44549
-
#14630 Igen, éppen az :D saját maga pisálja le xD itt az irónia -
#14629 Ááááá, látom már. De az nem egy szellem? -
#14628 és megjavult azóta, vagy mit csináltál vele? újrarakod a játékot? -
#14627 ja, hogy itt van elvileg egy kép is? (Ami nekem ezek szerint nem jön be. Megen.) -
#14626 te érted, mire mondja? -
#14625 Póráblom elemezni a helyzetet. xD Ez egy jégszobor ami vmilyen módon lepislantja a jakuzziban ülő simet? :) Amúgy zsíír -
#14624 Hát egy ilyen tengerparti dolgokat tartalmazó sims3packot raktam be legutóbb a játékba. Napernyő,koktélbár stb....de ezt a tsr-ről szedtem a fizetős cuccok közül,szóval szerintem nem az okozza. -
#14623 Mi???? -
#14622 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14621 Egyszerűen csodálatos -
#14620 minek neked annyi mag? -
#14619 szerintem fel lehet lépni, de próbáld ki, az a biztos -
#14618 így szokott ez lenni -
#14617 -
Gné Era #14616 Szerintem azt fizet a legtöbbet. Bár minden munkát nem próbáltam ki.Ja látom már van életnövényed. Egyébként valahol a városban szedtem össze a magot,gondolom a labor környékén,és az elterjedtsége pedig jellegzetes,nem pedig a ritka mag.Megvettem azt a gyüjtemény rendezőt,aztán végigjártam az egész várost ahol magokat jelölt,és csak a jellegzeteseket szedtem össze. -
Gné Era #14615 Szerintem igen.Bár a fiúk ebben többet tudnak segíteni. De józan paraszti ésszel úgy gondolom,szedd le,tedd fel újra és tedd fel azt a mini image-t amelyik kiegészítőd az utolsó. Gondolom a nemzedékek.Annak a minijét töltsd le és a daemon toolsba tedd be. Nekem a fiúk segítettek ebben,és azóta működik tökéletesen.Remélem érthető voltam,bár szőke vagyok:)DD -
#14614 Üdv! Egyedül is fel lehet lépni esetleg bárokban stb. gitárral? Vagy banda kell hozzá? Vettem egyet és szívesen játszanék másoknak :) -
Stickee #14613 Ez most azt jelenti, hogy szedjek le mindent és csináljam újra, csak ne crakkeljem? -
Gné Era #14612 Persze nekem épp most fagyott le a játék,mikor vagy 1 órája nem mentettem. Hogy a rosseb.. -
Gné Era #14611 Ne crackelj hanem mini imaget használj.Fent a menünél a faq-ban benne van az összes mini image.Amelyik kiegészítőd az utolsó,értelemszerűen annak a mini image-át töltsd le. Azzal működni fog.. -
#14610 ahol meg most lakom, ott az ősidőktöl kezdve laknak, oylan ház is van ott, ahová nem mehetsz be, mert lefagy tőle a program, szal talán jobb lesz egy új városban
az a riverizé meg nekem túl vidékies -
#14609 az is igaz, de most ott nem lakik senki -
#14608 de várj, nem írtad azt valamikor h. gyengébb teljesítményű a géped, és hogy félsz, h. a pets sem fog működni rendesen? Ezt csak azért kérdezem, mert szerintem Bridgeport sokkal problámásabb mint a többi "város" mert nagyok ott az épületek. Legalábbis én azt vettem észre, h. nálam lassabb a játék abban a városban. -
Stickee #14607 Sziasztok!
Feltelepítettem az alap játékot, és 3 cuccok kiegészítőt.
A telepítésnél hagytam hogy a frissítő is települjön. Nem crakkeltem az alapot, hagytam hogy frissítsen, majd feltettem a többit ugyanígy, hogy minden telepítés után frissített. A végén pedig egyesével crakkeltem őket. Majd leszedtem a frissítőt. De nem indul a játékom. A hitelesítésnél elbukik. Mit tegyek?
Előre is köszi -
#14606 nem aza kérdés, hogy hányszor, hanem hogy mennyit keresel -
#14605 indítottam egy vadi új családot a városban (bridgeakármicsoda) és csak 23 megás egy mentés
ebből költözés lesz
egy sim, perfect magokkal a zsebében
ki kell bekkelnem, hogy kicsiÉn tini legyen
vagy viszem magammal -
Ironman2 #14604 Nem akartam égni vele.Majd a sajátomba berakom. -
Gné Era #14603 Olyan hideg volt néha,hogy gondolkodtam,hogy küldök nektek egy karácsonyi üdvözlőlapot.)DD -
#14602 Ó jaj. Te szegény. És akkor most mit csinálsz, nem játszol vele többet?
Én ezért se szoktam sokáig egy simssel vagy családdal játszani. -
#14601 Ne már, miért nem írtad, hogy eltávolítottad a videót? Vagy csak nekem írja ki ezt? -
#14600 Igen, hiányoztál. Nagyon rendes tőled, hogy mindent elolvastál.
Hát igen, a Balaton jó időben nagyon jó, de ha nincs jó idő, elég unalmas. -
Gólya #14599 ezen csodálkozom én is...alap+nagy kiegek (semmi cuccoska), patchelve és megy, mint a parancsolat - jó, érezhetően lassul, ahogy gyűlnek az események, tárgyak, de ettől nagyobb baja sose legyen:) -
Nálam sincs semmi hiba hál isten. -
Gné Era #14597 Olvasom itt,hogy mindenkinek mennyi hiba jön elő.Én még nem találkoztam egyikkel sem,csak a betöltés és a mentés tart egy kicsit tovább.Mondjuk a betöltés is csak akkor tart hosszabb ideig mikor először indítom.Utána ha napközben újra játszom vele akkor már gyorsabban tölti be a játékot. -
Gné Era #14596 Pff..Basszus..de ronda az a fürdőruha:)DDD -
Gné Era #14595 Nem a katonai pálya?? Ott ha eléred a felső kategóriát,egy héten csak egyszer kell menni dolgozni. -
Ironman2 #14594
szar a zene -
Ironman2 #14593 Elkészült a bemutatkozó videóm:
-
Ironman2 #14592 Ez nagyon gáááááz Mike! -
#14591 360