Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
házak helyén kék kocka dologgal tudott már valaki valamit kezdeni? Megõrülök tõle. Folyamatosan így ment, hiába kezdek új játékot.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Így a lapozófile bõven elég lesz, ráadásul nem kell a Winowsnak újra és újra létrehoznia. Ettõl a rendszer (s maga a játék memóriakezelése is) gyorsabbá válik.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
my computer-properties-advanced
Gondolom, emlékszel arra, milyen néven mentetted el utoljára a játékot.
Annak létrehozott egy külön mappát.
A Saves mappán belül csak ezt a mappát hagyd meg (vagy ha több mentésed van, amit azóta csináltál, azokat is) minden mást törölj ki.
Azok is lassítják a betöltést ugyanis (ismert hiba)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Lapozófájl mérete
S adj neki új nevet.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Úgy hallottam, nem csak a csapdák nem reset-elõdnek a WA-ban, hanem a múmia (múmiák?) sem - tehát ha egyszer megvolt a múmia-feltámadás egy sim-ednek, a többinek már nem lesz meg.
ergo egy idõ után nem marad semmi
ami mondjuk életszerû, de a játékot eléggé behatárolja
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
tudna valaki abban segíteni, hogy a Mennyei Béke Templomában (Kína)hogyan lehet megszerezni a kulcsot? Amiket találtam ott félhold alakúakat, azokat felhasználtam, de nem erre a kulcsra szól a küldetés. Viszont van még egyetlen egy szoba, ahová semmilyen módon nem tudok bemenni, és szerintem abban lesz a kulcs. Már próbáltam a varázsport is, de az sem mutatott titkos ajtót. Már mindent átnéztem/begyûjtöttem/hatástalanítottam, de semmi. Tudja valaki, hogyan lehet bejutni abba a szobába?
Köszi
Kéne 1 kis segítség a sims 3 frissítésénél, a probléma: h amikor a patchat akarom felrakni, azt írja h a régiókód hibás!
Hogyan tudnám ezt a problémát megoldani??
Kérlek segítsetek, elõre is köszi!!!
Alkalmazásvezérelt vagy erõltetett (Forced) élsimítás?
Mert szerintem itt kell keresni a kérdésre a választ.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
egyrészt minden tök recés, undorító
másrészt semmivel sem lett gyorsabb
kìnàban kaptam egy olyan küldit, hogy valami csàvòval kellene gyakorolnom (elvileg sim fut)
a gond az, hogy hiába látszik a feje a tèrképen,látszòlag èpp nem érne rá, vagy valami ilyesmi...3 napot is vártam, de semmi...odaküldtem a lkására a simem,akkor tudtam vele haverkodni, most már barát..öklözni is enged,párszor jól ki is kapott a simemtöl, mert már 10es sim fuja volt mikor megkerestem (lehet ezvolt abaj?) gyakorlás opciòt azomban még vèletlenül sem ajánlott fel..~.~
mi lehet a gond vagy hogy lehetne teljesìteni ezt a kalandot?
amùgy fent a legùjabb patch
ui:bocs ha kimaradt szóköz vagy elírtam valamit,csak most telóròl pötyögök,és tapival macera visszapozícionálni
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
és nézegesse a recéket?