44549
-
Coolfire #12422 Egyiket sem.:)PM jó?:) -
Coolfire #12421 Öreg vagyok én már ehhez.:)De ahogy nézem még nem megy a game,csak unlockolnak tárgyakat. -
Glinda7 #12420 A szervert szétbontani, vagy megjelölni? :) -
Coolfire #12419 Öhm...azt hogy is kell? -
Glinda7 #12418 Jelölj ismerősnek és bontsuk szét a szervert. xD -
Coolfire #12417 Na ugye...:) -
Coolfire #12416 Én is,de nem tudom mit kell csinálni.. -
Glinda7 #12415 Tyű, én ilyet nem is csináltam soha. :D Ma is tanultam valamit. :D -
Coolfire #12414 Nem hiszem hogy hiba,bár ezt a Simsnél nem lehet tudni.:) -
Coolfire #12413 Mikor külföldön mászkálsz,és találsz a földből kiálló tárgyakat.Olyankor megjelenik egy kis ecset és ki lehet(ett) szedni a földből.Csak jött az Ambitions és [email protected]űen nem fér(t) oda a sim,kiabál(t),toporzékol(t),de hiába.Na ezt oldották meg az MTS-en egy fix-szel,ami a degenerációig működött is.:) -
Coolfire #12412 Na erre kíváncsi leszek.:) -
Coolfire #12411 Az nem kell,én is azok nélkül lettem 5*-os.Csak a hírnévpontokat kell gyűjteni,ergo minden szart elvállalni amire az ügynököd kér.:) -
Glinda7 #12410 Gyerekek ezt a SimsSocial Hungaryt valamelyikőtök csinálja Face-en? Meg lettem jelölve. -
Glinda7 #12409 Jah. Akkor egyszer örökölsz, és utána el is felejtheted, újra meg kell venned drága életcél jutalom pontokért, ha megint akarsz lét.:D Velem legalábbis ezt csinálta. (Persze lehet csak hiba volt.) -
Glinda7 #12408 Milyen ásatás? -
#12407 de hát igazából nem sok vizet zavarnak
csak állnak és fotóznak meg jegyzetelnek
nem is kell velük törődni se -
Gólya #12406 ki nem állhatom a paparazzikat - a játékban is és a valóságban is
rohadtul utálom ezt a hozzáállást...más gatyájában turkálni állandóan - na de ez az én bajom:) -
Gólya #12405 tudom...korábbi simemnél csak néztem, hogy mi minden került a tárolóba
nem mindig követem ui. az értesítéseket, így jópár dolog fölött elsiklottam, csak amikor kellett valami a tárolóból, akkor néztem nagyot:) -
#12404 nekem tetszik ez a csillag dolog
paprazzikkal össze lehet haverkodni
a simem szereti ha felismerik
kap kedvezményt
egyébkétn meg nem szoktam vele foglalkozni
az egy jó kérdés, hogy hogy lesz a siemem 5 csillagos, egy 5 csillagos sztár sincs a városban, maximum 2* -
Gólya #12403 csak a fixet - az árnyék maradt
majd ma elküldöm valahova a simemet, aztán megnézem, működik-e az ásatás...egy-két hely rémlik mindenütt, hogy merre voltak ilyen kiásható cuccok -
Coolfire #12402 Pedig 5*-gal már brutál kedvezményeket adnak,és rengeteg ajándékot kapsz.:) -
Coolfire #12401 Így van.Én meg naivan azt hittem,hogy csak akkor lesznek sztárok,vámpírok más városkákban,ha pl. megkapják a stúdiót,Plazma 501-et.:)De nem jött be az elméletem.Még a bizományis is 2*-os sztár.:)
Jók a paparazzik,mert állandóan megaláznak,viszont a simem meg megnyeri a pereket.:))És ha fényképeznek,még pozitív hangulatjelzőt is ad.
Más:
Megvettem az öröklés jutalmat(30000) és rögtön "örököltem" 35000 simit.:)
-
Coolfire #12400 Ezt gagyorásztam,hogy nekem is meghülyült a fixektől.
Lehet,hogy kijavították az ásatást?Nehezen hihető.:)
Minden .packaget kiszedtetek? -
Gólya #12399 jönnek ezek mindenhova ha kell, ha nem - vámpírok ugyanúgy
miért nem lehet kilőni ezt a híresség-dolgot? én nem akarok sztárt csinálni a simemből, mégis gyűlnek a csillagok, jönnek a paparazzik - majd jól megverem őket a végén:) -
Gólya #12398 na megvan a gond...ásatás-fix
akinek még fent van, pánikszerűen szedje le és feledkezzen meg róla
úgy megy a játék, mint az álom...ugyan külföldön még nem volt azóta a simem, de ma arra is fényt derítek
kezd visszatérni a lelki nyugalmam:D
-
#12397 hírességek vannak a alap városba? -
Ironman2 #12396 Nem voltam itt Aludtam egyet -
Jossua #12395 Az idölassitás az tényleg jo lenne azt én is leszedném mert tényleg rohan az idö..... -
#12394 Ez most tulajdonképpen mi is? -
#12393 Nem az a baj, hogy nem mentettem le, hanem hogy a fiam újrarakta az egész gépemet, spec pont a Sums miatt, mert nem jól volt particionálva eredetileg. És ugye az teljes radír. És elfelejtettem, ő meg nem figyelte, hogy vannak nekem jó kis cuccaim, de nemcsak a Simssel szívtam meg, hanem más dolgokkal is, az összes könyvjelzőzött oldalam odalett. Viszont van most normálisan helyem a C és D meghajtón, és van win7-em és office 2010-em, szóval vannak előnyök is, nemcsak hátrányok. Most viszont letöltöttem egy komplett házat, és abban tök jó cuccok vannak, úgyhogy egy szavam sincs azóta. -
Coolfire #12392 Olyan bár nyitvatartás meghosszabbító van.Azt hiszem 0-24-et csinál belőlük.:) -
#12391 persze lehet, hogy építek egy discot a városba, hátha ott lesz vmi élet
igaz minap is elmentek a simjeim az egyik krimóba, ittak egy kör piát, picit beszélgettek és már záróra is volt, igaz nem délben mentek oda, hanem este
nekme vmi időlassító hack kellene
mert semmire nincs elég idő -
Coolfire #12390 Mondjuk random hibákat generál.Nekem például a bulin jól el vannak(igaz nincsenek annyian,mint Mike-nál),jön az autó,nem esik meteor állandóan,meg tudom nézni a házivideót etc... -
Coolfire #12389 A Sims 3 mióta megjelent,tiszta bogár.Annyi írás nincs senkinek a tech. help fórumon mint ott.És az a bosszantó,hogy egyáltalán nem is érdekli őket.Lásd pölö az ásatás hibát.Az Álomállások óta nem bírják javítani.És még sorolhatnám.:)
-
Coolfire #12388 Izgalmasan hangzik.:) -
#12387 mit kérdezzek
én még ma este elviszem a simjeimet Kinába, amíg még tinik
aztán hazajönnek, lesz szülinapi buli, ahová elhívnak csomó simet, akik majd nem csinálnak semmit ácsorgáson kivül, de azt élvezik -
Gólya #12386 valami olyasmi lehet, mint a farmeramanál...
itt az ea verte ki a biztosítékot sok embernél, ott a bp
ott nagyon sokan abbahagyták a játékot, valószínű itt is sarokba vágja sok játékos a töméntelen hiba miatt - és ugye akkor nincs mit kérdezni... -
Gólya #12385 Jézusmáriaszentjózsefbenedekcsilingelőangyalkáim....
ez a google fordító egyre furább...
az inkompatibilist fordítja kompatibilisnek...háááát... -
Coolfire #12384 Annyira nem,csak eddig állandóan jötten az új hsz.-ek,most meg csend van.:)
Itt egy jó kis oldal.
A Káma-Simtra-t ki is próbálom.:))) -
Gólya #12383 nem pörög? tán unatkozol?