Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõmenüben van a város szerkesztése.Ott lehet összerakni háztartáésokat.

Mike
Kinában a boltból

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy tudom összeköltöztetni a két simet anélkül hogy összeházasítanám õket?

Amúgy ti honnan szereztetek szilvát?? 😮
Mike
az miért van hogy a srácomnál is volt szilva, meg anyukánál is, anyuka horgászás szintje talán 2-3 a kölöké 5, és a szilvát anyuka tudta használni csalinak, a gyerek meg nem?

Mike
egyébként tök érdekes volt a kalandozás Kinában, utolsó pillanatban lett meg a 2-es szint a kölöknek, most nem egyedül ment, hanem az egész család, kölök volt a fõ kalandozó, anyuka is csinált pár küldit, apuka meg a base camp-on döglött naphosszat
ellenben a végén, mindenki aládolgozott a srácnak, milyen jó, hogy át lehet huzigálni a tárgyakat

Mike
simán áthúzod azt is aputól, biztos van nála pár

Mike
kis sponteneitás nem kéne? 😄

végül is...
kezdesz egy újat és már sokkal könnyebb dolgod van a csapdákkal <#wink>

most pl. egy kaland során kinyitottam egy olyan szarkofágot is, amit még nem kellett volna; szerencse, hogy elõtte mentettem, így szépen megcsináltam újra - na ezt a következõ alkalommal már biztos nem fogom elrontani😊)

(de a ládák néha "újratöltõdnek" - nem mindegyik, de már volt szerencsém ilyenhez, amikor egy utazás lejárta elõtt nem tudtam befejezni egy kalandot)

mondjuk azt hülyeségnek tartom, hogy egy már letudott kalandot ugyanott újra felajánl - erre figyelhettek volna <#rolleyes>

igen, az utóbbi a gond. amúgy felajánlani felajánlja, a fejsze is megvan, mert könnyû áthúzni az apuci táskájából az örökösébe, csak (példul a legutóbb) amikor elküldtek Kínán belül, hogy szerezzek meg két erekjét, azok már nem voltak ott, mivel ki lett fosztva a hely. a csapdák inaktívak, a szobrok el vannak tolva, és amit kinyitottam, az úgy is maradt.
akkor valószínû nincs rá mód. értem :/ azért köszönöm!
pl. Fr.o-ban is van olyan küldetés, ami nem megy Pangu fejszéje nélkül (Landgrab-kastély egy része)

most így a harmadik sim során már annyit megtanultam: elõször Kína, apró kalandok felvállalása, közben harcmûvészet fejlesztése ezerrel és amikor már tudsz meditálni, akkor lehet a többi helyre is menni - nekem legalábbis ez vált be

talán rosszul értettem, de mintha az lenne a gond, hogy mivel ugyanabban a városban ugyanazzal a családdal játszik - már a sokadik generációval -, a már "kivégzett" kalandokat már nem ajánlja fel újból a játék
vagyis a kalandok nem személyhez, hanem családhoz kötõdnek - megcsinálhatja bármelyikük, de ami kész, annak tulajdonképpen ott és akkor vége

ha valóban ez a gond, akkor azon a frissítés nem segít, nem fogja a már feltárt sírokat, pincéket és egyebeket bezárni; erre csak egy megoldás van: új emberke új helyen, magyarul: új játék

Bizonyos küldetések csak akkor jelennek meg ,ha a többi helyszinen is teljesítesz jópárat.Némelyik helyszin felfedezéséhez kell egy olyan tárgy,ami a másik helyszinen lehet megszerezni.Pl:ha teljesen fel akarod deríteni a Nagy piramist,vagy a többi sírt,akkor kell Kinából Pangu fejszéje,mert vannak olyan szobák,amiket elzár egy nagy kõ,és csak azzal tudod széttörni.

Frissítve van a játékod a legujabbra?

Mike

hy! valaki tudna nekem segíteni a világ körül kiegészítõvel kapcsolatban? egész csinos családfát kreáltam már, nem is tudom már hány generáció nõtt föl, és ez jó 😄 csak a kalandok nem frissülnek, és amit megcsináltam, az úgy is marad. gondoltam nincs ezzel gond, de így még a vízum szerzés is nehezebb. valaki meg tudná mondani, hogyan reseteljem Kínát, Egyiptomot és Franciaországot? (próbáltam, hogy egy új játék fájlait a SAVES mappában átrakom a jelenlegi játékomba, de nem jött össze, szerencsére volt biztonsági másolat)
Mike
hát nem tudom

szerintem ne verjen meg
fõleg ne ha a rangadó mérkõzés van
mondjuk amikor barna ruhás jött befostam, e sikerült nyerni, erre megver egy zöld?
és milyen kíméletes vele! nézzetek meg egy egy magasabb szintü összecsapás, mint vmi kungfu film, ehhez képest a zöldet úgy tudná fejberúgni, hogy öröm nézni, õ meg csak játszik velük

<#circling>

miért ne?
errõl egy - azt hiszem Bud Spencer - jelenet jutott eszembe: a "keleti harcmûvész" bõszen hadakozik, készül a verekedésre, közben az "egyszerû mezei egér" akkora fülest ad neki, hogy még...<#nevetes1>

Mike
ez vicces
a küzdõsportban nem számít a papírforma? egy feket övest megverhet egy zöld? vicces

a hites azt mondja, a kamasz nem kap bizonyos feladatokat a kalandozás során

a karrier szerintem is túl könnyû - nem számít, hogy nincs meg az elvileg szükséges skill, akkor is léphet elõre a szamárlétrán - talán ez is a valóságot tükrözné?<#rolleyes>

Mike
nincs baj azzal, a kamasz már mindent meg tud csinálni, amit a anygok
ellenben túl könnyü, vagy sok a 190 nap, most vettem észre, hogy a szülök nem felnõttek csak fitala felnõttek, ehhez képest már mindketten majdnem elérték a karrierük csúcsát (9 és 7) és még a fiatal felnõttkoruk sem járt le
a 2-ben jóval nehezebb volt elõrébb lépni emlékeim szerint

kamasszal ne menj kalandozni - a hites próbált ilyet, nagyon nem jött össze - valami olyasmi van, hogy talán nincsenek meg még a szükséges skillek meg nem is mehet talán mindenhova (?)
kicsit mintha eltúlozták volna ezt a kamasz-dolgot...a hites simgyerekének volt óhaja a reggel 6 elõtti pecázás, no akkor rajta - hát nem a rendõr hozta haza?

tégy egy próbát egy fiatal felnõtt szingli simmel epikus életkorral - látni fogod, hogy nem is olyan nehéz

Mike
kalandoztam én azért már, csak nem ezzel a családdal, és ha jól emlékszem, 1 pontja már volt az egyiknek, de azért elég sokat kellett lótni-futni, 3 pont elérhetetlen vágyálom, elõbb hal meg
(ezt is akkor amikor megjelent a kieg)

én angolul játszom, a magyar fordítás anynira fura, de sejtem,, hogy mire gondolsz

nem akartam tovább ragozni ezt a dolgot, de tudod, én szívesebben veszem pl. ha egy játékban veszítek egy nálam jobb ellenféllel szemben, mint hülyék ellen játsszak (azt ui. bárki tud...) - annak mi értelme? elvész a játék varázsa...

aztán pl. az életre szóló jutalmak között van olyan, hogy "felkészült utazó", amivel hosszabb ideig maradhatsz az adott helyen - jajjajjajjj - hát mi a manót csináltál eddig...????<#ijedt> - elveszett a lényeg?

aha...tehát akkor kalandozás nuku?? ezzel toltad el, így hiába jársz be katakombákat, nem is tudsz eljutni mindenhová és nem is kapsz érte olyan plusz dolgokat, mint írtam

na neeee....

tulajdonképpen mit csinálsz?

ha "nyaralsz", a szálláshely elõtt van egy tábla a postaláda mellett, azon van egy opció: keress kalandot!
szépen végigcsinálod, amit kell és ilyen-olyan fizetséget kapsz érte: simoleont, õsi érmét és - vízumpontot! ami szépen növeli a vízumszintedet
ettõl a szinttõl fügõen pl. vásárolhatsz az õsi érmékért (amiket egyébként a kalandok során is találsz szép számmal) a különleges kereskedõnél bizonyos dolgokat (illanóport, a megértés homokszemeit stb.) és ettõl a szinttõl függ az adott helyen eltölthetõ idõd is

egyelõre ennyi

Mike
arról nem beszélve, amikor kvázi NPC családokat gyártottam, konkrét élethelyzetekkel.

Mike
én nem vagyok konzolparancs ellenes
eaz ea lényeg, hogy élvezd a játékot

a 2-ben hányszor csaltam pár ezret az elején, mert egy 4 tagú családnak 20k nagyon kevés

Mike
ez a 3 nap semmire sem elég
Kina
1. nap: ismerkedés a szaktársakkal, 2 meccs, mindkettõt nyertem 😄
tömegjelenet az egy szem fürdõszobában, aludni nem lehet helyben sehol, a base camp nekem a 8000 lépcsõjével nem szimpi, marad a sátrazás, irány sátrat venni, no akkor már kaját is, hopp, ott van egy luk a földön, nézzük csak meg, aztán lement, akkor lent akart aludni, mondom aludj lent, akkor felfedeztük az egész katakomba rendszert, el is ment a maradék idõ
baromi gyorsan telik az idõ, baromi hamar elfárad, állandóan csak aludni, én ilyen hülye kamaszkölyköt még nem láttam 😄
(tudom azok állandóan álmosak)
télleg a 2-höz képest miért olyan magas mint az apja, és ugyanolyan méyl a hangja? mondjuk mindegy
és mikor lesz végre olyan, hogy nem mindeki egyforma magas?

csak idézni tudlak: "mindenki úgy játszik, ahogy akar" <#wink> - ennél okosabbat nem is szólhattál volna <#wave>

Csalással nem élvezetes a Sims 3,meg kell benne küzdeni mindenért,azért életszimulátor.Én sose csaltam benne,és nem is fogok,annál jobb öröm nincs mikor pénz áll a házhoz.Sokféle módja van benne a pénzszerzéshez..

(ja és ez az egész 19 simnap alatt)
Mindenki úgy játszik ahogy akar, isten ments hogy beleszóljak, de nem lett volna már egyszerûbb cheattel beírni magadnak vagy 30K pénzt mint ilyen stílusban exploitolni? 😊
Mike
3-as vizumszintet? nekem még 1 sincs
azt hogy lehet elérni?

nekem meg a csontváz nem akart a jó égnek se elõkerülni, aztán a hites egyszer itt ült a hátamnál, amikor kísérleteztem és szólt, hogy kihagytam dolgokat😊

tehát:
a temetõ végében van öt sírkamra-szerûség, a középsõ mellett egy lyuk a földben, azt megvizsgálod, amit találsz összeszeded
bemész minden kamrába, mindenütt van egy láda, kirámolod õket
aztán a középsõt újra kinyitod plusz kinyitod a simed hátizsákját is és szépen áthúzod a zsákból a ládikába a csontvázat

el kell érned a harmadik vízumszintet, s akkor a telefonra kattintva már megkapod az opciót nyaralóvásárlásra
(az enyémek közül kettõrõl van fotó a galériámban még az egyik elsõ csajszié)

eomer
Nekem megvan a kurátor földi maradványa (a hátizsákban), de nem tudom elhelyezni a temetõben. Már mindenhol próbáltam, de nem engedi lerakni. Végrehajtotta már valaki ezt a küldetést? Hogy kell, mit csinálok rosszul?
Mondjuk az is fura, hogy nekem egy csontvázat mutat, és sírkövet v mit kéne elhelyezni.

hát az enyém úgy nézett ki, mint egy koszos malac😊)

Mike
én hoztam fel
most pl. voltam a sráccal kinában, mert kungfu bajnokot akarok belelõle csinélni, de ugye haza kellett jönnie
most azt várom, mikor utazhat megint

ellenben gólya, hogy kell telket venni a nyaralaóhelyen?
és ha apukából thief lett, hel tudok vele járni a szomszédokhoz betörni, vagy csak akkor ha kleptomán is?

Mike
nálam nem lett piszkos sosem
de mindenféléket találtak, sokszor olyat ami 600-800-at ért
és az elején ez nem kevés

most komolyan: egy játékkal foglalkozó (elvileg...) topicban téma lesz, hogy ki mennyire unja??? <#ijedt>

dani71
én csak azt tudom mondani ha unod akkor tölts le tárgyakat.<#unalmas>
én is kezdem unni,a gép se nagyon bírja már a sok tárgyat (kb.150-200
stílusokkal együtt) vagy próbálkozz az assasins creed 2-vel<#awink>
tök jó.nem tusz olyan sokáig ellenni vele mint a sims 3-mal de
az alatt az idõ alatt sokkal jobban fogsz szórakozni.
TESTED

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

fúj😊))
az enyém egyszer kukázott még az elején - egek, hogy nézett ki...<#wow1>

Mike
szép
én kukázni szoktam gazdagéknál

az az igazság, az msn nálam is csak akkor megy inkább, mikor a "aprónép" nincs itthon, de persze bármikor szükség van rá, megyek😊

leginkább saját simjeim vannak, ezek kísérletek voltak

az enyémek is igen gazdagok voltak, üzletek, kertészkedés, minden amit lehetett...

most is remekül áll a két függõben levõ csajszi (egyikük már megvette majd' az egész várost, a másiknak is szinte már mindenütt van részesedése, nyaraló mindhárom helyen) - nulláról indul, elõször gyorsan beültettem a könyvtárba egy kertészkedés- meg egy fõzés- vagy logika-pontra, aztán irány a park, ott helyben letudható a szocializálás, logika-tanulás, horgászat, lehet szüretelni az alma- és citromfákat és persze le lehet ülni egy piknikkosár(persze a másé😊) mellé kajálni
közben persze dolgozni is illik, munka után irány a park, vagy a határ gyûjtögetni az ásványokat meg lepkét fogni
otthon (természetesen a legolcsóbb házat kapja) csontig bontom a házat, átfestem, a belsõ térelválasztást megcsinálom és kap egy háló- és egy fürdõszobát...az ágy a legjobb minõségû (fõleg ezért kell eladnom mindent, ami eredetileg a házban van)
ja és közben kertészkedik, így az a skill is fejlõdik
aztán ahogy gyûlnek a kövek-lepkék, apránként eladogatja és mindig vesz valamit a házba
most meg a harmadik csajszi már ahogy volt annyi kis pénze, indult nyaralni otthon a ház már egész lakható, Fr.o-ban már van egy nyaralója, bár az még elég hiányos (ja és ez az egész 19 simnap alatt)

Mike
akár, bár én az msn-t nem nagyon szoktam elindítani
no meg ezt legalább olvassák mások is

mindig cask gyári családokkal játszol?

a newbie gyerekeknél nem voltak szülõk, csak 2 tini, meg 2 kisiskolás, 2 tipegõ? az durva lehetett

nálam a 2 alapjátékánál volt olyan, hogy tini egydül élt, a környék összes tinije nála bandázott, pénfákból élt

aztán késõbb volt olyan is, hogy 2 tini (fiú-lány) és két tipegõ
na az nem volt semmi
akkor tudtam meg, hogy nem kell feltétlen megtanulni wc-zni, járni, beszélni, ha semmit sem tud, akkor sem viszi el a gestapo

késõbb volt olyan is, hogy anyuka meg a fia, nagyon szegények voltak, a srác eljárt a parkba énekelgetni, mellette még részmunkája is volt (korábban sosem tudtam úgy beosztani az idejüket, hogy suli melett mgé erre is legyen ideje, kidõlés nélkül) és a kertben boltot nyitott, elõszõr pár tv-vel, aztán késõbb ez a család lett a leggazdagabb a városban, több százezer volt csak a kp, félmilliós ház, mindez csalá nélkül, rengeteg munkával

hát ha emlékszel, ott egyszer összeszedtem az Ottomas családot - ott volt...várj csak...egy tini srác, egy kisiskolás kislány, egy tipegõ srác plusz anyuka épp ikreket várt - ráadásnak ott volt anyóspajti😊
nem volt piskóta...
meg azt hiszem, a bérlakásos kieggel jöttek a Newbie-gyerekek - árvák voltak - két tini (lány és fiú), két kisiskolás...ha jól emlékszem, ugyanabban az összeállításban meg két tipegõ
nekem a kettesben valahogy könnyebbnek tûntek a gyerekek...

egyébként (hadd szaporítsam én is😊)) úgy látom, lassan akár msn-en is beszélhetnénk - úgyse nagyon jár itt senki más...

Mike
pfff, mennyi egyébként 😞

Mike
aha
és a kettõben
ott sem volt sok gyerek?
nekem volt amikor 6 volt

egyébként a mostani családomnál a gyerekkel játszom, a felnõttekre néha ránézek, hogy mit csinálnak, esetleg elküdöm aopukát edzeni, egyébként meg azt csinálnak amit akarnak
egyébként lassan válás lesz, mert sikerült lamrotizálniuk a kapcsolatukat 0-ra, már nem is habjlandók woohoozni sem

érdekes egyébként mert apukának annyira rossz a kapcsolata a gyerekével (apuka egy forrófejü, magyarul talán aljas? ember, tehát eléggé antiszociális), hogy még a barátságos kommunikáció, pl. milyen volt a napod? - kérdi a gyerektõl, is negatív eredményt ad

tini verekedhet felnõttel?