Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon sajnálom azt az embert, aki felnõvén elfelejti a gyerekkorát...
Én nem támogatom ezt az üzletpolitikát. Nem is lenne pénzem az összes kiegre. Nem támogatom a havidíjas játékokat sem.
Vettem már nem egy játékot, de azok korrekt módon vannak tálalva.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Fodrászhoz miért nem lehet menni??? (vagy lehet? bár ez alap kéne legyen)
Zuhanyzóban miért nem lehet dugni? 😊
na mindegy
még sem olyan részletes ez...
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Ami elszomorított, hogy megterveztem a karaterem, bekerült a játékba, és 3szor olyan kövér, mint tervezõasztalon Váh. ... na mind1, majd kondiznia kell 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Az szeretném kérdezni, hogy azt idõ ugyanúgy van a 3-ban mint a 2-ben? Nekem az volt a bajom, hogy túl gyorsan telik, és nem jut idõ semmire, itt lehet finomítani reálisabbra?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Most töltöttem le és telepítettem fel a Sims 3-t, de miután becrackeltem és el akartam volna indítani, akkor azt írja ki, hogy:
"A videókártyád szemlátomást nem támogatja a Shader Model 2-t. Frissítsd a kártyádat!"
De a Sims2 ment a gépemen!
Légyszi segítsetek, hogy mit csináljak!
Nemtudom h végülis mit jelent a reloaded verzió. Ugyanolyan minden mint ami júni 5-én jelenik meg a boltban vagy van vmi hiányossága?
Nálatok nem csinál olyat hogy nem abba öltözik át amibe épp kéne?
Megyek aludni és átöltözik öltönybe, elmentem az uszodába átöltözött öltönybe és ment be a vízbe, felkelt reggel átöltözött sport cuccba <#wilting>#wilting>
Árnyék bugok is vannak érdekes az egész...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Lapozó fájl kevés ha jól értelmezem!
extracting file failed. It is the most likely by low memory (low disk space for swapping file) or corupted cabinet file.- van elég helyem és 2gb ramom van szal tuti nem a géppel van gond.
mindez crackelés után jött elõ... ja meg nod utána bejelzett egy csomó vírust. vki tudja mi lehet a gond?
kihagyod azt a részt 😄
passz :S
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Én egyszerû ember vagy egyszerû külsõvel ilyet már nem is lehet csinálni csak az extrém meg a tökéletes ember a menõ?
Tölthetem újra...