Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ti honnan szereztetek szilvát?? 😮
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ellenben a végén, mindenki aládolgozott a srácnak, milyen jó, hogy át lehet huzigálni a tárgyakat
kezdesz egy újat és már sokkal könnyebb dolgod van a csapdákkal <#wink>#wink>
most pl. egy kaland során kinyitottam egy olyan szarkofágot is, amit még nem kellett volna; szerencse, hogy elõtte mentettem, így szépen megcsináltam újra - na ezt a következõ alkalommal már biztos nem fogom elrontani😊)
(de a ládák néha "újratöltõdnek" - nem mindegyik, de már volt szerencsém ilyenhez, amikor egy utazás lejárta elõtt nem tudtam befejezni egy kalandot)
mondjuk azt hülyeségnek tartom, hogy egy már letudott kalandot ugyanott újra felajánl - erre figyelhettek volna <#rolleyes>#rolleyes>
akkor valószínû nincs rá mód. értem :/ azért köszönöm!
most így a harmadik sim során már annyit megtanultam: elõször Kína, apró kalandok felvállalása, közben harcmûvészet fejlesztése ezerrel és amikor már tudsz meditálni, akkor lehet a többi helyre is menni - nekem legalábbis ez vált be
vagyis a kalandok nem személyhez, hanem családhoz kötõdnek - megcsinálhatja bármelyikük, de ami kész, annak tulajdonképpen ott és akkor vége
ha valóban ez a gond, akkor azon a frissítés nem segít, nem fogja a már feltárt sírokat, pincéket és egyebeket bezárni; erre csak egy megoldás van: új emberke új helyen, magyarul: új játék
szerintem ne verjen meg
fõleg ne ha a rangadó mérkõzés van
mondjuk amikor barna ruhás jött befostam, e sikerült nyerni, erre megver egy zöld?
és milyen kíméletes vele! nézzetek meg egy egy magasabb szintü összecsapás, mint vmi kungfu film, ehhez képest a zöldet úgy tudná fejberúgni, hogy öröm nézni, õ meg csak játszik velük
miért ne?
errõl egy - azt hiszem Bud Spencer - jelenet jutott eszembe: a "keleti harcmûvész" bõszen hadakozik, készül a verekedésre, közben az "egyszerû mezei egér" akkora fülest ad neki, hogy még...<#nevetes1>#nevetes1>
a küzdõsportban nem számít a papírforma? egy feket övest megverhet egy zöld? vicces
a karrier szerintem is túl könnyû - nem számít, hogy nincs meg az elvileg szükséges skill, akkor is léphet elõre a szamárlétrán - talán ez is a valóságot tükrözné?<#rolleyes>#rolleyes>
ellenben túl könnyü, vagy sok a 190 nap, most vettem észre, hogy a szülök nem felnõttek csak fitala felnõttek, ehhez képest már mindketten majdnem elérték a karrierük csúcsát (9 és 7) és még a fiatal felnõttkoruk sem járt le
a 2-ben jóval nehezebb volt elõrébb lépni emlékeim szerint
kicsit mintha eltúlozták volna ezt a kamasz-dolgot...a hites simgyerekének volt óhaja a reggel 6 elõtti pecázás, no akkor rajta - hát nem a rendõr hozta haza?
(ezt is akkor amikor megjelent a kieg)
én angolul játszom, a magyar fordítás anynira fura, de sejtem,, hogy mire gondolsz
tulajdonképpen mit csinálsz?
ha "nyaralsz", a szálláshely elõtt van egy tábla a postaláda mellett, azon van egy opció: keress kalandot!
szépen végigcsinálod, amit kell és ilyen-olyan fizetséget kapsz érte: simoleont, õsi érmét és - vízumpontot! ami szépen növeli a vízumszintedet
ettõl a szinttõl fügõen pl. vásárolhatsz az õsi érmékért (amiket egyébként a kalandok során is találsz szép számmal) a különleges kereskedõnél bizonyos dolgokat (illanóport, a megértés homokszemeit stb.) és ettõl a szinttõl függ az adott helyen eltölthetõ idõd is
egyelõre ennyi
eaz ea lényeg, hogy élvezd a játékot
a 2-ben hányszor csaltam pár ezret az elején, mert egy 4 tagú családnak 20k nagyon kevés
Kina
1. nap: ismerkedés a szaktársakkal, 2 meccs, mindkettõt nyertem 😄
tömegjelenet az egy szem fürdõszobában, aludni nem lehet helyben sehol, a base camp nekem a 8000 lépcsõjével nem szimpi, marad a sátrazás, irány sátrat venni, no akkor már kaját is, hopp, ott van egy luk a földön, nézzük csak meg, aztán lement, akkor lent akart aludni, mondom aludj lent, akkor felfedeztük az egész katakomba rendszert, el is ment a maradék idõ
baromi gyorsan telik az idõ, baromi hamar elfárad, állandóan csak aludni, én ilyen hülye kamaszkölyköt még nem láttam 😄
(tudom azok állandóan álmosak)
télleg a 2-höz képest miért olyan magas mint az apja, és ugyanolyan méyl a hangja? mondjuk mindegy
és mikor lesz végre olyan, hogy nem mindeki egyforma magas?
Mindenki úgy játszik ahogy akar, isten ments hogy beleszóljak, de nem lett volna már egyszerûbb cheattel beírni magadnak vagy 30K pénzt mint ilyen stílusban exploitolni? 😊
azt hogy lehet elérni?
a temetõ végében van öt sírkamra-szerûség, a középsõ mellett egy lyuk a földben, azt megvizsgálod, amit találsz összeszeded
bemész minden kamrába, mindenütt van egy láda, kirámolod õket
aztán a középsõt újra kinyitod plusz kinyitod a simed hátizsákját is és szépen áthúzod a zsákból a ládikába a csontvázat
(az enyémek közül kettõrõl van fotó a galériámban még az egyik elsõ csajszié)
Mondjuk az is fura, hogy nekem egy csontvázat mutat, és sírkövet v mit kéne elhelyezni.
most pl. voltam a sráccal kinában, mert kungfu bajnokot akarok belelõle csinélni, de ugye haza kellett jönnie
most azt várom, mikor utazhat megint
ellenben gólya, hogy kell telket venni a nyaralaóhelyen?
és ha apukából thief lett, hel tudok vele járni a szomszédokhoz betörni, vagy csak akkor ha kleptomán is?
de mindenféléket találtak, sokszor olyat ami 600-800-at ért
és az elején ez nem kevés
én is kezdem unni,a gép se nagyon bírja már a sok tárgyat (kb.150-200
stílusokkal együtt) vagy próbálkozz az assasins creed 2-vel<#awink>#awink>
tök jó.nem tusz olyan sokáig ellenni vele mint a sims 3-mal de
az alatt az idõ alatt sokkal jobban fogsz szórakozni.
TESTED
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
az enyém egyszer kukázott még az elején - egek, hogy nézett ki...<#wow1>#wow1>
leginkább saját simjeim vannak, ezek kísérletek voltak
az enyémek is igen gazdagok voltak, üzletek, kertészkedés, minden amit lehetett...
most is remekül áll a két függõben levõ csajszi (egyikük már megvette majd' az egész várost, a másiknak is szinte már mindenütt van részesedése, nyaraló mindhárom helyen) - nulláról indul, elõször gyorsan beültettem a könyvtárba egy kertészkedés- meg egy fõzés- vagy logika-pontra, aztán irány a park, ott helyben letudható a szocializálás, logika-tanulás, horgászat, lehet szüretelni az alma- és citromfákat és persze le lehet ülni egy piknikkosár(persze a másé😊) mellé kajálni
közben persze dolgozni is illik, munka után irány a park, vagy a határ gyûjtögetni az ásványokat meg lepkét fogni
otthon (természetesen a legolcsóbb házat kapja) csontig bontom a házat, átfestem, a belsõ térelválasztást megcsinálom és kap egy háló- és egy fürdõszobát...az ágy a legjobb minõségû (fõleg ezért kell eladnom mindent, ami eredetileg a házban van)
ja és közben kertészkedik, így az a skill is fejlõdik
aztán ahogy gyûlnek a kövek-lepkék, apránként eladogatja és mindig vesz valamit a házba
most meg a harmadik csajszi már ahogy volt annyi kis pénze, indult nyaralni otthon a ház már egész lakható, Fr.o-ban már van egy nyaralója, bár az még elég hiányos (ja és ez az egész 19 simnap alatt)
no meg ezt legalább olvassák mások is
mindig cask gyári családokkal játszol?
a newbie gyerekeknél nem voltak szülõk, csak 2 tini, meg 2 kisiskolás, 2 tipegõ? az durva lehetett
nálam a 2 alapjátékánál volt olyan, hogy tini egydül élt, a környék összes tinije nála bandázott, pénfákból élt
aztán késõbb volt olyan is, hogy 2 tini (fiú-lány) és két tipegõ
na az nem volt semmi
akkor tudtam meg, hogy nem kell feltétlen megtanulni wc-zni, járni, beszélni, ha semmit sem tud, akkor sem viszi el a gestapo
késõbb volt olyan is, hogy anyuka meg a fia, nagyon szegények voltak, a srác eljárt a parkba énekelgetni, mellette még részmunkája is volt (korábban sosem tudtam úgy beosztani az idejüket, hogy suli melett mgé erre is legyen ideje, kidõlés nélkül) és a kertben boltot nyitott, elõszõr pár tv-vel, aztán késõbb ez a család lett a leggazdagabb a városban, több százezer volt csak a kp, félmilliós ház, mindez csalá nélkül, rengeteg munkával
nem volt piskóta...
meg azt hiszem, a bérlakásos kieggel jöttek a Newbie-gyerekek - árvák voltak - két tini (lány és fiú), két kisiskolás...ha jól emlékszem, ugyanabban az összeállításban meg két tipegõ
nekem a kettesben valahogy könnyebbnek tûntek a gyerekek...
egyébként (hadd szaporítsam én is😊)) úgy látom, lassan akár msn-en is beszélhetnénk - úgyse nagyon jár itt senki más...
és a kettõben
ott sem volt sok gyerek?
nekem volt amikor 6 volt
egyébként a mostani családomnál a gyerekkel játszom, a felnõttekre néha ránézek, hogy mit csinálnak, esetleg elküdöm aopukát edzeni, egyébként meg azt csinálnak amit akarnak
egyébként lassan válás lesz, mert sikerült lamrotizálniuk a kapcsolatukat 0-ra, már nem is habjlandók woohoozni sem
érdekes egyébként mert apukának annyira rossz a kapcsolata a gyerekével (apuka egy forrófejü, magyarul talán aljas? ember, tehát eléggé antiszociális), hogy még a barátságos kommunikáció, pl. milyen volt a napod? - kérdi a gyerektõl, is negatív eredményt ad
tini verekedhet felnõttel?