Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy kell beköltöztetni1olyan simet a házba, aki csak "bot" vagy itt minek hívják, nincs háza, nincs semmije, csak úgy néha jön (pl takarítók ilyenek, pizzafutár, stb)
xblades
Másold ide a zenét : C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Szülinapi torta.> Fújasd el azzal a személlyel akit idõsebbé akarsz tenni.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Nem lehet venni. A ruhásszekrénynél tudod a ruháidat változtatni.

ac
meg is tanultad a receptet (elolvasni)?Ha ez is megvan nézd meg a desszerteknél is.+sütemények stb.

wesker24
Vagy hibásan szedte le valamelyik fájlt vagy nem az elsõ fájlt kezdted el kibontani ! Amigy ha nem tömöritett fájl hanem 001 és társai azt Total Commanderben lehet egyesiteni !
sziasztok, leszedtem a 3at kétszer is, de darabokban jött le és sehogy se indul, azt írja nincs mit kibontani. tudtok segíteni? köszike
de ez is megvan... nem értem...
Meg kell venni hozzá a könyvesboltban a receptet , jó drága úgy 10 000 körül van, azt elolvasni, utánna fel fogja ajánlani.

ez mind megvan, max lvl fõzés, pecázás van életgyümölcsöm is kampechalam is, de nem ajánlja fel...
Carlos
kell hozzá életgyümölcs vagymi meg kampechal és lvl 10 fõzés.

Þór vígi þessi rúnar

Mondja már el vki, aki csinált már ambróziát, hogyan kell, ha megvan minden felszerelés hozzá? Nekem nem ajánlja fel a hûtõ se reggel se délbe se este...
Mike at home
aha, köszi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

áhh nem sokat ér szerintem, nekem volt egy nagydarab nõm, megvettem ezt a cuccot neki és lesoványítottam, kiizmoltam, de napról napra vissza hízott, annyit ér, hogy nem kell bíbelõdni az edzéssel, hanem azonnal olyan amilyenre akarod, de nem sokáig :S viszont akkor használod amikor akarod, de nekem szimpibb, ha edzéssel éri el, mint hogy bemászik és kijön. ez csak ideõtakarékolás....vagy mi ... 😄

Mike at home
a 30.000 pontért megvehetõ body sculptor csak egyszer használható az életben? és ha ezzel beállítom a sim tulajdonságait, akkor az úgy marad örökre? és mire vonatkozik az alacsony, közepes, magas? vagy többször is kell használni a kívánt cél érdekében? pl. elhízott simbõl bodybuildert gyártsunk?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

megvan mindenem, sõt a receptet is tudja, de a hûtõnél nem ajánlja fel sehol, hogy csináljon ambróziát...
Hello!

Hogyan tud a csecsemõbõl tipegõ lenni? Ha már letelt a 3napja.

cseri001
és mennyi kurva sok idõt elpepecselnek vele... nem reális szerintem.

Úristen hód, fújd már ki!!!

Freddycom
Marha sok növényt lehet termeszteni. <#vigyor0>
És le merem fogadni, h még így sem találtam meg mindent.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

nonicks
megvan az Ambrióza recepted? (10.es fõzéstudomány kell)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Nekem is van kérdésem, megetettem egyik simemmel egy életgyümölcsöt és nem hogy fiatalodott volna 1 nappal öregedett...
Hogy lehet ambrózia ételt csinálni, ha minden összetevõm megvan? A hûtõ nem ajánlja fel...
totti10
jah.. nem lapoztam végig XD

hajrá,lilák!

akyyy
kézikönyv nem írja?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

totti10
hi

játékba lehet betenni saját zenét? (hifire gondolok hogy az szóljon ha egyéni csatornára váltok)

hajrá,lilák!

BlueMaster
<#nyes><#nyes><#nyes>
Ez nem ajándék...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

predator1982
<#nyes>ez a játék tele van meglepetésekkel

pred

Hol lehet ruhát vásárolni?

Gerbill
Tegnap amikor játszottam történt egy furcsa dolog. Megszületett a simjeim gyereke, hívtam egy bébicsõszt, és amikor kiírta, hogy mára végeztem, elvitte magával a gyereket<#idiota> Oldalról a panelrõl is eltûnt, viszont az ismerõsökben bennemaradt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

predator1982
nem kell

pred

ja, igen. Tényleg meglehet így oldani, de azért reméljük, hogy a Sims 4-ben már alapból meglesznek oldva ezek a funkciók. 😊

Én jobban örültem volna a hangulatváltozás jobb kidolgozásának. Jó, jó - fejlõdött, és jobb, mint volt. De azért, ha egy családtag meghal és kap 2 nap szomorú hangulatot a Sim, nem értem, hogy miért mosolyog, vagy miért tud nevetni a vicceken, és stb, stb.

Azért jó lett volna egy kicsit szenvedni látni a simet 😄
És miután kiheverte a dolgot jöhetett volna a boldog élet..
Szerintem sem volt hülye kérdés, fõleg úgy nem, hogy eleinte úgy volt, hogy kell majd a játékhoz net (az online reklámok, és a hitelesítés miatt)
miért volt rém hülye kérdés?? csak annyit kérdeztem hogy kell e net vgay nem.
Nem, nem, eszembe se jut fényképezni, meg ilyenek <#vigyor4>- amely részét nem lehet a történetnek ténylegesen lejátszani, azt hozzáteszem a fejemben. Példa: azt konkrétan le lehet játszani, hogy az újságíró sim ír egy cikket a városházán folyó korrupcióról (ilyen címet adok a cikknek), meg meginterjúvol pár embert, titokban találkozva velük - azt meg, hogy utána éri egy háztartási baleset, kis segítséggel szintén le lehet játszani (köhm), azt meg, hogy utána az özvegye elkezd gyanakodni, hogy nem véletlen baleset volt, és elkezd õ is nyomozgatni meg kérdezõsködni, azt már nagyrészt a fejemben teszem hozzá. <#bdead>

úgy, hogy lefényképezed a képeket, és írsz hozzá egy sztorit 😄
Mike at home
ahogy mondod, rutin verkli
amúgy amiket irtál, hogy tudod kivitelezni?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
:-D Jó, hát valaki ezért játszik, valaki azért 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
izmos legyen, méteres fasszal? mert akkor tudjuk

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nonicks
halálvirágot csak 1szer lehet használni.. másodszorra hiába van nála...akkor is elviszi..

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

A simemnél volt halálvirág még is elvitte a kaszás 😞 de most ez akkor, hogy mûködik?
miért lenne "okoskodás"? ugyan...
általában nem hagyok a simemnek egy perc szabadságot sem, de most a hármasban néha elengedem és figyelem, mikre "vetemedik" saját kútfõbõl...
tanulságos, legalábbis arra nézve, hogy miket felejtek el néha
s ha nincs ötletem, én is felállok a monitor elõl - akkor, abban a pillanatban elegem van, de aztán eltelik valamennyi idõ és újra visszaülök
volt már úgy korábban, hogy szinte hetekig felé sem néztem a játéknak, de aztán "pattant a szikra" és újra csak itt ültem
<#nevetes1>

A The Sims Resource oldalról letöltött házba költöztem és nem engedi a saját festményeimet mindenhova felrakni. Van ahova lehet, van ahova nem.Nem tudok rájönni miért. Teljesen szabad nagy felület és nem engedi hogy feltegyem.
Találkozott már valaki ilyen problémával?

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

már rég megtörtént 😄D

csak vicceltem 😊

Számomra mind a kettõ szerepet játszik, de inkább a stratégia..
xblades
Ide másold : C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads

Persze amit írtam, az azért egy f...ság, mert nyilván nem mindenkinek az a történet-kitalálós része az érdekes, mint nekem. Akinek pont a Sims stratégiai-célbaérõs-pontgyûjtögetõs-vagyonszerzõs része a legérdekesebb, annak pont nem az az unalmas... felejtsetek el. <#idiota>

Ez van.....Az EA ígért városszerkesztót,de vhogy. halogatják.Nem mintha nem lenne elég ami van -sõt!-,nekem totál mindnegy-,jólenne a siims fanoknak...Bocs,de ezt nem saajátgépról,és tudotból írtam....

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szerintem - tényleg, bocsánat, ha túl okoskodónak hangzik, amit mondok, ez csak az én véleményem - szerintem akkor válik unalmassá a Sims, ha a játékos hagyja, hogy a játék diktáljon, és lemond a kreatív irányításról. Soha nem szabad átadni a játéknak az irányítást!, mert az oda vezet, hogy a sim alap-szükségletei, mindennapi rutin cselekvései, idióta ásvány-gyûjtögetései fognak dominálni, és ez gyorsan unalmas lesz. (Mintha az Aknakeresõvel játszanál a Windowsban.)

Én is úgy vagyok vele, hogy ha nincs semmi kreatív ötletem, ami égetné az agyamat (sorozat-gyilkos felbukkanása a városban - a Rendõr sim nyomoz utána? Maffia-hálózat szervezése és rivális bandák balhéi a Bûnözõi karrierben dolgozók közül? az Újságíró sim korrupcióra bukkant a Városházán és utána rejtélyes körülmények között meghal?), és ha csak a napi rutin verklit nyúzom a sim-ekkel, akkor inkább kilépek, és nem játszom.

Alapvetõen nem lehet, bizonyos fokig viszont igen.

Úgy nem lehet, mint a Sims2-ben, hogy voltak üres térképek sok változatban, lerakható tereptárgyakkal, és kialakíthattál egy egyedi várost. (Egyelõre. Állítólag készül az EA egy térkép-szerkesztõ programmal, de lehet, hogy csak az elsõ nagykieg idejére lesz meg.)

Bizonyos mértékig viszont alakítható a meglevõ szomszédság, én is éppen azon agyalok, hogyan tehetném egyedivé és milyen stílusban. Szóval: a meglevõ két alap városban a meglevõ lakóházak törölhetõek a térképrõl (bulldózer), és az üres telkekre másmilyen, tetszõleges stílusú házak építhetõek/ letöltött házak lerakhatóak. A közösségi látogatható épületek szintúgy. Mondjuk eldöntöm, hogy én most a "tengerparti francia mediterrán városka (Nizza?)" felé akarok elmenni, és akkor az amerikai házaktól megszabadulok, és ebben a stílusban kezdek építkezni.
Vagy adok a mostanában divatos goth hangulatnak, és a meglevõ alap temetõ stílusában elkezdem a békés és modern épületeket baljós gótikus viktoriánus házakra lecserélni, végül az egész városka ilyen hangulatú lesz...

A közösségi nem-látogatható épületek (munkahelyek) talán törölhetõek, de mivel rengeteg Kíhívás/ játékbeli mini-küldetés csatlakozik hozzájuk, a törlésük valószínûleg csökkenti a játék eseménydússágát. A tereptárgyak viszont nem szerkeszthetõek / törölhetõek, ahol fák /barlangok/ sziklák vannak a térképen, azok ott is maradnak. <#levele>

hát ha unod, ne játsz vele - egyszerû nem?

snootysims

ez fura, mert akárhányszor megyek gyûjtögetni, öt-hat mag minimum van meg különféle ásványok