Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyba játszok...egyszer csak kifagy a játék...visszalépek és ez fogad.
Az alap fû,út...stb textúrák eltûntek.
Újratelepítés nélkül megoldható lehet?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Modthesims.com
Itt óriási választékok vannak,talán megtalálod amit keresel.
Ja,a gugliba illeszd be a cimet,és odaröpit...
A játék intro videójában szerepel az alábbi képen látható (szerintem elég szép) mediterrán ház. Nem tudjátok, hogy a játékban megtalálható-e alapból ez a ház? Már néztem a háztárolóban és a szomszédságban is, de még nem láttam. Nagyon hálás lennék ha valaki segítene megtalálni!
(Azért ilyen rossz a kép minõsége, mert egy YouTube-ra feltöltött trailerbõl van.)

Los Angeles, California
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
történt egy kis probléma valahogy a víz befolyt a padló alá és addig nem
tudom törölni az emelt padlózatot amíg el nem tûnik a víz onnan
de nem férek be alá<#fejvakaras>#fejvakaras>
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Újra akarom rakni a gépemet, a Sims3 hol tárolja a mentéseket?
élesztett már valaki fel múmiát?
2. a kígyóbûvölõ kosarat a cikkeknél kell keresni ahol a sátrat is.
Tud avlaki valami jókombinációt nektárkészítésre?
Milyen gyümölcybõl lesz a legértékesebb bor?
egy ideig nem játszottam a játékkal, most akartam hozzákezdeni. Felajánlott új frissítéseket, ezeket telepítettem. És most ezt írja ki az indítópanelnél: "The Sims 3 alapjátékod nem kompatibilis az aktuális Sims 3 kiegészítõ csomaggal. Kérjük frissítsd játékodat az indítópanelen keresztül."
A játékot se tudom így elindítani, új frissítés pedig nincs, már telepítettem.
Valaki tud segíteni?
Nekem az a problémán hogyha játszok a játékal akkor egy idõ után ha menteni akarok azt írja ki h. hiba a mentés közben 16 hibakód!
És amikor mentés nélkül kilépek majd egy kicsit késöbbb vissza megyek a játékba eltûnik a családom és cs a helye marad meg ahova azt írja ki h.:"Ez a mentés nem tölthetõ be mert az egy kiegészítõ lemezhez tartozhatott ami le lett törölve a géprõl!" Pedig nem töröltem le!
Miért csinálja ezt?<#vigyor2>#vigyor2>
mentésekeet visszamásoltam de most nekem is van bug-om ha a horgász sim-em kiveszi a hõtõbõl a régen fogott kampechalakat akkor nem tudok horgászni
megjelenik a csillag a halnál de ha rákattintok nem történik semmi most mi van már nállam is?elveszett a rohadt mentésem
http://sims3.co.cc
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Era: sikerült?
De legalább megy szaggatás nélkül.