Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vica0523
Vannak javítások rá, tedd fel õket.

Be lehet törni házakba nem? Amikbe éjjel nem lehetett bemenni,igy bemehetsz simán

dani71
Gonosz ágazaton elírtam<#email>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

dani71
A simem elérte a bûnözés 10. szintjét rablás ágazaton
de nem kaptam érte semmit csak azt,hogy a simem néha pirosan világít.mire jó ez?

Sziasztok!
Nem rég kezdtem el játszani a játékkal, olyan gondom lenne, hogy a WA telepítése óta nem tudom begyüjteni az üzletrészeimbõl a lóvét, sõt semmit nem tudok kezdeni az okiratokkal.Valami javítás van ehhez?
Ja és e hûtõben lévõ kaja is megromlik 1 nap alatt.
Valaki tud segíteni?
semmi baj, csak azt nem értettem a másik hsz-ban, miért kell kapásból anyázni?

vica0523
Igaz.Bocsi.

#6955 és #6956

a hiv.oldalon regisztrálni nincs szükség magára a játékra - vagy akkor én is idõgépen utazom<#whatever>???

vica0523
O.K.<#integet2>

Mike
kivéve ha egy bug miatt befagyás helyett eltûnik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Feltalálta az idögépet<#buck><#mf2>

vica0523
Ha hétvégén vetted, hogy regisztrálhattad régebben?

küldtem neked privátot!

dave10000
Ezeket szeretném berakni

(Bocs a sok képért) Valakinek megvannak ezek ?

dave10000
Igen még régebben regisztráltam és most próbáltam a játékot is.

vica0523
Regisztráltál elõször?

dave10000
Vagy ha nincs máshol akkor esetleg van valamelyikõtöknek terepmintás cuccai (hûtõ, sütõ, ágy, stb.) amit esetleg át tudna valahogy küldeni ?
<#vigyor2>

dave10000
Hétvégén vettem. Esetleg van más oldal is ahol vannak ilyen cuccok vagy ez az egyetlen ?

csak te használod? esetleg mástól kaptad? (ha nem akkor bocs, de volt már rá példa, hogy továbbadták a kódot)
egyébként nekem is kiabál folyamatosan - akárhányszor megnyitom a panelt -, hogy nem az eredeti verzióval játszom <#gun> - akkor mi a fészkesért fizettem tizenakárhányezret?
(még csak a megrendelõ e-mail is megvan a visszaigazolással, számlával együtt <#boxer>)

Köszönöm a választ megpróbálkozok a kígyóval hátha bejön.
<#buck>
Sziasztok, el lehet költözni a világ körül kiegben külföldre a megvett nyaralóba? Ha igen akkor hogyan, nem sikerült rájönnöm? :S

dani71
Ha meghal a simed a múmia átkától akkor milyen lesz a szelleme?minden halálokból más sim lesz.

dani71
Átok ellen:vedd meg a kígyóbûvölõ kosarat.Használd sokáig (ne feledd ez egy rejtett jártasság.)Egy idõ után ha rákattintasz a kosárra akkor lesz egy olyan cselekvés is,hogy vegyen királykobrát.Ezzel zenélni már veszélyesebb lesz (nem halsz bele,de a fájdalom amit okoz az nagyobb lesz.)
A simed idõrõl idõre meg fogja majd próbálni megcsókolni a kígyót.
Ha sikerül jutalmad egy jó kis hangulatjelzõ és a múmia átkának megszûnése lesz.Ha nem akkor kapsz egy elég negatív hangulatjelzõt mert a kígyó orrba harapja a simed.Sok szerncsét.Én még sohasem próbáltam.Az adatokat a MYSIM-rõl szereztem.<#wave>

Egyszerûen nem akar eltünni az átok rólam.Nem értem.Alig van idõm <#ijedt><#guluszem1>
Sophi
Kenspát csak kékben és pirosban lehet kapni!Mert hogy én arra is gondoltam hogy csak úgy átszinezem de nem engedi kitenni az eszköztramból!<#falbav>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Sophi
Köszi az infót!Kiváncsi vagyok!<#nyes>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

dave10000
Üdv.

Lenne 1 problémám. Van a Sims 3 oldala ahonnan mindenféle cuccokat lehet leszedni és ott ha rákattintok 1 tárgynál, hogy "hozzáadás játékhoz" akkor kéri a kódot de hiába írom be nem fogadja el(eredeti kód). Mi lehet a probléma ?

A választ elõre is köszönöm.

Igen én is ezt csináltam de csak beengedést nyertem a Szfinx-be.Bent pedig egy tûzoszlop van amin nem tudok tovább jutni,pedig van valami a túloldalon.Vagy elég ez a fajta imádkozás?Köszi!
El kell menned a Szfinx-hez és ott könyörögnöd kell, hogy megbocsájtson.
Szisztok!Egy olyan kérdésem van ha elátkoz egy múmia akkor mit kell tennem hogy ne haljak meg?Olvastam már a fórumot de nem találtam választ rá.Elõre is köszi!
OK, kösz
Azt már nem. Az "befagy" vagyis elérted és el is tünik az életcél megválasztása opciód a megvásárolható cuccok közül. De add egy rakat pontot érte s vásárolhatsz mindenféle eszköz, pl: kajaklónozó.<#worship>
Hogyha elértük a kiválasztott 'életcélt', akkor azt meg lehet valahogyan változtatni?
Mike
warez témáról itt NEM beszélünk!

Mike
nem

dani71
az kárt tesz a játékban ha megcsinálom a modthesims-en található módosítást aminek segítségével zip-file-okat tudok a játékba tenni,mûködik W.A-val<#kerdes>

dave10000
Üdv.

Tudtok adni 1 linket ahonnan letudnák tölteni magyarosítás a sims 3-hoz ?

Joschka
Akkor nem, s ez már a sims 2-ben is így volt... Emlékszem még ha házastársakat is kreáltam úgy, hogy ellentétes jellem vonásokat adtam nekik, semmivel se lehetett rábírni õket még arra sem, hogy megöleljék egymást.
Nem hogy jakuzis etye-petye...
Szóval, ha ellentétesek a személyiség tulajdonságuk, akkor ne is próbálkozz velük... Itt nem mûködik.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Ha ellentétesek akkor nem tudnak házasodni???

biztos ellentétesek a jellemvonásaik

Sziasztok.

A házasságal van gondom a simsben. Eddig soha nem volt ez a baj, hogy nem tudtam összeházasítani a 2 simet. A romantikus interakcíókat használtam, és amikor kiírta hogy tökéletesen ellenálhatatlan, akkor lehetet eljegyezni és titkos esküvõt tartani. De most meg már nem engedi, pedig minden ok... reménybeli partnerek stb...
Kipróbáltam, hogy kezdtem egy új játékot és összeházasítottam másik 2 simet és ott mûködott. Valaki nem tudja mi lehet a baj, mert nem szeretném elõrõl kezdeni megint.<#nemtudom>

dani71
Kösz a választ<#nevetes1>
U.I:Az általam irányíttott szellemek is tudnak lebegtetni dolgokat?

százat biztos fogott már a simem (emberi számítás szerint lassan ezer éves😊), mégis ismeretlennek jelöli a jártassági napló a csalit
nagy valószínûséggel tök mindegy, a zöldségek jó csalik (legalábbis nálam beváltak)

Joschka
Sims 3 - Álomállások ez lesz az új kieg címe. Megjelenési ideje: Június 4.-e lesz.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Persze hogy van...menj a Mysims oldalra ott mindent megtudsz...

Sophi
Nem tudjátok véletlenül h van e kilátásban új kieg.?<#email>

vica0523
Lehet, hogy mégiscsak fel kéne tenned a patch-eket.

dani71
mi a vöröshering csalija? próbáltam a mysism-ben szereplõ Hot-Doggal de hiába nem jelent meg a hering csalijaként<#help>

Joschka
Eredeti a játékod?

Ujratelepitettem, ez volt az elsõ, de utána se találta a telepitett játékot,,,,, azóta még egy gyerek is eltünt, ellopta a bébicsõsz vagy nem tom 😄