44549

no-warez.gif
  • Mike at home
    msn
  • Mike at home
    hm... a generation skuversionja stimmel

ergo az azért nem volt a c-n már, mert azt meg tudta csinálni
  • rage
    Ok, átküldtem őket mailben.
  • Mike at home
    a default.ini-t kell lecserélnem, kellene e generations defaul.ini-je, meg a skuversion.txt-je
  • rage
    A Generations skuversion.txt-je most a patch után:

GameVersion = 8.0.152.011001
    Code:0.RL-2.0.148
    Asset:1.ep4-0.rl.2
    Thumbnails:1.Thumbnailep4.dl.338
    CiderVersion#005777

A file dátuma 2011.03.21
  • Mike at home
    meg a skuversion.txt
  • Mike at home
    a default.ini más, de gondolom az nem számít, ahogy elnézem
  • rage
    A Generations mappához hozzá sem nyúlt, a mappában az utolsó változtatás nálam május 27.
  • Mike at home
    igen? várj akkor ezt megnézem
  • Mike at home
    szerintem szinte minden file-t lecserél, csakhogy generations dir nekem nincs a c-n ahová kipakolta a dolgait, az most vagy nem változott, vagy nekem nem rakta ki

gondoltam, hogy registryben a Country HU Illetve a Local en-US zavar be, mint minden normális játéknál (lásd LuacsArts), de nem
  • rage
    Szerintem csak az alap játékba írt bele
    Belenéztem a kiegek mappájába, s semmilyen változás sincs egyikben sem, a fileok dátumai a régiek.
  • Mike at home
    megnlztem amit felpakolt a c-re és nem ugyanaz mint az e-n van, ergo az felpakolt file-ok is kellenek majd, de megbeszéljük, hogy melyik
  • Mike at home
    nálam a launcher kiirja, hogy install base game
    meg a rendes indító exe is

majd az érdekel, hogy egyes könyvtárakban neked mi van, a registryben mi van

csak ma már nem akartalak ezzel zargatni
  • rage
    Kiexportáltam a registryből a Sims kulcsot, alatta az összes kieg beállítással, s átküldtem neked mailben a reg filet.
    Csak át kell alakítsd az XP-hez az elérési utat.
  • rage
    Nálam az alap az F-n van, a kiegek meg össze-vissza D-től a G-ig
    :-)

Aztán a launcher által talált patch mégis felment magától.
  • Mike at home
    ergo a C-ről gondolom fel akarta másolni az e-re, csak ugye a generations nem ment, mivel azt nem nyitotta ki
  • Mike at home
    közli, hogy rakjam újra a játékot
    nem indul el

szeirntem itt a patchben már megint szokás szerint elkúrtak vmit, de majd megnézem másnál hogy van, milyen file-okat rakott fel, mi van a registry-ben, velem nem cseszik ki
  • Mike at home
    profik ezek nagyon

a henerations mappát nem hozta létre a c:\Program Files-ban, ellenben a Generations-on kivül az összes installdirt átírta C-re E helyett, míg az exe path maradt az E-n
  • Svenson
    Részvétem! És akkor most mit csinálsz? Így nem tudsz játszani sem, vagy igen?

Mondjuk ez az, amit én magamtól tuti nem csinálok. Amíg automatikusan frissítette magát, addig nem volt gond, de amióta nem frissít, én hozzá nem nyúlok. Majd a fiam...

Mondjuk lehet, hogy fel kéne pakolni frissítés előtt valahova mindent, amit már felraktam, mert semmi kedvem nem volna újratelepíteni és mindent újra berakni nekem se. Vagy nem frissítek. Akkor mi van? Úgy is megy a játék. Nem tudom, mennyivel jobb, ahogy olvastam a leírást, nekem ezek nem okoztak gondot. Legtöbbjéről azt se tudom, micsoda.
  • Svenson
    Nem, ezt a simet én gyártottam, csak Ironman leszedte és berakta a játékába.
  • Svenson
    Miért nem jelölted be neki a színészetet?
  • Mike at home
    Ennyi volt, rakjam újra a játékot

köszönjük EA

éreztem én, hogy nem kell ezt piszkálni ha játszani is akarok vele :(

nem rakom újra
  • Mike at home
    ez a hülye meg a C:-n a Program Files, Electronic Arts mappába pakol mindent

köze nincs egyébként a mods mappa hollétéhez, továbbra sem hajlandó magát feltenni
  • Mike at home
    ahogy elnézem mit installál és hova, szimplán az a baja, hogy mindent a c-re rak, az összes file-t, holott nekem az e-n van játék
  • Ironman2
    ezt nem tudom.nézegesd a hivataloson,ugyis jobban tudsz angolul mint én.Mentem,sziasztok! fél3-kor kelek
  • kem001
    Nálam van mods könyvtár, és gond nélkül felment, és az elmentéseim is működnek
  • Mike at home
    szerintem nem ettől függ, de hogy meglegyen az örömöd, leszedem a mods könyvtárat
  • kem001
    Elég hosszúra sikeredett ez a lista, még elolvasni is sok
  • Mike at home
    érdekes, az 1.22.9 felment gond nélkül?

nem furcsa?
  • Mike at home
    vmi más patch kell nekem, ez nem jó
  • kem001
    Akkor végre a híres sim-ek tényleg híresek?
  • Ironman2

Nálam meg Elizabeth Taylor lesifotós lett közben xD
    Megjelent a telkemen
  • Ironman2
    Továbbra is ez a jó 1.24-es peccs:

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.24.3.0120xx_update.exe

vagy használjátok az inditopanelt+Origint a frissitésre.Ezt fogja leszedni ugyis.Javitás leirása az 14117-ben
  • kem001
    Jelentem, hogy nálam is tökéletesen fut a játék az új frissítéssel
  • Ironman2
    Ezért nem szabad a játék könyvtárába CC-et rakni,nálam simán felpatchelte a nagy javitással.Én szóltam.Vagy patchelés elött ki kell venni minden modot a játék könyvtárábol,már akinek ott van,nekem nem ott van hála istennek
  • kem001
    Köszi, fel is tettem. Kipróbálom
  • Ironman2
    Igen,csak azt kell felrakni,az tartalmazza az összes frissitést,még a kiegekét is,mivel a Generations óta már egybegyurták az egészet hála istennek
  • kem001
    Most hogy vannak ezek az új frissítések? Egyedül a 650 mb-osat találtam meg
  • Mike at home
    a büdös életbe a launcher sem indul el, reinstall base game

elmegy az EA a picsába
  • kem001
    Nekem szinte az összes benne van a játékban. Csak ajánlani tudom