Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán volt egy szingli csajszi, neki öszehozattam egy gyereket és próbáltam játszani velük, de valahogy nem jött be
pillanatnyilag sokkal jobban érdekelnek ezek a küldetések - talán ha mérséklõdik a "kalandláz", nekifutok újra
egyébként fogalmam nincs, egyszer "kísérleteztem" a hármasban gyerekkel, gyorsan fel is adtam - még tipegõ volt
és állandóan fáradt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem kérdezi meg hová, hanem eltûnik
de a temetõben nincs, vagy nemtom hol
nem kellett volna esetleg konkrétan meghatározni, hogy a temetõben hova kerüljön?
viszont ezt a múzeumos dolgot tényleg nem értem...hites ugyanazzal a játékkal játszik, két simjével csinálta meg ugyanezt a küldetést, mindkétszer megtalálta a kurátor maradványait...olvastam más oldalakat tegnap és úgy tûnik, nemcsak nekem van gondom ezzel
nem értem...akkor most egy küldetés lutri?
elsõ simem már rég meghalt, egy ideig kísértett, aztán ugye mondtam, hogy kerüljön ki a temetõbe
elmentem a temetõbe, de ott hová került a sírköve, sehol nem találom
Renault a Sims3-ban
lényege, hogy ki kell deríteni, a múzeumõrök? miért hagyják ott sorban az állásukat
(ha esetleg angol nyelven van a játék - amit ugye nem is gondolok komolyan😊), akkor: Strange Noites in the Museum)
keresem a múzeum kurátorának maradványait (mert rendes és aranyos vagyok és el akarom vinni az asszony porai mellé😊)
viszont van egy gondom: ott állok az emlékmû elõtt, gyászolok ahogy illik, elolvasom a feliratot, miszerint ugye vinnem kéne a maradványokat a temetõbe
megvizsgáltam a földben levõ likat...üres
azért még megnézem a szarkofágot is, hátha...naná hogy semmi porhüvely
az írás szerint (amit korábban belinkeltem) meg kell vizsgálnom a likat, hogy rátaláljak a maradványokra - na de rimánkodom, mégis hol??????
szóval? a maradványokat elfújta a szél? vagy kihagytam valamit?
Dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/Custom music
hazaér a sim a lakásba, negatív hangulat a kosztól, ragacstól...nézem, hol a szemét? nincs...újra végignézem...nincs...hmmm
kiüríttetem a szemetest, semmi, ugyanúgy piros a feje
no rajta, keressük meg hol az a .... szemét?
miután kirámoltam az egész konyharészt, étkezõt, falat húztam, nagy nehezen sikerült behatárolni, hol is gondolta a mocskot - igen ám, de nem látni ott semmit, megfogni sem lehet semmit, csak éppen falat nem tudok oda húzni, tehát ott a <#kocsog>#kocsog>, de mégsincs ott
mit tudsz mást tenni? összebútorozol és költözöl vasárnap este fél nyolckor<#boxer>#boxer>...ja és feljegyzed emlékeidben, hogy arra a telekre a lábad nem teszed többé
engem az is zavart (kó mondjuk a kettõben volt ez) ogy a mocskos edények miatt a legslamposabbak is azonnal óbégattak, most itt ilyen nincs, max rossz a kedvük
érdekes egyébként egy családi kapcsolat is
ha összevesznek, újra kell barátkozni, kicsit vicces
mostani hirtelenharagú apukám meg ellenségnek tekinti a saját gyerekét, ez meg kicsit azért túlzás
amikor még szükséged lenne rá, még nem tudod megfizetni, amikor már tudnád fizetni, nem kell, mert addigra öntisztítóvá tetted a fél házat, lemondtad az újságot (bár nem feltétlenül szükséges, hisz be tudod húzni a kukába), az ágyat meg be tudod vetni
megelégednék Jurassic P. helyett egy egyszerû farmmal, a "menj oda" opcióra futás helyett sétával, ill. egy egyszerû "sétálj a városban/faluban/parkban" lehetõséggel, szeretnék eljutni a legrövidebb úton és idõ alatt pl. Kínából Fr.o-ba (a mostani menj haza, ülj otthon két napot helyett), lehetne különbség a kaják tápértéke között, kombinálhatnák a mostani "hajigáljuk be az orrunk alá" és a Sims2-es "hogyan együnk egy fél szelet vajas kenyeret 6 órán keresztül" dolgot és...
szeretnék idõjárást, üzletet, szeretnék panziós lenni (miért nem csinálták már meg a 2-ben?), jó lenne sétahajózni (csónak már van , igaz egyelõre csak dekor.) - szóval...
ez a köv. kieg. ha tényleg csak annyit nyújt majd, hogy végignézhetem a munkahelyen az unatkozást...<#rolleyes>#rolleyes>
remélem, lesz még valami mellette...
Sims 3: Jurassic Park XDXD JÓ lenne mi??XD
vagy Sims 3: ZOO
de valahogy nem olyan mint a 2-ben
nem hogy jobb hanem rosszabb,
eh az örökös fejlõdésmániám
pl. ha bulit szerveznek, szerintem jó, hogy annyiféle kajából lehet válogatni
persze a zöldség/gyümölcs ott van az enyém hátizsákjában is, ha nem megy annyira le az éhség-szint, hogy már megjelenik hangulatcsökkentõként, akkor ezek elegendõek
no meg az enyém már "van annyira", hogy a piknikkosárral is megteríthet, ha nem otthon van - akár kalandozás közben is jó, ha van akkora hely, ahova letehetõ
megéhezik, megeszi
fõzni sem szoktam, mindeki eszi a zacskós levest, reggeli meg a cornflakes-t
az ottalváshoz viszont kell - ez tényleg életszerû
viszont nem tudom, figyelted-e, ha a piknikkosárral megterítesz, ahhoz le lehet ülni beszélgetni, s míg a simeden kívül egy sim is van, addig dumcsiznak
meg a másik, hogy minden kajával ugyanazt az eredményt éred el - tehát teljesen mindegy, hogy egy fej hagymát etetsz meg vele, esetleg egy gyümölcslevet itatsz vele vagy egy kínai gombócot, esetleg valami marhából készült ételt...ugyanúgy tele a pocak
ne szenvedj vele, hanyagold egy ideig, aztán majd - mondjuk a köv. kieg. megjelenése után - leülsz elé megint
nekem spec. tetszik, pedig két simmel "dolgozom", mégsem fáraszt, hogy ugyanazt a küldetést újra kell csinálni - sõt, ha ez a simem is elér mindent, amit a másik, valószínû újat kreálok (persze, nekem elegendõek ezek a kalandok, nem vágyom ezerlábú pókokra meg hasonló szörnyûségekre - sokszor nem is értettem a család többi tagját, hogy a .... tudnak ilyenekkel "játszani" ..... bár ez az õ dolguk)
az én simem Fr.o-ban a Piszke-palotát vette meg a fõút végén a folyóparton - ott, ahol egy kis sziget van a folyó közepén
tök jó, mert a telek vége belelóg a folyóba, csináltam egy lejárót, így le tud járni horgászni
össze is kell vele barátkozni, nagyon életszerü
ha leckéket akarok venni vmibõl, elõbb barátkozzak vele össze
igaz van egy családom, ahol apuka bárkivel is szóba áll, máris barátok
- gondolhatod, hogy tudom, mikor jelnhet meg ez az opció,
barátaim, de akkor sem jelenik meg ez az opció
- mire mindenki leül, a fele már végzett
ezek nem együtt ebédelések
szeretem a simset, jelenleg ezek zavarnak
meg az, hogy unalmas vmiért
Én mindig újabb és ujabb karakterekkel játszom, mert variálom a tulajdonságokat. Így mindig más oldalát mutatja a játék. Tapasztalat, hogy más kalandokat dob föl a játék, es van olyan tulajdonság kombináció amivel pillanatok alatt meg lehet csinálni a 3-as vízumszintet. Most épp egy ilyennel tolom. Háromszor volt Egyiptomban, már vettem nyaralot, 4x Francban ott is van egy nyaralója. Kína még hátra van. Ami nekem nem jött össze, hogy nem engedte a helyszineken megvenni a házak közül egyiket se nyaralónak csak telket ajánlott fel. Pedig pénze volt dögivel.
A frissítés meg totál hazavágott egy eléggé elõre haladott játékomat, hibás lett. Minden utazási helyszínen bárhova is megy a karakter nem tud semmit se csinálni, nincs aktiválható opció. Vagyis lemegy egy sírba és semmit nem tud elérni, ládát kinyitni stb. De a karakter mûködik emberekkel tud beszélgetni de kalandozni nem. Szerintetek?<#conf>#conf>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szinte mindegyik kínaival lehet kungfuzni és közben elég jól nõ a skill is.
"átmegyek a szomszédba, nem tudom megkérdezni ott aludhatok-e"
Valamennyire barátnak kell lennetek, vadidegent nem altatnak otthon.
"meg pl. idegesít, hogy enni sem tudnak együtt, mindenki bekajál ezerrel, semmi asztalnál üldögélés nagy kajálások"
Van egy olyan menüpont a kész kajára kattintva hogy mindenkit asztalhoz hívni... oké hogy unod, nem kell mindenkinek szeretni a simset, de ezek gyenge kifogások voltak 😊
nekem az kellene, az hogy várjon kicsit
és akkor nyugton áll mondjuk egy fél órát és ha csak valami halaszthatatlanja van, akkor megy el
ami még hiányzik, az a kitekintés rám, az, hogy a simjeim velem is kommunikáltak, ez nagyon hiányzik, bevallom
a régi simjeimet szerettem, olyanok voltak, mintha éltek volna, most olyan ez, mintha én csak egy külsõ szemlélõ volnék
lehet tanulni mesterektõl? nem
vagyis nem jöttem rá hogyan
átmegyek a szomszédba, nem tudom megkérdezni ott aludhatok-e
pedig tuti kellene lennie ilyen opciónak, de nem jön elõ/nem találom
talán amiatt is unom, hogy nem túl sok mindent lehet csinálni
meg pl. idegesít, hogy enni sem tudnak együtt, mindenki bekajál ezerrel, semmi asztalnál üldögélés nagy kajálások
persze a 2-ben rengeteg ideig ettek, mert pofázással telt az idõ, de most ez a másik véglet
nekem inkább az üzlet hiányzik, meg az idõjárás
de pl. szimpatikus lenne egy ilyen dolog is: ha spec. azt mondom a simnek: menj oda, akkor nem ül kocsiba/biciklire/motorra, hanem szépen odasétál! vagy egyszerûen lehetne sétálni küldeni csak úgy - a tervezõk még soha nem sétáltak?
(komolyan, el sem tudják képzelni egyesek az életet jármû nélkül, még ha csak a mellékesbe indulnak is veszik a sluszkulcsot...szerintem a szülõszobán már eleve benyújtotta a doki a jármûvet, legyen min a világra jönni)
s ha már jármû: dekorációként már van csónak - miért ne lehetne közlekedési eszköz is? vagy akár hajó - elég sok a víz a hármasban, ki kellene használni
az egyik simem nyaralójától nem messze van egy kis sziget Fr.o-ban, simán át tudna csónakázni (rengeteg lepke van a szigeten, elég tûrhetõ horgászhely, de így 2x3 óra, míg oda-vissza megjárja zeneportálással)
pred
2. miért nem tudsz a szomszédnál aludni?
3. miért unod?
1. bármilyen jártasságot, amiben jó a simed, megtaníthatsz másoknak
2. legyetek jó barátok, akkor megkapod a lehetõséget az ottalvásra
3. unod, mert éppen ilyen passzban vagy - majd jön egy másik idõszak, akkor meg nem lehet majd kirobbantani elõle😊
ha spéci kalandjátékokhoz vagy szokva, akkor nyilván ezek a kalandok nem fognak feldobni, de ne felejtsd el, ez a játék nem csak felnõtteknek készült, te sem szeretnél az alig tizenéves gyereked orra elé helybõl olyan "játékot" tenni, ami csak halálhörgésrõl, szüntelenül patakokban folyó vérrõl és hasonló nyalánkságokról szól
most elõszedtem, ahogy itt olvasgattam amiket irtok, és egyszerüen halálosan unom, elmentünk Kinába, legalább tanítani tudnának, de olyan mindegy hová megyek, megveszem a fát, majd otthon rugdosom, alig várom hogy végre hazamenjenek, igaz otthon sincs semmi érdekes, max átmegy ezredszerre a szomszédba, de már ott aludni nem tud
apuka antiszociális, egy ideig érdekes volt mindenkit megverni, de most már ez sem köt le
szal MIÉRT unom?