44549
-
#13829 Ja igen ez a komornyik az egyik előző simemre ráhajtott már emlékszem. :D -
#13828 Az miért van hogy amióta megcsináltam a simemet,a szórakozás szintje ugyan annyi,beragadt...valamint megtanulta a gyümölcskehely receptjét,de nincs ott az elkészíthető kaják között..:S -
Ironman2 #13827 Saját cella mi?
http://www.modthesims.info/download.php?t=420376 -
Ironman2 #13826 Pedig nagyon jó a világszerkesztő! Csak elötte ki kell exportálnod a játékból a városodat,hogy tudd majd módositani a szerkesztőben.Annak idején én is csináltam egy komplett várost,még valahol meg is van.Határ a csillagos ég! Mindent meg lehet benne csinálni.Mondjuk én még hiányolom az aluljárókat,és a föld alatti közlekedést.Multkor probáltam,de lehetetlen kivitelezni.Felüljárót azt meg lehet oldani -
#13825 Azt nem ismerem... mármint tudom mi az ,de sose láttam még... olvasok itt valamilyen modról, de én azoktól félek h. öszeb*sszák a játékot... -
Ironman2 #13824 Ebből a komornyikból csak 1 van,mindig ugyanaz jön ha jól tudom,de úgy van beállitva rendesen,hogy ráhajtson a nőkre....xD -
Ironman2 #13823 De van.épp a napokban irtam hogy a komornyik nagyon ráhajtott a csajomra,aki hála istennek nem volt házas,de szeretője van neki -
#13822 Amúúúgy olyan nem szokott történni a sims3-ban h egy másik sim kezd el udvarolni az enyémnek?:D Mert nem tetszik h mindig az enyémnek kell,főleg hogy csaj. -
Ironman2 #13821 Én meg fellőttem a simjeimet,meg a házat az ürbe! Pontosan a tárhelyemre.Kövessétek a példámat,mert nem akarom elvesziteni őket,olyan édik.Amugy most dolgozom egy projekten.Idióta,de jó lesz azért. -
Ironman2 #13820 Világszerkesztővel meg lehet oldani -
#13819 Kösz :) 30x40 -es a kedvenc telkem, de bezzeg azt alapból nem tettek.... -.- érthetetlen... -
Ironman2 #13818 Az ördögbe is! De jó lett! -
Na, erőt vettem magamon, és befejeztem kívül, belül.... remélem ki is mutatja a képeket....
-
Ironman2 #13816 Jó reggelt mindenkinek! -
#13815 Egy kérdés: van ez a büfés kocsi a játékban. Azt meglehet benne venni, ha közösségi területen építkezek? -
#13814 Korán? Inkább későn :DD -
#13813 Érdekes ház, nem rossz... :) Keresgéltem egy csomó lakást, de valahogy én nem találom meg azt, amelyik nekem a legjobban tetszik. :) Én csak olyan házat keresek, ahol nincsen emelet, mert azt nehezebben irányítom. Szóval egy modern, frankó emelet nélküli házat jó lenne már találni, de nem megy. :( -
#13812 Én is így vagyok vele, jobban szeretek építeni, mint játszani. -
#13811 Én a Sims 2-vel játszottam így régebben, csak mire felépítettem egy szép házat meg berendeztem addigra meguntam az egészet. :D Mondhatni az építés élvezetesebb mint a simeket terelgetni. :) -
#13810 Amúgy az ötlet nem rossz, viszont lehet, hogy úgy meg tudnád csinálni, hogy leszedsz házakat. Ahogy nézem, Elkétől pl. le lehetne szedni hozzá házakat. Valahol máshol meg láttam gótikus stílusúakat, meg viktoriánust is, igaz, az is több idő, mire végigböngészi az ember. Bár pont a z építés élvezete vész el így. -
Flora2 #13809 Nekem nagy álmom, hogy egyszer úgy játszhassak a Simsszel, hogy különböző tematikus városokat építek fel. Pl. megépíteni egy olasz tengerparti városkát kikötővel, szőlős dombokkal. Vagy egy Underworld vagy Batman stílusú gothic nagyvárost, vámpírokkal. Vagy egy marokkói Casablancát, ahol van egy óváros, tradicionális arab mozaikcsempés házakkal, meg egy modern rész, felhőkarcolókkal.
Csak hát (sóhaj) mondenki tudja, hogy akár még egy ház megépítése mennyi idő - egy teljes városra soha az életben nem lesz időm, hát még egy házra sincs... :( Ha van egy kis szabadidőm, inkább a családokkal játszom. -
Flora2 #13808 Szaporodhatnak úgy is, csak nem nő fel a csecsemő.
(Én váltogatva játszom ki- és bekapcsolt öregedéssel.) -
#13807 Mármint a buliban nincsenek sokan. -
#13806 Látom, te is koránkelő vagy. Már játszol?
Nincsenek valami sokan. -
#13805 Az attól függ, ki hogy szeret játszani. De ahogy látom, Joschka se annyira játszani szeret, sokkal inkább építkezni. Nekem eddig a legjobban az a háza jött be, amit tavaly csinált, és olyan Haway stílusú volt. Vajon ezeket felrakja valahova? -
#13804 Szerintem nem szaporodnak, de nem nagyon figyeltem meg. Én eleve nem úgy játszom, mint ti. Hanem elsősorban építkezem, másodsorban átalakítom a már meglévő házakat, simseket gyártok, és egy-egy szakmát, állást próbálok végigvinni. Na meg amikor bejön egy új kiegészítő, azt szoktam kipróbálni.
A végén nem győzöm törölni a sok játékot és simset.
Most új koncepcióm van. Pl. ven egy városom, ahova bepakoltam Elke házait, van egy a sztároknak (oda gyártottam Marylint és Lizt), van egy nosztalgiavárosom, ahova építem pl. a nagyszüleim házát, ilyenek, és van egy kísérleti telepem, na ott aztán megy mindenféle, pl. ott próbálom ki, mi van, ha a gonosz és gyerekkerülő óvónéni nem törődik a gyerekekkel a magánóvodában. -
#13803 Bármit próbáltam, egyszerűen beragadt.. Nem baj, amúgy is új kocsit akartam venni :DD
Egyébként jó a buli
-
Ironman2 #13802 2 egyforma simet nem is lehet kreálni szinte,csak ami előre be van épitve a játékban -
Ironman2 #13801 Mondjuk akkor meg 0 értelme van a játéknak.bár tényleg van érzelmi hatása,mert régen volt a régész csajszim,akivel bejártam egész Egyiptomot,és megöregedett,és meg is halt.Nagyon sajnáltam,mert mindig jókedvü volt,és mindennek örülni tudott
Azóta nem nagyon voltam Egyiptomban.És még állás sincsen róla.Valahol vannak képek itt a fórumon,majd egyszer visszakeresem őket -
Ironman2 #13800 Amugy ha ki van kapcsolva az öregedés,attól még szaporodnak a szomszédok,nem? -
#13799 Ki van kapcsolva az öregedés. Én is ki szoktam kapcsolni. -
Ironman2 #13798 hehe -
Jossua #13797 és észrevettétek hogy a félénk simeknek megjelenik a negativ hangulatjelzö ha a ott van a közelébe a fiad képzeletbeli barátja pffff :) -
Jossua #13796 az normális ha nem minden simnek jön ki a kapuzárási pánika ??? -
Ironman2 #13795
Ma vicces kedvemben vagyok
Szerintem probáld ki egy üres telken,hátha ugy sikerül.Költöztetsd oda a simedet,vagy olyan telekre ahol van garázs -
Ironman2 #13794 Tolassál ki vele óvatosan DDD -
#13793 Érdekes dolog történt a Sims 3-ba... Elmentem házat felújítani, és a kocsi beszorult a családi eszköztáramba, és nem tudom eladni, semmit nem tudok vele csinálni. Valami ötlet esetleg? -
#13792 Na, az jó. -
Ironman2 #13791 Meghoztam a gépemet,nem lett semmi baja,csak a fájlszerkezet összegabalyodott egy kicsit áramkimaradás után,és azért nem bootolt.Ennek örömére most feltöltöm a családomat is a netre,nehogy elvesszenek.Sajnáltam volna őket -
#13790 Nem lehet a Leszál az éj, nekem nincsennek meg :( Szép, szép nagyon szép, de ez a sim még mindig él?