Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy kell beköltöztetni1olyan simet a házba, aki csak "bot" vagy itt minek hívják, nincs háza, nincs semmije, csak úgy néha jön (pl takarítók ilyenek, pizzafutár, stb)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hogyan tud a csecsemõbõl tipegõ lenni? Ha már letelt a 3napja.
Úristen hód, fújd már ki!!!
És le merem fogadni, h még így sem találtam meg mindent.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Hogy lehet ambrózia ételt csinálni, ha minden összetevõm megvan? A hûtõ nem ajánlja fel...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
játékba lehet betenni saját zenét? (hifire gondolok hogy az szóljon ha egyéni csatornára váltok)
hajrá,lilák!
Ez nem ajándék...
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én jobban örültem volna a hangulatváltozás jobb kidolgozásának. Jó, jó - fejlõdött, és jobb, mint volt. De azért, ha egy családtag meghal és kap 2 nap szomorú hangulatot a Sim, nem értem, hogy miért mosolyog, vagy miért tud nevetni a vicceken, és stb, stb.
Azért jó lett volna egy kicsit szenvedni látni a simet 😄
És miután kiheverte a dolgot jöhetett volna a boldog élet..
amúgy amiket irtál, hogy tudod kivitelezni?
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
általában nem hagyok a simemnek egy perc szabadságot sem, de most a hármasban néha elengedem és figyelem, mikre "vetemedik" saját kútfõbõl...
tanulságos, legalábbis arra nézve, hogy miket felejtek el néha
s ha nincs ötletem, én is felállok a monitor elõl - akkor, abban a pillanatban elegem van, de aztán eltelik valamennyi idõ és újra visszaülök
volt már úgy korábban, hogy szinte hetekig felé sem néztem a játéknak, de aztán "pattant a szikra" és újra csak itt ültem
<#nevetes1>#nevetes1>
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
csak vicceltem 😊
Számomra mind a kettõ szerepet játszik, de inkább a stratégia..
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Én is úgy vagyok vele, hogy ha nincs semmi kreatív ötletem, ami égetné az agyamat (sorozat-gyilkos felbukkanása a városban - a Rendõr sim nyomoz utána? Maffia-hálózat szervezése és rivális bandák balhéi a Bûnözõi karrierben dolgozók közül? az Újságíró sim korrupcióra bukkant a Városházán és utána rejtélyes körülmények között meghal?), és ha csak a napi rutin verklit nyúzom a sim-ekkel, akkor inkább kilépek, és nem játszom.
Úgy nem lehet, mint a Sims2-ben, hogy voltak üres térképek sok változatban, lerakható tereptárgyakkal, és kialakíthattál egy egyedi várost. (Egyelõre. Állítólag készül az EA egy térkép-szerkesztõ programmal, de lehet, hogy csak az elsõ nagykieg idejére lesz meg.)
Bizonyos mértékig viszont alakítható a meglevõ szomszédság, én is éppen azon agyalok, hogyan tehetném egyedivé és milyen stílusban. Szóval: a meglevõ két alap városban a meglevõ lakóházak törölhetõek a térképrõl (bulldózer), és az üres telkekre másmilyen, tetszõleges stílusú házak építhetõek/ letöltött házak lerakhatóak. A közösségi látogatható épületek szintúgy. Mondjuk eldöntöm, hogy én most a "tengerparti francia mediterrán városka (Nizza?)" felé akarok elmenni, és akkor az amerikai házaktól megszabadulok, és ebben a stílusban kezdek építkezni.
Vagy adok a mostanában divatos goth hangulatnak, és a meglevõ alap temetõ stílusában elkezdem a békés és modern épületeket baljós gótikus viktoriánus házakra lecserélni, végül az egész városka ilyen hangulatú lesz...
A közösségi nem-látogatható épületek (munkahelyek) talán törölhetõek, de mivel rengeteg Kíhívás/ játékbeli mini-küldetés csatlakozik hozzájuk, a törlésük valószínûleg csökkenti a játék eseménydússágát. A tereptárgyak viszont nem szerkeszthetõek / törölhetõek, ahol fák /barlangok/ sziklák vannak a térképen, azok ott is maradnak. <#levele>#levele>