44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Pont így csináltam (Ironman írta le amúgy, de a F.A.Q.-ban is így szerepel), mégse találom a játékban, amit így letöltök. Na, ez a bosszantó.
  • Joschka
    A resource.cfg fájlt az alábbi helyről le tudod tölteni, ha esetleg az hiányozna még:

http://www.mediafire.com/?sharekey=690a5617

• Joschka
    Szia!

Nem vagyok képben, hogy milyen útmutatások alapján csináltad a dolgot. De ha az alapjáték főkönyvtárában már van egy 'Mode' mappád és azon belűl egy 'Packages' mappád, és még a főkönyvtárban kell lennie egy 'Resource.cfg' fájlnak is. Nos ha mindezek megvannak, akkor ha be raktad a 'package' fájljaidat a 'Packages' mappába, akkor már a játékban kell lennie a cuccoknak.
    Más nem is kell hozzá!
  • Svenson
    Szia, köszi a redőnyöket. Nagyon jók. Igaz, anno nem ilyet raktál fel, hanem olyan reluxát, ami magát méretezi minden ablakhoz, de ez is jó.

Te se tudod, miért nem tudok vajon PACKAGE fájlokat berakni a játékba? Mindent az útmutatások szerint csináltam, de semmi eredmény.
  • Joschka
    Sziasztok!

Itt hozom a saját Sims 3 Házi Kedvenc dvd borítómat. Akinek tetszik az használja nyugodtan.

Letöltése:

http://www13.zippyshare.com/v/52095126/file.html
  • Svenson
    Esetleg ez:

gyerekruhák, cipők
  • Svenson
    Hát gyerekcucc nincs túl sok, de azért pár darab van:

ALL ABOUT STYLE
  • Svenson
    Nekem ez a kedvencem:

Elza házai

A toronyházak kivételével szinte mindegyik 40X40-es, elég nagy, de kezelhető. Többet is leszedtem már, de nem mindet próbáltam még ki. Amit igen, az mind működik is.
  • Mike at home
    google sims 3 house download
  • LoSA
    #13453 plz
  • lucifer9393

• Mike at home
    kellene nekem gyereknek cipő

a helaene converse for kids nincs meg valakinek? már nem lehet letölteni
  • lucifer9393

Mai ügyködésem...Felhagytam a tetőtérrel, megcsináltam nomális magasságú második szinttel, így kissé idétlen. Mivel a mai próbálkozásaim mind kudarcba fulladtak, így FUCK Tetőtér, nem kellesz nekem !
  • aerolive
    a letöltött házakat városépítő módban kell elhelyezni? ott ki lehet választani, vagy hogy működik ez?
  • Mike at home
    Helaene befejezte :(

kár érte

link
  • Ironman2
    Készen vagyok:

Nyaralóka nevet adtam neki,mert más nem jutott eszembe.Innen letölthető.Store cuccok azért kellenek hozzá,meg az összes kieg,ha igy akarjátok látni:

http://www29.zippyshare.com/v/20970831/file.html
  • LoSA
    Srácok, honnan lehet könnyen, egyszerűen SZÉP, IGÉNYES házakat leszedni?! ;) thx
  • Svenson
    Hát hogy pont tetőablakok vannak-e, nem tudom, de ez jó kis oldal:

itt

Na és ezt is szeretem:

itt

• Mike at home
    az miért van, hogy különösebben nem üti sziven őket a hozzátartozóik halála ha más telken laknak?
    régebben napokig zokogtak (vagy az a 2-ben volt)
    most meg semmi

másik
    simemnek kertész tulajdonséga van, meg felvettem pontokért amit pluszben lehetett, és emlékszem - mert volt már kertész simem - hogy vissza fel tudta éleszteni a halott növényeket, itt meg még a lehetőségét sem adja meg
  • lucifer9393
    Ki tudna nekem ajánlani egy jó kis oldalt, ahol többek között tetőablakokat lehet beszerezni? köszönöm
  • Mike at home
    mindent levettem mediumra (kivéve a sim deatils-t, de azt is very high-ról high-ra) és most sokkal gördülékenyebben fut

mondjuk mentés töltés ideje ettől még nem változott
  • Lacoka12
    annak én is örülnék végtelen energia xd
  • KEnJY #13447
    Jah, már lemondtam róla, 2x nemsikerült és újról kellett kezdenem a tanulmányaimat a suliban :/ :D de mondjuk nálam még előjött 1 olyan bug is hogy az anyjának nemmegy le sose az energiája se semmi, szóval megállás nélkül tudok vele akármit csináltatni :D:D
  • Mike at home
    NE irasd be meg bugos ez egész
  • Mike at home
    nem tudod a teljes játkot tönretenni
    ha valamit elcseszel és mentés nélkül lépsz ki, akkor tényleg nem menti el
    ez is a szó lényege: mentés
  • Svenson
    Igaz, legfeljebb visszatérsz a korábbi mentéshez.
  • KEnJY #13443
    városszerkesztésbe kiköltöztettem a családot, majd vissza és mostmár legalább a normál suliba jár megpróbálom mégegyszer, mostmár így nincs veszítenivaló :D
  • Svenson
    Nincs mit. Hátha majd lesz olyasvalaki is, aki érdemben is tud válaszolni.
  • Svenson
    Hát félig. Az pl. nem off, hogy a kódot offal lehet-e kikapcsolni.
  • KEnJY #13440
    azér köszi szépen h válaszoltatok :))
  • Gólya #13439
    miért lenne off?:)
    játékkal kapcsolatos dolgokról beszélünk...vagy nem?
  • Svenson
    Én is passz, bocsi. Ugyan van gyereksimem, de nem szoktam soha magániskolába járatni.
  • Svenson
    Az még nem kizáró ok.

No de ne offoljunk.
  • Gólya #13436
    nem tudok a témához hozzászólni - nincs gyereksimem
  • KEnJY #13435
    PLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍI HELP :(
  • Gólya #13434
    végül is azért írtam, hogy ebben a topicban értelmes emberekkel szoktam találkozni:)
  • Svenson
    Nem sértődtem meg, nem szokásom. Azért remélem, még beleszámítok az értelmes kategóriába?
  • Gólya #13432
    nemár...nehogy megsértődj...nem bántásból mondtam...naaaaaaa
    tényleg azt hittem, tudod...

az utóbbi időben kicsit ki vagyok akadva egyik-másik fórumon fellelhető embereken...
  • KEnJY #13431
    ha a gyereket beirattam magániskolába és nemjön érte a kocsi akkor olyankor mitévő legyek? már 1 hete otthonvan és má kezd bekattanni tőle :D
  • Svenson
    De komolyan nem jutott eszembe, na. Attól még lehetek értelmes, nem?

Az enyhítő körülmény, hogy bölcsész vagyok, és/de autodidakta módon tanultam meg a számítógép használatát, már amennyire meg tudtam tanulni? És még angolul se tudok?