44549
-
#14470 Szerintem a következő kiegnek ennek kellene lennie:
Reprogramming and bugfixes
release date: 2012 jun 01 -
#14469 Itt is írta valaki nemrég. -
#14468 Az már megvan. Akkor legalább valami jó kis Merci? -
#14467 ja olvastam külföldi fórumokon, hogy az sem jó :) -
#14466 Ilyen volt a 2-ben is, eleve nem mindenki jött el, akit hívtál, viszont hívatlanul mindig jöttek. Én pl. így ismerkedtem a 2-ben. -
Gólya #14465 még régi csapatoddal játszol?
nálunk a hitesnek van régi családja - bár a mostani patch előtt már letette őket a tárolóba és új városban új játékot kezdett velük...nála pl. olyan gond volt, hogy a gyerek elment a suliba, suli vége, gyerek ki, aztán megint becsengetés, vissza a suliba, megint vége...ismétlés újra...szóval egy örök élet lett a suli:)
most egyszer volt a gyerek suliban, egyelőre nincs vele gond...reméljük, így marad
én szerencsére még mindig nem találkoztam buggal...kop, kop, kop:) -
#14464 egy store-s Toyota Prius -
#14463 Pl. nem hívják őket koncertezni. -
#14462 a bannerről jut eszembe: korábban a másik család egyik tagaja orvos volt, nem tudott beoltani senkit
mondtam oltsd be
erre ott álldigálltak, aztán egy idő múlva elszaladtak a páciensek :)
de az is nagyon furcsa volt, amikor ugye a kölkök átkköltöztek a szomszédba, és a régi családban nagyapi meghalt, gondolod bárkit is zavart? lett egy rossz emlék, különben sosm tudom meg -
#14461 De tényleg, a padlógáz cuccokkal mi a jófenét lehet kezdeni??? Attól eltekintve, hogy van benne pár új autó meg ruha. Nagy ügy. Inkább leszedek pár jó autót, és kész.
Erről jut eszembe, működő Toyota modellek vannak leszedhetők valahol? -
Gólya #14460 no én meg azt nem értem, ha meghívok a buliba négy embert, miért jön hat?
azt a kettőt ki hívta? -
#14459 nekem mondjuk eljönnek a bulimba, 4 csillagos sztárom miatt, de nem csinálnak nagyjából semmitsem
gondoltam csinálok velük zenekart ha a kicsiÉn kamasz lesz, a kölöknek is 3 csillaga van, biztos imádni fogja őket a nép (kiváncsi vagyok mik fognak elcsesződni addig) -
#14458 Milyen béna már ez a luxuslakás cuccos! Elke ennél milliószor jobb luxuslakást dob össze. -
#14457 Hm, nekem olyan még nem volt. De még lehet... -
#14456 a cuccosok szerintem enm sok vizet zavarnak, pár száz mega az egész, pl. a town life felrakott 130 mb-ot, az alapjátékba meg bele sem piszkált
de ha nem lehet lecserélni az épületeket mert nem tudom odatenni, nem ajánlja fel a cserét, akkor nagyjából minek? -
#14455 Tuti ugyanaz lenne. A bug az bug, megjelenik újra. A barátokat meg tényleg pillanatok alatt el lehet veszíteni. De most komolyan, éppen nézegetem, mit tudnak ezek a kis cuccos csomagok, hát nem sokat. Az álomállások is egy rakás..., a Leszáll az éjről nem beszélve. Utálom. Soha nem lehet tudni, mikor lesz a városban valakiből vámpír. Bulizni semmi értelme, mert tényleg nem jön el senki, szóval egy nagy rakás fos. Na. A Generációk se sokkal jobb. Már a Storékat se rakom fel, azoknak sincs semmi értelmük. Jobban járok, ha keresek egyedi cuccokat. Igaz, némelyik azok közül se jó, de akkor kidobom, és annyi. -
#14454 arra is gondoltam, hogy ezeket elköltöztetem máshová, telkestül
másik városba
de a telekkel is lehet vmi baj, mert egy ideje nem menti a képét (betöltéskor nincs az a kis kép, ami lenni szokott az ingatlanról) -
#14453 Komolyan le is szedném az összes kis cuccosat, egyik se ér sokat, csak vannak pl. olyan egyedi házak, cuccok, amikhez kellenek. -
#14452 azt gondolom hogy ettől függetlenül a 3 is addiktiv, mert a sok bosszúság mellett mindig újra elindítom, de könyörgöm, miért van az, hogy vmi minidg elcsesződik? eltűnik, beragad, most már azt is tudom, ha beragad egy érzés, mint pl. volt a TV akkor újra kell vele TV-t nézetni és elmúlik. Nem szabad menteni ha a parkban vannak, mert akkor a gyerek elveszik. talán most már hazahozzák a cuccokat amit vettek a nyaralás alatt. Ugrik a pénzed egy része amikor hazaérsz, de ez még orvsolható kóddal. De hogy a ezer éves cimbora egyik pillanatról a másikra minuszbe ugrik, mrt az milyen vicces, hát baszódjanak meg
bár szerintem a testingcheat erre is jó talán
komolyan a másodikban 2 csík is volt, itt ha csúnyán néz egymásra 2 családtag, olyan gyorsan átmennek ismerősbe
ja és persze felvette a simem hosszútávú barát perket, és elvileg nem igazán veszíthetné el a barátai, még ha nem foglalkozik velük akkor sem, van neki vagy 50, melyiket veszítsük el? persze azt akivel együtt lakik
azt nem tudom, hogyha újraraknám az egészet akkor mi lenne, ugyanez?
gondolom akkor új simet kellene indítanom, ez hozza magával a szemetet, ergo ugrik az a sok munka, a 30 megírt könyv, a perfec termények, pénzfa, life fruit :(((( -
#14451 Tényleg, a padlógáz cuccok mi újat hozott? Csak pár újabb autót? Aminél sokkal jobbat letölt az ember? Le kéne szedni ezt a sok kis kiegészítőt, és helyette felrakni egyedi tartalmakat, jobban járna az ember, állítom. -
#14450 Ez a világkörül is egy nagy kalap sz...r. -
#14449 Hiába raknád újra, nem lenne jobb. -
#14448 Hát ez az! Hogy szerettem az egyetemet is, meg a téli üdüléseket. Lehetett hógolyó csatázni, ilyenek. Ebben a hármasban nem is tudom, van-e egyáltalán jó kiegészítő. Ahogy nézem, az állatosban se lesz túl sok jó, van ezerféle teknős meg kígyó, biztos így volt könnyű. Ha már legyártanak egyféle kígyót, akkor a többi ugyanaz a kaptafa. Semmi igényesség, semmi ötlet. Bezzeg háziállatokat egyet se raknak bele, nehogy tudsz egy farmot létrehozni. :((( -
#14447 a 2 a rengeteg kiegészítőjével és több gigányi cc-vel sem bugzik úgy mint a 3 ezzel a párral
arról nem beszélve, hányan lakják a 2-t
rengetegen
mást se csinálok, csak állandóan visszatöltök, tele vagxyok olyan mentéssel, hogy most jó, ok
akár még újra is raknám az egészet, csak a perfect gyümölcseimet sajnálom -
#14446 Annyuk kínnya ezeknek az elmüsöknak is. Nagyba írok, erre elmegy az áram. És ezt már nem először játsszák el. Ha tönkremegy a gépem miattuk... Ámerikában ilyenért lehet kártérítési pert indítani. Nálunk se ártana. -
#14445 Mondjuk tény, hogy ezt nagyon jól összehozták. Itt is a hülye sztárok meg a vámpírok helyett inkább megcsinálhatták volna normálisan a játékot.
A végén még felteszem újra a kettest.
Csak azt nem értem, ha anno a kettest ilyen jól össze tudták hozni, akkor a modernebb 3-ast (elvileg modernebb technikával) miért nem??? -
#14444 A F.A.Q-ban jó részletesen le van írva minden. Ha ennek ellenére nem megy, a warez topikban tudsz segítséget kérni.
F.A.Q.
Warez -
Gólya #14443 óóó...ne is fájdítsd a szívem
de ha tényleg elcseszik a hármasban, akkor visszamegyek kettest játszani... -
Ilyen szerintem már nem lesz soha. Annyira hangulatos volt ezt a kiegészítő! Kedvencem mind közül... de tuti elkúrják majd... -
#14441 Hát még az időjárás... én csak attól félek h. össze fog omlani a gépem tőle ha végképp lesz hó :D kinézem belőlük h. tesznek bele esőt meg szelet oszt cső -
dambeke #14440 Valaki Segítene... Most ismerkedem a kiegészítőkkel... Mondjuk úgy ismerkednék.. De nem nagyon megy a Telepítése... és hogy mit mivel hova... :D Ha tudna valaki segiteni a telepítéssel kapcsolatban kérem segítsen... :D Előre is köszönöm... -
#14439 a negyed órás mentésből, töltésből is elegem van
nincs még egy program aminek ezt az eddigi 20 év alatt elnéztem -
#14438 na visszatöltöttem egy régebbi állást
itt még jó
ellenben éjfélkor ugye elvesziti a gyereke barátságát, neglect miatt, ergo foglalkozzunk kicsit a gyerekkel hiába 100-as a kapcsolat, nem számít
erre eljön a napváltás, éjfél, juzszt is el kell veszítenie egy barátot, akkor legyen a best friend, de menjen át minuszba, úgy a jó
azért a kettőben ilyen nem volt
a tököm tele van ezzel a játékkal, a mű dolgaival, meg a bugjaival
elő fogom szedni a kettőt, ezt meg hanyagolom a picsába, de komolyan
mi lesz itt még az állatokkal te jó isten -
#14437 Twinbrookban kicseréltem a könyvtárat és az edzőtermet :D többre nincs hely... szerintem smemit nem ér ez az uj cuccos csomag... cucc alig van benne, milyen randa már az a böhöm futógép... -
Jossua #14436 van már mini image az uj cuccos szarhoz?:) -
#14435 Ugyan miért is lehetne lecserélni könnyen és simén az új épületekre a régieket!? Leszedem a régit, rá lehet tenni a telekre az újat? áhh, dehogy, mert akkor túl egyszerű lenne és nincs szopóág.
Pedig kifejezetten az új épületek miatt ettem fel ezt a szart.
Na persze és hab is legyen ezen a nyomorult tortán, eltünt a kölök képe, és nem lehet kijelölni sem. Mi is volt erre a megoldás?
Esküszöm a fejelsztőket forró zsírban kellene megsütni
-
#14434 Elég idétneség amúgy kicsit megbillen és paff :D jön a kaszás :D
az uj cuccos csomag, vagyis a Városszépítő cuccok cuccok(!)- igen, így kétszer, meg hát...majdnem semmi... -
#14433 Aha én is csak véletlenül jöttem rá...az ember eszköztárában maradt és automatikusan kipakolja...sőt, italozni is lehet benne
szerpentin? konfettire gondolsz? az abból a cuccból ami a buborékot is fújja -
#14432 Nem beszélni kell, írni -
#14431 Pont én is azt nézem :D