44549
-
Roccio #12502 Amúgy játszok a Sims 2 vel is és azzal nincs ennyi gond. Király a 2 is. -
Roccio #12501 Én feltettem a LN ig belépek minden rendbe van, vámpírok fogai is ott vannak majd patch-tem és megnéztem ismét, és eltüntek a vámpír fogak. de mitől lehet ez nem tudjátok?? -
Vardo #12500 Na majd most ugrik a majom a vízbe, megnézem, hogy még most is duplikálódik-e a csajszi
-
Vardo #12499 Nekem meg miért kellett Egyiptomba menni? Azután kezdődött a duplikálás :-( -
Coolfire #12498 Arról is szoktunk.:)Szerintem még mindig baromi jó játék,attól függetlenül,hogy nagyon pipa vagyok rá.:) -
Coolfire #12497 Na kész van a telepítés.Ha most sem lesz jó,nem tudom mit csinálok.:)
Kellett nekem Kínázni...olyan jól megvoltam..:)) -
#12496 én meg L meg U alakút kódok nélkül.... -
Vardo #12495 Csigalépcsőt akarok, Generations nélkül -
#12494 meghúzhatod az egész várost -
Vardo #12493 Pl, hogy megpofozhatom a főnökömet! -
#12492 Néha már arról is beszélgethetnénk mi jó a játékban, mert az egész kezd átfajulni egy nagy nagy panaszhalmazba -
Coolfire #12491 Szívesen.:) -
Vardo #12490 Köszi :-D
-
Coolfire #12489 Tessék.:) -
Vardo #12488 Köszönik megvannak, otthagytam őket, ahol vannak:-(( Mit olvastál róla? m i okozza a hibát? -
Coolfire #12487 Na a klónjaiddal mi a helyzet?Mert pont erről a hibáról olvastam. -
Gólya #12486 nana...gyakorlat kérdése az egész:) -
Gólya #12485 tied rendben van már? -
Coolfire #12484 Akkorát nem tudok dobni.:)) -
Vardo #12483 De előbb nyisd ki az ablakot :-D
-
Gólya #12482 tudod, merrefelé kell dobni - csak szólj, mert bukón van az ablak:DDD -
Coolfire #12481 Persze,remek egészségnek örvend,-míg ki nem dobom.:)) -
Coolfire #12480 A Sims 3-ról beszélünk,itt bármi lehetséges.:)
Most memóriakímélés gyanánt,inkább kihagyom őket.Ami kell ott a storeban. -
Gólya #12479 a gépeddel egyébként minden rendben?
(jó, csak totózok, hogy mi lehet a baj...) -
Gólya #12478 de szerintem azok sem zavarhatják -
Gólya #12477 csak az alap+a nagy kiegek - a kiscsomagok nincsenek - úgy látom, a nekem tetsző dolgokat jobban össze tudom szedegetni a különböző oldalakról - és nem egy összezutyult akárhányszáz darabos valamit kapok, hanem csak azt, ami konkrétan kell -
Gólya #12476 kérdezni azért kérdezhetsz, csak max. nincs itt, akinek továbbadhatom a kérdést:D és akkor nem tudok mit mondani rá - pedig segítenék szívesen
de ezeket én már meg nem tanulom ebben az életben (nagyon hülye vagyok az ilyenekhez...illetve ami a mindennapokban kell, azt nagy nehezen még csak-csak megtanulom, de ha van segítségem, akkor inkább hanyagolom:D) -
Coolfire #12475 Ezt elfelejtettem:ugye nincsenek fent nektek a stuffok? -
Coolfire #12474 Jó,több technikai részletet nem kérdezek.:))
Általában én szokam segíteni,de ez most nem akar összejönni.Valami nagyon nem jó..:( -
Coolfire #12473 Csak store van,abból is csak pár autós szett,bicajok és mosógépek.CC nincs egy deka sem.Az előbb játszottam Kínában erre elkezdte azt amit már másnak is csinált;időszakosan,úgy 15 mp-ként megállt a játék... -
Gólya #12472 hát én nem tudom, hogy konkrétan mit csinál ez, de semmi egyebet nem kellett vele csinálni a leírtakon kívül
különben ne tegyél fel indiszkrét kérdéseket, mert zavarba jövök és elpirulok -
Coolfire #12471 Akkor hagyjam,hogy egymást peccseljék?:) -
Gólya #12470 magyarul: nem kell cifrázni, simán felrak, patc utána, verziószámok leellenőriz és lehet játszani:) (kell, hogy menjen)
a mods mappára meg a letöltésekre csak annyit tudok mondani, hogy nálunk így is megy - bár szerintem a fény-árnyék cucc nem kavarhat be másnál sem...a letöltések...hát az ugye megint egy másik dolog
ugye ha az ember nem akar agyvérzést kapni, akkor egyesével rakja fel a custom cuccokat és ellenőrzi - akkor nem jár úgy, hogy a teljes downloads mappát le kell szedni, mert tudj' Isten, mi kavar be
aztán meg ilyenek, mint az avesome-mod, a kikockázás eltüntetése...hát ezekhez nem tudok mit kotyogni, mert ilyenek nekünk nincsenek
titkos kódok, cheatek, tökszár tudja mik megint csak nincsenek használatban - max. építkezéskor, akkor is csak arra az időre, amíg feltétlenül szükséges (gondolok itt pl. a constrainfloor....-ra, ami a fél(bár inkább negyed az:D) falhoz kell nekem pl. a lapostetőnél vagy ha nem alappal csinálom a házat, hanem fallal; vagy pl. a toronyházak lakásainak átalakításakor használt titkosságok)
simekhez egyáltalán nem szoktam semmilyen titkos bigyókat bevetni - megoldható szerintem a játékban is, hogy jól érezze magát a bőrében:)
-
Coolfire #12469 Köszi.:)Kipróbálom ezt is. -
Gólya #12468 akkor nálad valami nagyon el van qrva...
figyu, hites így csinálta: alap fel, kiegek fel - a LN-ig, akkor ki volt patchelve az aktuális verziókig
jött a Gen., felrakta, amikor elindította, szólt, hogy patchelni kéne - engedélyezte, felrakta a cumulatív patchet, aztán tételesen egyeztette a legfrissebb verziószámokat (nem kellett változtatni, mert így rendben volt az egész)
mods mappában csak ez a fény-árnyék cucc van fenn, ebből is a medium (volt ugye az ásatáshoz a fix, de azt tegnapelőtt pánikszerűen leszedte)
ja és egy vagon letöltött cuccom van - mondjuk igyekszem "megbízható" helyekről szedegetni (korábbi tapasztalatok alapján)
azóta mint az álom, megy a játék
még az ásatást meg fogom nézni, de tegnap nem találtam egy helyet sem Kínában, amire korábban emlékeztem:(
na remélem, nem írtam hülyeséget...csak amit mondogatott a hites, azt kagylóztam össze:)
-
#12467 de tuti nem magyar -
Coolfire #12466 Hát már az alap+WA kombónál nem hozza haza a cuccot..a jó qrva anyját már tényleg.Most nagyon berágatott.. -
#12465 Most 70 EUR a teljes Sims 3 csomag Steamen. -
#12464 hát ez az! -
Vardo #12463 Persze, csak legfeljebb letilt.