Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
motherlode.

Jagumo
mi a pénzkód sims 3-hoz? ha valaki megmondaná megköszönném, köszi 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Mike at home
no akkor lehet menni a warez topikba megbeszélni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

streeter
Igen sajnos integrált. Laptopról van szó úgyhogy necces a csere. 256-os amúgy úgyhogy ezzel nem kellene h nagy baja legyen. De sok más játék se fut XP-n se.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Fabio Capello
nekem nincs gondom vele, reccsenésmentesen fut, semmi problem nem volt mindezidáig 😊

Carlos
Ez milyen videókari?
Mennyi memóriája van?
Szerintem az lesz a gáz...

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
ez a SIS Mirage 3 egy intergált videókártya igaz?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

streeter
Intel Pentium Dual CPU T3200 2x2GHz, 2GB ram, 32bit-es Vista, SIS Mirage 3 videókártya 7.14.10.5120 illesztõprogram.
A játék: The.Sims.3-RELOADED torrentes.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Carlos
mondjuk ezek télleg hasznos információk lennének.
Amúgy vista...hát nemtom. nem pont játékra csinálták...max fut rajta éppenhogy, hogy ne érje szó a ház elejét.

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
ha leírnád a géped paramétereit!
játék típusát!
és a videokártyád "illesztõprogramjának" számát

streeter
Basszus.....ez rossz hír.

nekem Vistával semmi baja..

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Carlos
Vista pont elég hiba...

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Felraktam a játékot Vistára. Elindítom szépen elindul beállítottam a grafikát majd inditanám a várost. Elkezd tölteni írja a tippeket utánna meg kilép asztalra és bezár a játék. Ez mitõl lehet? Nincs gyenge gépem pedig nemtudom mi baja lehet.

hali!valaki megtudná mondani vagy van infója arról h Sims3-at kiadták e Xbox360-ra??
Mike at home
leszeded a prima guide-ot és megkeresed benne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tudomásom szerint az almás palacsintától fiú, a dinnyéstõl lány lesz

Mike at home
azt hogyan? próbáltam de nem sikerült

Mike at home
hát nem éppen

ja de amit tényleg evett, az tejszínes carbonara és gofri volt. Ezeket ette szinte mindig.
Az enyém spagettit akart enni fagyival, és lánya született. Nem tudom, hogy ez számít-e valamit.
annyira azért nem lassú...nincs az két perc, vagy akkor valami más gubanc van<#nemtudom>
az enyémnek nem a legdrágább ágya van, mégis ha olyan 11 körül leteszem aludni, öt-fél hatra kialussza magát és ahhoz nem kell két perc

KeKKSZike
Azért valaki megírhatná, ha szépen megkérném... 😉

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

nonicks
olyan 200 órát játszottam már a játékkal és elég nehéz csít nélkül feldezni mindent😄

eomer
A témakeresõ sajnos nem adott eredményt, biztos én vagyok béna hozzá.
Szóval hogy lesz végre lánya a simemnek? Mit kell enni?
Gondolom a citromtortától lesz fia, mert mindig azt akar enni terhesség alatt, és már 3 fia van, de most lányt szeretne. Légyszi segítsetek.

Carlos
jajjistenem a sok láma csiter...

Þór vígi þessi rúnar

KeKKSZike
Életre szóló jutalmak pontot milyen kóddal lehet növelni?

Ngeri
Sziasztok!
Sztetek elfut a játék?
:Intel Pentium Dual Core T3400 (2.16GHz/1MB/667Mhz FS😎
2GB DDR2-667 RAM
Intel GMA 4500M HD VGA

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

nonicks
vagy megfogok azt TESTINGCHEATSENABLED TRUE és felhúzod az energiát maxra😄

Carlos
Vagy vedd meg a nemtomhányezerért (65K talán) azt a kütyüt a rewardoknál.
5 mp és fullon van az energia. Amióta megvan csak csoportos tevékenységre használom az ágyat!

Þór vígi þessi rúnar

KeKKSZike
A legdrágább ágyat vettem meg... Akkor a játékba csinálták most ilyen lassúra ezt a kialvást, mert a Sims 2be NEM kellett ennyit várni,h kialudja magát a Sim! 😊 Azért köszi!

nemcsak Neked szól, többeknek is:

a négyes fokozatnál tessék olvasni!
nem azt jelenti, hogy hiperszupergyorsan múlik az idõ, hanem hármas gyorsasággal telik az aktuális cselekvés ideje alatt, utána automatikusan visszaáll egyesre

egyébként meg igaza van Carlosnak - a jobb minõségû ágyra érdemes költeni

Carlos
Vegyél jobb ágyat!

Þór vígi þessi rúnar

KeKKSZike
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy... Hogyan lehet kicsit felpörgetni a cselekvéseket? Mert mire a SIMS-em kialudja magát, az vagy 2 perc pörgetve is! Pedig a leggyorsabban pörgetem, ahogy csak lehet! 4-est nyomom... Van valami trükk, vagy semmi?

Na akkor azt már tudom, hogy a szobalányból lett feleségnek miért van csak 4 személyiségjegye, az ötödik ezek szerint nem látszik. És tök jó a kislánya majd örökli a rendrakást. Ezt már értem. De azt még mindig nem, hogy az öreg Cycl0n3 Sw0rd-nek hogy lehetett 6. Egyébként a szobalányok tulajdonságai között szerepel a rendszeretõ, ami akár felesleges is ha úgyis van neki (majdnem)ilyen rejtve<#wow3>.
Nem fileokat,hanem könyvtárakat...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Kell egy Netframework 3.5,majd TS3InstallHelper.exe.Ez létrehozza a fileokat.Itt pölö a személyiség hacket vagy belemsolod a hacks mappába,vagy az installer berakja.
Egyébként próbálta már valaki a titkos személyiségjegyeket?

Itt vannak a személyiségjegyek.A piromániást,betörõfogót hackkel lehet elõhozni.

az már én is néztem, de passz.. 😊

jah jah pl a pyromániás.

Egy másik dolog: használjátok ezt az install help monkey-t? Én biztos valamit rosszul csináltam vele, mert nekem jobb kattra nem jönn a választható ablak, hogy hova szeretném berakni a letöltött dolgot. Biztos rosszul raktam fel, de nem tudom hogy kéne leszedni, mert a programok között nem találom. Viszont én sk. berakhatom a cuccokat ahova akarom, és a játékban meg is van. Csak érdekelne, hogy mit bénáztam el.
Hûha! Errõl még nem is halottam!!! Akkor lehet, hogy csak én láttam a Cycl0n3 minden tulajdonságát?
Mike at home
ha jól tudom vannak titkosak is
lehet, hogy az nem számít bele az 5-be

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Igen. Természetesen a kérdésem az azonos (felnõt) kórcsoportra vonatkozik. De lehet, hogy 5 és 6? Cycl0n3-mal játszottam és az tuti, hogy eggyel több jellemvonása volt (mert már eltávozott) mint a fiának, akit pedig példásan nevelgetett, mindig választható volt a jellemvonás, és ezért nem értem, hogy akkor miért kevesebb mégis. Vagy Cycl0nnak miért több?
nonicks
gyereknek 3 van (csecsemõ+ tipegõ)
tinédzsernek 4
felnõttnek 5 (fiatal felnõtt,felnõtt,idõs)

Azt tudja valaki, hogy miért van az egyik simnek 5 jellemvonása a másiknak meg csak 4?
nonicks

Mike at home
neki van a szülinapja, letették oda 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ha már hálóing, legalább egy masnit köthetett volna a nyakába az ünnep jeléül😊

Carlos
Gyerek meg a fõdõn férreb**va? 😄

Þór vígi þessi rúnar