ térrel stb.)
- Normális beszélgetõs rendszer, amiben tudatosan én mondom mit beszéljen a Simem (angolul term.)
- és végül ha beszállok az autómba ne a térképen adjam meg merre menjek, hanem én vezetem azt.
Namármost amit én látok az egy modolt Sims 2 . A fent említett dolgok közül tényleg SEMMIT se valósítottak meg ?
Turn Me On Dead Man
Amúgy jó, jobb, mint a 2. rész. Vhogy jóval szabadabb. A mûanyagos grafika mondjuk annyira nem jött be.
sorry hogy csak így utólag... késõ van
Ami elsõ látásra feltûnt, hogy minden sokkal aprólékosabb, szerteágazóbb, minden át lehet színezni, rengeteg a beállítási lehetõség, a statisztika...lehet benne kutakodni egy darabig, az biztos.
Sok idõ kell majd a játék teljes felfedezéséhez, egyelõre nem rossz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
kiszedtem a videót
de addig amig nem láttam itt a gépemen, nem tudom megítélni
Sztem az a nagy youtube-os trailer izé nem kéne alá max linkben szvsz!
bár a töltelék simek persze igen, de saját simjeimnek nagyon sokszor magam csináltam a ruháit
kivárom! és ki is próbálom! <#hehe>#hehe>
És rájöttem, nem hülyeség a kevesebb alap ruha sem. Úgyis le fogjuk töltögetni a custom content ruhákat és azokat fogjuk hordani (hányan hordtátok az alapjáték ruháit?). Én már az ötödik kieg után azt kívántam, bár törölhetném a game-bõl az alap ruhákat. - Itt legalább majd nem kell.