Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kettlebelledzes.hu/
az a baj hogy a lépcsõfordulót nem lehet beletenni, azzal kicsit megkönnyíteni a dolgomat. igy egy picit "amerikais" lett😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
persze még le kell festeni, meg a többi emeletet megcsinálni, és lehet beköltözni😄
csak nemtudom, közösségi hely legyen-e, vagy rendes lakás. csak ahoz meg kurva drága mert az egész épület egy simé lenne:S
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Ha csak nekem új, ne olvasd tovább<#mf1>#mf1>
Szóval TAB, majd Q és E-vel lehet fel és lefelé mozogni.
Shift + A és D-vel lehet jobbra meg ballra forgatni kamerát
(Shift + S-el alaphelyzetbe teszi ha nagyon elforgattuk)
Z és X-el lehet zoomolni
(itt nemtudom mivel lehetne alapállapotba tenni a zoomot:S)
illetve a ctrl+számokkal kamera póziciókat lehet tenni, amiket aztán számokkal lehet elõhivni, bár valamit ír ctrl+számokról is, ezeket nemtudom mi lehet, elfelejtettem kipróbálni😄
meg elvileg shift + nyilakkal lassú vagy gyors mozgástlehet csinálni, de ez nekem nem ment.
Ha valakit megsértettem ezzel, mert már rég tudodt ezekrõl, akkor elnézést, én csak most jöttem rá 😊 bár inkább csak FPS nézetnek használom, videózásra gyenge a gép
figyelted, szerintük hogy készül a lecsó?<#ijedt>#ijedt>
meg az is miyle már, lecsó , az van, de sima focilabda nincs, csak amerikai<#merges3>#merges3>
Itt kajál a család 😄
A ház belülrõl
És kívülrõl
Szintén, és a most kialakítótt kertem😊
Bekukkantás
Itt meg alszik a család, csak a gyerek lemaradt 😄

hiába veszek meg a hozzávalókat, tudja a receptet is, mert elolvastam, legmagasabb a szakácstudománya, mégsincs benne a hûtõbe, hogy tudja sütni😞((
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Azt nem tudjátok, hogy az "Install Helper Monkey" hova telepíti a letöltéseket? Nagyon selejteznem kéne :S
egyébként megjelent a monitor két végén két bazi nagy fekete csík, gondolom képarány miatt😞 de leszarom, nem szaggat, van hang, jeah😄
Sims 2-ben úgy volt, hogy TAB-al belépsz kameramódba, majd beállítasz kameraállásokat CTRL 4-9-es gombokkal, tehát összesen 6 állást lehetett elmenteni. (Sims 3-ban csak 5-öt, de nekem még egyet sem sikerült) Amikor megy a felvétel, csak a kameraállás számát kell benyomni, és abból a nézetbõl veszi, amelyiket elmentetted, ráadásul tök jól néz ki, ahogy átvált egyik állásból a másikba. Így nem kell a nyilakkal variálgatni, mert attól nagyon amatõr lesz a felvétel, hanem csak lépkedsz egyik állásból a másikba, max a zoomolást használod.
Ezzel nagyon extra videokat lehet készíteni, extrém helyzetekbõl is. 😊