44549
-
#9913 Vagy ha megvan a világkörül vegyél konzervzuhanyt.nálam mindig van egy pár kb 50 -
#9912 az ambitions telepítése utén nincs több papír,a telefon vagy a számítógép
segítségével kezelheted ingatlanjaidat -
#9911 Legyen veled valaki, aki szükség esetén elolt kézi poroltóval :)
(tényleg) -
#9910 Vettem egy munka asztalt ahol limlom ból tudok készíteni valamit. De meggyulladtam és meghaltam. Mit lehet ez ellen tenni? Szerencsére van egy korábbi mentésem szóval tudom folytatni. (előtte tettem tűz riasztót de az nem indult be.) -
#9909 Vettem egy ingatlant (tudományos központot) de nem kaptam róla papírt a táskámba. Mikor csak a sima sims3 volt fent és akkor vásároltam akkor kaptam papírt. Ezt megszüntette volna ez a 2 kiegészítő? Vagy valami hiba? -
#9908 Ó köszi szépen :D -
Ironman2 #9907 Ott van a menüben hogy város szerkesztése,és amikor beadja a várost,akkor kiköltözteted a családodat a telekkel együtt a tárolóba,ne a vágólapra,mert akkor elveszik,ha kilépsz majd a főmenübe.Van egy olyan pici ikon alul,hogy másolat elhelyezése a tárolóba.
Kilépsz a főmenübe,és ott új játékot kezdesz,majd kiválasztod a Bridgeportot,és a családodat máris ki tudod helyezni a tárolóból. -
#9906 Igen azt is megkaptam. De megnézem a számítógépet hogy költözés. És ott csak olyan helyre tudok költözni ami azon a térképen van amin kezdtem. Hol tudom átváltani? -
Ironman2 #9905 Itt:
http://www.mysims.hu/ -
Ironman2 #9904 A mysism.hu-n nézelődjél.Rengeteg leirást,és táblázatot találsz ott -
Ironman2 #9903 Ahhoz kell a Leszáll az éj kieg.Bridgeport a neve a városnak -
#9902 lenne még 1 kérdésem. Olyan pályán kezdtem a játékot ahol csak 1 szintes vagyis kertes házak vannak. Nem lehet valahogy átköltözni arra a pályára ahol a felhő karcolók vannak? -
#9901 Sziasztok! Az állom állások kiegészítőben hogy alakulnak a fizetések és a dolgozandó napok száma? Mert csak a sima sims3 hoz találtam leírást. De ugye itt már van tűzoltó, tetováló művész stb. -
Ironman2 #9900 -
#9899 kár -
Coolfire #9898 Már régebben mondtam,hogy kifogyott a kreativitás.. -
#9897 nem, ez az ötlettelenség -
Ironman2 #9896 Erre mondják hogy nincs új a nap alatt! -
#9895 komoly, hogy már megint a vámpirokat sütötték el? -
Coolfire #9894 Velük meg bárhol összeakadhatsz,mert szarásig generálja a játék őket.:) -
Ironman2 #9893 Igen.Plazma 501,csak akkor juthatsz be,ha van vámpir ismerősőd -
#9892 Sziasztok! megtudnátok mondani, hogy van-e a vámpíroknak külön szórakozóhely és ha van ,hol találom? -
Flora2 #9891 Hehe, igen, sajnos, mivel én nem hallgatok zenei rádiókat meg tévéket, csomó számot meg előadót a Simsből ismertem meg.
Sokszor volt olyan, hogy vásárlás közben a szupermarketben ledöbbentem, amikor angolul megszólalt a hangszórókból egy simses sláger, ami nekem sim-nyelven volt ismerősebb. Olyan arcot vágok ilyenkor... :D -
#9890 :))) Írják is alatta ketten, hogy a simsből ismerték meg :D
Jó kis publikációs húzás volt. -
Flora2 #9889 Hogy nem vettem eddig észre ezt az új számot, ami a Late Night-tal jött a Pop rádiócsatornára? ... Két sim-emnek az eljegyzési buliján kezdett el szólni ez a szám az Aquarius tetőteraszán, állati szép és romantikus volt. - megoldom, hogy az esküvőjükön is ez szóljon. :)
Bryan Rice: There for You -
#9888 Fú, az engem is marhára zavar :D -
#9887 Elvileg van olyan a beállításokban, a fotó/videó résznél, hogy UI on/off. De egyszer mintha nekem se működött volna :) -
Flora2 #9886 Én pl. ha belefeledkezem a játékba, totál elfelejtek fényképezni. Csak ha hirtelen rácsodálkozom valamire, akkor nyomok Pause-t és fotózok, de akkor meg nem sikerül olyan jól a kép, mint mozgás közben a 3D világ.
Az is zavar pl. hogy a Sims2-től eltérően, ha a Sims3-ban lenyomod a Pause-t, mert képet akarsz csinálni, akkor a P lenyomása UTÁN bemozdul még a simek feje. :( Egy töredékmásodperc alatt elfordítja és egész másfelé néz, mint mikor lenyomtam a P-t, és ezzel tönkreteszi a jelenetet. :( Pedig ha jelenetet vagy portrét fotózol, fontos lehet, hogy merre és kire néz. -
Coolfire #9885 Jó,megegyeztünk..
De van olyan,mikor a panel is kell a képhez,akkor viszont Fraps kellene.. -
#9884 Tegyél matricát a C gombra!
(Mer' kíváncsi vónék) -
Coolfire #9883 Nekem is vannak..:)
Csak elfelejtem őket,mire mentek.:))) -
#9882 ...csak nekem vannak játékélményeim?... :( -
#9881 Igen, arra írtam a technikai részlegben, hogy nembaj, már megoldottam patch előtt :) Nekem tetszik így -
Flora2 #9880 Nagyon szép. :)
A legújabb patch adott valami új kódot, nem?, amivel le lehet tenni a teraszra rendesen a hot tub kádat. (?) -
:) -
Ironman2 #9878 Innen:
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Az elsőnél a desktop gaphicsot válaszd.Utána a videókártya tipusát,majd az oprendszert -
Ironman2 #9877 Az ATI oldaláról,a Catalyst drivert.Nem tudom pontosan melyik a legujabb,én Nvidiás vagyok! -
Ticsy #9876 megtudnád mondani honnan? -
#9875 A videokártya drivert nem ártana frissíteni 2010 novemberire.
Mivel havonta frissítik, így a tied óta már a 11. javítás jött ki. -
Ticsy #9874 egyedi tartalmak nem voltak csak mentések