44549
-
Ironman2 #12462 Mindent lehet frissiteni! -
#12461 Nem eredeti, de eddig se az volt. És mindig tudtam frissíteni. -
Vardo #12460 Eredeti, vagy tört? A törtet nem frissítheted, az eredetit regisztrálnod kell. -
#12459 A frissítésekről jut eszembe: amióta felraktuk újra, mindig frissíteni akar, de amikor leokézom, nem enged frissíteni. És felülírja az exe fájlt, és nem működik a játék. Szerintetek? -
Csak hát marha jó, mire rájössz, mi okozza a hibát, kihull az összes hajad. Még jó, hogy nekem fogalmam sincs, mi az a fix. -
#12457 Én kivittem a simet Franciaországba, ott gyűjtettem vele egy rakás szőlőt, de egy idő után unalmas. Inkább megvetettem vele készen a nektárt. -
#12456 Azt nem tudom, érdemes-e, én egy időben készíttettem a simjeimmel. Elvoltak vele egy ideig. Csak mindig kellett nekik egy rakás szőlő hozzá. Most már nem is utaztatom őket. -
#12455 Na ja, de ezt néha a lakásban csinálják. Fogalmam sincs, hogy kerülnek be. Már gondoltam arra is, hogy bezárom a kaput. -
Gólya #12454 hmm...
mondtam, hogy eddig nekünk sose volt még gond a játékkal (még az "olcsón beszerzettel" sem)
hites telepítette aztán onnan kezdve futott, mint a parancsolat
csak pislogtam sokszor, hogy mi a ménkűt tudják egyesek annyiszor leszedni, újrarakni - meg minek? -
Gólya #12453 verziók ami a neten eddig a legfrissebb (azt hiszem, te is ezeket írtad a múltkor)
mentések a régiek - legalábbis a hitesnél...én még a talonban tartott kis falusi simemhez nem mertem benézni - majd a jövő héten megnézem, nehogy beporosodjon ott nekem:) -
Coolfire #12452 Most irigy vagyok.. -
Coolfire #12451 Mert nem megy.:(Ott sim fuztam csak.A verziók stimmelnek?Mentések ua? -
Gólya #12450 ezt is mondtam már:)
csak az ásatás fix lett leszedve - stimmt?
az árnyék maradt meg minden egyéb letöltött tárgyam is -
Gólya #12449 írtam...
Kínáról annyit tudok csak, hogy amit vett - az edzőbábot -, hazahozta
kiásni való cuccot nem találtam, majd legközelebb, ha megy, talán nagyobb szerencséje lesz
de miért nem próbálod meg? -
Coolfire #12448 Naaa...mit csináltatok vele?Pontos leírást kérek.Most van kínai mentésem is.:)Kellene az a nyomi edzőbáb.:)) -
Ironman2 #12447 Akit érdekel,a Steamon leárazták a Sims3-at.Az összes eddigi rész együtt csak 150$.Sajna euróban is ennyi,mert nincs átváltás -
Coolfire #12446 Akkor hogy is javult meg?Kína érdekelne..:)) -
Gólya #12445 ha normálisan megy a játék, akkor egyszer-egyszer becsúszik egy meteor, de úgy szökőévente csak:)
ami nálam volt, az valami csúcs volt:D
ja és még azt nem is mondtam, hogy végre normálisan leülnek az asztalhoz enni... -
Glinda7 #12444 Ezt azért nem mondanám. Remélem azért nem lesz mindennapos, mint nálad. :D De a kertemnek annyi lett. Elég gáz mert hát egyéni vállalkozásban nyomja a kertészkedést. :D -
Gólya #12443 na basszus...
tán megkívántad?:DDD -
Gólya #12442 igen, ezt tudom
csakhogy nálam eddig eleve egy- illetve kétnapos utazást is lehetett választani, természetesen a fizetendő ár is ennek megfelelően arányos volt
persze, eddig is volt, hogy hamarabb tért haza a sim, de a kiválasztott napok számára előírt simoleont akkor is ki kellett fizetni érte - és most, hogy kiszedtük a fixet, megint csak három nap a minimum -
Glinda7 #12441 És pont oda ahová előzőleg elültettem a paradicsomomat! Grrrr.... :D -
Glinda7 #12440 Góóóóólyaaaaaa!!!!!! Leesett egy meteor a kertemben!!!!! xD -
Vardo #12439 Szerintem hamarabb is hazautazhatsz, csak a telefonon ki kell választanod a hazatérés opciót. -
Ironman2 #12438 -
Gólya #12437 nos kedveseim...
játék megy, mint az álom - nincs meteor, van autó, nem ül órákat a budin a simem, megjárta Kínát, amit vett (edzőbáb), haza is hozta, a forgatás "kellékei" (. , és a nyilak) normális sebességgel működnek, térképnézet helyreállt
egyvalamit sajnálok...míg fent volt a fix, egy- illetve két napra is lehetett utazni - ez is visszaállt a min. 3 napra:(
tök jó lett volna, ha ezt a valóságban is így megváltoztatták volna...nekem néha sok a három nap (amikor csak konkrétan egy valami tárgyért vagy egy megbeszélésért kellene menni)
szóval tényleg csak ajánlani tudom én is, akinek az ásatáshoz felrakott fix fent van, gyorsan kapja le
ja...egyszerűen nem találtam kiásni való cuccot - talán majd legközelebb -
Vardo #12436 Na itt vagyok megint. A duplikáció nem javult, a négycsillagos simemnek annyi. :-(
Most megpóbálom, hogy nem legyen sztár, hátha akkor végig tudom játszani végre. Az EA fütyül az egészre...hogy mennének tönkre. grrrr -
#12435 ki tudná nekem ide belinkelni azt az egy nagy pach-et amit a generációk után kéne feltenni? egyik ismerősömnek szeretnék segíteni. Kösz...
-
Glinda7 #12434 Oké köszi, bár még egyenlőre terv marad. Most biztos nem lenne türelmem várost szerkesztgetni. :) -
Coolfire #12433 Általában nem szokott jó lenni a frissen peccselt játékkal,úh várj még vele.:) -
Coolfire #12432 Akkor lehet,hogy kicsi még a hírneved.Na mindegy.A "kis sztárokkal" is érdemes haverkodni,azok is nyomják fel a pontot. -
#12431 já, és egy izomgép... -
Glinda7 #12430 Ezen én is régóta rágódom, csak eleve azt nem tudom hogy kéne hozzákezdenem. Gondolom ez a világteremtő lófütty kéne hozzá. -
Glinda7 #12429 Ahá, szóval kertészkedés is kell hozzá. Akkor ezért volt az enyém anno olyan csapnivaló. :D Azért ezt jó tudni. Köszi. :) -
#12428 próbáltam
kell hozzá jó alapanyag
tehát nem árt ha simed jó kertész -
#12427 bennem már mióta motoszkál egy város elkezdése, de túl túl sok munkával jár... beletörne a bicskám... -
#12426 ügynököm, nekem nincs olyanom -
Glinda7 #12425 Valaki amúgy próbálta már a nektárkészítést? Érdemes vele pepecselni? -
Coolfire #12424 Nem tudom ezt a fosbúkot használni.:)) -