Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ilyenkor te jelölöd ki, hogy hol legyenek a telkek, amikre építkezni lehet? Bárhová tehetsz telket, vagy út mellett kell legyen? Lejtõs talajra is lehet?

Hát igen, a középületek túl amerikaiasak (bár a Kis Korzikai bisztró nem, ez a kis kiülõs vendéglõ elég jól nézne ki a francia tengerparton), de community telkeket már bármilyet lehet építeni, és a WA kieg óta boltot is, pénztárgéppel, nem kell feltétlenül a default élelmiszer vagy könyvesboltot használni... úgy látom. (Van már az alapvárosomban saját építésû kaja-bolt, mûködik).

Joschka
Várjál csak... annak a kutatólabornak ( a neve most nem ugrik be) a kupolája. Ezeket akkor tudod csak a városodba berakni, ha elõtte létrehoztál üres telkeket a világkészítõben, utánna irány a szerkesztés a játékban, és végül a város szerkesztése a menüben. Ezután jelenik meg az építkezésnél egy plusz lehetõség, má nem tudom a nevét... na ott van minden a városba berakható középület. Pl: két típus a városházából, két típus kórházból (az egyik késõbb eltûnt, de hogy hová arról dunsztom sincs)és még miegymás. Növényzetet és egyéb cuccot pl hidat azt a világkészítõben lehet már berakni... Ez csak akkor szól neked is Mike, ha még egyáltalán nem csináltál a szerkesztõben semmit se. A hídépítés titkát késõbb megosztom majd mindenkivel, mert úgylátom, a mysims oladon nem sietnek egyáltalán a közlésével. Amit egyébként 'Xilasims' név alatt adtam meg nekik. Mindegymegcsinálom és felrakom ide csak nektek, hogy ne toporogjatok a város készítésekor emiatt egyhelyben.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Mike
tetszetõs
az a kupola mi? :o

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Joschka
No de majd összehozok valami igazán extrémet is csaktürelem. Ez is két napig tartott, mire ilyen lett.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Csak sajnos a Cannes-hoz hasonló középületek egyenlõre még nem találhatóak a játékban... csak az van, ami a játékban van, de igérték, hogy a késõbbi kegekben majd egyre több cucc lesz a világkészítõhöz is. Reméljük...

Joschka
Majd késõbb lehet, hogy készítek rivéra típusút is, mert csobbanni azt nagyon szeretek... hehehhe

Joschka
Jó akkor íme néhány képecske a saját kreációjú városomról. Ez ahhoz hasonló némiképp, mint ami a játékban található. A neve egyenlõre Egysziget.

Naná, persze, kíváncsi vagyok.

Szerintem lenne igény azok részérõl, akik szeretnének egyedi, szokatlanabb helyszíneken játszani, vagy már unják a szokásos Sunset Valley-t, de nincs elég szabadidejük arra, hogy sajátot alkossanak. Mint pl. én. 😊 Én pl. vevõ lennék egy dark-gothic Underworld stílusú város alaprajzra, plusz vevõ lennék egy kifejezetten Riviéra-stílusú francia tengerpartra, mint Cannes, Nizza vagy Monaco...

Joschka
Én már készítettem egyet. A kérdésedre válaszolva: Hogy nehéz e? Nos ha türelmes vagy és szeretsz aprólékosan kivitelezni mindent, akkor készíthetsz olyant is, mint amelyek a játékban vannak. És azért nem raktam fel, mert nem tudtam, hogy van e rá igény, a warez olalon ugyan volt egy próbálkozásom, de nem sok embert érdekelt. Csupán annyira csak, hogy befogadja e a játék az új várost. De ha szeretnél képeket is látni róla, akkor szívesen felteszek ide néhányat.

Én megkérdezném, hogy használja már valaki a világkreálót? Csinált már valaki saját szomszédságot magának? Nagyon nehéz? Látszik minõségi különbség nagyon a gyári EA városok és a saját között, vagy lehet szuperül kinézõt csinálni?
Nem nagyon látok még letölthetõ várostérképet.

Nagyon jó,csinálok én is 1 ilyet

Blinkye
A drágaköveknek meg a többinek ilyen "tárolót" csináltam. Csak ez még a sima sims 3 as cucc.

3Ds MAX :)

Blinkye
Hm.. valahol decembert olvastam.. köszi a helpet.. +bocsi,hogy ide irtam 😊

Joschka
Már miért kellene? Kínában is van postaládád csak menjél szépen oda az alaptáborodban a küldetés választó táblához... ha jól emlékszem a jobb oldalán van a postaládád. Én pl franciaországban adtam fel halat kitömetni (csak azt nem tudom, hogy minek?!<#nevetes1><#nemtudom>). A cheat kód itt is ugyanúgy fog mûködni, mintha otthon lennél. Jó kaladozást!<#wave>

na de ha épp Kínában vagyok akkor haza kell mennem?? Hogy ezt meg tudjam tenni??
A kalandok teljesítésével kapsz vízumpontokat.
Maximálisan egyetértek a fejlécbe felrakott 2010-es újévi kívánsággal.
Ámen! (emelem poharam és iszom rá)

Hayni
Köszönöm / Elnézést
vica0523
Razort szedj le. De ez warez topik téma.

Hayni
Sziasztok!

Tegnap letöröltem a sims-et mert azt írta ki hogy "A The Sims 3 nem végleges, nem hivatalos verziójával játszol. "
Kommentbe írták egy oldalon hogy ez a végleges lejött ma, feltelepítettem és megint kiírja hogy a "A The Sims 3 nem végleges, nem hivatalos verziójával játszol. "...most akkor ez még mindig a régi vagy a patch vagy ilyesmi a megoldás :S?

Segítsetek légyszi! Köszönöm!
Én úgy vettem észre (nem 100%), hogy ha túl sok cucc van az inventoryban akkor a legrégebben betett/nem használt cuccok eltûnnek (azóta azonnal eladok minden drágakövet), viszont utána ha felszabadítottam helyet, van ami visszatér (mondom nem tuti, mert nem kísérleteztem ki, csak úgy tûnt)
Meg tudja valaki mondani, hogy az a Kínában szerzett csoda-fejsze hogyan tünhetett el az eszköztáramból?! És most mi van? Újból meg tudom szerezni? Járt már így valaki?
Mostanában lett meg a 3as vízum. Van ezekre a kalandokra vmi leírás?
de már megvan a 3-mas vízumszint és utánna?
Nem, azt hiszem azt már csináltam. Itt az volt az elõzmény hogy el kellett olvasni egy könyvet, aztán elmenni egy csajhoz, és õ irányított ide tovább, vmi Hatsepszut secret lair dumával.
Kínában majd akkor vehetsz házat ha 3-as szintû a vízumod. Kalandokat kell teljesítened. Adott növénybõl minnél többet termesztesz úgy lesz egyre magasabb a szintje, és a kertészeti szinted is növelned kell.
sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok Kínában házat venni? és azt hogy hogyan tudom azt hogy minden növény amit én termesztek tökéletes minõségû legyen?
Eltünk a megszerzett varázsfejszém. Ez hogy lehetséges?! Mi ez a szar? Most nem tudom teljesítenia küldit mert nem tudom szétütni a nagy kötömböt. Hogy lehet, hogy valami eltünik a cuccaim közül?! Válasz?
Köszi próbálom...
no ezt a küldit még azt hiszem nem csináltam meg. Nme a titkos Moncruft vag ymilyen szekta irodáját kell megkeresned?
El vagyok akadva Egyiptomban.. :/ Hatsepszut királynõ titkos akármilyét kéne megtalálni egy városbeli ház alatt. Odáig eljutottam hogy lemegyek a pincébe, van ott egy félholdkulcs, hozzávaló zár meg három tologatható szobor. Valahol azt írták hogy ha a kulcsot beteszem a zárba, kinyílik egy ajtó, de nálam nem történik semmi, és hiába tologatom a szobrokat ide-oda. Bug? Vagy nem találtam meg vmit?
Joschka
Nem biztos, hogy így is jól fog mûködni: bár a játék maga mehet rendesen, de amikor a kilépés elõtt menteni szeretné a játék állást, akkor ez elõfordul, hogy nem jön össze. És ezt csak a következõ indításkor lehet igazán észlelni, hogy nem töltõdik be a félbehagyott játékállás.
Javaslom az EA Download Managernek engedd letölteni a frissítéseket az ehhez hasonló hibák kijavításához.

Joschka
Hívd be a konzolt és írd be a következõ kódot: testingcheatsenabled true
majd nyomj ENTER-t.
Utánna tartsd nyomva a SHIFT billentyût és az egérrel kattints a simed postaládájára.Ekkor megjelenek majd a választható pontok pl: Szükségletek statikussá tétele ( vagyis a sim nem fog nyavajogni, hogy álmos, éhes, vagy unatkozik stb.), Mindenki boldog, Barátok szerzése.

1.Rossz helyre írtál
2.Majd februárban jelenik meg

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

sziasztok.feltelepitettem a lányomnak a kiegészitöt(világ körül)de javitás és pacht nélkül(és elindult a játék),az lenne a kérdésem ,hogy igy tökéletesen fog-e mûködni a játék,vagy hiányozni fog belõle valami?
Szia!
Elárulnád, hogy hogyanis mûködik ez az izé chat? Nekem kiírja rá, hogy ismeretlen kód! Pedig elkelne néha a segítség!
Kell hozzá valami pacht?
Köszönöm!
BUÉK!<#circling>
Joschka

Joschka
Mike! nézd meg a túlsó oldalt... tettem fel oda neked valamit legfelûlre az utolsó hozzászólásban.<#wave>

Itt vagyok,s minden kedves topiklakónak Boldog Új Évet!

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
javítva

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Joschka
Coolfire...Coolfire... jelentkezz... vétel...<#email><#wilting>

Joschka
Hehe... a másik oldalra nem lehet átmenni...hihihi Coolfire odaát rekedt a warezuniverzumban....háháháháháháhááháhhhááááááááááááá<#hehe><#nyes><#nevetes1><#taps>

CSOKINYUSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.....

MINDEN SIMSEZÕNEK BOLDOG ÉS EREDMÉNYES 2010-ES ESZTENDÕT KÍVÁNOK én JOSCHKA!!!!!!

Hehe,nagyon jó lett a fejléc!😊

Boldog Új Évet Kívánok minden simsezõnek! 😊 <#wave>
Szia. Azt hol lehet megvenni?
Blinkye
És B.Ú.É.K mindenkinek!!!!<#mf2>

Blinkye
Valaki tud valamit,hogy honnan lehet megszerezni (bolton kivül) 😊 a Design & High-Tech Stuff cimû kieget?

Köszi a segítséget, tippet.

Blinkye
Hali. én emgvettem a vakációzó életjáradékot vagy mit.. Akkor egybõl mászhatok vakációzni 😊 és a testingchet... kódot használom a maxmotives cucc helyett. eddig tökélettes.. Manuláisan egérrel felhúzom maxra mindig a csikokat de a postaládánál ha shift balkattal nyitod meg akkor me tud állitani állandó maxra.. Megyek zsir házat épiteni 😊