Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok!

házak helyén kék kocka dologgal tudott már valaki valamit kezdeni? Megõrülök tõle. Folyamatosan így ment, hiába kezdek új játékot.

Joschka
A piacon, ha kicsit felûrõl nézed van egy bolt. A boltos pontosan a pénztárgép elõtt áll legalábbis franciaországban így van. Na, õnála veheted meg a sátrat, a konzervzuhanyt és a szárított kaját is. Ha játék romlandó holmit jelez az eszköztárban: halat, tojást, húst azt azonnal add el neki. Így te legalább megszabadúlsz azoktól.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

na..most egy fokkal jobb lett..kilépésnél nem kell várni 10 percet..még mindig akad néha..de már nem olyan szörnyû..de ezt a lapozófájlos 4 gigát még kipróbálom..hátha..a másik dolog..ti nem tudom hogyan etettétek a simjeiteket..én mindig felszolgáltam egy csomó kaját..így aztán ha valaki éhes volt..csak rákatt a hûtõre..és egye meg a maradékot..mióta felraktam a kieget..1 nap alatt megromlik minden..állandóan bûzlik a hûtõ..ja..hol lehet sátrat venni,szárított kaját meg a konzerzuhanyt???? mert azt írja hogy a piacon..de a piacon csak kajás sátor van meg könyves meg ereklyés..a kereskedõtõl meg csak ilyen ijedés elleni szérumot tudtam venni..
Meg egy jóféle defrag progival(perfectdisk,O&O etc)ami tud boot-time-ot,le is töredezettségmentesíteni.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sziasztok! Valakinek sikerült már múmia simet csinálni? Úgy tudom hogy ez lehetséges, csak egy elátkozott szarkofágban kell aludni. Hát én az összeset kipróbáltam ami csak létezik szerintem, mégsem jött be :S. Valaki válaszoljon pls! Elõre is köszi!
Mike at home
na alakulnak a dolgok

lesznek itt még normális kinézetû simek

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage
Tegye úgy, ahogy Mike mondja.
Így a lapozófile bõven elég lesz, ráadásul nem kell a Winowsnak újra és újra létrehoznia. Ettõl a rendszer (s maga a játék memóriakezelése is) gyorsabbá válik.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
de NE állítsa úgy!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

De ugy is lehet állitani,hogy a Windows kezelje a lapozófájl méretét.

Mike at home
vedd a lapozófile méretét statikus 4 gigára (4096-4096)
my computer-properties-advanced

Mike at home
peggyzone cuccokat próbálta már valaki?

rage
Azt csináld még, hogy keresd meg a mentéseket tartalmazó mappát.
Gondolom, emlékszel arra, milyen néven mentetted el utoljára a játékot.
Annak létrehozott egy külön mappát.
A Saves mappán belül csak ezt a mappát hagyd meg (vagy ha több mentésed van, amit azóta csináltál, azokat is) minden mást törölj ki.
Azok is lassítják a betöltést ugyanis (ismert hiba)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

egyszerûen már nem élvezhetõ a játék..pl Kínát vagy 10 percig tölti be..a helyszíneknél is várni kell vagy 10 percet mire betölti a dolgokat....kilépni a játékból is nagyon nehezen lép ki..még ezt a windows beállításokat megpróbálom..köszi
köszi..erre már rájöttem..nagy segítség volt..köszönöm..
rage
Most majd töltsd vissza azt a játékállást, amit elmentettél, s innentõl ismételten használatod a rendes mentés funkciót.

Szia! Azt a Windowsban be kell állitani,hogy mekkora legyen a virtuális memória mérete(lapozófájlnak is Valószinüleg nem jól vannak megadva a paraméterek.Itt van 1 segitség:
Lapozófájl mérete

így sikerült mentenem..most akkor ezentúl mindig így kell menteni?? és mindig új névvel??..egyébként meg rohadt lassú..mire kilép a játék vagy 10 perc..és mikor kilépek a virtuális memória minimumát túl alacsonynak írja..és a játék is akadozik..megõrülök már tõle😊) így nem lehet játszani..
rage
Ments úgy, hogy mentés másként
S adj neki új nevet.

ez a verzió sem mûködik...
nekem egyik mentés sem mûködik..mindegyiknél ezt a 16-os hibakódot hozza ki..2.2-es pats-ot sem engedi felrakni..annál már a felrakásnál hibát jelez..
Úgytudom a legujabb javítás,az 1.7.9-es,pont ezt a hibát javitja ki.))

Ez nekem is elõjött de a sima save helyett a save as.. mûködik.
segítség kéne...felraktam a kieget..és nem tudok menteni..a mnetésnél kiírja hogy 16-os hibakód..a redmae fájlba csak 15-ig van hibakód.. mi lehet a hiba?? segítsetek kérlek..
v43 001
Helló! Képeket rakjatok be róla pls, mert lehet meglepem magam vele karácsonyra, most úgy is le van értékelve. 😄 Köszi!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Na jó, életszerû, de az RPG-kben, amit utánozni próbálnak most a WA-ban, a dungeon-ok mindig újrareset-elõdnek. Meg az ellenfelek is. Különben ott sétálgatnál a karaktereddel az Oblivionban vagy a Fallout-ban egy kihalt, leölt holttestekkel teli, ellenfelek nélküli világban.

Úgy hallottam, nem csak a csapdák nem reset-elõdnek a WA-ban, hanem a múmia (múmiák?) sem - tehát ha egyszer megvolt a múmia-feltámadás egy sim-ednek, a többinek már nem lesz meg.

Mike
Rage hívta fel rá a figyelmemet, hogy az milyen, hogy ha már valamit felfedeztél X-szel, akkor ha Y is csak a végeredményt látja
ergo egy idõ után nem marad semmi
ami mondjuk életszerû, de a játékot eléggé behatárolja

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerintem alkalmazásvezérelt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

küldetés által lehet csak bejutni oda

Sziasztok,

tudna valaki abban segíteni, hogy a Mennyei Béke Templomában (Kína)hogyan lehet megszerezni a kulcsot? Amiket találtam ott félhold alakúakat, azokat felhasználtam, de nem erre a kulcsra szól a küldetés. Viszont van még egyetlen egy szoba, ahová semmilyen módon nem tudok bemenni, és szerintem abban lesz a kulcs. Már próbáltam a varázsport is, de az sem mutatott titkos ajtót. Már mindent átnéztem/begyûjtöttem/hatástalanítottam, de semmi. Tudja valaki, hogyan lehet bejutni abba a szobába?

Köszi
Hali!
Kéne 1 kis segítség a sims 3 frissítésénél, a probléma: h amikor a patchat akarom felrakni, azt írja h a régiókód hibás!
Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani??
Kérlek segítsetek, elõre is köszi!!!

rage
Hogy van neked beállítva a videokártya driverében az élsimítás?
Alkalmazásvezérelt vagy erõltetett (Forced) élsimítás?

Mert szerintem itt kell keresni a kérdésre a választ.

Mike at home
pl. hogy néz ki a hûtõn az ív? kikapcsolva tök recés

angelslie
Ez elég érdekes akkor, nálam meg kikapcsolva tökéletes minden... akkor hogy is van ez? <#fejvakaras>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

ugyan ugy nem megy😞 a patcheket honan tudom elszedni 1 helyrõl már kerestem de nem találtam :S
Mike at home
kipróbáltam az élsimítás kikapcsolását
egyrészt minden tök recés, undorító
másrészt semmivel sem lett gyorsabb

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
tedd át a mentéseket máshová, tegyél fel minden patchet,

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
hali
kìnàban kaptam egy olyan küldit, hogy valami csàvòval kellene gyakorolnom (elvileg sim fut)
a gond az, hogy hiába látszik a feje a tèrképen,látszòlag èpp nem érne rá, vagy valami ilyesmi...3 napot is vártam, de semmi...odaküldtem a lkására a simem,akkor tudtam vele haverkodni, most már barát..öklözni is enged,párszor jól ki is kapott a simemtöl, mert már 10es sim fuja volt mikor megkerestem (lehet ezvolt abaj?) gyakorlás opciòt azomban még vèletlenül sem ajánlott fel..~.~

mi lehet a gond vagy hogy lehetne teljesìteni ezt a kalandot?
amùgy fent a legùjabb patch

ui:bocs ha kimaradt szóköz vagy elírtam valamit,csak most telóròl pötyögök,és tapival macera visszapozícionálni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hát nekem az élsimítás eleve ki volt kapcsolva.. Tehát ez a gondom nem oldódott meg..Viszont az iso fájlomon ott csücsült egy kibaszott trójai..hogy rohadna le a keze mindnek aki ezeket kitalálja...
akk nem tudtok segíteni 😞 :?
vica0523
El kell érni a harcmûvészetben asszem az 5 szintet, és a simre kattintva lesz ilyen opció.

Nekem egy problémám van hogy kell meditálni?
sry a helyesírási hibákért csak nem látom a bilentyûzetet 😄
hello all az lenne a kérdésem h mit csináljak :helyzett a következõ: felraktam a sims3 at happy happy egyszer csak meguntam és letöröltem viszont most megint kedvet kaptam DE nem megy a mentések meg maradtak a dokumentumokban és az a halyzet inditanám bejönn feke ablak s rá 5 mp re kiis kpacsol és no háttérkép és semmi Nem megy😞 Pls segitsetek köszi😊
a másik probléma amit már többször észrevettem..odaállítom a csajt fõzni..kész a kaja..és nem teszi le a kezébõl..a kaját nem látni a kézbe de a kezével tartja..aztán ha kiadok neki egy másik parancsot..akkor minden megy tovább..de a kaja sehol😊)
köszi ..ezt kipróbálom..kíváncsi vagyok..majd referálok😊DD de lehet Mike gyorsabb lesz nálam😊)
Mike at home
nincs rece? és gyorsabb? akkor kipróbálom

angelslie
Érdekes módon nálam élsimítással iszonyat rondák a növények és akadozik nagyon. Kikapcsolva nincs semmi rece és minden tökéletes.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Mike at home
brrrr
és nézegesse a recéket?

Sziasztok! Valaki tudja, hogyan lehet múmiává változtatni a simet? 😄
rage
Ha be van kapcsolva az élsimítás, azt mindenképp kapcsold ki.