44549
-
Gólya #13429 Jézusom...komolyan mondod? ugye csak viccelsz?
reméltem, hogy legalább ebben a topicban értelmes emberekkel találkozom...
paparazzi nálam is tiltott faj:D -
#13428 Arra nem is gondoltam, hogy ki is lehet kapcsolni. Gondolom, a moveobjects off-fal.
Én régebben használtam építéshez, most már nem. Akkor használom, ha a simem beragad valahová, és ki akarom szabadítani onnan. Bár múltkor egy paparazzi ragadt be, és őt direkt nem szabadítottam ki. Még a játékban se szeretem a paparazzikat. -
Gólya #13427 persze, ezek - a pénzkód, a moveobjects - még nálam sem gubancoltak be soha (igaz, arra nagyon is odafigyelek, hogy amikor már nincs szükségem rá, kikapcsoljam)
a moveobjectset inkább a kerti növények lerakásánál szoktam használni, esetleg még olyan tárgyakhoz, amik nem funkcionálisak...tehát főleg dekorációhoz
ajtó-ablakhoz egyáltalán nem, jártam ui. már úgy, hogy beraktam egy ablakot moveobjectsel és fényt sem engedett át, meg nem is látszott - úgy meg teljesen elveszti az értelmét -
#13426 Pénzkódot azt én rendszeresen használok, soha nem volt még emiatt problémám. És néha a moveobjects on-t is, de azt nem nagyon szeretem, mert nehezebb úgy építkezni, hogy nem látom, valójában hova kéne tenni pl. az ablakot, ajtót.
Csak gondoltam, kipróbálnám, de ha nem mentek, mégis tönkreteszi a játékot, akkor nincs semmi értelme. -
Gólya #13425 ezek a "titkos kódok" a fejlesztőknek vannak, nem a felhasználóknak...
volt már rá példa, hogy az egész játékot ki lehetett dobni a kukába egy ilyen miatt
persze ez nem jelenti azt, hogy minden egyes esetben bekövetkezik, de a lehetőség fennáll
általában ahol megemlítik ezeket a "titkos kódokat", erre fel is hívják a figyelmet
spec. én építkezésnél használok max. ilyet - pl. amit Mike is említett, a testingcheats+buydebug és még ehhez van egy restrict....blablabla, amivel az apartmanoknál lehet kicsit beleszólni az épület adott külsejébe -, vagy ha nincs türelmem a simmel megkerestetni a házravalót, akkor a pénzkódot és még a moveobjects-et
simekre vonatkozóan sosem gabalyodnék ilyenbe...annyi megszerezhető lehetőség van, mi a tökszárnak variálnék még ezzel?
(a számlamentességet is ki lehet váltani)
persze ez csak az én véleményem, ettől még mindenki azt csinál, amit akar:) -
#13424 Az éppen tök jó. Nem jön több számla. Na jó, csak hülyéskedek. De ha véletlenül rossz parancsot adok, az nem jelenti azt, hogy az egész játékot újra kell telepítenem, vagy igen? Ha egy telekről kitörlöm pl. a postaládát, az végleg törölve lesz mindenhonnan? Akkor is, ha esetleg mentés nélkül lépek ki? Ha így van, akkor jobb nem kockáztatni. -
Ironman2 #13423 -
#13422 azt meg a gép -
Ironman2 #13421 Ezt nem én forditottam,hanem a mysims.Csak átmásoltam. -
#13420 olyan dolgot megtehetsz a konzolparancsokkal, amik tönkre teszik a játékot
pl. ki tudod törölni a postaládát
de az, hogy leteszel a telkedre egy cseresznye palántát, attól még nem fog összeomlani a játék -
#13419 nem lehetne néha belinkelni az eredeti szöveget, inkább mint ezt a félrefordítottat? van aki tud angolul :) -
#13418 gíy van
és ezzel mi a baj?
tudsz csinálni olyan telket, amin nő vmilyen növény, röpködnek a lepkék, stb -
#13417 Na és azt hogy kell?
Pl. kipróbálom, de nem mentek játékállást, ha valami gebasz van? -
#13416 Aha, gondoltam. -
Ironman2 #13415 Néhány új információ a PETS kiegről:
Az állatoknak is lesznek vágyaik, álmaik, sőt, különböző feladatokat is
kapnak majd. Ezen feladatok egyike az, hogy a kutya keresse meg a bárban
a gazdáját, és segítsen neki egy randit összehozni.
Az állatokat sokszor sokkal részletesebben alkothatod meg, mint a
Simeket, így lehet például kétszínű szemű állatod.
A kutyák énekelhetnek az utcán pénzért.
A limitált kiadás:
* Lesz benne egy előre elkészített kisállatkereskedés, egy pénztárgép,
hogy a saját kisállatkereskedésedet is felépíthesd, valamint
természetsen bónusz tárgyak.
* Ugyanannyiba fog kerülni, mint a normál Sims 3 Házi kedvencek.
* A kisállatkereskedés nem nyúljárat.
* Kisállatkereskedés csak a limitált verzióban lesz, a hagyományos
kiegészítő nem tartalmazza majd.
* A Bazárban megoszthatod másokkal az általad készített
kisállatkereskedést, le is töltheted, még akkor is, ha nem
rendelkezel a limitált verzióval. Azonban a játékodban ez nem fog
kisállatkereskedésként funkcionálni.
* Még nem készült el az összes régióra a Limitált verzió, reméljük,
mire megjelenik, Magyarországon is eljuthat majd a rajongókhoz.
* PC és MAC verzió is készül róla.
* Online módon is megvásárolható lesz.
* Előrendeléssel bebiztosíthatod magad, hogy neked is jusson egy a
limitált verzióból.
-
Jossua #13414 hát uyg régi h ez a kod már régóta ismert nah :) elérhetö vele minden természeti javak mint pl : lepkék teremtése ,magvak és minden ehhez hasonló -
#13413 mitől lenne régi? mert a sims3 alapban is benne volt
nem okoz semmit, ha ésszel hazsnálod
-
#13412 ctrl+shift+c
konzolparancsok ezek -
#13411 Akkor lehet, hogy mégse kell. -
#13410 Na de hova kell ezeket beírni? -
Jossua #13409 MIke ez már nagyon régi dolog :) ám ezzel vigyázni kelll nem várt bugokat okozhat ám -
#13408 hű
és ugye fogalmad snincs hol találtad a magot, sem azt, hogy milyen minősítése volt (gondolom rare/ritka)
ja igen, és visszaállítottam a játékot angolra
ez így nekem sokkal kényelmesebb -
#13407 testingcheatsenabled true
buydebug
vásárlás módban olyan dolgokat is megvehetsz, amit különben nem
ez akkor is hazsnos, ha olyat telket csinálsz, amihez kell vmi olyan, ami alapból nincs a lehetőségek köztt
a kérdőjelre ell kattintani
pl. ha valamit nem hoznak el külfölrdől, akkor itt is megveheted
vagy ha különlgese házat építesz
kikapcsolni pedig
a buydebug off -fal lehet
utána a testingcheats -et is kikapcsolhatod true helyett false - zal -
#13406 már ki 18? :D -
#13405 életgyümölcs azonban már az alapjátékban is volt -
#13404 szőke tincses a galériámban? melyikben? az sg-n vagy a pimpandhoston?
egyikben sem emlékszem szőke tincsesre... -
#13403 no, lejebb vettem egy kicsit a minőséget, így furán homályos, de sokkal gyorsabb lett, már nem fél perc a textura betöltése -
#13402 Jó utat! -
#13401 -
Gólya #13400 jó légy!:D -
Ironman2 #13399 -
Gné Era #13398 Na lassan elbúcsúzom. simsezzetek sokat ebben a 2 hétben,aztán majd a beszámolókat olvasom ha hazaértünk.Sziasztok!! -
Gné Era #13397 Nekem az ambrózia elkészítéséhez kell. -
#13396 én vettem már nőveli a hangulatot -
Gné Era #13395 Lett ám életgyümölcsöm.Nem kellett érte elutaznom. A városban szedtem össze biztos a magot.. és ez a lebegő ágy.)DD anyám..:))Vett már olyat valaki?? az is az életcéljutalmakban van.
-
Gné Era #13394 Én most kegyetlenül tanítom őket,mert mindjárt jön a gyerek,azt nem lesz idejük semmire:)DD -
#13393 Az autót azt tudom. De egyik simemmel se játszom annyit, hogy elérje azt a szintet. Most éppen Szörnyellával játszom, aki gyerekekre vigyáz. Kész szenvedés neki. -
Gné Era #13392 A coockiekat tudod engedélyeztetni a gépeden ,felmész internetre,és a bal felső sarokban eszközök azon belül beállítások.Ott van olyan azt hiszem hogy coockiek engedélyezése. -
Gné Era #13391 Aha. De csak akkor kapod meg,ha szakácsnak mész,és eléred a 10-es szintű előléptetést.Viszont tele van kajával és semmi nem romlik meg benne. Meg az életcél jutalmakban is jó az az autó amit lehet venni.Mióta a csajom azzal közlekedik,nem alszik, nem eszik egész éjjel hesszel a medencében és horgászik meg bulizik a városban. -
#13390 Mert kiírja nekem, hogy nem vagyok bejelentkezve, vagy ha mégis, akkor engedélyeztetnem kéne valamilyen coockie-kat.