44549

no-warez.gif
  • Svenson
    Ott van. És megint nem tette be a játékba, amit letöltöttem. Bacca meg! Most már tele vele a hócipőm. Szerintem direkt csesztet engem, nincs más ötletem. Amúgy legelőször is így csináltam, utána jött a fiam, ő is megcsinálta újra, és akkor se működött.
  • Ironman2
    Jól van nyugodjál le! Nem mindenki profi ám!
  • Svenson
    Hát nem tudom, mennyire bonyolult, de nekem nem teszi be, pedig Iromnam útmutatása szerint csináltam már korábban is.
  • Ironman2
    Priority 495
    PackedFile ModBUILD*.package
    Priority 500
    PackedFile Packages/*.package
    PackedFile Packages/*/*.package
    PackedFile Packages/*/*/*.package
    PackedFile Packages/*/*/*/*.package
    PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package

Igen,igy a jó.Most a Mods könyvtárat tedd be a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3 könyvtárba,és jónak kell hogy legyen
  • Coolfire
    Mods,bele egy packages könyvtár(ebbe jönnek a cuccok).a Mods gyökerébe a resource.cfg..
  • Svenson
    Ja, nagyon jó lett, akartam már írni, csak közben megen belebonyolódtam ebbe a Package-ba.
  • Coolfire
    Bazze,mit össze nem helpdeskeltek.Nem igaz,hogy annyira kurva bonyolult azokat a szaros package fileokat betenni.
  • Svenson
    Oda raktam.
  • Svenson
    Priority 495
    PackedFile ModBUILD*.package
    Priority 500
    PackedFile Packages/*.package
    PackedFile Packages/*/*.package
    PackedFile Packages/*/*/*.package
    PackedFile Packages/*/*/*/*.package
    PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package
  • Ironman2
    De nem mindegy hogy mit tartalmaz a resource.cfg fájl.Nyisd meg jegyzettömbbel,és másold ide hogy mit tartalmaz
  • Ironman2
    Mondjuk most néztem,nálam igy van irva hogy:Mods.
    A resource.cfg fájlt,meg rakjad a Mods mappán belülre a Packages könyvtár MELLÉ!
  • Svenson
    És van már Resource fájlom is. Most szedtem le egy Package fájl-t, megnézem, berakta-e a játékba. Ha most se, akkor lelövöm.
  • Svenson
    Igen, megvan.
  • Ironman2
    A MODS könyvtáron belül legyen egy Package könyvtár is.Megvan?
  • Svenson
    Ha Sims3pack, akkor ugyanúgy rakod be, ahogy a többi Sims3packot, a Downloads mappába, onnan a játékba telepíted. A házak ott lesznek, ahol a játékban lévők, a városépítőben. Ha ennyi nem elég, szólj, leírom részletesen!
  • Lacoka12
    hova kell tenni a letöltött házakat?
  • Svenson
    Kitöröltem. Jelenleg mindenhonnan kitöröltem.
  • Ironman2
    Töröld ki a The Sims3 könyvtárból a Mods mappát
  • Ironman2
    Fingom sincs ahhoz,de a MODS az nagybetüvel legyen
  • Svenson
    Kipróbáltam én már minden lehetséges helyet.
  • Svenson
    Hát ez az! Először oda, ahova a Mods mappát, utána bele a mappába, végül a Package mappába.
  • Svenson
    Amúgy az olyasmi számít, hogy kibetűvel vagy nagybetűvel írom-e a mappa nevét? (Próbáltam így is, úgy is.)
  • Ironman2
    Mert nem jó helyre raktad a resource.cfg fájlt.Hova tetted?
  • Svenson
    Ami azt illeti, valójában nekem nem működött, hiába raktam be, ahova mondtad. Íccse jó, meg úccse jó.
  • Ironman2
    Ambitions óta adva van a lehetőség,és a játék is támogatja hogy az egyéni tartalmak a dokumentumok könyvtárba kerüljenek,a megfelelő helyre.Erre szükség is van,mert csak így tudja kiszürni a játék a nem megfelelő package fájlt.Nekem a mult héten 2-t is hibásnak irt a játék indulásakor,ki is dobtam őket.A cuccokat is csak igy tudja szelektálni az eszköztár,mert a kis ikonok csak ekkor jelennek meg a store,és egyéb letöltéseken.Külön felhivják a figyelmet telepitéskor hogy vegyük ki a MODS könyvtárat a játék mappájából,ha valakinek ott van,mert helytelen telepítéshez vezethet,és összeomolhat a játék.
  • Ironman2
    Jaaaaj.Ezt a keverést! Már régen nem szabad berakni az alapjáték könyvtárába a mods mappát.Joschka ne keverj itt össze semmit se légyszives!
  • Svenson
    A Sims egy türelemjáték, én már rájöttem.

Nekem még ilyen nem volt, szerencsére.
  • Svenson
    Szia.
  • aerolive
    Na kezd kihozni a sodromból ... simeknél nem mutatja a jártasságokat, azt írja még nincs ( közben amit eddig megszerzett mind megvan és tudja is fejleszteni, szóval a háttérben működik a dolog ). Valakinek volt már ilyen?
  • Joschka
    Nagy szerencséd....hogy izééééé....hehehehe!!! Na akkor szia!!!!
  • Svenson
    Köszi. Különben most néztem, hogy mégse töröltem ki a mappáimat. Ezek szerint csak akartam.
  • Joschka
    Várjá még itt vagyok!

Töltsd le a Sims 3 Install Helper Monkey nevű progit, majd az be rakja aaz alapjáték főkönyvtárába a megfelelő mappákat!
    Telepítsd fel, majd índítsd újra a gépedet és nyisd meg a főkönyvtárban a mods/Pakages mappát és oda rakd be a fájljaidat. Töltsd le a resource.cfg fájl is és azt is rakd a játék főkönyvtárába!

A The Sims 3 Install Helper Monkey letöltése:

http://www24.zippyshare.com/v/75232806/file.html

• Svenson
    Köszi, szia.
  • Joschka
    Gratula!!!!!!Mert ezt nem kellett volna, hanem csak át cibálni a The Sims 3 játék mappába ennyi, most már megyek. Szia!
  • Svenson
    Na ez az, azt nem tudom, oda raktuk-e. Ironman azt írta, létre kell hozni egy MODS könyvtárat a dokumentumok/electronic arts/the sims 3 mappában. De hogy valójában oda raktam-e a mappát, ahova kell, arról fogalmam sincs. A fiam segített a végén, de ő se volt sikeres. Ebből gondolom, hogy lehet, hogy nem jó helyre raktuk a mappákat. Esetleg...
  • Joschka
    Azután nyisd meg a 'Mode', majd benne a 'Packages' mappát és a rakd bele a package fájljaidat.
  • Svenson
    Na igen. Max fotót tudok róla betenni, de azzal nem sokra mész.

Most amúgy mérgemben kitöröltem a Mods mappát, Package mappával, Resource-szal együtt.
  • Joschka
    A Mode/Package mappát az alapjáték főkönyvtárába kell bele rakni simán. És a 'Resource.cfg' fájlt is oda!
  • Joschka
    Akkor én sem tudom, hogy mi ott a gond...látom kéne ehhez a gépedet!!! no de az meg nem fog menni...mivel "még csak" a XXI. században vagyunk!
  • Svenson
    Mondjuk az lehet, hogy nem az alapjáték főkönyvtárába tettük be a Mods MODS vagy MODE?)mappát? Hm, nem tudom.

A 'Resource.cfg' fájl-t hova kell betenni? A Mode vagy a Package mappába? (Próbáltam így is, úgy is.)