Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem kaptam érte semmit csak azt,hogy a simem néha pirosan világít.mire jó ez?
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Nem rég kezdtem el játszani a játékkal, olyan gondom lenne, hogy a WA telepítése óta nem tudom begyüjteni az üzletrészeimbõl a lóvét, sõt semmit nem tudok kezdeni az okiratokkal.Valami javítás van ehhez?
Ja és e hûtõben lévõ kaja is megromlik 1 nap alatt.
Valaki tud segíteni?
a hiv.oldalon regisztrálni nincs szükség magára a játékra - vagy akkor én is idõgépen utazom<#whatever>#whatever>???
<#vigyor2>#vigyor2>
egyébként nekem is kiabál folyamatosan - akárhányszor megnyitom a panelt -, hogy nem az eredeti verzióval játszom <#gun>#gun> - akkor mi a fészkesért fizettem tizenakárhányezret?
(még csak a megrendelõ e-mail is megvan a visszaigazolással, számlával együtt <#boxer>#boxer>)
<#buck>#buck>
A simed idõrõl idõre meg fogja majd próbálni megcsókolni a kígyót.
Ha sikerül jutalmad egy jó kis hangulatjelzõ és a múmia átkának megszûnése lesz.Ha nem akkor kapsz egy elég negatív hangulatjelzõt mert a kígyó orrba harapja a simed.Sok szerncsét.Én még sohasem próbáltam.Az adatokat a MYSIM-rõl szereztem.<#wave>#wave>
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
Lenne 1 problémám. Van a Sims 3 oldala ahonnan mindenféle cuccokat lehet leszedni és ott ha rákattintok 1 tárgynál, hogy "hozzáadás játékhoz" akkor kéri a kódot de hiába írom be nem fogadja el(eredeti kód). Mi lehet a probléma ?
A választ elõre is köszönöm.
Nem hogy jakuzis etye-petye...
Szóval, ha ellentétesek a személyiség tulajdonságuk, akkor ne is próbálkozz velük... Itt nem mûködik.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
A házasságal van gondom a simsben. Eddig soha nem volt ez a baj, hogy nem tudtam összeházasítani a 2 simet. A romantikus interakcíókat használtam, és amikor kiírta hogy tökéletesen ellenálhatatlan, akkor lehetet eljegyezni és titkos esküvõt tartani. De most meg már nem engedi, pedig minden ok... reménybeli partnerek stb...
Kipróbáltam, hogy kezdtem egy új játékot és összeházasítottam másik 2 simet és ott mûködott. Valaki nem tudja mi lehet a baj, mert nem szeretném elõrõl kezdeni megint.<#nemtudom>#nemtudom>
U.I:Az általam irányíttott szellemek is tudnak lebegtetni dolgokat?
nagy valószínûséggel tök mindegy, a zöldségek jó csalik (legalábbis nálam beváltak)
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit