44549
-
#14269 Nálam megy fullon -
#14268 Hogy rakta fullra? Magától? (Basszus, meg kéne már néznem, nekem valójában mennyi van ebben a gépben. -
Ironman2 #14267 A számitógép résznél kiirja a konfigurációt.Alul a sárga ikonra kattintva:windows intéző -
#14266 Jessz! Ez még csak 17%-on van. -
#14265 Mondjuk ne kérdezd, hogy nekem milyen van, mert fogalmam sincs. Szerintem pl. 2 Gb Ramom van, ha jól emlékszem. Mondjuk tárhelyem az van, csak nem jól volt particionálva, ezért kellett nemrég újrarakni az egészet. Folyton vinnyogott, hogy nincs hely a C-n. Mondjuk nem baj, mert így legalább fent van a win 7 és az office 2010. Bár ez utóbbi eléggé idegesít. -
Ironman2 #14264 Sajnos nagyon nagy a játék memoriaigénye,én anno vettem még 2 gb ramot,és egyből fullra rakta a beállitásokat közepesről.Innen tudom,hogy szereti a memoriát -
#14263 Hm, eccer majd esetleg... -
Ironman2 #14262 Hogy jól fusson fullon,kell neki minimum 4 magos CPU,4 Gb Ram,directx 10.1-es videókártya 1gb rammal-ennyi.De ez csak a max beállitásokra vonatkozik,amugy megteszi a 2 magos proci,és 4gb ram,és 512 mb-os videokártya is -
#14261 Az meg mitől van? -
Ironman2 #14260 Igen lehet.Engedd neki! -
Ironman2 #14259 jo kérdés.Az ajánlott géppel is szaggat a játék amugy -
#14258 Mármint az indítópanelről lehet-e frissíteni? -
#14257 Ahhoz, hogy jól menjen a sims. Mekkora teljesítményű géppel működne fullon? -
#14256 Na, most kiírja nekem, hogy van új frissítés. Így lehet frissíteni, vagy inkább nem kísérletezzek vele? (Régebben simán működött.) -
Ironman2 #14255 Mihez? -
Ironman2 #14254 Ja,a takaróra kell kattintani,én is csak véletlenül találtam meg.Egyenlőre csak 4 fajta álom van,de gondolom kibővitik majd. -
#14253 Á, a takaróra! Azt tudtam, hogy lehet irányítani, csak azt nem, hogyan. -
#14252 Milyen gép kéne hozzá igazából? -
Ironman2 #14251 Amugy tegnap vettem észre hogy a gyerek/fiatal felnőtt simeknél lehet irányitani az álmokat,és utána lesz hatása is neki.Rá kell kattintani a takaróra alvás közben,és ott van hogy -álmodjon róla.Én azt álmodtam a kiscsajjal hogy jól teljesitsen az iskolában,és mi történt? Ő lett a legjobb tanuló aznap -
#14250 Lassan gépet kell cserélnem. -
#14249 Ja, ha csak úgy nem. Végül is nem kéne nekem sok, de ha már van egy csomó madár, miért nem lehetett libát, kacsát, tyúkot legalább. És disznót, tehenet, kecskét? Na mindegy. -
Ironman2 #14248 Mindegyik kiegben vannak törpék.Lassan már hadsereg lesz belőlük. -
Ironman2 #14247 És a vakácios helyszineket is megtömik állatokkal,azért van ennyi egzotikus állat benne -
#14246 Ja, láttam, vannak benne pl. törpék. Elég pihent agyúak ezek a sims készítők. Nem tudom, mennyire éri meg. -
#14245 Nem rossz, de a sok kígyó meg egyszarvú helyett rakhattak volna bele háziállatokat, kacsát, tyúkot, sertést, ilyeneket, hogy lehessen végre igazi parasztportát létrehozni. Mire jó, hogy ennyi madár van benne, ha nincs, amit megegyen a ragadozó? -
Ironman2 #14244 Ez az új mini kieg,és Amerikában már ma megjelent.Europaira még 2 napot kell várni.Városszépitő cuccok a neve -
#14243 Csalás, vagy nem, egyszerű megoldás. -
#14242 Ez mi? Lehet tudni, mit tud? És mikor jelenik meg? -
#14241 Azt meg hogy csináltad? Nekem is van valahol szupersztárom. De nem egy nagy durranás ez a sztárság. Vagy csak én nem jöttem még rá, mi benne a jó. -
Ironman2 #14240 Lesz itt minden,egy egész állatkertre való állatsereg -
Ironman2 #14239 Na ezt sasoljátok meg! Valaki bogarászott az uj patch könyvtáraiban,és megtalálta benne az állatos kiegnek a informácioit:
http://modthesims.info/showthread.php?p=3591569#post3591569
Awesome discovery!
I downloaded the latest patch and installed it to check what was new. I opened DeltaBuild0.package and went to the STBL to see if something was changed. Last time I did this, I discovered the Vehicle Enthusiast trait. This time I found tons of new information about pets!
I can't believe EA left this information for us !
Here's a summary of my findings:
New items: mechanical bull, vending machines (candy, drinks, and healthy food) and ice cream trucks.
Wild animals: horses (can be tamed), strays (can be adopted), raccoons and deers.
New creature: unicorn. Can start a fire, teleport, cure Sims, bless and curse Sims and plants, and can be released.
Competitions: racing and cross country (beginner, advanced, and international).
New NPCs: jockeys, zoologists, animal rescuers, fairy tale finders, ark builders.
New traits: equestrian, cat person, dog person, animal expert, and animal lover.
Pet traits: likes swimming (dog only), lazy, aggressive, agile (horse only), brave, destructive, fast (horse only), hyper, loyal (dog only), gentle (horse only), hydrophobic (dog only), nervous (horse only), noisy, piggy, playful, proud, skittish, adventurous, cluless, friendly, genius, hunter, independent, neat, non-destructive, mean, quiet, shy, hates jumping (horse only), ornery (horse only), raised by wolves (may be dogs only), and reinforcement.
Tricks: sit, sit up, shake, speak, roll over, play dead. Trick skill.
New skill: riding.
Pet skills: racing and jumping.
New lots: cat jungle, horse ranch, and dog park.
Other pets: ants, birds (blue gold macaw, catalina, macow, cockatoo, congo African gray, crow, falcon, spotted sixam, yellow naped Amazon), lizards (anole lizard, ancient dragon, gecko, chameleon, pygmy komodo dragon, agama lizard, texas spiny lizard), rodents (chinchillas, hedgehogs, squirrels, rats, shrews, womrats), snakes (yellow python, garter snake, emerald tree boa snake, malayan krait snake, yellow chondro python, scarlet king snake, San Francisco garter snake, iridescent shieldtail snake, and mini python), and turtles (barbours map, spotted, eastern box, Indian roofed, red eared slider, pygmy, spiny, and western painted).
New careers: horse(wo)man
Lifetime rewards: pet clone voucher, young again (for pets), steel bladder (for pets), swank pet bed, pet hygienator, vomit immunity, alpha, atomic grazer, best behavior, fearless foal, equine zen, desert pony, friend of the herd, gardener's delight, and lucky mount.
Pets can gain or lose traits.
Horses will nurse from their mother or be bottlefed.
Foals get negative moodlets for being separated from their mothers.
Horses eat carrots.
Pets can exorcise ghosts?
Dogs can swim.
Cats can hunt and fish birds, snakes, turtles, lizards, beetles, fish, and rodents. Dogs can hunt too.
One foal per pregnancy (horses), litters per pregnacy (cats/dogs).
Horses can kick Sims.
Horses have excercise and thirst motives. Dogs have destruction motive.
Pets don't have jobs.
Pets don't receive opportunities.
Pets cannot be placed on vacation lots.
Pets do not have lifetime wishes.
Cat breeds: Black Cat, Grey Striped, Persian, Siamese, Singapura, Russian Blue, Tuxedo.
Dog breeds: Border Collie, Collie, Pug, Dalmatian, Doberman, Poodle, Setter, Dachshund, Bull Dog, Highland Terrier, Pitbull, Shiba Inu, Australian Shepherd, Chow Chow, German Shepherd, Golden Retriever, Newfoundland, Samoyed, Giant Schnauzer, Siberian Husky, Spaniel Springer, Terrier Airedale, Terrier Kerry Blue.
Horse breeds: American Painted, Friesan, Icelandic, Morgan, Palomino.
There's more information! Check the attached file, I missed a lot of points.
Please note that the STBL is not complete yet and the game is still in development so more breeds, traits, careers, etc. may be added or not. -
#14238 Törölni? milyen csalás már az Ha így sikerült vgymegszoksz, vagy megszöksz... -
Ironman2 #14237 De jó! Majd ha lesz gépem,akkor "megvásárlom".Csak most szar Pentium 4-en vagyok rajta,meg a hülye XP-n.Ilyen köcsög rendszert,én a Win7-hez vagyok hozzászokva.Szervizben van megint a gépem.Fene tudja mi van vele,nem áll fel a rendszer rajta,vinyókat nem kezeli normálisan,teljesen összezavarodott az egész,de az a nevetséges,hogy másik gépbe átrakva,minden fasza.Valószinü hogy megadta magát az alaplap.Sok áramkimaradás volt az utóbbi időkben -
Coolfire #14236 Elég csíra betöltője van...
-
Coolfire #14235 Nekem szupersztárom ugrott a mentéssel,úh tudom milyen a sztárok élete.:)) -
Ironman2 #14234 Jó hogy nézed a saját topikodat DDD
Örülök hogy összejött Mike-nak a peccselés -
#14233 Én biztos nem költöztetném a simemet emiatt. -
#14232 Töröld ki őket. -
#14231 Szívesen átadnék pár csillagot, engem is zavarnak. Főleg a paparazzik miatt, akik még a házba is bejönnek (na jó, csak a kertbe), hiába van kerítés. Már akkor bejönnek, amikor 1 csillaga van valamelyik simsnek. :( -
#14230 Kinek kell annyi gyerek azok össze vissza születtek :D