Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Igen elég ha te hozod létre a Download mappát és bemásolod oda a telepítendõ cuccokat. Utánna indítsd el a játékot az asztalról éaz indítópanelben a Letöltések-nél válaszd ki mindet és nyomd meg a Telepítés gombot.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Ééés lenne még 1 kérdésem, hova kell tenni a letöltött cuccokat, mert azt olvastam h a dokumentumok/EA/sims 3/downloads-ba kell tenni, és nekem nincs ilyen mappa, elég ha létrehozok egyet és bemásolom ?
köszi ha tudtok segiteni 😊
egyébként passz - bocs, hogy nem tudok érdemben segíteni, de ez annyira kézenfekvõ volt (pirulós és bocsánatkérõ smileyt kéretik idegondolni)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

ebbõl valami valóságshow is lehetne mint a Benkõ feleséget keres<#eplus2>#eplus2>
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Ki a legjobb csaj Sunset Valley-ben?
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
de akkor is: <#gun>#gun>
már megvolt<#rolleyes>#rolleyes>- pedig tényleg nem volt bennem rossz szándék - de hát a fene se tudja, ki mire pöccen, aztán hiába rakom a smileyt
na mindegy, én bocsánatot kértem - ezt is be lehet osztani<#wave>#wave> - off vége
viszont:
tegnap úgy kihajított a játék, hogy csak néztem...
másik: nem minden alkalommal, de elõfordul, hogy amikor városnézetbõl visszaváltok a simre, a tárgyak szép lassan töltõdnek csak be, elõször minden sima, egyszínû, majd késõbb szépen beszínezõdik - ez is valami bug-féle, vagy esetleg ez a gép is kevés?<#nemtudom>#nemtudom>
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
meló volt, meg kellett csinálni reggelre
van ui. egy letöltött fürdõszoba-kollekcióm, szépen átszínezve saját szájíz szerint...költözéskor be a családi dobozba, új helyen kiszed, valami eszméletlen randa színe van és nem lehet színezni - na ezt megnéztem vagy kétszer, azóta nincs költözés <#wink>#wink>, max. ha nagyon unom már a házat, ua. telken átépítem
látod Mike ezt nem oldotta meg az EA sem, hogy a házat függetleníteni lehessen a telektõl<#shakehead>#shakehead>
én kérek elnézést<#falbav>#falbav>
<#integet2>#integet2>
egyébként gondolkodtam rajta, hogy másik állást vállaltatok vele, aztán valahogy hátha ki tudnám "selejtezni" mégis azokat a vackokat, ha meg nem...áá, akkor is idegesítõ
másnál még nem történt ilyen? azért kíváncsi lennék...<#miaz>#miaz>