Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy olyan gondom lenne, hogy egy darabig nem játszottam egy családommal(2felnõtt, 3 gyerek).Közben más családdal játszottam és be volt kapcsolva, hogy a történet haladjon elõre. Mire visszaléptem hozzájuk, 2 gyerek már nem volt sehol. A családfában láttam, hogy szürke lett a színük. Ezek szerint meghaltak?
A sims2-ben a halottak urnába kerültek, vagy akár sírba is el lehetett temetni õket.
Most én nem találtam se egy urnát se egy sírt, se semmit. A Temetõbe is jártam ott se találtam a sírjukat.
Szerintetek hova kerülhettek?Szeretném õket a laborba szellemé változtani!
Légyszi aki tud segítsen!!!!!!!
Ez itt kérem egy Range Rover, méghozzá Sims 3-as osztály!
Link: http://www.modthesims.info/download.php?t=366187

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Westside Dinning Set.
Link: http://www.modthesims.info/download.php?t=366816

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
ha igyen akkor megmondaná,hogy mit kapott érte!elõre is köszönöm!
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(Más játékoknál is vannak problémák az origi lemezekkel.)<#whatever>#whatever>
Illetve vannak még mellékállások, de azok rosszul fizetnek és lassú az elõrejutás.
Sztem ezt próbáld meg a konzolon:
resetSim (utána pontosan írd: vezetéknév keresztnév)
A közepes pénzmennyiséggel rendelkezõkében találhatsz gumikacsát meg habfürdõt meg rossz minõségû de se nem különleges se nem ritka magokat.
A szegényekében csak szemétvan meg újságok.persze mindegyikben megtalálható a szemét
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Valaki találkozott már olyan problémával a játék során, hogy a simjei eltûnnek? mint ami a képen van. A szellem simem látszódik, a többi simem nem, (de lehet velük mozogni) és a városban is csak a fekete bõrû simek látszanak. Már sok mindent megpróbáltam, de ha valakinek volt már ilyen problémája és talált rá megoldás jelezze 😊

Most egy tinivel próbálom a kertet rendberakni, de nem engedi hogy a korábban mások által termesztett tökéletes gyümölcsöket elültesse, se a talált magokat nem ültethetem el, de más sim-nek sem engedi hogy ültessen. Eléggé furcsa <#szomoru1>#szomoru1>
na most akkor az egészet újra, a próbálkozásokat meg törlöm
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azt értem, hogy ruhát nincs értelme venni, mert minden ruha benne van az otthoni ruhásszekrényben. De nekem is hiányzik a boltba menéssel együtt járó szocializálás, másokkal találkozás, etyepetye/woohoo a próbafülkében.
Csak abban reménykedhetünk, hogy késõbb lesznek kiegészítõk, amik behoznak olyan új tárgyakat a játékba, amikbõl lehet pl. bevásárlóközpontot építeni. (Meg kaszinót. Meg diszkót. Meg bejárható éttermet. Meg...)
Tényleg együttérzek. Nekem is hiányzik.
Kérlek válaszoljatok nekem arra a kérdésemre hogy:
Hogyan kell olyan Vásárlóközpontot létrehozni,ahol lehet venni ruhákat,meg ilyeneket,mind pl a Sims2be,lehetett venni parfümöt,meg ruhákat,volt öltözõ az Etye-Petyéhez😄😄
Sokkal szarabb lett,de kerlek ha valaki tudja hogyan kell vasarolgatni akarmit kaján kivul és bizniszépületeken kivul az irjon ide vissza.
Elõre is Köszi mindenkinek aki elolvassa!