44549

no-warez.gif
  • Gólya #14510
    hát nem tudom, ki minősítette a legjobban fizetőnek...én nem ezt tapasztaltam
    volt pedagógus simem, egy rémálom...a fizetés sem olyan hajdenagyonszuper, de van valami feltétel a munkánál, amivel az istennek sem lehet boldogulni...meg nem mondom most hirtelen, korrepetálás vagy mi a manó
    lényeg, hogy estig csinálja, mint a hülye, ott a kis vigyori kép, másnap reggelre meg tiszta piros - és persze ez befolyásolja az előrelépését a munkában - tehát lassabban lép feljebb, így lassabban nő a fizetés is
    nekem eddig az egészségügy jött be a legjobban - nem olyan rég kezdtem egy simmel, már hatezer simi a napi fizetése (egy héten 4 napot dolgozik 5 órában), emellett bármit csinálhat, mert gyakorlatilag a délutánja szabad
    jó, néha berángatják plusz melóra, de azt is megfizetik szépen
  • Svenson
    Mert az nem a szakmák között van, hanem az alapban. Ha az iskolára kattintasz, akor kiadja a lehetőséget, hogy vállaljon állást oktatásügyben. Ha pedig számítógépen keres állást a simsed, akkor nem a szakmákat, hanem az állásokat kell megnyomni, és köztük lesz. (Bár nem jelenik meg minden nap minden álláslehetőség.)
  • Mike at home
    szerintem nem a legjobban fizető

ha otthon ülsz, és best-seller iró vagy úgy heti 30-40k-t is tudsz keresni
  • Mike at home
    és hogy cserélted le és melyik városban?
  • Mike at home
    igaz, ezen még nem nyavalyogtunk, hogy néha mennyire lassan reagálnak, hogy néha fél óra egy átöltözés (2-ben ezzel nem volt gond)
  • dambeke
    Segítséget kérnék... Olvastam hogy a legjobban fizető állás az oktatási vagy tanári pálya... Nekem megvan az álomállások kiegészítő mégsem találok ilyesmit...
  • Svenson
    És hogy sikerült működésbe hozni? Még nincs mini image, nem? Na és rendesen működik a játék?
  • Ironman2
    Szép azért ez a Townlájf

Lecseréltem az iskolát,tök jó,még parkot is tudok mellé rakni,mert kisebb a mérete az eredetinél.Mosoda nagyon király! Kávézó,és fitnesz szalon is tetszik,meg a gyerekpark is.Juhhééééé! Szebb lett a városom!

• Ildooka
    Franciaországban voltak a simek az előbb és vmi nemtom milyen számú memóriaterület hibára hivatkozott és kilépett -.-"
  • lucifer9393
    ez a kopasz fekete meg hogy került a bulimra most nézem lol, idegenek is ott táncikálnak...
  • Svenson
    nem az, ha jól van kivitelezve
  • lucifer9393
    Én csinálnék bele egy oylan filmezős kieget. Lehet nem működne, de oylasmire gondolok mint a The Movies. Ilyen előre generált jelenetek, mozdulatokkal lehetne összerakni a filmet. Tudom vannak machinimák, de neekm az bonyolultnak tűnik :D Na jó, msot hogy így leírtam... elég gyagyi :D
  • Svenson
    állítom, mi jobb simset dobnánk össze, mint a hivatásosok

Pl. Sims 3 VV, meg Sims 3 Hungarian nostalgia, gulash meg csikosh.
  • lucifer9393
    aztán meg kiadhatnának egy ilyet is hogy "The Sims 3 realistic driving"...
  • Svenson
    az lehet
  • Svenson
    Respect.
  • lucifer9393
    a normál is buta lenne
  • lucifer9393
    Jajdejó panaszkotatok itt én is cstalkozzak? ahogy már sokszor említettük, a Sims 3 egy félig befejezetlen cucc. Sose fogom nekik elnézni az autós animációk hiányát, mert az röhej, na meg azt, hogy olyan lassan reagálnak, hogy az fáj... örökké beragadnak mindenhova... tegnap az anya beszélni akart a fiával, tett körülötte egy 360 fokos fordulatot, majd két kilencvenfokost, állt egy darabig, az inas meg elment suliba... de úgy, hogy beragadt az ajtóba 2x, és a lépcső előtt időzött 10 percet. Komolyan mondom, ezeknek minimum Tesco nagyságú szobák kellenek, bár amilyen buták még ott is egymásba gabajodnának...
    PErsze vannak jó részei is a játéknak, de lehetne ez jobb is, kicsit több idő beleinvesztálásával....

Cuccos csomagoknak már a kettesben sem volt értelmük, nekem csak a glamour life tetszett, abban tényleg felső kategóriás bútorok voltak, és nem kék szürke cuccok, és mindenhova belenyomva egy rikító kék sáv.. mi akar az lenni? LED lámpa? a szék háttámlájában is? mert a high end loft stuffban mindenbe belenyomták azt a fényt... ezzel tették high enddé.... -.-
  • Svenson
    Mind a kettő jó szerintem, ha normálisan működik. Annyi, hogy a packagét könnyebb kivenni, ha mégse jó, vagy nem működik.
  • Ildooka
    Melyik a jobb: ha inkább package cuccokat rakok a játékba,vagy ha sims3packot? :-)
  • Svenson
    Hát ez pech.

Amúgy lehetne úgy is csinálni, hogy egybe, csak az egyszerűbb verziót külön lehetne betölteni, mint a Windowsnál, csökkentett üzemmódban.
  • Mike
    nem lehet ám csak úgy beugatni az EA-nak, kell hozzá sorozatszám
  • Mike
    áh túl drága megcsinálni

de pl. lehetne egy bugmentes verzió

vagy a kevesebb van benne, de az biztosan működik verzió

írok is az EA-nak, hogy a következő kieg a Reprogramming legyen
  • Svenson
    Mondjuk a Simsnél lehetne kétféle verzió, egy butított annak, aki azt szereti, és egy normál...
  • Svenson
    Egy mai ötéves jobban ért az ilyesmihez, mint egy felnőtt. Szerintem a Sims 2-vel se volt nehezebb játszani amúgy. No mindegy, hiába dödörgünk, nem mondom, hogy ezt kell szeretni, de ezt kapjuk.
  • Mike
    semmi jó nincs benne, csak ez a trend
    mindent halálra kell butítani
    mit tudom én, 5 éves is tudjon vele játszani
  • Svenson
    Na és mi abban a jó, hogy le lett egyszerűsítve? Építészetben se szeretem a minimalista stílust.
  • Mike
    az hagyján de van nromális áron is kocsi
    mondjuk 300k
  • Mike
    igen, elmentetted
  • Mike
    az kijött a 2-ben is, igen

na itt ilyen nincs

mondom, végtelenül le lett egyszerűsítve a játék
    persze ha körbenézek a játékok világában, az most a trend
  • Svenson
    Hát ha mindet nem is, de párat lekaptam hirtelen. Le kell fogni a kezemet, mert már így se fér el a játékban ez a sok cucc. Asszem, takarítanom kéne.
  • Svenson
    Anyám, micsoda autók! Na, ezeket pl. mind leszedném, Padlógáz cuccok meg kuka. Csak sajnos van, ami arra épül. Ha nem sajnálnám a már megépített lakásaimat, és a rengetek munkát és időt, amit belefeccoltam, újra is raknám az egészet, komolyan mondom.
  • Svenson
    Asszem, el is mentettem magamnak az oldalt, csak elfelejtettem.
  • Svenson
    Köszi.
  • Svenson
    Nekem igen. De engem nem zavart, kinéztem magamnak valami helyes szomszédot, aztán ment a barátkozás ezerrel. A legjobban a jakuzziban lehetett barátkozni. Csak beültek, és mire kiszálltak, már barátok voltak.
  • Svenson
    Na de miért olyan későn? Ha most megjelenne, már most késő lenne.
  • Svenson
    Na és emlékszik még valaki a Sims1 House Party-jaira? Ha ott elkezdtek bulizni, kijött a rendőrség, akkora murit csaptak.
  • Gólya #14473
    álmodj csak...
  • Mike at home
    prince cuccai között keresgélj

korábban linkeltem
  • Gólya #14471
    arra emlékszem, hogy nem mindig jött el, akit hívtam, de nekem létszámfeletti sose volt...ez olyan fura