Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A problémám a következõ..minél többet játszom a játékkal annál jobban akadozik.. Mi lehet a baj?? a Kieget fel sem merem telepíteni mert lassan élvezhetetlen a játék.. esetleg a beállításoknál a játékban kéne átállítanom valamit?? Köszi elõre is..
Helló.
Ha lehet egy kérdésem: Nekem az a bajom, hogy a régi SP1-es Vistán fent volt a Sims3. Most újraraktam a gépem és a Simset, és SP2 Vista van rajta. Dokumentumok/Elctronic Arts/The Sims 3 mappán teljesen átmásoltam a régi Vistáról az újra.
Nah az SP 1 es Vistán mentek a kódok ( bejött a konzol Ctrl+Shift+C-re)
De az újon (SP 2) nem...

Mi lehet a baj?
Elõre is köszi.
Megoldódott a rejtély. Valamiért nem szeretett engem. Kiléptem a játékból, aztán újra betöltött és utána már engedte. Valami hiba volt biztos. De azért köszi. 😊
Mike at home
passz
el kell tudnod utazni vizumpont nélkül is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
még aktiv háztartást sem kell váltani ha csak le akarod õket rakni, vmelyik meglévõ házba.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de mégis
most megint kinullázódtak
jó ez a program 😊

Hû hát akkor én elég körülményes módot találtam arra, hogy, hogy szomszédokat csináljak magamnak. Mert én egy új játékban csináltam meg azt, akit a szomszédba akartam letenni. Elmentettem, aztán visszaléptem abba a városba, ahol a simemmel játszottam. Utána a menüben belementem a Város szerkesztése opcióba, és ott megvoltak azok az emberek akiket a másik játékba csináltam. Rájuk kattintottam, és akkor megkérdi a játék, hogy elhelyezem-e a másolatot a városban. Rámentem arra, hogy igen, és máris ott voltak a szomszédságomban. Ez is egy megoldás. 😊
Amúgy bocs, nagyon nem vagyok még járatos itt, és elnézést ha rossz helyen kérdezem, de feltettem a kiegészítõt. A munkámból kifolyólag el kéne jutnom Franciaországba, de egyszerûen nem engedi. Rámegyek a telefonra (otthonira is, mobilra is), meg a számítógépre, rákattolok, hogy "Utazás"... pötyög a gépen, vagy ugat valakivel a telefonon, aztán leteszi és nem történik semmi. Pénzem van dögivel... Mi lehet a baj? Tudom, hogy kell valami vízumpont is vagy micsoda, de úgy olvastam a segítségben, hogy azt csak ott az alaptáborokban vagy mikben lehet szerezni. De ha én még otthon vagyok??? És nem tudok most tovább lépni a játékban, ezt a küldetést teljesítenem kéne. Segítsetek légyszi! Elõre is köszi.
atesz25
köszi megpróbáljuk!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

angelslie
Na végre találkoztam a kaszással is.. 😄
Megakartam szerelni a tv-t, aztán hirtelen megcsapott az áram és meghaltam 😞

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Igen, lehet, csak ne "új játékként" csináld a simeket, mert akkor új várost indít nekik. A meglevõ városon belül a Városszerkesztés / Aktív háztartás váltása / Új sim készítése menüt használd (vagy ha angolul játszol: Edit Town/ Changing Active Household/ Creating Sims), és akkor õk ugyanabba a városba beköltöztethetõek lesznek a Tálcáról, "egy map-on lesznek".
Ha utána ugrálni akarsz közöttük, akkor is a Városszerkesztés /Aktív család váltását használd.

atesz25
Hali.Szeretném kérdezni hogy lehet e itt olyat csinálni mint a kettõben hogy megcsinálom a saját simjeimet, majd csinálok új simeket új játék ként akik majd a szomszédaim lesznek.De ez a két család egy mapon legyen.Nem tudom hogy érthetõ e remélem megértitek

Mike at home
a mentésekrõl mindig érdemes backupot csinálni
mert ha beszarik, nem tudod visszacsinálni

Mike at home
nem öregszik õ sem

Nálam nem öregednek sem az itthoniak sem aki elutazik, mivel ugyanarra a napra érkezik vissza. Az életszakasz vonal meg a kirándulás alatt az ott tölthetõ idõt mutatja.
Egyébként elõszõr francia honba mentem és ott nem volt probléma, mindenkinek megmaradt az öregedése.

nincsenek letöltött cuccaim..csak a sima alapjáték..de akkor egy mentést csinálok a telepítés elõtt..
Tessék átfáradni a másik topikba egy kis meglepiért.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Joschka
Jaj, Elnézést! Pedig eszemben volt, hogy oda írom csak közben elfelejtettem.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Pfff....😊
Nem kell mentést csinálni a kieg felrakása elõtt,ha felpatcheled.Mondjuk egy backup sosem árt.😊De elvileg,már kompatibilisek az alapjáték mentései a WA-el.Betölteni a kezdettõl fogva be lehetett,csak menteni nem tudott normálisan.Ilyenkor javasolták a mentés másként opciót.Ja,és ki kell az összes hacket,modot etc.. elõszõr takarítani belõle,mert csúnyán bekavarhat.

egyébként az aberrált pasitól venném szívesen a választ😊DDDD
Arra nem kaptam választ hogy a kieget ha feltelepítem kell-e elõtte mentést csinálnom..vagy megmarad a mentett állás???
Legközelebb írd oda a forrást is!Ez pl. mysims.hu.

Joschka
Most érkezett és talán segíthet!

Patch problémák:

Többen panaszkodtatok arról, hogy a kiegészítõ
megjelenése után azt vagy nem tudjátok telepíteni, vagy
nem tudjátok frissíteni a játékot, mert régiókóddal
kapcsolatos hibaüzenetet kaptok. Végre találtunk mûködõ
megoldást. Nagyon kérek mindenkit, pontosan kövesse az
utasításokat! Igyekeztem részletesen leírni minden
lépést. Ha más módosításokat végeztek el, lehetséges,
hogy nem csak a játékban tesztek kárt. Tehát:
1. A Start menüben kattints a Futtatásra, ide írd be,
hogy regedit , majd okézd le. Ha engedélyt kérne, azt is
okézd le.
2. Ilyenkor belépsz a
Rendszerleíróadatbázis-szerkesztõbe, válaszd ki bal
oldalon ezt: HKEY_LOCAL_MACHINE
3. A mellette lévõ plusz jelet lenyitva válaszd ki azt,
hogy SOFTWARE.
4. A mellette lévõ plusz jelet lenyitva válaszd ki azt,
hogy Sims (Ne az Electronic Arts mappáját, simán olyan
mappát keress, hogy Sims).
5. A mellette lévõ plusz jelet lenyitva válaszd ki azt,
hogy The Sims 3.
6. A jobb oldali panelen találsz olyat, hogy SKU, arra
kattints kétszer.
7. A feljövõ ablakban Az Alap maradjon Hexadecimális, és
az Értéket kell megpróbálni átírni, elõfordulható
értékek: 1-tõl 7-ig. Nálam a 2-essel megy. Valamelyiknek
jónak kell lennie, az a lényeg, hogy az alapjátéké és
majd a kiegészítõé megegyezzen.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

elég kellemetlen lenne ha elmennél 15 napra nyaralni, és mire hazamész kihalna a családod 😊

telefonhívásnál van egy olyasmi hogy barátok hívása/következõ ellenfél kihívása

Ezt eddig igazán nem is vettem fel, de tényleg elég furcsa, mert lényegében akivel nyaralsz az ugye öregszik, akik meg otthon maradnak azok pedig nem.

Nálam meg pont most kezdte el kinullázni az életszakaszt. Nem családosan, hanem egyedül elmentem kínába az apuka és a gyerek is külön külön és mikor visszajöttek mindenki kezdte az elejérõl az életszakaszt. Most elküldjem anyut is?<#ravasz>
Tudtok valami megoldást, vagy várjuk a javító pecsétet?

kem001
Hali
Kínai feladatokat csinálom és utolsó feladat a 3. vízum eléréséhez az, hogy nyerjek megy egy tornát. Na de hol tudok egyáltalán jelentkezni rá?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Köszi! (Bár mindenki így visszajelezne...)

atesz25
Nos a sims3 kiegben jelentkezõ problémám, mikor is piros kockák jelentek meg a nyaralásnál.Megoldodott ugy néz ki.A megoldást nálam az jelentette hogy kivettem a pucérság modót.És azóta nincs baj vele.Azért osztom meg hátha másnál is megtörténik majd.

Mike at home
érdekes dolgo történt
az eye candy miatt régebbi mentéssel kezdtem újra
ugyanúgy elutaztak, gyûjtötgettek pontokat, érméket, de most nem nullázódott ki az életszakasz csík, mint elõzõleg
ezek szerint egy jó kis utazás még sem fiatalít mint azt hittem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

predator1982
ja igy már értem, csak nem figyeltem melyik kommentre irtad😄

pred

még annál is....<#sir>

Ehhh...látszik,hogy rég játszottam vele.Ilyen szarul néz ki?<#idiota>

"sûrû fejrázás"
ez bizony 3-as

Szia! Tarts ki,mi is ezekre keressük a választ😊))

Köszönöm a bókot!

Nem akarok vitába bocsájtkozni veled,de ez a sims 3-ból való,nézd meg jobban mikor eltávolodik a kamera a végén!Aztán ha nincs igazam kövezzetek meg,elfogadom a negativ kritikát is!

Neked legalább nem fekete kockák a szomszéd házak ! Mindent megpróbáltam amit mondtatok , de nem jött be ! Azért köszi !
Sziasztok!!
nekem rengeteg bug van benne
pl:
az egyéni zenét nem lehet hallgatni mert megy de nincs zene

ha születik 1 gyerek nem tud kapcsolatot áppolni mert ölelgtem beszélek hozzá nem emelkedik a kapcsolat

ha 1nél több cégbe szállok be akkor az se fog mûködni mert nem eleht begyüjteni a pénzt de még átruházni se lehet

a kocsinál nem tom meg addni a tulajdonost

szóval egyenlõre ennyit vettem észre és szeretném kérni a segítségeteket mert így minden kedvem elmegy
elõre is köszönöm a választ!!
Aberrált vagy az tuti😊DDDDD de jót kacagtam rajta.)DD
Megvan a kieg!!! Olyat kérdeznék ha feltelepítem a mentett állásaim megmaradnak?? Vagy elõtte szedjem ki õket a játékból??
atesz25
Köszi szépen nem szégyelném de tényleg nem én játszom vele.A drivert gondolom cseréljem régebbire ati 4830 1GB van 9.11 driverrel.

Hát igen,egyre gyérebbek az EA által kiadott gamék.Most már határidõre kell a fejlesztõknek "szállítaniuk".Így nem marad elég idõ a tesztelésre,bogárírtásra etc..

Prima Game Guide nincs valahol?Mert eddig még nem találtam.

Jó,akkor várok.De azért látom,lelkesen bújod a külföldi fórumokat is.Nagyon helyes.😊Ha kell a Sims 3 OST,kérlek fáradj át a piszkos topikba.😊)

Hát nem tudom, egyáltalán nem biztos, hogy megoldja a problémáját. Rengeteg bug van amióta az emberek felrakták a WA-t (meg a patch-et), és egy ilyen "reset" nem biztos, hogy segít, ez csak "jobb híján" próbálkozás.
Nincsenek még tuti megoldások. Az is lehet, hogy tényleg az EA cseszett el valamit.

Ez nagyon frappáns,a fakuban a helye.Berakhatom?

Na jó, akkor részletesebben:

bemész a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Mods/Packages mappába, és onnan minden package fájl kiszedsz (kivág és beilleszt valami játékon kívüli mappába).

Utána bemész a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 mappába, és ott találsz négy olyan fájlt, aminek a neve Cache-re végzõdik. Kivágod õket és biztonságból beilleszted valahova játékon kívülre (mondjuk az Asztalra.

Aztán bemész a Saves mappába és csinálsz egy másolatot valahova magadnak arról a fájlról, ami .legacy-ra végzõdik. Ez volt a városod állapota abban a pillanatban, amikor ráraktad a WA-t, de még nem indítottad el. Esetleg nagy szükség lehet rá.

Aztán fohászkodj egyet, és elindíthatod a game-et. Ha kicsit lassabban tölt be, az azért van, mert újragenerálja a Cache fájlokat, és ha szerencséd van - de csak ha szerencséd van! - reset-elni fogja a városodat arra az állapotra, ahogy a leltöltögetések nélkül kinézne.

Még ez se garancia arra, hogy helyreáll a város, de ez a minimum, amit meg kell tenni az ügy érdekében.

És még egy tanács, amit tetszésed szerint megfogadsz, vagy nem: sose tölts le olyan custom cuccot, aminél nincs odaírva, hogy World Adventures kompatibilis. Vagy patch-kompatibilis.

Gyorsító fájlok.

A bekerezett .cache fájlokat töröld,a játék majd generál újakat.

Az a baj,hogy ez Sims 2 video..😊