Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na fasza..a maxmotives nálam nem mûködik..kiírja hogy ismeretlen kód..ennyit a maximum szükségletekrõl..most mehetek haza hogy 2 nap után elmehessek Egyiptomba az illanóporért aztán még két nap és mehetek vissza Kínába megcsinálni ezt az eltûnt ereklyekeresést..vagy egyszerûen ezt a kalandot nem fogadom el egyenlõre..de azt nem tudom késõbb visszaadja-e?? és ha Pangu fejszéjét én megtalálom akkor a családom többi tagja ha Kínába megy nekik már nem lesz fejszehajsza??
Rendben. köszönöm a segítségeket! 😊
A Luncher frissíti.Ha nem manuálisan kell frissítened.Innen is letöltheted:http://www.simprograms.com/the-sims-3-patches/
Köszönöm vica0523! Patcheket hol találok? Sajnos nincsen nálam most a telepítõ cd.
Az egyik patch tartalmazott valami javítást erre.Tedd fel a patcheket.
Nekem is ilyen volt és maradt is a patch után is. aztán Pentiumra cseréltem a Celeron procit és azóta csak úgy pörög. Úgyhogy gépfüggõ is.
Nekem is ilyen volt és maradt is a patch után is. aztán Pentiumra cseréltem a Celeron procit és azóta csak úgy pörög. Úgyhogy gépfüggõ is.
Helló!
Az lenne a problémám, hogy a játék közben amikor fel szeretném gyorsítani az idõt a 1-2-3-as gombokkal, akkor a 3-ason, a legmagasabb gyorsításon is egy 5-7 percet is kell várnom, hogy pl. átaludja az estét a simem. Ez mitõl lehet?
Köszönöm a választ elõre is!
Az lenne a problémám, hogy a játék közben amikor fel szeretném gyorsítani az idõt a 1-2-3-as gombokkal, akkor a 3-ason, a legmagasabb gyorsításon is egy 5-7 percet is kell várnom, hogy pl. átaludja az estét a simem. Ez mitõl lehet?
Köszönöm a választ elõre is!
Én nem apró kis hibákra gondoltam hanem olyanokra amik a végén használhatatlanná teszik a játékot, aztán jöhet az újratelepítés.
Csak jó tanácsnak szántam.Tapasztalatból tudom.
Csak jó tanácsnak szántam.Tapasztalatból tudom.
produkál a játék mindenfélét cheat nélkül is
nem amiatt van
egyszerüen egy bughalom
nem amiatt van
egyszerüen egy bughalom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nekem olyan parancs kellene, amivel a gyereksim életcsíkját lehetne resetelni (ergo nem telt el a gyereklétbõl egyetlen nap sem)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hát azthiszem az is ott a tárolóknál vannak azok a vitrinek, vagy az asztaloknál... nem tudom pontosan most. De külön nincs a drágaköveknek, csak ugyanaz mint az ereklyéknek.
már nem kell rájöttem
sziasztok hogyan tudok meditálni?
Eddig nem volt nálam ilyen. Lehet,hogy a 3 ban már nincs. Sokat használtam az utóbbi idõkben. Majd kiderül.. nem tudja valaki,hoy ak ettõhöz való tárgyak jók ehez?
3Ds MAX :)
Mindenféle hibák jöhetnek elõ.Nekem a simeim felpattogtak az asztaltól, kanapéról,lefagytak,stb
Csak vigyázzatok a sok testchates csalással mert szétcseszi a játékot.
Sokat olvastam róla My Sims-en,és sajna én is tapasztaltam még a Sims 2-vel.
Sokat olvastam róla My Sims-en,és sajna én is tapasztaltam még a Sims 2-vel.
😊 Király. Van a testchetes megoldással is olyan,hogy állandóan maxon vannak a szükségletek 😊 Nagyon durva kéglit csináltam a sivatagban 😊 Pincében egy halom ereklye meg drágakövek kiállitó izéken 😊 Állat lett. jó sokat tököltem vele. Kéne átlátszó járólap valahogy,mert a medence egy része a kégli alatt van 😊 Jól nézne ki az elõszobában üvegpadló 😊
ja..és én most Kínába vagyok..menjek haza és utána 2 nap után menjek el Egyiptomba az illanópor miatt?? Utána meg vissza Kínába?? meg akinek 6 anyja van😊))maxMotives a kód..amivel a simek szükséglete a maximumra nõ...csókoltatom aki kitalálta a kieget😊DD
Köszi.
Még valami. Nincsen tároló az rudaknak?(arany, ezüzt, bronz..stb.) és a drágaköveknek?.
Még valami. Nincsen tároló az rudaknak?(arany, ezüzt, bronz..stb.) és a drágaköveknek?.
Vásárlás módban a tárolásnál, azaz a szekrényeknél az egyebek között.
Hello!
Kínában láttam olyan szekrényt amibe bele volt téve az üveg nektárok.
Hol tudok olyat szerezni?
Kínában láttam olyan szekrényt amibe bele volt téve az üveg nektárok.
Hol tudok olyat szerezni?
Láttam yout** on olyan videókat amikbe tök állat házakat épitenek.. Nekem kb a negyede sincs meg a játékban ezeknek.. Ilyenekt honnan lehet leszedni vagy esetelg kóddal elõszedni? A buydebug kóddal sem tudok sok extrát.. Ráadásul nem lehet linkelni ajtókat pl a titkos nyitószerkezetekhez,scapdákhoz.. 😞
Jah és még a titkoskóddal fel lehet húzni a kapcsolatokat, és a szükségleteket. 😊
Nem tudom beszúrni az url-eket, bocsi. De googlizz rá, modthesimsen lesz a Super speedy, és ha letöltöd, annak a mappájában lévõ jegyzettömben megtalálod a másik címét is.
Szia!
Innen tudod letölteni, de elõbb be kell regisztrálni. (jó tanács, hogyha beregisztráltál, lépj ki, és bejelentkezésnél jelöld be a "remember me"-t)
Viszont mielõbb akárhova is tennéd, lekell tölteni mégegyet, ami ilyen package-t csinál belõle, vagy mit. (nekem ilyen kis majmocskás fájl lett...😄)
Ez valami Helper Monkey, innen kell letölteni, telepíteni, és utána bemásolni a hacket ide: Program Files-->The sims 3-->Sims3GameFiles-->Mods-->Packages-->Hacks
Ezután ha belépsz a játékba, és elkezdesz olvasni egy jártassági könyvet, gyorsan fog növekedni a képességed.
Remélem tudtam segíteni, nekem így sikerült megcsinálni.
(egyébként én egy nap után ki is szedtem, mert így már túl uncsi volt a játék... 😊)
Innen tudod letölteni, de elõbb be kell regisztrálni. (jó tanács, hogyha beregisztráltál, lépj ki, és bejelentkezésnél jelöld be a "remember me"-t)
Viszont mielõbb akárhova is tennéd, lekell tölteni mégegyet, ami ilyen package-t csinál belõle, vagy mit. (nekem ilyen kis majmocskás fájl lett...😄)
Ez valami Helper Monkey, innen kell letölteni, telepíteni, és utána bemásolni a hacket ide: Program Files-->The sims 3-->Sims3GameFiles-->Mods-->Packages-->Hacks
Ezután ha belépsz a játékba, és elkezdesz olvasni egy jártassági könyvet, gyorsan fog növekedni a képességed.
Remélem tudtam segíteni, nekem így sikerült megcsinálni.
(egyébként én egy nap után ki is szedtem, mert így már túl uncsi volt a játék... 😊)
A titkoskódot én már régóta használom. 😊
Mondjuk a Sims 2-be sokkal több mindent lehetett vele csinálni, de hát ez van. 😄
Néhány dolog, amire használható:
- Ha shifttel rákattintasz a munkahelyedre, akkor ki tudod belõle kényszeríteni az összes eseményt, és az összes lehetõséget.
- Ha a simre kattintasz shifttel, akkor megtudod változtatni a jellemvonásait, és életszakaszt tud váltani.
- Ha shiftel kattintasz valahová, akkor teleportálni tud. (hasznos például olyankor, mikor beragad a sim néhány csapda közé...😊)
Biztosan vannak még funkciók, és egyenlõre ennyirõl tudok.
Mondjuk a Sims 2-be sokkal több mindent lehetett vele csinálni, de hát ez van. 😄
Néhány dolog, amire használható:
- Ha shifttel rákattintasz a munkahelyedre, akkor ki tudod belõle kényszeríteni az összes eseményt, és az összes lehetõséget.
- Ha a simre kattintasz shifttel, akkor megtudod változtatni a jellemvonásait, és életszakaszt tud váltani.
- Ha shiftel kattintasz valahová, akkor teleportálni tud. (hasznos például olyankor, mikor beragad a sim néhány csapda közé...😊)
Biztosan vannak még funkciók, és egyenlõre ennyirõl tudok.
Na én is kérnék tippet vag ysegítséget. Nagy Piramis kaland, átkutattam, elakadtam megint kulcsköveknél. Ezt hogy a francba találom meg? Hol? Van olyan oldal ahol a kalandokat valaki leírogatta? Vagy ilyen nincs? Esetleg egyéb csalási lehetõség? A fejem is belefájdult ebbe, mert annyiszor átnéztem azt a piramiost. Két ajtót nem tudok kinyitni kulcskõ hiányában, így nincs meg az erekleye. ugyan ez a bajom a Francia és a Kínai kalanddal is. nincs kulcskövem!
Próbáld meg újra rakni a játékot, de elõtte nézd meg a videokártyádat, meg a driverét. Elég sok kártyával veszekszik ez a játék.
Ez egy patch, vagy mi. Le kell tölteni és fel kell telepíteni. Én ezekkel úgy vagyok, hogy nem biztos, hogy megéri elszarni a játékot ha valami balul sül ki. Ezek a vackok beírnak a windows regisztribe is és ha újra akarod rakni a játékot, lehet, hogy hibát ír ki. Én a sims 2-nél már jártam így patchel, meg is szivatott elég rendesen.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Mikor elkezdi betölteni a várost, egyszer csak kilép és kész. Mi lehet a hiba?
Tudna valaki segíteni?
Mikor elkezdi betölteni a várost, egyszer csak kilép és kész. Mi lehet a hiba?
Valaki tudja hogyan kell használni a super speedy bboks v4-et mert a tesóm 1 ideje nyaggat vele
A testingcheattel érdemes próbálkozni.. Evileg van olyan is,hogy SHIFT + klikk egy nem háztartásbeli emberkére és akkor lesz oylan menü,ohgy felvétel a háztartásba.. 😊 még nem próbáltam ezt sem.
Ja.. és az imserõsök csikját is lehet huzogatni fel le,hogy mennyire vagyok barátok. 😉
Na.. Állitólag a TestingCheatsEnabled True utána ha beirod,hogy buydebug akkor meg tudsz épiteni mindent a játékból..
Nem tudom youtube os linket elhet e beszúrni.
Nem tudom youtube os linket elhet e beszúrni.
elirtam bocsi.. a 3 dinnyénél 3 csaj lesz...
A Set age -t kipróbáltam nem mûködik..
Viszont a TestingCheatsEnabled True val nem csak teleportálgatni lehet hanem az egérrel fel tudod húzni maxra a fáradtságod,éhséget...stb mindent. 😄 tök állat..
Viszont azt még nem tudo,hogyan lehetne harcmûvészet tanuláshoz az álványt meg a deszka törõr megvenni a házamba...
A másik meg,hogy találtam pár törött cuccot és otthon rekonstruálva lett belõle egy mûmia tároló vagy mi. Abból idéztem múmiát és az most velem él 😄 Még haza is jött velem a családhoz.. Van munkája..stb
A Set age -t kipróbáltam nem mûködik..
Viszont a TestingCheatsEnabled True val nem csak teleportálgatni lehet hanem az egérrel fel tudod húzni maxra a fáradtságod,éhséget...stb mindent. 😄 tök állat..
Viszont azt még nem tudo,hogyan lehetne harcmûvészet tanuláshoz az álványt meg a deszka törõr megvenni a házamba...
A másik meg,hogy találtam pár törött cuccot és otthon rekonstruálva lett belõle egy mûmia tároló vagy mi. Abból idéztem múmiát és az most velem él 😄 Még haza is jött velem a családhoz.. Van munkája..stb
Mikor lesz 3 lány?
Ezt most nem értem... Ha almát eszik, akkor is hármasikrei és fiúk lesznek, meg akkor is ha dinnyét? Vagy mi? XD
van rá lehetöség arra hogy a kaszást hozzáadjam a háztartáshoz? 😄 kódokkal vagy vmi trükkel biztos el lehet érni.
Hali.. találtam erre is megoldást.
Nem próbáltam!
CTRL+SHIFT+C
set age <életkor számát ide irod>életkor számát ide irod>
Nem próbáltam!
CTRL+SHIFT+C
set age <életkor számát ide irod>életkor számát ide irod>
Ja, a tehén meg szül, mi?
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Azt tudtátok ha terhesen megszik a nõ 3 almát akkor 3 fiú lesz mikor ellik? Ha 3 dinnyét akkor meg fiúk lesznek.. úgy értelmezem,hogy 3as ikrek 😄
Aszem itt megvan az összes létezõ csalás. Többek között a teleport is:
Cheats 😊
Teleport esetleg akik nem tudnak angolul:
Remélem segitettem 😊
Cheats 😊
Teleport esetleg akik nem tudnak angolul:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyomj CTRL+SHIFT+C -t és ird be, hogy: TestingCheatsEnabled True Ezzel bekapcsolatad és ha SHIFT+ balkattal mész akkor teleportál. (Nem próbáltam még) Ha a végére nem True-t irsz hanem false-t akkor kikapcsolod
Remélem segitettem 😊
Jaja.. Az egyiptomban van.. Nekem is jól jött egy párszor... Nem is árt venni belõle pár darabot.
Az illanóport (azthiszem) egyiptomban kell megvenni a különleges kereskedõnél. A kódot most nem tudom, de ha beírod a kód ablakba, hogy "help", akkor kihozza az összeset, és ott naggyából angolul ki lehet bogarászni, hogy melyik az. Az biztos, hogy odakell írni a sim nevét. 😊