44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Én meg akarom és nem jön össze.Elvileg a munkatársaknak is annak kellene lenniük még sem azok.Ráadásul nekem RV-be nem is nagyon generált sztárokat.Úgy kell őket nagyítóval keresni.
  • Svenson
    Miért kellett emiatt elköltözni, nem értem.
  • Svenson
    Egy baja van: nem nagyon van itt se 30X40-es telek.
  • Svenson
    Hehe. És milyen hajat csinálsz, Anettkásat?

Melyik lépcsőt? Nekem valahonnan sikerült letöltenem két fürdőlépcsőt is. (Csak úgy eszembe jutott.) Csak az a baj, hogy bazi nagy medence kell hozzájuk. Az már inkább strand. :D

Viszont tök jó ez az új városka (Simtopia. Van strandja is.
  • Gólya #14225
    hajjajj:D
  • lucifer9393
    Az enyémnek 2 gyereke született Bridgeportban :D ezért el kellett költözni Twinbrookba :D
  • Gólya #14223
    ettől mászok én is falra - egyáltalán nem akarom, hogy sztár legyen a simem, de lassan már ott tartok, ha két szót szól valakihez, már gyűlnek a pontok a csillagjaihoz
    miért nem lehet ezt kikapcsolni?
  • kem001
    Hát ezaz. Sunset valley-ban olyan sim-ek lettek híresek, meg vámpírok
  • Gólya #14221
    és még én tartottam elvetemült nőszemélynek a simemet, mert felszedett egy arab nős palit házibarátnak...
    ezek után ki fogom tüntetni:D

Sven...azt hiszem, megint fodrászhoz megyünk...már nem tetszik annyira a tüskeszöszi:)

viszont építkeztünk kicsit...készült pince, emiatt el kellett tolnom a fördőt kicsit, hogy a lépcsőt legyen hova tenni - most viszont így nem nagyon tetszik...játék közben pörög az agyam, hogy kellene átvariálni, hogy ne legyen ennyire szem előtt
  • Coolfire
    Ez a Sims 3,ne felejtsd el.Itt bármi megtörténhet..
  • kem001
    Én azt nem értem, hogy sim-emből hogy lett 2-es csillagú sztár? Csomó helyen volt házfelújításon, de már attól híresebb lesz, ha csak megcsinálja a felújítást?
  • lucifer9393

MA reggeli események :D Buli, találka egy jöttmenttel, hazakisért, csináltam neki romantikus koktélt, aztán becsábítottam a jacuzziba....majd elvettem a cuccait :D Szegény törölközőben ment haza xD Paparazzi meg ott állt felettük meztelen merülés és etyepetye közben
  • Svenson
    De jó. Ilyenre magamtól én soha nem jönnék rá. :((
  • Mike at home
    mindig ilyen volt, majd kitrölöm a cache fileokat
  • Svenson
    Már le is írtam.
  • Mike at home
    amúgy sem kellett volna újraraknom

csak azért írta ki, hogy rakjam újra, mert vagy 5 sor hiányzott a registryből

ez a windows egyik gyengéje: nem képesek normális hibaüzeneteket kiirni
    pl. hiányoznak registry bejegyzések! ehelyett azt írja rakjam újra a játékot
  • Coolfire
    Oké,várlak.:)
  • Svenson
    Akkor átmegyek, és felteszem a kérdéseimet.
  • Coolfire
    Miért ne lenne?Én pölö nézem folyamatosan.:)
  • Svenson
    Hát ja, de nézd meg, mit szenvedett tegnap Mike, csak azért gondolom, hogy kézzel nem is olyan egyszerű, és mi van, ha másnak is csak úgy megy?
  • Svenson
    Most mondjátok meg, érdemes még a Warezben kérdezősködni, vagy senki nem nézi? Volna pár kérdésem.
  • Coolfire
    A cumulative megy kézzel is és Origin-el is.
  • Svenson
    PL. hogy lehet ezt az újat felrakni? Csak kézzel? Ilyenek.
  • Svenson
    Lassan mehetne ez is a F.A.Q.-ba, annyi infót leírtatok már tegnap este óta. Nem győzöm kapkodni a fejemet.
  • Svenson
    Lehet, hogy megvárom, amíg tesztelitek. Egyedül amúgy se tudnék frissíteni.
  • Coolfire
    A bannerből is le lehet a patchet tölteni-aki manual akarja-,mert frissült.
  • Coolfire
    Arra leszek még kíváncsi,hogy az új stuff mennyi bugot fog okozni.:)
  • Coolfire
    De igen.Csak az EA egyszerűen nem hagy időt a tesztelésre/javításra a megjelenési ciklusok miatt.Ergo a legtöbb hiba a megjelenés utáni teszteléskor,és a hivatalos fórumra beírt hibák alapján bukik ki.
  • Svenson
    Na de nem úgy kéne, hogy először tesztelnek, és a javított játékot adják ki? Engem már rég kirúgtak volna, ha ennyi hibával dolgoznék.
  • Coolfire
    Tudnak ők minden hibáról,még olyanokról is amelyekről mi nem,mert folyamatosan tesztelik.:)
    Mondjuk az jó dolog,hogy egyberakták a patcheket,bár nem tudom,nem-e fognak még picik megjelenni.
  • Svenson
    Ja, a betöltés lassú, vagy a játék is?
  • Svenson
    Ezek szerint tudtak róla, hogy elb...ták. Csak azt nem értem, miért nem lehet eleve jól megcsinálni a játékot? Vannak, akik ezért sok pénzt kiadnak, és akkor jó sz...rt kapnak cserébe.
  • Svenson
    Elég macerás, de legalább nem kellett újraraknod a játékot.

Ha nem sikerül nekem a frissítés, majd jöhetek hozzád segítséget kérni?
  • Coolfire
    "A simek családi eszköztárába helyezett tárgyak ezentúl nem tűnnek el a külföldi vakációról való hazatéréskor."

Na végre,most már mehet fel az összes.:)))

• Mike at home
    szal a file-ok megvoltak, azokat csak be kellett másolnom, rage meg odaadta, ogy mi kell lennie a registry-ben, azt meg megcsináltam abból

ugyanolyan döglassú mint korábban, de működik
  • Mike at home
    Rage aktív közreműködésével sikerült megcsinálnom a frissítést kézzel.

Szimplán nem másolta be a fájlokat, illetve a registryt is elcseszte, csinálhattam meg kézzel, A sims 3 mappába meg káézzel másoltam be azt, amit a hibaüzenet kiirásakor még nem törölt le.

Szal működik :D
  • Svenson
    No, hogy áll a frissítés?
  • lucifer9393
    Jaj, mert hogy ez cska PC-re van? MAC-re jött már régebben egy frissítés...
  • lucifer9393
    Én már ott elakadok hogy: "szoftverfrissítés elérhető a játékhoz. Letölti?" vagy vmi ilyesmi... Rákatt h. ok, erre bejön az nidítópanel és semmi nem történik....
  • Mike at home
    arra kéne rájönni, miért nem tudta a többit is bemásolni