44549

no-warez.gif
  • dani71
    nem csinálok semmit, állandóan megvádolnak
  • Ironman2
    Ne csinálj rosszat!
  • dani71
    Megtudnátok mondani,hogy hogy lehet elkerülni azt, hogy megvádolják a simemet?Ez már a 9. alkalom és a fél város utál már
  • Coolfire
    De te vagy a hg,törölhetsz ingyen is.:)
  • Mike
    dehogy
    szinte alig ittam vmit :)
    csak nemtok gépelni
    ilyenkor jönne jól a vip
    de arra meg sajnálom a pénzt
  • Coolfire
    Biztos volt BUÁK is..
  • adeeeka
    Hogyan lehetséges egyik városból átköltözni a másikba?..:D Mi az oka annak, hogy csak az én családomnál akadozik a játék? Arrább teszem a pl. szekrényt, az egér megy is, a bútor meg később követi öt ... hm?
  • Mike
    -Á +É
  • Mike
    BUÁK mindenkinek!

Ki akratam volna tenni vmi grafikát, de rre már nem lett időm
  • Coolfire
  • Ironman2
    Az lett idáig a legjobb.Én most hajnal 2-ig játszottam vele,de másabb élmény volt mint az előző családnál.Az 2.küldetésnél az Égő Homok sirjánál amikor az 5 db lánggyümölcsöt kell összeszedni,annyi metszést találtam,hogy tele van vele a házam már.Kinek van meg az összes metszés már? Mindegyik fajtából.
  • JethroHUN
    Mindenki a világ körül kieggel játszik? csaknem az a legjobb? pont az nincs fent, érdemes lenne feltelepítenem? a másik kettő mellé?
  • Ironman2
    Azelött alig találkoztam múmiákkal,most meg hirtelen 3 is a nyakamba jött.El is átkozott az egyik.Még van 11 napom
  • Ironman2
    Gyere át a másikra,majd megsugom
  • dani71
    És ezt honnan lehet letölteni?
  • Ironman2
    Van egy olyan javitás,hogy WATerrainPaintFix.package.Még nem probáltam,de majd mindjárt meglesem.
  • Gólya #9977
    passz...
    mostani simem még nem volt sehol...egyelőre valami normális lakást próbálnék neki összehozni
    viszont ha minden kieg-ed fenn van, mégsem boldogulsz, akkor úgy tűnik, nagy ívben és magasról tesznek erre a problémára

viszont most, hogy mondod...du. talán elküldöm a csajt valahova, aztán megnézem, mi újság (bár ha neked nem megy, akkor miért lenne jó nálam? nem találtam semmit rá, tehát ugyanúgy megvan nálam is a probléma...)

• Coolfire
    Még mindig nem javították?Szégyen.Pedig az Ambitions nem most jelent meg..
  • dani71
    Gólya! a nyáron (talán még emlékszel említetted,)hogy a simed nem ásatásokat végezni.Sikerült megoldanod ezt?Mert nekem is ugyanez a problémám
  • Gólya #9974
    ezeket a felhőkarcolókat semmilyen módon nem lehet variálni?
    értem alatta pl. magának az épületnek a festését, aztán a tetőtéri lakásnak csúfolt valaminek a teljes (tehát nem csak a belső) módosítását
    bocs, lehet van valahol info róla, de nincs türelmem most keresgetni

vagy legalább az ajtó-ablak belsőket lehetne átfesteni...förtelmesek
    (tudom, költözzek máshová, de én most ide akarok...)

nem létkérdés, de olyan ocsmányak, hogy már fáj...
  • Ironman2
    Figyu! Menj át a másik topikba,ott van felül a linkje.A piros betü alatt
  • Húspogi
    Nem lehet, hogy a razor által crakelt verzióval van a gond?

• Coolfire
    Mert apróbetűs.:)
  • Ironman2
    Nem találják meg
  • Coolfire
    A technikai részlegbe kellett volna írnod.:)
  • Coolfire
    Nem kell.:)
  • Ironman2
    Nem tudom,csak ugy fejből irtam.Ha nem kell,akkor nem kell hozzá
  • Coolfire
    Keretrendszer mi a gránátnak hozzá?Az csak a LAA-nak kell.
  • Ironman2
    Alaplapi hangvezérlő,vagy hangkártya ha van,annak is a frissitése ajánlott még.
  • Ironman2
    Annyira azért nem kéne hogy szaggasson.Olvasd el a játék könyvtárában lévő readme/olvass el fájlt,ott felsorolnak feltételeket a hibátlan futtatáshoz.Neked még jobb géped van mint nekem.Szerintem nálad a rendszerrel lesz a gond.Net framework 4-et telepitsd,videókártya frissités ajánlott,directx frissités ajánlott.Ezek megvannak?
  • Ironman2
    Bárcsak rajtuk múlott volna a Sims3....
  • Ironman2
    Kijaza Razor?
  • Húspogi
    Halihó!

Segítsetek légyszi, leszedtem egy razoros sims3-at, win7 alatt szaggat, már a második gépen. 4gb ram, 1 gb VGA és CPU: P. Dual core 2.3GHz

Van valami ötletetek?

Előre is köszönöm! :)
  • Mike
    video alatt a link
  • Coolfire
    Működik.:)
  • kabel15
    Sziasztok! Tudom hogy ezt nem ide kéne írnom de a fenti link nem működik :S. Szedtem le netről ilyen bónusz cuccokat amiket + pénzért kéne venni. (Gondoltam ennyi luxus megengedhetek magamnak hogy azokért már nem fizetek) Szóval bemásoltam őket a Download mappába. De a játékban nem jelennek meg. Mit kell tenni? Ilyen mappák vannak hogy CARS HAIR SETS. stb. Ezeket egyenként bemásoltam.
  • Hugicka99
    nem halt meg, mert a család többi tagjának a kapcsolatai között ott van, és még élő formában :D. De most megoldódott: úgy döntöttem, beköltöztetek egy másik hapsikát a családhoz, kiléptem városszerkesztőbe, beköltöztettem, erre mikor belépek, ott áll az ajtóban az apuka... Csak úgy megjelent. :D úgyhogy ennyi. köszi a segítséget!
  • Ironman2
    Azt könnyen meg lehet nézni,ha ott az urnája a családi eszköztárban
  • Mike
    eltelt 1 hét? :o

és eltünt a képe is? :o

nem lehet, hogy meghalt?
  • Hugicka99
    próbálok, de már eltelt 1 hét... ajj... nem tudjátok hanyadik feltaláló jártasságpont után lehet áskát csinálni?