Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdésem a következõ lenne. Én nem vettem meg az utolsó, álomcuccok vagy mi kiegészítõt, mert pár holmiért sokallom a 3000 Ft-os árat. (Ez magánügy.) A játékom full eredeti és semmi nem hozzávaló nincs telepítve meg töltve. Mégse engedi letölteni a legutolós frissítést, mert azt mondja, hogy a játékom napra kész. Ezek szerint ha jól értelmezem, én aki jogtisztán vettem meg a játékot hátrányban vagyok azokkal szemben akiknek nem tiszta a játéka, mert csak akkor jutok a legfrissebb javításokhoz ha rendelkezem a legutoljára kiadott kiegészítõvel? Ez óriási szivatás, ha így van.
DJ RX7
sztornó megvan már.
Mike töröld majd a felesleges hsz-eket.

:3

DJ RX7
üdv! van egy jó pár kiegészítõ cuccom, hogyan tudnám ezeket egyszerre telepíteni? nem szeretném mind a 785 darabot egyenként installálni.

köszi elõre is!

:3

Joschka
Ja.<#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Mondjuk én pont forditva használom,a látótávolságot raktam fel,és a sim részletességét vettem lejjebb,meg a telkek is teljes részletességgel vannak nálam.De hát mindenki ugy állitja be magának ahogy jó.

Joschka
Fontos az is, hogy a látótávolságot, és a környezõ telkek nagy részletességét a legalacsonyabbra vedd le, mivel elég az, hogy a közvetlen környezetet láthasd, ahol játszol. A játék úgyis mutatja azt ami szükséges, és ez megnöveli a játék sebességét is.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Na, itt vagyok. Nekem NVidia 7300 GS 512 MB memóriás a videókarim.

Ezt a beállítást használom.

Ezek pedig azok a játékból most vett képeim, tehát ne aggódj, hogy csúnya lesz vagy valami, bár azt nem írtad, hogy milyen a videókártyád típusa...És fontos az is, hogy a legfrissebb meghajtóprogramot(drivert) telepítsd fel a videókártyádhoz, elõtte persze a régebbit el kell távolítani.
Ha a tied az enyémnél jobb, újabb videókártya, akkor meg végképp nem kell aggódnod miatta.

Íme a játékból az elõbb fotózott képeim a fenti állandó beállításommal.

Joschka
Mindjárt hozok egy képet az enyémrõl, hogy hogyan néz ki azzal a beállítással.

és hogy ha leveszem közepesre akkor nem lesz rosszabb a játék minõsége nem lesz olyan részletes, élethû... vagy igen??

Joschka
Vannak ingyenes töredezettségmentesítõ programok az interneten, amelyek jobbak, és gyorsabbak, mint a windows beépített töredezettségmentesítõje.Íme itt egy ingyenes.
Link:
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3696&k=32

Az én gépem szerényebb konfiggal rendelkezik és 1024x768-as felbontást használok a játékhoz.... a gépemben 1 GB RAM van, ennek ellenére normális sebességgel fut rajta a játék.
Inkább használj hozzá kissebb felbontást, és nem kell hozzá 4 GB RAM, hogy megoldódjon. Állítsd közepesre a hatásokat, Az élsimítást vedd le alacsonyra.
Akkor jónak kell lennie.

Sziasztok! köszi a segítséget! de nem találom azt a töredezettség mentesítést és amúgy ha 4 GB RAM lenne akkor megoldódna??? Most azt csináltam hogy a gépem 1680 X 1050 en van a képernyõ felbontás és a játék ba is ráraktam erre a legnagyobbra... Na de mi oldaná meg végleg ezt a problémát? Kösz!

Ilyen konfiggal szárnyalni kéne a programnak,ja,és a játékba is le veheted az élsimitást,meg a részletességet is!

Sok mindentöl akadozhat,csinálj egy töredezettségmentesitést a vinchesteren.Sajátgép ikonra jobb klikk,majd tulajdonság,és ott ki tudod választani a töredezettségmentesitést,attol függ milyen rendszered van.Meg futtass le lemezkarbantartó programot is,és a háttérben ne fussanak felesleges programok,azt a tálcára kattintva a feladatkezelöbe tudod kilöni öket,de azzal óvatosan bánj,mert vannak benne rendszer programok is!

Milyen az az 512-es videókari?Mert az sem mindegy..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A 2GB RAM kevés neki,fõleg ha mindent felhúzol,biztos hogy szaggatni fog.Gondolom minden maxon van.Vedd le mediumra.

konkrétan még nem használtam illanóport, de "feltankoltam" ebbõl is, mint a folyékony bátorság italából, a megértés homokszemeibõl, konzervzuhanyból, kajából - pl. amíg Pangu fejszéjét kerestem, elhasználtam egy csomó zuhanyt, kaját, vagy pl. amikor Dong Huo kincsére vadásztam, úgy öt napig ki se jött a sim a pincébõl, ott is aludt - még a sátor se kellett, mert talált nagyon kényelmes ágyat -, s ott bizony jól jött a folyékony bátorság itala a csapdáknál)
most hirtelen annyira emlékszem az illanóporral kapcsolatban, hogy ha pl. megrekedsz valahol, csapdába szorulsz, akkor jöhet jól - de olvasd el, mit írnak pontosan róla
menj el a különleges kereskedõhöz, nála õsi érmékért vásárolhatsz ilyeneket (van pl. tolvajkulcsa is, amit még szintén nem használtam, de már ott csücsül a simem hátizsákjában, egyszer biztos jól jön majd)

Sziasztok! Mért van az hogy mikor jáccok a játékkal akkor akadozik a játék???????????? vagyis mikor a kamerát forgatom akkor akadozik! És akadozik, pedig gépem is erõs és imádom ezt a játékot!!!!! Léccy segítsetek!!!!! h miért. Nagyon kösz!!!!!!!

amugy a gépem leírása:

Intel(R) E7200 2.53 GHz
2,00 GB RAM és 516 os videokártya Remélem tudtok segíteni ez egy erõs gép pedig! különben is sims 3 nak meg 128 MB ra van szükség videokártyán... Köszi ha segítetek!!!!!!!!!!!!!! 😊

vagyis úgy érted, hogy illanóport kellett volna használnom? És mi elöl kellett volna elillanom amikor egyedül voltam ott és semmi de semmi nem mûködött? Nem tudtam megmozdulni abban a teremben. Pedig nálam a kulcs, világit is a helye, hogy tegyem bele, de ha rá akarok kattintani akkor kiírja, hogy nincs akció.
Egyébként hogy kell az illanóport használni?
segíteni annak is lehet, aki eredeti játékkal játszik

igaz, azoknak ez az oldal a befutó
(de talán itt sem tûnt még el a segítõkészség teljesen <#rolleyes>)

hmm...
kezdem azt hinni, az ilyesmi talán nem bug...
ugyanis a kereskedõnél õsi érméért vehetsz pl. illanóport, ami - talán? - kisegíthet a hasonló helyzetekbõl
persze, nem vagyok errõl meggyõzõdve, de egy kicsit gyanús
(az én simemen a "bátorító ital" segített sokat, mikor sorra dobta a hátasokat a csapdák miatt, amik pl a Landgrab-kastélyban, A Mennyei Béke Templomában és más helyeken igen szép számmal vannak jelen)

Szia! Nem vagy hülye! Vannak dolgok amiktõl magunktól kell rájönni.Ha akarsz sok segitséget,akkor gyere át hozzánk ide:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1264805786

Sophi
De hülye vagyok!Már megvan hogy kell a kenspa színét változtatni!<#whatever>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

Ujabb hiba?! Kina, kaland. kulcskõt megkaptam a cseréphadsereg alatti sírbólt feltárásához. Meg is áldotta az adott személy úhy ahogy a kaland kérte. Lemegyek a sírboltba és semmit nem tudok csinálni!!! Még odébb menni se két lépést. Mert semmi se aktív. Közben meg szemben a falon ott világít a kulcskõ helye. na erre mit mondtok?<#falbav>
dani71
hogyan tudnék remekmûvet írni(az írás játrtasságom 10 és minden jártasságpróbát teljesítettem.

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

lásd #6990 <#wink> (mellesleg magát "A" kulcsot nem találtam)

Nézd meg a küldetéseknél hogy pontosan mit kell csinálni. Volt nekem egy hasonló eset (lehet hogy ugyanez) hogy elõbb még el kell vinni a kulcsot bemutatni vkinek mielõtt használni tudtam.
már nem kell...végül csak én nyertem...<#taps>

még valami:

Kína - A Tiltott Város...Dong Huo kincsét, valamint kincséhez vezetõ kulcsot kellene megtalálnom a Tiltott Város szívében
oké, lépcsõn le, összesen feltártam négy helyiséget, kellene egy kulcs, pontosabban "a kulcs" - de ezekbõl a helyiségekbõl nincs tovább út...legalább tízszer végigszánkáztam falon, padlón, megnéztem az összes szobrot, lámpákat vizsgáltam - semmi
és nem gyullad ki a lámpás a fejemben, mit kellene még csinálni...megmozdítani nem tudok semmit...
ötlet? megcsinálta már valamelyikõtök? nem kellene a teljes megoldás, csak egy pici irányadó...<#confused>

hehe "javábül" Egy kicsit parasztosan!

ha nekem szólt <#smile>, köszi - akkor még kicsit türelmes leszek

#6980-as hsz-odra sajna én is csak annyit tudok,mint az elõttem szólók - az eredeti játék is lehet bugos, nem véletlenül adnak hozzá utólag patchet
még esetleg annyit tudok ajánlani, hogy legyél egy kis türelemmel, csinálj más küldetést, aztán hátha késõbb változik a helyzet - Janika tanácsát fogadd meg, a legfrissebb jav. mindenképpen legyen fönn

tudom, nem nagy segítség - gyakorlatilag semmi -, de mivel nálam még nem fordult elõ, olyan meg nem jár erre, akinél esetleg elõfordult ilyen...<#nemtudom>

esetleg egy másik simmel egy másik játékban?

Hát ez bug a javábül,de rakjad fel a legfrisebb javitást mindenképpen az inditópanelen!

Mike
most minek áltassam

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ez ám a korrekt segítség...

Mike
attól, hogy egy játék eredeti, miért ne lehetne benne bug? soxor az eredetivel többet szív az ember mint a másolttal
a Sims 3 meg egy bughalom

mit tegyél? semmit
így jártál

Vendy
nem, a fabábuval, meg a deszkatörõvel kell edzened, még el nem éred a megfelelõ szintet, és akkor már meditálhatsz a tudós kertjében, illetve akárhol!

Vendy

ezt már próbáltad?
a simemnek a harcmûv. most 2. szinten van, viszont....
másik simemet elküldtem ugyanoda, megkapta ugyanazt a küldetést és...most kicsit jobban figyeltem: azt mondta a csaj, aki a lapisköveket meg egyebeket szedette ösze a medit. szoborhoz (ennek alapján én azt gondolom, ez a szobor szükséges a medit-hoz, vagy legalábbis ez is), hogy "majd kereslek" és ezzel vége szakadt a küldetésnek
természetesen a simemnek közben lejárt a vakáció...ha újra visszamegy Kínába, vajon tényleg keresni fog a csajszi, vagy ez már almás?
valaki, aki megcsinálta már ezt a küldetést?

Vendy
Sziasztok! Na lehet kicsit bonyi amit kérdezek, de számomra megoldhatatlan a probléma! 😄 Eredeti játékom van, úgyhogy elméletileg bug nem lehet. Szóval: Kaptam egy küldetést Egyiptomban, hogy valami Õsi könyvtárból hozzak el valamit, és akkor oda be kell lopakodnom, vagy összebarátkoznom a ház tulajdonosával. Namost, lopakodtam is, mivel "ott nem lakik senki" és lementem kutakodni... Ment is minden szépen, csakhogy lejárt a vakációm, és hopp otthon találtam magam a ház pincéjébõl. Amint lejárt a 2 nap pihim, már utaztam is vissza Egyiptomba, hogy folytassam a küldetést, de nagy meglepetésemre az alaptáborban voltam, nem pedig a pincében ahonnan indultam. Na gondoltam sebaj, visszamegyek, de nem, becsengetni nem tudok, mert el van szürkülve, és azt írja, hogy nem lakik ott senki, pedig be kell jutnom a küldetés teljesítéséhet... Belopakodni sem tudok már, és a térképnézetben sem jelzi már a kis sárga buborékban a házat. Teleportálni sem tudok a házba... Próbáltam törölni a küldetést, hogy újra beadja, és akkor újra jelölve legyen, de ismét nem engedett be a házba!!! Mit tegyek??? Remélem azért nagyjából érthetõ a problémám! 😊

Köszi elõre is ha valaki tud segíteni!

Vendy

Mike
😊

Mike
de

Nekem tetszik!

dani71
a harcmûvészet 5.szintjétõl lehet meditálni

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

Szerintem a felsõ bannert nem kellett volna kicserélni,elég lett volna a youtube..

szegény nyuszi...nehéz szülés volt...<#circling><#integet2>

Kína - A tudós kertje - küldetés része: 2 óra meditáció
ki és milyen módon meditálhat? mi/ki szükséges hozzá? könyvet nem találok a témával kapcsolatban, emberkékkel találkoztam a kertben, hiába beszélgetek velük, logika-jártasság: 8 teljesített, a kilencedik félig van meg...esetleg atlétikában kellene még kicsit ráerõsíteni (ez most 5. szinten van)?
használtam a megértés homokszemeit - semmi...kezdek megõrülni
<#falbav> <#conf>

Mike at home
mondjuk ez kitart õszig 😄

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
új bannaert tojt nektek a nyuszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
no, megcsináltam, pedig még nincs is karácsony

köszi Vica!

vica0523
A Create sim program felesleges ha a Sims 3 telepítve van. Ugyanaz mint ami a játékban van. Csak kedcsinálónak adták ki, akinek még nincs meg a játék.

Ûdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni a create sim-el kapcsolatban.
Hova kell telepitteni?
Mert ha a sims 3 fent van akkor ezen kivûl kûlön mappába akkor elindul de nem szerkeszti meg a szimet várom válaszaitokat
Köszi
[email protected]