Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna egy tanácsot adni vagy tippet hogy miért nem ajánl fel semmit?
vagy akkor csinálod, amikor dolgozni/iskolába mennek, vagy egyszerûen kiküldöd õket az utcára...mondjuk játszanak vagy beszélgetnek...tök mindegy, mert úgyis váltasz ép./vásárlás módra
mondjuk a való életben kicsit furán nézne ki, ha lenn ácsorognánk a ház elõtt, míg átalakítják vagy újraburkolják😊)) - de itt ezt is lehet
mondjuk a való életben kicsit furán nézne ki, ha lenn ácsorognánk a ház elõtt, míg átalakítják vagy újraburkolják😊)) - de itt ezt is lehet
Elküldöd õket és nyomsz egy pause-t. aztán épitkezhetsz 😊 VAgy pl én a város szerkesztése módban csinálom
3Ds MAX :)
Hello!
Mi van, akkor ha a sim nem ajánlja fel az összeköltözés vagy a házaság. stb. lehetõséget?.
Mi van, akkor ha a sim nem ajánlja fel az összeköltözés vagy a házaság. stb. lehetõséget?.
nagyon jól néz ki ez a ház..én is kedvet kaptam építkezni..csak hát úgy hogy bent laknak úgy nehéz lesz..ahogy a való életben is az ha bent laksz😊)
én is erre tippeltem..de hármat enged odahúzni középre a negyediket nem engedi valami akadályt ír ki..de akkor még próbálkozom😊)
Középre kell húzni õket egymással szembe. Mintha táncolnának 😊
na fönt van a gépen...hát öregem...<#wow3>#wow3>
ehhez el kéne vonulni valahová egy lakatlan szigetre, hogy legyen belõle valami elfogadható...
elteszem nyugdíjas éveimre, aztán ha még nem kell nyolcvanas szemüveg, talán kezdek vele valamit <#nevetes1>#nevetes1> - addig jó a gyári város meg a falu
ehhez el kéne vonulni valahová egy lakatlan szigetre, hogy legyen belõle valami elfogadható...
elteszem nyugdíjas éveimre, aztán ha még nem kell nyolcvanas szemüveg, talán kezdek vele valamit <#nevetes1>#nevetes1> - addig jó a gyári város meg a falu
ilyenek már voltak egyiptomban és kínában..ez most kifogott rajtam..akármerre húzkodom a 4 szobrot..semmi..se luk..se kapcsoló..se villogó tábla amire rákéne lépni..de még csak csapda sincs a teremben amire rá kéne húzni..arra tippelek hogy valami alakzatot kéne velük csinálni..de nem jövök rá hogy milyet..ráadásul ha 3-at középre húzok a negyediket már nem engedi mozgatni..de akkor még elmolyolok rajta egy darabig..
Még nem csináltam ezt a küldit, de a szobrokat mindig egy adott szisztema szerint mozgatja. Két eset lehetséges. Az egyik, hogy a padlón csapdák tünnek elõ ahogymész és akkor azokra rá kel húzni a szobrot, mert így hatástalanítja. A másik, hogy valahol a falon vagy a padlón van egy titkos kapcsoló (luk) amivel aktiválsz egy rálépõs lapot, és arra kell húzni a szobrot, avval elõjön a következõ lap és így tovább. Valamikor úgy kerül elõ a titkos kapcsoló, hogy gyászolnod kell egy sír elõtt ott a labirintus rengetegben. Valamikor el kell bontanod egy törmeléket. Többször is neki kell futni.
Én mind a három helyszínen elakadtam, mert nem találom a kulcsköveket és nem tudom megcsinálni a küldiket. Ez van így alakult.
Én mind a három helyszínen elakadtam, mert nem találom a kulcsköveket és nem tudom megcsinálni a küldiket. Ez van így alakult.
ebben a házban 1 hétig is eljárkálhatnék úgy hogy másik simmel nem találkozom😊)
Úgy tûnik nekem franciaország túl nagy falat..megint elakadtam..valami dokumentumokat kell megkeresnem a múzeumban..be betudtam menni..de amikor belépek a szobába ott egy csomó szobor..ki is írja..mintha táncolnának..a szobrok közül csak 4-et lehet mozgatni..de hova?? ott vannak középen..de fogalmam sincs merre húzzam vagy toljam õket..valaki segítsen légyszi ..ha már csinálta ezt a küldetést...köszi..
<#mf2>#mf2>
MEgpróbáljam? 😊
ezt irják warez FAQ ban.."Mivel folyamatosan szarja a Sims Studio a patcheket,ezért az elindításhoz mini image javallott,mivel csak DVD-Check a védelem." ebbõl azt veszem le,hogy frissithetem nyugodtan.. Akarok egy zsir várost csinálni.
MEgpróbáljam? 😊
ezt irják warez FAQ ban.."Mivel folyamatosan szarja a Sims Studio a patcheket,ezért az elindításhoz mini image javallott,mivel csak DVD-Check a védelem." ebbõl azt veszem le,hogy frissithetem nyugodtan.. Akarok egy zsir várost csinálni.
a házat? Ha elmondja valaki,hogy tegyem fel,szivesen felrakom de még félkész. Meg van egy jobb..
Várom a videókarom mert elfüstöltem 😊 szerencsére gariban cserélik 😊
A mostani pixelhibás és néha fagy a játék meg vibrál de megpróbálok képet csinálni arról is..
Várom a videókarom mert elfüstöltem 😊 szerencsére gariban cserélik 😊
A mostani pixelhibás és néha fagy a játék meg vibrál de megpróbálok képet csinálni arról is..
ezt nem tudnád megosztani? hogy le lehessen tölteni?
Gõzöm sincs róla. Nekem nem kellett crackelni a játékot.<#nevetes1>#nevetes1>
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Ez most pont a helyi cuccban. a + város nem tudom most a nevét..
Viszont akarok egy bícses vársot csinálni krátorral csak nem merem felrakni a legújabb patchet 😄 bár asszem mini imagéval elvileg simán felrakhatom . várom coolfire válaszát 😊
Viszont akarok egy bícses vársot csinálni krátorral csak nem merem felrakni a legújabb patchet 😄 bár asszem mini imagéval elvileg simán felrakhatom . várom coolfire válaszát 😊
wow! jól néz ki? Ez hol van? Franciaországban? Vag yhelyi városkában?
Meg lett a fejszém! Tanács: túl sok holmi ne legyen a hátizsákban mert akkor ajáték automatikusan el kezd szelektálni. Nekem átpakolta a családi eszköztárba a cuccok egy részét. Én meg mit össze kerestem a fejszémet...
Valaki megcsinálta már Egyiptomban az Örökkévalóság ereklyéjét? totál elakadtam a Nagy piramisban!
Hórusz vagy mifene könyve marha jó, vegyétek meg a különleges kereskedõnél. mutatja, hol bannak kicsek, meg ereklyék, (bár ettõl még nem jutottam oda a Nagy Piramisban), nagyon baresz.
Valaki megcsinálta már Egyiptomban az Örökkévalóság ereklyéjét? totál elakadtam a Nagy piramisban!
Hórusz vagy mifene könyve marha jó, vegyétek meg a különleges kereskedõnél. mutatja, hol bannak kicsek, meg ereklyék, (bár ettõl még nem jutottam oda a Nagy Piramisban), nagyon baresz.
Hoppá.. Az lehet mert én pont akkor vettem meg mindent aimt lehet a kereskedõnél. Bocsi a téves infóért.
Valaki a 6479 es kérdésemre help?
Valaki a 6479 es kérdésemre help?
Azok a papírok lennének, amik ott vannak? Még nem vettem meg egyszer sem, de majd kipróbálom.
Egyiptomban a különleges kereskedõnél õsi érme ellenében ha jól emlékszem kettes vagy hármas (?) vizumszintnél lehet venni olyat ami egybõl enged utazni. Én így emlékszem vissza. Még nem sikerült megvennem, mert nem volt elég zsozsom. :-)
köszi ..sikerült..én csak simán akartam áttenni a ládába..de elõtte ki kellett nyitni a ládát és akkor az eszköztárból áttudtam tenni a csontvázat..
na ezt a fajta boldogságpontot én sem találom..nekem is csak 2 nap után enged újra utazni...a narancssárga ing azt teszi lehetõvé hogy tovább maradj a nyaraláson ..+3 napot ad..
de van megtaláltam de az csak arra vonatkozik h ne legyen muszáj dolgozni menni.
de nekem az a bajom h ha elviszem Kínába és 3nap után hazajön nem tudok vele menni utazni csak 2 nap múlva és elvileg erre van csalás csak nem tom mi az 😊
de nekem az a bajom h ha elviszem Kínába és 3nap után hazajön nem tudok vele menni utazni csak 2 nap múlva és elvileg erre van csalás csak nem tom mi az 😊
Hmm.. Nekem egy narancssárga hawaii mintás póló volt az ikonja ha jól emlékszem.. Megpróbálom megnézni csak rossz a videókártyám és lehet lefagyok 😊
Nekem nincs olyan benne
Azt én sem tudom. viszont az életre szóló jutalmaknál vagy miknél megvettem a vakációzó izét 30000 életpontért asszem. Azóta mehetek egybõl nyaralni.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy olvastam olyat hogy valamilyen kóddal kilehet szedni az utazási élményt mert még nem telik le az idõ nem vihetem el utazni a simet. És nem találok sehol hozzá kódot.(pedig biztos van csak ahol olvastam róla ott nem írták mi a kód) Ha valaki tudja légyszi írja meg. Elõre is köszönöm!
Felrakhatom a 2.33..... patchet a játékhoz? Nem merem 😊 Alig akart elindulni és fosok,hogy akkor megint gáz lesz.. Vagy csak simán felrakom a patchet a downloadmanagerrel és kész? Crackem nem fog elszállni?
Ez tetszik. Most szedem a világteremtõt. Kiv. vagyok mennyire bonyolult. Itt nem kell regelni hozzá
köszi - már megyek is, erre kíváncsi vagyok, mit tudok vele kezdeni (a reg. óta nem igazán jártam a hiv.oldalon, csak míg a falut letöltöttem)
Le lehet tölteni a sims 3 hivatalos oldaláról is,csak be kell regisztrálni,de addig nem települ fel,amig nincs felpatchelve a játék az 1.8.25-re,a december végén jelent meg és ingyenes.
A középsõ rémlik, de ha fénylik akkor tuti az. Csak ki kell nyitni a ládát és az inventoryból áttenni a maradványokat oda.
elõször is boldog új évet minden topiclakónak!
másodszor: ez a világkreáló hol lelhetõ fel? eddig is volt vagy a kieg. óta van?
másodszor: ez a világkreáló hol lelhetõ fel? eddig is volt vagy a kieg. óta van?
Már miért ne tudnál új réteget létre hozni. Mégha új világot is hozol létre akkor is tudsz új réteget hozzáadni. Ígymegy a réteg hozzáadása: Kattints a jobb egérgombal a világrétegre erre elõtûnik egy kis menü és itt pedig kattints a réteg hozzáadására. És ez kész is. Az utak egyenességéhez meg kapcsold be a rácsot ott van az ikonja a menüsorban. Egyébként figyelmedbe ajánlom a súgót, jobb ha elovasod. Sok kérdésedre fogsz benne választ találni. Mert nem kell hozzá professzornak lenni, hogy egy várost létre hozz az eszközzel. Gyakorlat, gyakorlat és gyakorlat... ja és türelem.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
melyik ládába?? mert nekem nem engedi áttenni..abba a ládába kell ami a középsõ bódéban fénylik? mert nekem abba sem engedi betenni..lehet valamit rosszul csinálok?? az csak egy csontváz igaz?? a halott kurátor földi maradványai.. ezt írja.. de nem bírom betenni.. de megpróbálom holnap mégegyszer..
Egyszerûen csak át kell tenni az inventoryból a ládába a csontvázat.
köszi..már közben én is rájöttem...és segítség kéne megint..elakadtam..volt már valaki franciáknál biztos..azt a kalandot kaptam hogy a kínai kiállításon keressem meg a titokzatos hangokat a múzeumban..azt meg is találtam..a múzeum kurátora meghalt egy sírkamrában..azt is megtaláltam..a következõ feladat..vigyem el a temetõbe a családi sírboltba..hát az istennek nem találom azt a sírboltot..vannak valami kalyibák a temetõ egyik sarkába..mindegyikben van egy láda..mindet kinyitottam..a kulcsköveket is megtaláltam..de sehova nem engedi letenni az eszköztárból a kurátor csontvázát..hova kell tenni?
Nagyon tuti a váûrosod. Nekem tetszik. És rengeteg meló van benn. Én is próbálgattam a progit, hát szerintem elég kaki. Nekem egyszerûen nem sikerül vele egyenesen utat húzni. meg állandóan rétegekért nyávog, ugyan akkor olyan opció nincs is. Nekem nem tetszik annyira, nem egyszerû a használata, és sehogy se tudom a kedvemre formálni a területet. Nem tudom megforgatni, hogy lássam minden oldalról. Az effekteket csak kis dobozokkal jelöli, így nem látom, hyg hogyan is fest a vízesésem?
Éppen ezért ügyes vagy!
Éppen ezért ügyes vagy!
Kösz, megpróbálom kiüríteni a tarsolyát a karakternek.
Kina.
Ha megvan a 3-as vizumszint, és házat akar venni valaki, akkor telefon/ bnyaraló vásárlása opció. Akár többet is lehet venni egy adott országban, nem csak egyet. A pénzed mondja meg. Lehet venni üres telket is és építhestz.
Kina.
Ha megvan a 3-as vizumszint, és házat akar venni valaki, akkor telefon/ bnyaraló vásárlása opció. Akár többet is lehet venni egy adott országban, nem csak egyet. A pénzed mondja meg. Lehet venni üres telket is és építhestz.
persze
nem egy texturát tettem be a photoshopba pattern-nek
nem egy texturát tettem be a photoshopba pattern-nek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Hali !
biztos furának hangzó kérdés, de valahogy kilehet "csórni" a sims 3-ból vagy a sims 2-bõl a föld és padló-textúrákat ? valahogy kilehet "csomagolni" õket ?
biztos furának hangzó kérdés, de valahogy kilehet "csórni" a sims 3-ból vagy a sims 2-bõl a föld és padló-textúrákat ? valahogy kilehet "csomagolni" õket ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Telefon -> hazatérni
Ja egyébként kösz a kódot..azzal sikerült megtalálnom az ereklyét és nem aludtam el közben😊)
Kínában az egyik kaland során az a feladat hogy utazzam Franciaországba..és ott kérdezzek meg valami kereskedõt a Kínai kalandról..a kalandnaplóban az utasítás hogy térj haza..de hogyan?? meg kell várnom amíg lejár a nyaralásom Kínában? Mert a kis nyíl a simem képe mellett csak az alaptáborba visz vissza.. Hogy térhetek haza??
Igen én jelölöm ki, hogy hol legyenek a telkek. Ahová csak akarom és annyit amennyit én szeretnék. Körbe is fogathatod a telket. De az út mellet kell, hogy legyenek. Ezeket használni csak akkor tudják a simmek, ha azok kapcsolódnak az úthálózathoz. Lejtõre is tudsz telket rakni. A max méret az 64x64-es lehet. Oké ezt a részt, hogy magam is építhetek középületeket, ez teljesen elfelejtettem. De egyenlõre csak tanulom még, hogy mit hogyan és hová...