Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor most kapsz tõlem egy új kínai küldetést: találd meg a vegyesboltot. <#vigyor3><#vigyor5> Jutalom: bevásárolhatsz.

Na gondolhatod, hogy kiakadtak ezen az emberek, amikor elhangzott ez a bejelentés a hivatalos Sims3 fórumon. (Ha valaki nem hiszi, belinkelem, de azt tõlem külön kérni kell most.)

Egész pontosan nem a kalandok fogynak el, mert a küldetések (amikre rákattintasz a hirdetõtáblán), azok meglesznek, és a hozzájuk kapcsolódó tárgyak újratermelõdnek a sírokban. Ami nem termelõdik újra, azok a csapdák: tehát ha kinyitottál egy titkos ajtót, hatástalanítottál egy tûzcsapdát, elszabadult valahonnan egy múmia, stb., azok úgy maradnak. Tehát ha egy új sim újra megkap egy küldit, akkor - állítólag - csak végigsétál a végig nyitott sírbolton.
(Én még nem jutottam el odáig, hogy egy új simmel új utazást kezdjek.)

hello all az lenne a kérdésem h mit csináljak :helyzett a következõ: felraktam a sims3 at happy Ment full grafon semmi szaggatás ment normálisan egyszer csak meguntam és letöröltem viszont most megint kedvet kaptam DE nem megy a mentések meg maradtak a dokumentumokban és az a helyzet inditanám bejönn fekete ablak s rá 5 mp re ki is kapcsol és no háttérkép és semmi Nem megy😞 Pls segitsetek köszi😊 Meghálálom <#zavart2><#wow3><#fejvakaras><#wilting><#bohoc><#integet2><#duma>
Jól láttam,hogy a Sims 3-hoz megjelenik az elsö cuccok lemez? A honlapon rajta van:Sims 3 Luxuslakás cuccok.)))

kem001
Megint újratelepítés lesz úgy látom, mert már a jármûveket nem hajlandó kocsibeállóra tenni. Azt írja: nem ütközhet más tárgyba <#wow3><#wilting>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Kínában én sem találtam..Egyiptomban van vegyeskereskedés ..nála van konzervzuhany,szárított kaja,és sátor is..Kínában csak 3 boltot találtam.. egy kajásat,egy könyveset meg egy ereklyést..
ha felfedezem az összes sírkamrát a család többi tagjának már nem lesznek új kalandok?? ez olyan hülyeség lenne nem?? akkor õk mit csinálnak Kínában??
ugyanezt akartam megkérdezni..én sem vettem észre hogy nehezebben fáradna tõle vagy kevésbé lenne álmos....a másik dolog..vettem még anno a boldogságpontjaimból azt a kódolós gáztûzhelyet..a kajából többet csinált..miután a kieget feltettem megjelent a sütõnél egy új funkció..felülírás..nem bírok rájönni miaz..hiába kattintok a felülírásra nem történik semmi..a hamburger hamburger marad..valakinek van ilyen sütõje??
de igen..a különleges kereskedõnél lehet venni az õsi pénzérmékért mindenféle dolgot..na nála vettem ilyen bátorságitalt..sõt..múmiaeledel is van ..azt ha odaadod a múmiának nem támad meg..több dolgot még nem bírtam venni mert vízumszint is kell hozzá meg hát egy csomó õsi érme..
Joschka
Na, akkor végre már haladsz elõre a nagy-nagy-nagy sötétben, ugye?! vaaaaagy mégsem?

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

kem001
Régi elmentéseimet betölti rendesen, de az utolsót kék telkekkel tölti csak be...

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Shiwo
mondjuk nem tudom, minek egy baromi nagy sátor, miért nem elég neki egy hálózsák.. volt, hogy valami olyan részre kerültem, ahonnan visszamenni akkor épp nem lehetett, a sim totál fáradt lett, többször összeesett (persze ki nem aludta magát akkor sem) a sátor meg nem fért el sehova se..és persze szarkofág se volt... a továbbjutáshoz meg csákányozni kellett volna, amihez fáradt volt...egyedüli megoldásként befejeztem a nyaralást

amúgy a meditatív álom nevezetû jutalomról mik a tapasztalataitok ? én nem vettem észre, hogy kevesebbet kellene aludnia vagy hogy jobban bírná a strapát..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

kem001
Elvileg a piacon tudsz venni

Már tudok csákányozni.Szereztem is vízumpontot,meg egy csomó szir-szart.😊
De sátrat még mindig nem találtam Kínában.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Joschka
Akkor sem tudsz egyébként a simel semmit sem kezdeni, amikor nagyon rémûlt.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Egyébként amint mondtam a sátor-csákány összefüggés csak egy kósza gondolat volt a részemrõl.

Joschka
Akárhol. Egy szabad területen.

kem001
Talán még van remény. Találtam egy biztonsági mentésmásolatot, amit 3 mappa elõtte készítettem 😄

nekem nem volt sátram Kínában..a kõkupacot mégis engedte széttörni..bár egyszer azt írta ki hogy a simem túl fáradt a kõkupac széttöréséhez..de akkor pirosban volt az alvásigénye😊))viszont a sátrat azt hol lehet felállítani??
kem001
Nálam is 2 gyerek, felújított ház. Utolsó elmentésem meg az volt, amikor még csak 1 gyerek volt...

detto
plusz két gyerek, és saját építésû ház, egyedi udvar és minden. több órai munka.
viszont a mostani házat elmentettem családostul, így tudok új játékot kezdeni. De már azt is rosszul menti.
le kell kapnom mindent attól félek :-( elég szomorú hogy az EA ilyen vackot enged ki, de konkrétan más játéka is használhatatlan. A NFS shift-el a párom játszana, ha tudna, de kifagy a fenébe

kem001
Nálam az helyén is az lett. Csomó munkám odaveszett így... Karrierjének csúcsán volt, nem is beszélve a jártasságokról...

már én is új játékot kezdtem. tele vagyok biztonsági mentésekkel, de ez a játék is tönkre ment, pedig most töröltem a package fájlokat. Ja és ami a legszebb, hogy ami eddig normálisan bejött régi mentés, már az is kék telkes. És még mázlim van, hogy az én házam helyén nem lett ilyen. A legelsõ játékomnál a saját házam is kékült...
tele a hócipõm

kem001
Érdekes, ha új játékot kezdek akkor nincs kék telek gond. Kár, hogy háztartásomból nem csináltam másolatot, csak régebben :S

Joschka
Sötét kék a 'Távolítsa el' szöveg vagy világos kék. Ha sötétkék, akkor aktív, tehát a sim akkor neki is állna elvileg a csákánnyal. Csak nem tudom, hogy nincsen e a probléma összefüggésben azzal, hogy nem vettél e sátrat... bár ez csak egy gondolat részemrõl. Vannak ugye olyan ajtók hogyha rákattintasz a menjen be szövegre de a szöveg világoskék, tehát inaktív, vagyis még nincsen feloldva.

Mike at home
videokártya probléma
vagy driver, vagy hardver

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ja így jobban látszik a kép😊(remélem)
És köszi elõre is a válaszokat meg a segítséget!
Sziasztok!
Feltettem a sims3at a gépemre, és elõször el sem indult,folyton lefagyott...😞Aztán beállítottuk a videokártya hûtését, és utána a lefagyás problémát kiküszöböltem...,de jött 1 másik...😞Mikor el kezdek játszani vele a kép elkezd csíkozódni!
x1950 pro videokártyám van, lehet nem bírja el?Vagy esetleg driver hiba(bár a legújabbak vannak fent)?
Ilyen a játék kép:

http://img402.imageshack.us/img402/653/simsp.png
kem001
Hát ez az... Amióta kijött a kiegészítõ csak gond van vele.. Nem elég, hogy egyéni zenéim nem szólnak de még ez is itt van.. Pedig ez a kedvenc játékom, de kezd a kedvem teljesen elmenni tõle...

A sims3pack kiterjesztésûeket és az EA Exchange-rõl letöltött cuccokat mindenhol biztonságosnak mondják. A package-ekre kell figyelni.

Teljesen együttérzek, én szinte alig merek játszani vele emiatt, nehogy nálam is elõjöjjön, ráadásul letölteni sem merek szinte semmit, amióta a WA fent van; külön "Teszt várost" tartok fenn külön mentésként, ez szerintem is röhejes.

Köszönöm!
Már mondták ezt a letöltött cucc dolgot, ki is töröltem az összes packege fájlt a fenébe. De úgy látszik a sims3pack kiterjesztésûek se tetszenek neki. Próbáltam kiszedni a nem hivatalos cuccokat, töröltem is, és nem találom a download mappában sem, de a játékban meg benne van. Gondoltam hátha valakinek van jobb ötlete, de ezek szerint tényleg csak az a megoldás, hogy törlöm az egész játékot, és mindent elõrõl kezdek.
És reménykedem hogy a hivatalos store cuccoktól nem produkál ilyet. Ha mégis, akkor vagy leszedem az új kieget a fenébe, vagy visszapártolok a 2-höz, az legalább mûködik <#zavart2>

kem001
Nálam is elõjött a kék telek bug.. Ilyen nincs, semmi kedvem megint az egész játékot újrakezdeni az elejérõl, ráadásul még telepítsem újra is.. Ez már röhejes...

Hát ez nagyon jó hír...Akkor repülnek a savek.

Országonként 6 sírkamrát!!? Akkor ugye tudod, hogy más simed labdába se rúghat majd, hiszen a sírcsapdák nem reset-elõdnek, tehát ha a simed felfedezi az összeset, a többi sim-ed késõbb már csak max végigsétálhat a már felfedezett helyeken?

Oda kell mennem.Igaz felfedeztem még egy feladat nélküli sírkamrát is,ahhoz nem volt még kulcskövem.Itt vmi. gáz lesz a csákányozással.És pont a nagy felfedezõ életcélt választottam,ami teljesítéséhez országonként 6 sírkamrát kell felfedezni.😊

Nekem semmit sem csinál.Na mindegy,majd próbálkozom tovább.

Lehet, hogy úgy véletlenül mészkálsz arra, és nincs arra a helyszínre aktív quest-ed? Sok opció a földalatti dungeon-okban csak aktív quest esetén aktiválódik. (na ezt jól megmondtam...) 😊

Joschka
Én rákattintottam a kõkupacokra utasítva a simet, hogy csapkodja széjjel azt. Erre elõkapta a csákányt azt zutty! addig ütötte vágta, amíg az elnem tûnt onnét, úgyhogy nem kell csákányt venni sehol, hamég franciaországban vagy. Eléggé messze jutottam elõzõleg, csak mivel nálam voltak egyéb bonyodalmak így elõrõl kezdem a francia részt is. Ha valakinek kell segítség szóljon.

Az addig ok,de nem csinál semmit...

Én csak a rendszer és lapozófájlra gondoltam.😊Az pedig pár gigától nem több.Azt mondják a hozzáértõk,hogy elég lefixálni a kétszeresét a fizikai ramnak virtuális memóriának.Az pedig nem sok.

Nem.

Az ezzel foglalkozó topicok 90%-a azt mondja, hogy letöltött cuccok okozzák (fõleg tárgyakra, bútorokra, növényekre gyanakodnak). A maradék 10 % állítja, hogy újrakezdte a játékot (reinstall) minden letöltés nélkül, és így is bekékültek a telkei, tehát EA bug lehet.

Mivel ha egyszer bekékült a város, onnantól nem lehet vissza-reset-elni, jelenleg az egyetlen út, hogy hagyod a fenébe a mentéseidet, és reinstall, és onnantól az új játékba csak olyan letöltött cuccot teszel be, amihez odaírja az alkotója, hogy 1.7.9/2.2.8 (legújabb patch vagy WA) kompatibilis.

Mike at home
többféle kereskedõ van
a general store-ban lehet megvenni mindent

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
rá kell kattintani 😊

Mike at home
az pedig nem normális
dobd ki a hûtõt, és vegyél másik! tipust

Mike at home
töredezettségmentesíts te, mondjuk fél terabájtot

Én sem találom...igaz csak tegnap du. kezdtem vele játszani.

Nagy nehezen rájöttem,hogy a szobrokat kell tologatni/húzogatni.<#idiota>
Viszont a kõkupacokat nem tudom eltakarítani a kapcsolóról.Lehet valahol csaákányt venni,vagy szét kell sim fuzni?

Ja egyébként köszönöm az eddigi segítségeteket😊)Tudok simsezni..hurrá😊D
nem az eszköztárban romlik meg gyorsan..hanem a hûtõben..miután megcsinálta elteszi a maradékot..de a hûtõben már másnap megromlik..egyébként egyiptomban megtaláltam a vegyeskereskedõt akinél sátrat meg a zuhanyt megtudtam venni..csak Kínában nem találtam..