Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok..Megint segítség kéne..Hogyan lehet halból meg zöldségbõl nektárt készíteni?? a Simemnek az a vágya..de a nektárkészítõ csak gyümölcsöt enged betenni..a nektárkészítésem 10-es szintû..vagy vissza kell menni franciákhoz és másik gépet venni?? Mikor ott jártam csak ez az egyfajta nektárkészítõ volt..
LTomi
Kösz a honlapokat, majd átnézem õket.

Los Angeles, California

LeWyTy
Kéne egy kis segítség.
Nagyba játszok...egyszer csak kifagy a játék...visszalépek és ez fogad.
Az alap fû,út...stb textúrák eltûntek.
Újratelepítés nélkül megoldható lehet?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nézzél utánna itt:Thesimsresource.com
Modthesims.com
Itt óriási választékok vannak,talán megtalálod amit keresel.
Ja,a gugliba illeszd be a cimet,és odaröpit...

LTomi
Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A játék intro videójában szerepel az alábbi képen látható (szerintem elég szép) mediterrán ház. Nem tudjátok, hogy a játékban megtalálható-e alapból ez a ház? Már néztem a háztárolóban és a szomszédságban is, de még nem láttam. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene megtalálni!
(Azért ilyen rossz a kép minõsége, mert egy YouTube-ra feltöltött trailerbõl van.)

Los Angeles, California

vica0523
Ruhásszekrényre katt-Tervezze meg az öltözékét.Mindenfajta ruhát adhatsz neki,többet is a + jelre kattintva, és olyat amilyet csak akarsz.

Elvileg a ruhásszekrényre kattintva valami olyasminak is ott kellene lennie, hogy "változtassa meg az öltözetét", vagy mi...
igen olyan van , hogy öltözzön át, de akkor csak azok vannak amik csinálva lettek neki, elegáns meg, meg hálóruhák. de mivel nem én csináltam a csajt, és nem tetszik a ruhája azt akarnám lecserélni, bár úgy olvastam hogy nincs ruhabolt a sims 3ba, szóval az elég rossz.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

a ruhásszekrényre ha rákattintasz..akkor tudsz átöltözni..meg azt hiszem ha a simre kattintasz ott is van ilyen opció hogy öltözzön át..
hi all. olyan kérdésem van, hogy megnõsültem és szeretném a feleségem ruháját lecserélni, van erre lehetõség? nincs ruhabolt meg ilyenek. nekem alap sims 3 van, semmi kieg, meg patch. patcheknél nem tudom mik vannak meg mi a sorrend, szóval ha azzal segítettek azt is megköszönném. meg elég kevés dolog van. egyszer már meg volt a játék, de akkor több bútor volt azt hiszem.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

ha lányt szeretnél akkor az anyukának meg kell ennie 1-2 vagy dinnyét de min 1-et és ha fiut akkor ugyan ez csak a dinnye helyett almát!
Sophi
Tudtok valami módszert arra hogy lánya szülessen a simemnek?<#nemtudom>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Sophi
Köszi a segítséget!<#worship>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Hát én Egyiptomban nem találtam kígyóbûvölõ kosarat...és szomorú dolog történt..ennyi idõ után..meghalt az elsõ sim házaspárom😞(Még akkor kreáltam õket mikor megjelent a sims 3..Még én is gyászoltam a gyerekeikkel..annyira a szívemhez nõttek😞(
Joschka
Akkor meg keresd meg az olvass el.txt fájlt a játék könyvtárában, mivel abban is vannak kódok. Valamint itt is találsz cheat kódokat.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

dani71
de az a cheat code amivel lehet törölni akár simeket is arra gondolok.
történt egy kis probléma valahogy a víz befolyt a padló alá és addig nem
tudom törölni az emelt padlózatot amíg el nem tûnik a víz onnan
de nem férek be alá<#fejvakaras>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Joschka
Nincs kódja: Egérrel rákattintasz arra amit törölni akarsz, azt megnyomod a billentyûzeten a 'Delete'-t.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

dani71
mi a kódja annak hogy bármit tudjak törölni?

A Dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/saves könyvtárban vannak a mentések!

Sziasztok!

Újra akarom rakni a gépemet, a Sims3 hol tárolja a mentéseket?

dani71
ja az viszont megéri több tízezer életre szóló jutalom pontot szerezhetünk be vele.
élesztett már valaki fel múmiát?

Szerintem sehogy...de nem biztos...ejej,oda kéne figyelni,mert nagy felelösség a gyereknevelés!

Ha elvitte az állam a gyerekemet akkor õt hogy kaphatom vissza? lécci segítsetek elõre is köss
dani71
1. a mysims-en nincs semmi nektárkészítésre konkrét példát mondj légszi!
2. a kígyóbûvölõ kosarat a cikkeknél kell keresni ahol a sátrat is.

Ha elvitte az állam a gyerekemet akkor õt hogy kaphatom? vissza lécci segítsetek elõre is kössz
Tudja valaki hol ehet olyan kígyóbûvölõ kosarat venni?? Valahol azt olvastam hogy ha eléggé jártas vagy már a kígyóbûvölésben lecserélheted a kigyót cobrára..Sõt..ha cobracsókot kapsz akkor nem halsz meg..vagy valami ilyesmi..Egyiptomban a boltban néztem ..ott nincs..
A mysims oldalon a tipptárban vannak ötletek.Nézd át!

dani71
Hali!
Tud avlaki valami jókombinációt nektárkészítésre?
Milyen gyümölcybõl lesz a legértékesebb bor?

hi!
egy ideig nem játszottam a játékkal, most akartam hozzákezdeni. Felajánlott új frissítéseket, ezeket telepítettem. És most ezt írja ki az indítópanelnél: "The Sims 3 alapjátékod nem kompatibilis az aktuális Sims 3 kiegészítõ csomaggal. Kérjük frissítsd játékodat az indítópanelen keresztül."
A játékot se tudom így elindítani, új frissítés pedig nincs, már telepítettem.
Valaki tud segíteni?
csináld azt hogy belépsz a játékba..és nem a sima mentést választod hanem a mentés másként opcíót..adj egy új nevet a házadnak ..és utána megszûnik a 16-os hibakód..ezután már menthetsz simán is..nem fog hibát jelezni..
Fel van telepitve a world adventures kiegészitö is?

Sophi
Hello!
Nekem az a problémán hogyha játszok a játékal akkor egy idõ után ha menteni akarok azt írja ki h. hiba a mentés közben 16 hibakód!
És amikor mentés nélkül kilépek majd egy kicsit késöbbb vissza megyek a játékba eltûnik a családom és cs a helye marad meg ahova azt írja ki h.:"Ez a mentés nem tölthetõ be mert az egy kiegészítõ lemezhez tartozhatott ami le lett törölve a géprõl!" Pedig nem töröltem le!
Miért csinálja ezt?<#vigyor2>

A hosszasan érlelt,az az igazi!<#guluszem1><#zavart2>

dani71
a hosszasan érlelt vagy a koncentrált bor a jobb?

dani71
én letöröltem a sims 3 mert meguntam aztán jöttek a kieg-ek visszatettem
mentésekeet visszamásoltam de most nekem is van bug-om ha a horgász sim-em kiveszi a hõtõbõl a régen fogott kampechalakat akkor nem tudok horgászni
megjelenik a csillag a halnál de ha rákattintok nem történik semmi most mi van már nállam is?elveszett a rohadt mentésem

Rájöttem...Az öregek nem táplálhatják az omninövényt..legalábbis nekem 3 öreg van és két fiatal..a fiatalok minden további nélkül tudják táplálni..az öregek nekem nem..
Elvileg ha táplálod akkor az terem rajta amivel táplálod. Legújabb frissítés van fent?

http://sims3.co.cc

Sziasztok..nekem megint gondom van😊) az omninövényt az után kaptam meghogy az utazásos kieg már rég fent van a gépen..meg is nõtt a növény..és ha rákattintok ott van hogy ellenõrizzem az étrendjét..stb..a táplálja is ott van..de hiába kattintok rá..nem történik semmi..a pasimnak 10-es a kertészszintje.õ sem tudja táplálni..volt már valakinek ilyen?? ez valami bug lehet?? vagy mi a rákért nem bírom megetetni?
SkylineGTR alapban van pár autó honlapomon még több. Patchek automatikusan telepíti ha eredeti verzió, ha warez....

Szerintem sem kell másik.Csak szedd ki belõle a feliratot.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

dani71
Francia országban hol találom a báj kulcskövét?

Most értem haza a nyaralásból..kell várnom 2 napot..de utána próbálkozom..köszi a segítséget..ha nem sikerül..szólok😊)
hi. azt szeretném kérdezni, hogy az alap sims 3-ba nincsenek autók? mert én egyszer leszedtem és akkor asszem volt, de most megint meg van a játék, de most nincsenek benne. ja és vki nem tud adni vmi listát hogy milyen patchek, vannak meg miyen sorrend? ez nem tudom , hogy wareznek számít e

Nekem full grafikán néha akad közepesen tökéletesen fut. konfig a következõ MSI GX701 Intel Core 2 Duo T5800 2,0GHz, 3 GB Ram, GeForce 9600M GT VGA 512 MB

Szerintem, mint minden játéknál elsõsorban a grafikai vagy video kártya a lényeges, utána a gép procija mert a sebességet az határozza meg és utána jön a RAM. Mert ha combos videokártyád van ls ketyeg 2,4 gigaherz akkor kivesebb RAm-al is elmegy a játék.
Era: sikerült?
eddig a pentium 4-esen 512 megabájt rammal is elment a sims..de akadozott azért nagyon..az 1 gigás rammal tökéletesen élvezhetõ..nem szaggat..gyorsan 4 perc alatt betölti a játékot..és ha városnézet és a ház között váltogatom a nézetet 1 másodperc alatt ott vagyok ahol akarok..így nekem élvezhetõ..biztos 2 gigabájttal még jobb lenne de én így is meg vagyok vele elégedve..szerintem a pentium 4 azért még megállja a helyét..
Lassan már húsvét jön,nem kellene lecserélni a fejlécet?<#confused>

laca133
Én közepes beállításon élvezem a SIMS 3-at. Egész szép grafikája van még így is. 😄 Habár nekem a Konfigom egy picivel jobb mint az övé.
De legalább megy szaggatás nélkül.
Van 1 lap a földön húzd ara rá az egyiket. Megjelenik egy másik lap arra pedig húz rá egy másik szobrot.

dani71
Ha gyûjtõ vagy de kerti törpe kollekciód nem teljes,akkor nézz be Franciaországban a La Gallerie d'Art-ba.Itt megtalálhatod,ha jól szétnézel mind a hármat(az udvaron)a Kis Léon törpéjét,a (kínai részlegben) Machu mester mágikus törpéjét,az egyiptomi részlegben a Szultán mágikus törpjét