Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"most teszem fel az összes kieget ami eddig kijött"
Tudtommal még egy kieg se jött ki.Nem a Store cuccokra gondoltál?😊
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
meg nem cxsak sima kikockáztalanító kéne, hanem valami olyan ami tesz is oda valamit😄 vagy nincs olyan? sims2-höz volt ilyen pedig.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van a Sims 3-hoz az MTS-en no mosaic inkább ezt használd a precomp átírás helyett,mert így patchelhetõ.
van valahol fasza nudepatch, kikockátlanító, ilyesmi, ami jól müködiki, esetleg csupasz textúrák?<#idiota>#idiota>
Ez iyeln kisebb csalás végülis, hisz befolyásolható vele asimek hantulata, meg mitomén, nem néztem meg miket tud, engem csak egy érdekelt:
turn off all stereo
az összes hangot kiadó eszközt kikapcsolja a játékban, és ezzel megoldódik régi problémám, ugyanis ujra bekapcsolva, már szól a zene a rádióbvól, építkezés és vásárlás közben😄DDd
ujra tudok normálisan játszani😄
http://hu.thesims3.com/game/ep1
Próbáltam a CTRL 5-9-et camera (TA😎 módban, de nekem nem ugrik vissza, hiába nyomkodom az 5-9-es gombokat. 😞(((
Fenséges:
Mutasd meg a világnak belsõ nagyságodat a Bergengóc fivérek mestermunkáival! Urald a világot (vagy csak dekoráld ki az otthonod) királyi, illetve királynõi pompával és csillogással!
Steampunk:
A steampunk – avagy gõzpunk – a kalandok aranykorát testesíti meg, midõn a pisztolyok lovagjai lóháton küzdöttek a Gonosz ellen, óramû-alapú lézerfegyvereikkel. E készlet a szobádban vagy a ruhatáradban egyaránt képes egyesíteni a vadnyugat vad, nyugati romantikáját a technológia izgalmasságával.
Halloweeni csemegék:
Ünnepeld a rémségességességet ezekkel az otthonos Halloweeni csemegékkel!
Viktoriánus módi:
A Ruhaas & Ruhaass pazar tervezésû kollekciója tökéletes azon alkalmakra, midõn az egész világra kiterjedõ birodalmad építésén dolgozol – vagy épp békésen teázgatsz a vendégszobában.
hová kell másolnom, meg mit?<#miaz>#miaz>
Mike,ha gondolod kicserélheted.
az elsõ részét ismerem - a többi passz
...meg a téma is, mert kirúgnak innen😊)
(ezt az egyt tudom fejbõl)
Ha már latinul beszélgetünk.😊)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egyébként itt részletesen le van írva.
Ha nincs Mods\Packages mappád, akkor hozd létre.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
És Ez?Már el is felejtkeztem róla.😊
Az lenne a kérdésem hogy mi az a családi eszköztár és hol található.
Köszi a segítségetelõre is.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Lenne 1 kérdésem 😊 rengeteg lepkét, követ, magot találtam már, de sajnos bogárból csak kettõt vizibogarat és katicát.
megtudja valaki mondani , hogy hol keressem õket?
Nem hinném, hogy azért vitték el, mert nem tanultak. Az egyik mégcsak tipegõ volt. De azért köszi a segítséget.