Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért nem törölted ki kapásból?
minek nyit valaki topicot, ha nem bírja a hozzászólásokat?

Mike
meg most õszintén, ide nem férsz el?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Az ambitions a sim3 játék kiegészítõje

a Sims2 esetén sem volt minden kieg után új topik, most sem lesz, ha a véleményemre vagy kiváncsi

ide meg nyugodtan járhatsz szitkozódni, max majd kitörölllek a francba

hg

Figyu én most nem akarok meg sérteni meg tudom is hogy ez nem ide tartozik de aki azt írta az én topicomba hogy van a Sims3 Topic oda sztem a rendes The Sims 3-t kellene tenni és nem az Ambitions-ot tehát rohadjon meg az aki azt mondta !!!! vagy na mind1 nemrontom el a topicot!
De ez van

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Az kizárt dolog!

Daniel BMW
Néha egy-két házat kicsit felújítok...

http://www.vezess.hu/zsebgarazs/

Daniel BMW
20-at, abból meg tudtam tenni az elsõ üzlettársi ajánlatot, onnantól meg csak várni kellett meg jó sokat melózni...

Mike
és mennyit csaltál be?

HELP!!!!
Valami miatt amikor felteszem a download managert akkor frissíteni akarja 6.0-ra de ez után nem indul el. Mit csináljak, mert így fríssíteni sem lehet a játékot.Ha valaki tud segíteni azt kérem válaszoljon.(A játék eredeti.)
Daniel BMW
Köszi! Arra vagyok a "legbüszkébb", hogy csak az elején használtam pénzkódot, hogy be tudja fektetni a pénzét, a többi már ment magától.

Mike
az én házikóm ehhez képest elég silány

<#eljen> - tetszik...nem az én stílusom, de tetszik😊 - ügyes vagy<#wink>

Daniel BMW
Sziasztok!
A család és a ház:

igen

Mike
nektárkészítõ gépet is csak fro-ban tudok venni? 😞

Mike
menü edit town/város szerkesztése

Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Hogyan tudok már meglévõ városba, ahova már csináltam két simet, és játszottam velük egy ideig, oda még simeket létrehozni?
Ugyanis ha új játékot kezdek, másik városba teszi le az új emberkéket.
Köszi a segítséget!
Mike
Azért a program is egy nagy cheater, volt egy-két drágakövem, amit megmetszettem a legdrágábbal (1000 simi) és lett belõle, 7600 meg 2800 értékü kõ. Öröm, boldogság 😄
no de! elutaztam Fr-be, és hopp a kövek újra csak annyt értek mint nyers állapotukban

disznóság! 😞

jaaaa...értem

mert olyan kis válogatósak vagytok😊

mondjuk Kína nekem is tetszik - a rengeteg zöld...csak olyan messze van minden...Egyiptomban is...nekem meg az nem tetszik...csak homok, sivatag, alig valami zöld a víz mellett...nem az én világom

Mike
Kinával nem volt ilyen gondja
Oda szeret menni
de Fr. nem jön be neki
és az volt vicces hogy nekem sem, erre meg egybõl õ is haza akart menni 😄D

érted?

gratula!!!!<#nevetes1> - csak így tovább
az enyém a múltkor a nektárfõzõs palitól kapott gyümölcsöt + feladatként, hogy készítsen nektárt - hát nem tudom...valami nagyon jó minõségû gyümölcsöt kaphatott, mert a kettes nektártudományával nagyon finom minõsítésû nektárt tudott csinálni belõle
meg olvastass vele könyvet is a nektárról - nem muszáj mindig Flót üzemeltetni😊

sok függ attól, mennyire kalandvágyó, természetkedvelõ stb. a simed - ha gondolod, esetleg lecserélheted valamelyik tulajdonságát, egybõl jobb lesz a helyzet (az enyém elég "mászkálós", egy-egy utazásért kétezren felül kap pontot)
...bár mintha írtál volna valami olyat, hogy kívánságként megjelent a sírban alvás? akkor viszont nem tudom...

Mike
eddig csináltam 2 adag italt, sikerült elérnem a terrible szintet 😄DD

Mike
Elmentem Franciaországba, hogy tudjak gyártani nektárt. Az az érdekes hogy vmiért nem csak én nem érzem jól magam itt, hanem Sebastian se - így hívják a szõke gyereket, akirõl a videó is van, õ most a fõkarim, mert eddig sosem jelent meg olyan vágya, hogy haza akar utazni, most meg egybõl 😄

Milyen jó is az!

különben is, hova gondolsz??? részegeskedni??? még kárt tenne az ártatlanok lelkivilágában...<#rolleyes>

<#nevetes1>
- elvileg ez csak szimpla gyümölcsnektár, de hát ki tudja?

nem olyan, mint amikor az egyesben a törpe beleesett az üstbe - az sokkal aranyosabb volt - itt szimplán csak "préseli" a gyümölcsöt (mint a mellékelt ábra mutatja, igen "alaposan")

Mike
a csaj kicsit bepityókázott már

télleg lehet részegeskedni?

nem biztos, hogy kérek majd belõle...<#rolleyes>

ennél nem volt gond a színezéssel

a "titkos kifõzde" 😊)

ehen...van bizony <#wink>

a színezéssel én is elég sokat vacakolok - ráadásul nekem van egy letöltött konyhám, ami nagyon tetszik és nem szeretnék megválni tõle...viszont elég sok bajom van vele, míg végül úgy néz ki, ahogy én szeretném
a sarokban nálam a teteje rendben van, csak az alja nem akar átszínezõdni, s azt sem vettem észre, hogy mosogató, szemétprés zavarna...vagy ami késik, nem múlik?<#confused>

Mike
itt még át lehetett szinezni

most meg, a mostani családnál, nem

és mint látható a sarokban is visszavált alapra, átszinezni nem lehet, sõt ha azt a pultot kiszedem a sarokból, akkor sem lehet többé átszinezni, dobhatom ki, és ha veszek egy új olyat mint a többi amikor berakja a sarokba, visszateszi alapszinre 😞

mosogatógépnél dettó

Mike
van gránátalma? :o

ellenben képzeld Gólya, nálam is fellépett az ami nálad, kénytelen voltam emiatt a konyhának is külön helyiséget csinálni az amerikai konytha helyett - egyszerüen nem jöttem rá, mit tartanak piszkosnak.
Emelett pedig minden konyhai berendezésbõl újat vettem, most el is tûnt a szemét jelzése
A másik furcsaság, hogy ha mosogatógépet teszek a pult alá, visszavált default skinre, sõt a sarkokon is, és nem lehet megváltoztatni, pedig régebbi családnál átszineztem az egészet, itt nem lehet

körtéééét?????

lemaradtam valamirõl???

eddig ennyirõl tudok: alma, citrom, gránátalma, cseresznye, szilva, pomelo

homályosítsatok fel, kérlek

7316

Mike
én nem tudok neked garantálni semmit

dani71
honnan lehet szerezni körtét?

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

biliard10
és biztos a 20-30FPS?

persze, csak azért írtam, hogy ez is egy megoldás - pl. egy kaland során jutottam el egy olyan családhoz, akiknél volt fa, épp betakarítható is volt, hát szépen leszedtem a termést😊

az enyémnél most szép katonás sorban állnak a fák egymás mellett😊)
hiánypótlásként egy-egy kis cseresznye-, körte- és szilvafát is tettem a közelbe, így egy kicsit azért színesebb a világ

jó lett volna, ha tényleg úgy mûködnének a fák, mint a kettesben - de ahhoz kellene az idõjárás is<#wink>

hát...
vannak dolgok, amik nálam nem maradhatnak el, ugyanakkor elég gyakran elõfordul, hogy "leállok" és figyelem, mi jut eszébe a simemnek magától
ami eddig legtöbbször elõfordult, az a "játék a locsolóval" címû mûsor volt😊) - szinte minden eddigi simem imádott játszani

Mike
fillérekbe kerül a boltokban
ellenben pl. cseresznyét én is a kertbõl szedtem le, 3 szem, majd lesz belõle otthon csersznyefasor, kár hogy nem virágoznak már a fák, mint a 2-ben

Mike
nem erre gondoltam, henm hogy szegény simek nem ennyire tervezetten élnek
meg ahogy sikerül, úgy puffan

"hogy tudom összeköltöztetni a két simet anélkül hogy összeházasítanám õket?"
Ha eléggé összehaverkodtak akkor megjelenik az 'ask to move in' opció.
szétnézhetsz a magánházaknál is - legalább egyrõl tudok, ahol van szilvafa, ha éppen beérett, leszedheted

nem - egyszer megtanultam, akkor használom is
miért kellene pl. az egyiptomi Sötét meló küldetésnél újra és újra totózni, hogy melyik négyzet melyik ajtót nyitja-zárja?
tudom, nem sportos...<#wave> - ez van...

Mike
2 giga memória kellene

biliard10
ellöre is bocsi a hulye kérdésért de nekem ilyen gépem van full minimum 1920x1080(monitorom miatt)
Proci:AMD Sempron 3100+
Ram:512MB
videokártya:512MB pixel shader 3.0 as
procit nem tudom cserélni de ram bövvitéas lehhetne de 20-30 FPS es kéne menni a játéknak? mennyi ramot fejleszek a ramomon hogy 20-30 FPS es elmenjen a játék?

Nana,azért ilyet ne irjál! Azért van a fórum hogy segítsünk egymásnak.Ha valamit nem tudsz,akkor kérdezz nyugodtan!

Oh. Köszönöm. 😊 Ennyi eszem nem volt. XD
hát azokat az ereklyéket nehezen, amiket leadtam :S