44549
-
#14550 átálíttottam szabadon bejárhatóra, könyvtárra, semmi nem változott
nem tudtam letenni az új épületet -
#14549 Ja, hogy úgy. -
Ironman2 #14548 Megvettem a bótba -
#14547 Hát hogy nem tudom, hogy lehet vele játszani, ha nincs hozzá mini image. Crackelted? vagy hogy? -
Ironman2 #14546 És mi tart vissza? -
#14545 Ó, nem szemrehányás, csak itten írod, milyen jó, és kedvet kaptam hozzá, hogy feltegyem. :) -
Ironman2 #14544 Azért mert át kell állitani a telek tipusát közösségi telekre,és utánna le lehet tenni.Városszerkesztőben rákatt az üres telekre,és ott van hogy telektipus módosítása,és közösségi,bejárható terület,vagy könyvtár,amit akarsz -
Ironman2 #14543 Ja.Bocs olvastam,csak még nem néztem utána.Mindjárt -
#14542 én nem tudtam a könyvtárat
ledozeroltam ami volt, és nem lehetett odatenni az újat pedig kisebb volt
aztán letröltem a telket, és nem lehetett a kisebb telket odatenni
aztán megpróbáltam máshová tenni az új könyvtárat de sehová nem negedte
ezen anynira felhúztam magamat, hogy nyomtam egy resetet :( -
#14541 Ironman, kérdeztem már (de nem láttam, hogy válaszoltál), van-é mini image ehhez? vagy ha nincs, hogy játszol vele? -
Ironman2 #14540 És kisebb a mérete mint a régebbi iskolának.Mellé lehet épitkezni 2 oldalt.Én raktam oda fákat,meg hintákat -
#14539 a 3-ban nem tudom, ha szülök meghalnak, gyereksimet elviszi-e a gestapo
awesome mod használatával nem
simán életben tud maradni egy gyereksim is egyedül a játékban, mert itt a kaja ingyen van a hűtőből -
#14538 tinit már nem
a 2-esben a szülők simán el tudtak költözni
itt meg meghalnak -
Ironman2 #14537 Sunset Valleyben az iskolát cseréltem le azzal amelyik jött a Townlájffal -
#14536 megvan: szociális munkás -
#14535 na de hogy maradhat egyedül tini sim? nem viszi el a gyerekgondozó, vagy mi a szösz a neve? -
#14534 vagy még jobbat tudok, homeless mint Gólya simje
tini gyerek szülök nélkül a parkban
mondjuk jön a zseka, hogy éjjel kintvolt, hehe, ki fogja lebaszni? :D -
#14533 Nem sok különbség van. Annyi, hogy panaszkodik, hogy hideg a zuhany meg rossz a sütő, mert félig süti meg az ételt. Ilyenek. :D -
#14532 majd kipróbálom milyen putriban lakni :D -
#14531 Ebben igazad van, ezért én eleve pénzkóddal játszom, azaz építkezek. És újra építkezek. Aztán gyártok simeket, berakom a szép házakba (pénzkóddal), izgatottan figyelem, mit szólnak hozzá. De nem szólnak semmit. Ugyanúgy megy a játék, mintha putriban élnének. Így aztán ott is hagyom őket, és kezdem újra az építkezést. Idejét se tudom, utoljára mikor játszottam "normálisan". Mondjuk ha jön egy új kieg, azt kipróbálom, és annyi. -
Gólya #14530 azért a valósághoz hozzátartozik az állagromlás pl.
na de ennyire ne legyünk telhetetlenek:) vagy mégis?
azért annyi szerintem belefért volna, hogy mondjuk bizonyos időközönként fel kelljen újítani a házat, kocsit, bútorokat, stb.
talán nem lett volna olyan nehéz beiktatni egy ilyet
persze lehet hivatkozni, hogy ez egy játék, legalább itt ne kelljen már görcsölni...de azért mégis...tényleg nem lehet mit kezdeni a pénzzel egy szint fölött
túl könnyen el lehet érni ezt a szintet...azért az is milyen már, hogy a fizetés korlátlanul emelkedik?
na mindegy, ez van:)
csak így ellaposodik egy idő után a játék -
#14529 na majd az állatosnál, vehetek akár egy ménest (vagy nem) -
#14528 mint a valóságban:
ha van házam, kocsim, nyaralóm, a gyereknek suli, akkor mire költsek még :)
mondjuk a valóságban ennyire nem vagyok gazdag sajnos -
#14527 hű, mennyi mindenre lehet még költeni :D -
Gólya #14526 és megint előjön a probléma...mit kezdesz egy idő után a pénzzel?
van háza, kocsija a simednek - esetleg több is -, nyaralója mindhárom helyen, társ- vagy akár tulajdonosa közösségi helyeknek...szobalány, komornyik, stb....és utána? -
#14525 vegyél ingatlanokat, én most egy bárra spórolok...ez kell az élete álmához -
#14524 ja
nekem meg lassan az lesz a bajom, hogy nem tudom mire költeni a pénzt -
#14523 hát kellett a szobára pl. :D meg már felnőtt... -
#14522 nekem végignyomta már -
#14521 gyerekre miért kell pénz? 2-ben nem volt inygen a ruha, de a 3-ban mire költesz egy gyerek miatt? -
#14520 ennél gazdagabbak csak a 2-esben a boltosék voltak -
#14519 Nálam most megoszlik a pénz... elvett egy nőt, csak kiderült h. annak volt az előző házasságából gyereke, arra is kell a pénz...az asszony meg szobrászkodik, de azárt még van pénz :D -
#14518 ha mondjuk végignyomná a karim a 60 órás erőemelő programot, akkor nem fáradna el egyáltalán, és akkor karatézhatna éjjel-nappal meteoritokat mint a gép -
#14517 :) -
#14516 az a abaj, hogy mondjuk a kőtüréssel nem tudom mennyit lehet keresni, mert ugye ha eszembe jut, vagy kell egy kis pénz, akkor törögeti amig el nem fárad
aztán megcsiszolttaja, a aszemét megy a tárolóba, transmute, és lesz belőle large soul gem, az értékes kőveket heart metszés után adom is el, de ezt úgy kb hetenete egyszer csinálom, szal nem tudom mennyit lehetne keresni azzal, ha minden nap nyomná
az íróm meg olyan, hogy szeret egyedül lenni, könyvmoly, szgépzseni, stb szal amikor épp nincs semmi dolga, akkor is szgépezik, meg ír. Már mind a 3 plusz minősítést megszerezte, 300-400 oldalt simán megír egy nap alatt, ő mondjuk ontja magából a könyveket, és 30k körül jár heti jogdijban
szal jelenlegi simpárosomnak annyi a pénze mint a pelyva :) -
#14515 olyanokat olvasok itt fórumon, hogy pl. az író... -
#14514 Én nemtudom, ez előtt bróker volt a karakterem, de az nem akpott annyit, sőt a csúcson csak 3 napot járt dolgozni, ellentétben most a sportolóval, aki minden nap jár, szerdát kivéve + a 2 meccs -
#14513 tényleg melyik lehet a legjobban fizető munka? -
#14512 jó még a profi sportoló is, hetente 2x meccse is van, és jobb esetben több mint 4000 simoleon üti a markát. Na meg a hekkerség is nagyon jó pénzforrás, egy éjszaka alatt kis szerencsével ezreket is meg lehet keresni... Persze ahhoz számítógépzseni karakter kell. -
#14511 akkor az íróm jobban keres
és a meteorit trésből is tán jobban meg lehet élni, főleg transmutálással