44549
-
#14189 msn -
#14188 hm... a generation skuversionja stimmel
ergo az azért nem volt a c-n már, mert azt meg tudta csinálni -
#14187 Ok, átküldtem őket mailben. -
#14186 a default.ini-t kell lecserélnem, kellene e generations defaul.ini-je, meg a skuversion.txt-je -
#14185 A Generations skuversion.txt-je most a patch után:
GameVersion = 8.0.152.011001
Code:0.RL-2.0.148
Asset:1.ep4-0.rl.2
Thumbnails:1.Thumbnailep4.dl.338
CiderVersion#005777
A file dátuma 2011.03.21 -
#14184 meg a skuversion.txt -
#14183 a default.ini más, de gondolom az nem számít, ahogy elnézem -
#14182 A Generations mappához hozzá sem nyúlt, a mappában az utolsó változtatás nálam május 27. -
#14181 igen? várj akkor ezt megnézem -
#14180 szerintem szinte minden file-t lecserél, csakhogy generations dir nekem nincs a c-n ahová kipakolta a dolgait, az most vagy nem változott, vagy nekem nem rakta ki
gondoltam, hogy registryben a Country HU Illetve a Local en-US zavar be, mint minden normális játéknál (lásd LuacsArts), de nem -
#14179 Szerintem csak az alap játékba írt bele
Belenéztem a kiegek mappájába, s semmilyen változás sincs egyikben sem, a fileok dátumai a régiek. -
#14178 megnlztem amit felpakolt a c-re és nem ugyanaz mint az e-n van, ergo az felpakolt file-ok is kellenek majd, de megbeszéljük, hogy melyik -
#14177 nálam a launcher kiirja, hogy install base game
meg a rendes indító exe is
majd az érdekel, hogy egyes könyvtárakban neked mi van, a registryben mi van
csak ma már nem akartalak ezzel zargatni -
#14176 Kiexportáltam a registryből a Sims kulcsot, alatta az összes kieg beállítással, s átküldtem neked mailben a reg filet.
Csak át kell alakítsd az XP-hez az elérési utat. -
#14175 Nálam az alap az F-n van, a kiegek meg össze-vissza D-től a G-ig
:-)
Aztán a launcher által talált patch mégis felment magától. -
#14174 ergo a C-ről gondolom fel akarta másolni az e-re, csak ugye a generations nem ment, mivel azt nem nyitotta ki -
#14173 közli, hogy rakjam újra a játékot
nem indul el
szeirntem itt a patchben már megint szokás szerint elkúrtak vmit, de majd megnézem másnál hogy van, milyen file-okat rakott fel, mi van a registry-ben, velem nem cseszik ki -
#14172 profik ezek nagyon
a henerations mappát nem hozta létre a c:\Program Files-ban, ellenben a Generations-on kivül az összes installdirt átírta C-re E helyett, míg az exe path maradt az E-n -
#14171 Részvétem! És akkor most mit csinálsz? Így nem tudsz játszani sem, vagy igen?
Mondjuk ez az, amit én magamtól tuti nem csinálok. Amíg automatikusan frissítette magát, addig nem volt gond, de amióta nem frissít, én hozzá nem nyúlok. Majd a fiam...
Mondjuk lehet, hogy fel kéne pakolni frissítés előtt valahova mindent, amit már felraktam, mert semmi kedvem nem volna újratelepíteni és mindent újra berakni nekem se. Vagy nem frissítek. Akkor mi van? Úgy is megy a játék. Nem tudom, mennyivel jobb, ahogy olvastam a leírást, nekem ezek nem okoztak gondot. Legtöbbjéről azt se tudom, micsoda. -
#14170 Nem, ezt a simet én gyártottam, csak Ironman leszedte és berakta a játékába. -
#14169 Miért nem jelölted be neki a színészetet? -
#14168 Ennyi volt, rakjam újra a játékot
köszönjük EA
éreztem én, hogy nem kell ezt piszkálni ha játszani is akarok vele :(
nem rakom újra -
#14167 ez a hülye meg a C:-n a Program Files, Electronic Arts mappába pakol mindent
köze nincs egyébként a mods mappa hollétéhez, továbbra sem hajlandó magát feltenni -
#14166 ahogy elnézem mit installál és hova, szimplán az a baja, hogy mindent a c-re rak, az összes file-t, holott nekem az e-n van játék -
Ironman2 #14165 ezt nem tudom.nézegesd a hivataloson,ugyis jobban tudsz angolul mint én.Mentem,sziasztok! fél3-kor kelek -
#14164 Nálam van mods könyvtár, és gond nélkül felment, és az elmentéseim is működnek -
#14163 szerintem nem ettől függ, de hogy meglegyen az örömöd, leszedem a mods könyvtárat -
#14162 Elég hosszúra sikeredett ez a lista, még elolvasni is sok -
#14161 érdekes, az 1.22.9 felment gond nélkül?
nem furcsa? -
#14160 vmi más patch kell nekem, ez nem jó -
#14159 Akkor végre a híres sim-ek tényleg híresek? -
Ironman2 #14158
Nálam meg Elizabeth Taylor lesifotós lett közben xD
Megjelent a telkemen -
Ironman2 #14157 Továbbra is ez a jó 1.24-es peccs:
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.24.3.0120xx_update.exe
vagy használjátok az inditopanelt+Origint a frissitésre.Ezt fogja leszedni ugyis.Javitás leirása az 14117-ben -
#14156 Jelentem, hogy nálam is tökéletesen fut a játék az új frissítéssel -
Ironman2 #14155 Ezért nem szabad a játék könyvtárába CC-et rakni,nálam simán felpatchelte a nagy javitással.Én szóltam.Vagy patchelés elött ki kell venni minden modot a játék könyvtárábol,már akinek ott van,nekem nem ott van hála istennek -
#14154 Köszi, fel is tettem. Kipróbálom -
Ironman2 #14153 Igen,csak azt kell felrakni,az tartalmazza az összes frissitést,még a kiegekét is,mivel a Generations óta már egybegyurták az egészet hála istennek -
#14152 Most hogy vannak ezek az új frissítések? Egyedül a 650 mb-osat találtam meg -
#14151 a büdös életbe a launcher sem indul el, reinstall base game
elmegy az EA a picsába -
#14150 Nekem szinte az összes benne van a játékban. Csak ajánlani tudom