Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi elõre is!
:3
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Ezt a beállítást használom.
Ezek pedig azok a játékból most vett képeim, tehát ne aggódj, hogy csúnya lesz vagy valami, bár azt nem írtad, hogy milyen a videókártyád típusa...És fontos az is, hogy a legfrissebb meghajtóprogramot(drivert) telepítsd fel a videókártyádhoz, elõtte persze a régebbit el kell távolítani.
Ha a tied az enyémnél jobb, újabb videókártya, akkor meg végképp nem kell aggódnod miatta.
Íme a játékból az elõbb fotózott képeim a fenti állandó beállításommal.

Link:
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3696&k=32
Az én gépem szerényebb konfiggal rendelkezik és 1024x768-as felbontást használok a játékhoz.... a gépemben 1 GB RAM van, ennek ellenére normális sebességgel fut rajta a játék.
Inkább használj hozzá kissebb felbontást, és nem kell hozzá 4 GB RAM, hogy megoldódjon. Állítsd közepesre a hatásokat, Az élsimítást vedd le alacsonyra.
Akkor jónak kell lennie.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
most hirtelen annyira emlékszem az illanóporral kapcsolatban, hogy ha pl. megrekedsz valahol, csapdába szorulsz, akkor jöhet jól - de olvasd el, mit írnak pontosan róla
menj el a különleges kereskedõhöz, nála õsi érmékért vásárolhatsz ilyeneket (van pl. tolvajkulcsa is, amit még szintén nem használtam, de már ott csücsül a simem hátizsákjában, egyszer biztos jól jön majd)
amugy a gépem leírása:
Intel(R) E7200 2.53 GHz
2,00 GB RAM és 516 os videokártya Remélem tudtok segíteni ez egy erõs gép pedig! különben is sims 3 nak meg 128 MB ra van szükség videokártyán... Köszi ha segítetek!!!!!!!!!!!!!! 😊
Egyébként hogy kell az illanóport használni?
igaz, azoknak ez az oldal a befutó
(de talán itt sem tûnt még el a segítõkészség teljesen <#rolleyes>#rolleyes>)
kezdem azt hinni, az ilyesmi talán nem bug...
ugyanis a kereskedõnél õsi érméért vehetsz pl. illanóport, ami - talán? - kisegíthet a hasonló helyzetekbõl
persze, nem vagyok errõl meggyõzõdve, de egy kicsit gyanús
(az én simemen a "bátorító ital" segített sokat, mikor sorra dobta a hátasokat a csapdák miatt, amik pl a Landgrab-kastélyban, A Mennyei Béke Templomában és más helyeken igen szép számmal vannak jelen)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1264805786
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
Kína - A Tiltott Város...Dong Huo kincsét, valamint kincséhez vezetõ kulcsot kellene megtalálnom a Tiltott Város szívében
oké, lépcsõn le, összesen feltártam négy helyiséget, kellene egy kulcs, pontosabban "a kulcs" - de ezekbõl a helyiségekbõl nincs tovább út...legalább tízszer végigszánkáztam falon, padlón, megnéztem az összes szobrot, lámpákat vizsgáltam - semmi
és nem gyullad ki a lámpás a fejemben, mit kellene még csinálni...megmozdítani nem tudok semmit...
ötlet? megcsinálta már valamelyikõtök? nem kellene a teljes megoldás, csak egy pici irányadó...<#confused>#confused>
#6980-as hsz-odra sajna én is csak annyit tudok,mint az elõttem szólók - az eredeti játék is lehet bugos, nem véletlenül adnak hozzá utólag patchet
még esetleg annyit tudok ajánlani, hogy legyél egy kis türelemmel, csinálj más küldetést, aztán hátha késõbb változik a helyzet - Janika tanácsát fogadd meg, a legfrissebb jav. mindenképpen legyen fönn
tudom, nem nagy segítség - gyakorlatilag semmi -, de mivel nálam még nem fordult elõ, olyan meg nem jár erre, akinél esetleg elõfordult ilyen...<#nemtudom>#nemtudom>
esetleg egy másik simmel egy másik játékban?
a Sims 3 meg egy bughalom
mit tegyél? semmit
így jártál
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Vendy
a simemnek a harcmûv. most 2. szinten van, viszont....
másik simemet elküldtem ugyanoda, megkapta ugyanazt a küldetést és...most kicsit jobban figyeltem: azt mondta a csaj, aki a lapisköveket meg egyebeket szedette ösze a medit. szoborhoz (ennek alapján én azt gondolom, ez a szobor szükséges a medit-hoz, vagy legalábbis ez is), hogy "majd kereslek" és ezzel vége szakadt a küldetésnek
természetesen a simemnek közben lejárt a vakáció...ha újra visszamegy Kínába, vajon tényleg keresni fog a csajszi, vagy ez már almás?
valaki, aki megcsinálta már ezt a küldetést?
Köszi elõre is ha valaki tud segíteni!
Vendy
ki és milyen módon meditálhat? mi/ki szükséges hozzá? könyvet nem találok a témával kapcsolatban, emberkékkel találkoztam a kertben, hiába beszélgetek velük, logika-jártasság: 8 teljesített, a kilencedik félig van meg...esetleg atlétikában kellene még kicsit ráerõsíteni (ez most 5. szinten van)?
használtam a megértés homokszemeit - semmi...kezdek megõrülni
<#falbav>#falbav> <#conf>#conf>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Segítséget szeretnék kérni a create sim-el kapcsolatban.
Hova kell telepitteni?
Mert ha a sims 3 fent van akkor ezen kivûl kûlön mappába akkor elindul de nem szerkeszti meg a szimet várom válaszaitokat
Köszi
[email protected]