44549
-
#13509 Ott van. És megint nem tette be a játékba, amit letöltöttem. Bacca meg! Most már tele vele a hócipőm. Szerintem direkt csesztet engem, nincs más ötletem. Amúgy legelőször is így csináltam, utána jött a fiam, ő is megcsinálta újra, és akkor se működött. -
Ironman2 #13508 Jól van nyugodjál le! Nem mindenki profi ám! -
#13507 Hát nem tudom, mennyire bonyolult, de nekem nem teszi be, pedig Iromnam útmutatása szerint csináltam már korábban is. -
Ironman2 #13506 Priority 495
PackedFile ModBUILD*.package
Priority 500
PackedFile Packages/*.package
PackedFile Packages/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package
Igen,igy a jó.Most a Mods könyvtárat tedd be a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3 könyvtárba,és jónak kell hogy legyen
-
Coolfire #13505 Mods,bele egy packages könyvtár(ebbe jönnek a cuccok).a Mods gyökerébe a resource.cfg.. -
#13504 Ja, nagyon jó lett, akartam már írni, csak közben megen belebonyolódtam ebbe a Package-ba. -
Coolfire #13503 Bazze,mit össze nem helpdeskeltek.Nem igaz,hogy annyira kurva bonyolult azokat a szaros package fileokat betenni. -
#13502 Oda raktam. -
#13501 Priority 495
PackedFile ModBUILD*.package
Priority 500
PackedFile Packages/*.package
PackedFile Packages/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*/*.package
PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package -
Ironman2 #13500 De nem mindegy hogy mit tartalmaz a resource.cfg fájl.Nyisd meg jegyzettömbbel,és másold ide hogy mit tartalmaz -
Ironman2 #13499 Mondjuk most néztem,nálam igy van irva hogy:Mods.
A resource.cfg fájlt,meg rakjad a Mods mappán belülre a Packages könyvtár MELLÉ! -
#13498 És van már Resource fájlom is. Most szedtem le egy Package fájl-t, megnézem, berakta-e a játékba. Ha most se, akkor lelövöm. -
#13497 Igen, megvan. -
Ironman2 #13496 A MODS könyvtáron belül legyen egy Package könyvtár is.Megvan? -
#13495 Ha Sims3pack, akkor ugyanúgy rakod be, ahogy a többi Sims3packot, a Downloads mappába, onnan a játékba telepíted. A házak ott lesznek, ahol a játékban lévők, a városépítőben. Ha ennyi nem elég, szólj, leírom részletesen! -
#13494 hova kell tenni a letöltött házakat?
-
#13493 Kitöröltem. Jelenleg mindenhonnan kitöröltem. -
Ironman2 #13492 Töröld ki a The Sims3 könyvtárból a Mods mappát -
Ironman2 #13491 Fingom sincs ahhoz,de a MODS az nagybetüvel legyen -
#13490 Kipróbáltam én már minden lehetséges helyet. -
#13489 Hát ez az! Először oda, ahova a Mods mappát, utána bele a mappába, végül a Package mappába. -
#13488 Amúgy az olyasmi számít, hogy kibetűvel vagy nagybetűvel írom-e a mappa nevét? (Próbáltam így is, úgy is.) -
Ironman2 #13487 Mert nem jó helyre raktad a resource.cfg fájlt.Hova tetted? -
#13486 Ami azt illeti, valójában nekem nem működött, hiába raktam be, ahova mondtad. Íccse jó, meg úccse jó. -
Ironman2 #13485 Ambitions óta adva van a lehetőség,és a játék is támogatja hogy az egyéni tartalmak a dokumentumok könyvtárba kerüljenek,a megfelelő helyre.Erre szükség is van,mert csak így tudja kiszürni a játék a nem megfelelő package fájlt.Nekem a mult héten 2-t is hibásnak irt a játék indulásakor,ki is dobtam őket.A cuccokat is csak igy tudja szelektálni az eszköztár,mert a kis ikonok csak ekkor jelennek meg a store,és egyéb letöltéseken.Külön felhivják a figyelmet telepitéskor hogy vegyük ki a MODS könyvtárat a játék mappájából,ha valakinek ott van,mert helytelen telepítéshez vezethet,és összeomolhat a játék. -
Ironman2 #13484 Jaaaaj.Ezt a keverést! Már régen nem szabad berakni az alapjáték könyvtárába a mods mappát.Joschka ne keverj itt össze semmit se légyszives! -
#13483 A Sims egy türelemjáték, én már rájöttem.
Nekem még ilyen nem volt, szerencsére. -
#13482 Szia. -
#13481 Na kezd kihozni a sodromból ... simeknél nem mutatja a jártasságokat, azt írja még nincs ( közben amit eddig megszerzett mind megvan és tudja is fejleszteni, szóval a háttérben működik a dolog ). Valakinek volt már ilyen? -
#13480 Nagy szerencséd....hogy izééééé....hehehehe!!! Na akkor szia!!!! -
#13479 Köszi. Különben most néztem, hogy mégse töröltem ki a mappáimat. Ezek szerint csak akartam. -
#13478 Várjá még itt vagyok!
Töltsd le a Sims 3 Install Helper Monkey nevű progit, majd az be rakja aaz alapjáték főkönyvtárába a megfelelő mappákat!
Telepítsd fel, majd índítsd újra a gépedet és nyisd meg a főkönyvtárban a mods/Pakages mappát és oda rakd be a fájljaidat. Töltsd le a resource.cfg fájl is és azt is rakd a játék főkönyvtárába!
A The Sims 3 Install Helper Monkey letöltése:
http://www24.zippyshare.com/v/75232806/file.html
-
#13477 Köszi, szia. -
#13476 Gratula!!!!!!Mert ezt nem kellett volna, hanem csak át cibálni a The Sims 3 játék mappába ennyi, most már megyek. Szia! -
#13475 Na ez az, azt nem tudom, oda raktuk-e. Ironman azt írta, létre kell hozni egy MODS könyvtárat a dokumentumok/electronic arts/the sims 3 mappában. De hogy valójában oda raktam-e a mappát, ahova kell, arról fogalmam sincs. A fiam segített a végén, de ő se volt sikeres. Ebből gondolom, hogy lehet, hogy nem jó helyre raktuk a mappákat. Esetleg... -
#13474 Azután nyisd meg a 'Mode', majd benne a 'Packages' mappát és a rakd bele a package fájljaidat. -
#13473 Na igen. Max fotót tudok róla betenni, de azzal nem sokra mész.
Most amúgy mérgemben kitöröltem a Mods mappát, Package mappával, Resource-szal együtt. -
#13472 A Mode/Package mappát az alapjáték főkönyvtárába kell bele rakni simán. És a 'Resource.cfg' fájlt is oda! -
#13471 Akkor én sem tudom, hogy mi ott a gond...látom kéne ehhez a gépedet!!! no de az meg nem fog menni...mivel "még csak" a XXI. században vagyunk! -
#13470 Mondjuk az lehet, hogy nem az alapjáték főkönyvtárába tettük be a Mods MODS vagy MODE?)mappát? Hm, nem tudom.
A 'Resource.cfg' fájl-t hova kell betenni? A Mode vagy a Package mappába? (Próbáltam így is, úgy is.)