44549
-
#9993 nem csinálok semmit, állandóan megvádolnak
-
Ironman2 #9992 Ne csinálj rosszat! -
#9991 Megtudnátok mondani,hogy hogy lehet elkerülni azt, hogy megvádolják a simemet?Ez már a 9. alkalom és a fél város utál már -
Coolfire #9990 De te vagy a hg,törölhetsz ingyen is.:) -
#9989 dehogy
szinte alig ittam vmit :)
csak nemtok gépelni
ilyenkor jönne jól a vip
de arra meg sajnálom a pénzt -
Coolfire #9988 Biztos volt BUÁK is.. -
adeeeka #9987 Hogyan lehetséges egyik városból átköltözni a másikba?..:D Mi az oka annak, hogy csak az én családomnál akadozik a játék? Arrább teszem a pl. szekrényt, az egér megy is, a bútor meg később követi öt ... hm? -
#9986 -Á +É -
#9985 BUÁK mindenkinek!
Ki akratam volna tenni vmi grafikát, de rre már nem lett időm -
Coolfire #9984 -
Ironman2 #9983 Az lett idáig a legjobb.Én most hajnal 2-ig játszottam vele,de másabb élmény volt mint az előző családnál.Az 2.küldetésnél az Égő Homok sirjánál amikor az 5 db lánggyümölcsöt kell összeszedni,annyi metszést találtam,hogy tele van vele a házam már.Kinek van meg az összes metszés már? Mindegyik fajtából. -
#9982 Mindenki a világ körül kieggel játszik? csaknem az a legjobb? pont az nincs fent, érdemes lenne feltelepítenem? a másik kettő mellé? -
Ironman2 #9981 Azelött alig találkoztam múmiákkal,most meg hirtelen 3 is a nyakamba jött.El is átkozott az egyik.Még van 11 napom -
Ironman2 #9980 Gyere át a másikra,majd megsugom -
#9979 És ezt honnan lehet letölteni? -
Ironman2 #9978 Van egy olyan javitás,hogy WATerrainPaintFix.package.Még nem probáltam,de majd mindjárt meglesem. -
Gólya #9977 passz...
mostani simem még nem volt sehol...egyelőre valami normális lakást próbálnék neki összehozni
viszont ha minden kieg-ed fenn van, mégsem boldogulsz, akkor úgy tűnik, nagy ívben és magasról tesznek erre a problémára
viszont most, hogy mondod...du. talán elküldöm a csajt valahova, aztán megnézem, mi újság (bár ha neked nem megy, akkor miért lenne jó nálam? nem találtam semmit rá, tehát ugyanúgy megvan nálam is a probléma...)
-
Coolfire #9976 Még mindig nem javították?Szégyen.Pedig az Ambitions nem most jelent meg.. -
#9975 Gólya! a nyáron (talán még emlékszel említetted,)hogy a simed nem ásatásokat végezni.Sikerült megoldanod ezt?Mert nekem is ugyanez a problémám -
Gólya #9974 ezeket a felhőkarcolókat semmilyen módon nem lehet variálni?
értem alatta pl. magának az épületnek a festését, aztán a tetőtéri lakásnak csúfolt valaminek a teljes (tehát nem csak a belső) módosítását
bocs, lehet van valahol info róla, de nincs türelmem most keresgetni
vagy legalább az ajtó-ablak belsőket lehetne átfesteni...förtelmesek
(tudom, költözzek máshová, de én most ide akarok...)
nem létkérdés, de olyan ocsmányak, hogy már fáj... -
Ironman2 #9973 Figyu! Menj át a másik topikba,ott van felül a linkje.A piros betü alatt -
Húspogi #9972 Nem lehet, hogy a razor által crakelt verzióval van a gond?
-
Coolfire #9971 Mert apróbetűs.:) -
Ironman2 #9970 Nem találják meg -
Coolfire #9969 A technikai részlegbe kellett volna írnod.:) -
Coolfire #9968 Nem kell.:) -
Ironman2 #9967 Nem tudom,csak ugy fejből irtam.Ha nem kell,akkor nem kell hozzá -
Coolfire #9966 Keretrendszer mi a gránátnak hozzá?Az csak a LAA-nak kell. -
Ironman2 #9965 Alaplapi hangvezérlő,vagy hangkártya ha van,annak is a frissitése ajánlott még. -
Ironman2 #9964 Annyira azért nem kéne hogy szaggasson.Olvasd el a játék könyvtárában lévő readme/olvass el fájlt,ott felsorolnak feltételeket a hibátlan futtatáshoz.Neked még jobb géped van mint nekem.Szerintem nálad a rendszerrel lesz a gond.Net framework 4-et telepitsd,videókártya frissités ajánlott,directx frissités ajánlott.Ezek megvannak? -
Ironman2 #9963 Bárcsak rajtuk múlott volna a Sims3.... -
Ironman2 #9962 Kijaza Razor? -
Húspogi #9961 Halihó!
Segítsetek légyszi, leszedtem egy razoros sims3-at, win7 alatt szaggat, már a második gépen. 4gb ram, 1 gb VGA és CPU: P. Dual core 2.3GHz
Van valami ötletetek?
Előre is köszönöm! :) -
#9960 video alatt a link -
Coolfire #9959 Működik.:) -
#9958 Sziasztok! Tudom hogy ezt nem ide kéne írnom de a fenti link nem működik :S. Szedtem le netről ilyen bónusz cuccokat amiket + pénzért kéne venni. (Gondoltam ennyi luxus megengedhetek magamnak hogy azokért már nem fizetek) Szóval bemásoltam őket a Download mappába. De a játékban nem jelennek meg. Mit kell tenni? Ilyen mappák vannak hogy CARS HAIR SETS. stb. Ezeket egyenként bemásoltam. -
Hugicka99 #9957 nem halt meg, mert a család többi tagjának a kapcsolatai között ott van, és még élő formában :D. De most megoldódott: úgy döntöttem, beköltöztetek egy másik hapsikát a családhoz, kiléptem városszerkesztőbe, beköltöztettem, erre mikor belépek, ott áll az ajtóban az apuka... Csak úgy megjelent. :D úgyhogy ennyi. köszi a segítséget! -
Ironman2 #9956 Azt könnyen meg lehet nézni,ha ott az urnája a családi eszköztárban -
#9955 eltelt 1 hét? :o
és eltünt a képe is? :o
nem lehet, hogy meghalt? -
Hugicka99 #9954 próbálok, de már eltelt 1 hét... ajj... nem tudjátok hanyadik feltaláló jártasságpont után lehet áskát csinálni?