Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minek nyit valaki topicot, ha nem bírja a hozzászólásokat?
a Sims2 esetén sem volt minden kieg után új topik, most sem lesz, ha a véleményemre vagy kiváncsi
ide meg nyugodtan járhatsz szitkozódni, max majd kitörölllek a francba
hg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
De ez van
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Valami miatt amikor felteszem a download managert akkor frissíteni akarja 6.0-ra de ez után nem indul el. Mit csináljak, mert így fríssíteni sem lehet a játékot.Ha valaki tud segíteni azt kérem válaszoljon.(A játék eredeti.)
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Tud valaki segíteni?
Hogyan tudok már meglévõ városba, ahova már csináltam két simet, és játszottam velük egy ideig, oda még simeket létrehozni?
Ugyanis ha új játékot kezdek, másik városba teszi le az új emberkéket.
Köszi a segítséget!
no de! elutaztam Fr-be, és hopp a kövek újra csak annyt értek mint nyers állapotukban
disznóság! 😞
mert olyan kis válogatósak vagytok😊
mondjuk Kína nekem is tetszik - a rengeteg zöld...csak olyan messze van minden...Egyiptomban is...nekem meg az nem tetszik...csak homok, sivatag, alig valami zöld a víz mellett...nem az én világom
Oda szeret menni
de Fr. nem jön be neki
és az volt vicces hogy nekem sem, erre meg egybõl õ is haza akart menni 😄D
érted?
az enyém a múltkor a nektárfõzõs palitól kapott gyümölcsöt + feladatként, hogy készítsen nektárt - hát nem tudom...valami nagyon jó minõségû gyümölcsöt kaphatott, mert a kettes nektártudományával nagyon finom minõsítésû nektárt tudott csinálni belõle
meg olvastass vele könyvet is a nektárról - nem muszáj mindig Flót üzemeltetni😊
...bár mintha írtál volna valami olyat, hogy kívánságként megjelent a sírban alvás? akkor viszont nem tudom...
- elvileg ez csak szimpla gyümölcsnektár, de hát ki tudja?
nem olyan, mint amikor az egyesben a törpe beleesett az üstbe - az sokkal aranyosabb volt - itt szimplán csak "préseli" a gyümölcsöt (mint a mellékelt ábra mutatja, igen "alaposan")
télleg lehet részegeskedni?
nem biztos, hogy kérek majd belõle...<#rolleyes>#rolleyes>
ennél nem volt gond a színezéssel
a "titkos kifõzde" 😊)
a színezéssel én is elég sokat vacakolok - ráadásul nekem van egy letöltött konyhám, ami nagyon tetszik és nem szeretnék megválni tõle...viszont elég sok bajom van vele, míg végül úgy néz ki, ahogy én szeretném
a sarokban nálam a teteje rendben van, csak az alja nem akar átszínezõdni, s azt sem vettem észre, hogy mosogató, szemétprés zavarna...vagy ami késik, nem múlik?<#confused>#confused>
most meg, a mostani családnál, nem
és mint látható a sarokban is visszavált alapra, átszinezni nem lehet, sõt ha azt a pultot kiszedem a sarokból, akkor sem lehet többé átszinezni, dobhatom ki, és ha veszek egy új olyat mint a többi amikor berakja a sarokba, visszateszi alapszinre 😞
mosogatógépnél dettó
ellenben képzeld Gólya, nálam is fellépett az ami nálad, kénytelen voltam emiatt a konyhának is külön helyiséget csinálni az amerikai konytha helyett - egyszerüen nem jöttem rá, mit tartanak piszkosnak.
Emelett pedig minden konyhai berendezésbõl újat vettem, most el is tûnt a szemét jelzése
A másik furcsaság, hogy ha mosogatógépet teszek a pult alá, visszavált default skinre, sõt a sarkokon is, és nem lehet megváltoztatni, pedig régebbi családnál átszineztem az egészet, itt nem lehet
lemaradtam valamirõl???
eddig ennyirõl tudok: alma, citrom, gránátalma, cseresznye, szilva, pomelo
homályosítsatok fel, kérlek
az enyémnél most szép katonás sorban állnak a fák egymás mellett😊)
hiánypótlásként egy-egy kis cseresznye-, körte- és szilvafát is tettem a közelbe, így egy kicsit azért színesebb a világ
jó lett volna, ha tényleg úgy mûködnének a fák, mint a kettesben - de ahhoz kellene az idõjárás is<#wink>#wink>
vannak dolgok, amik nálam nem maradhatnak el, ugyanakkor elég gyakran elõfordul, hogy "leállok" és figyelem, mi jut eszébe a simemnek magától
ami eddig legtöbbször elõfordult, az a "játék a locsolóval" címû mûsor volt😊) - szinte minden eddigi simem imádott játszani
ellenben pl. cseresznyét én is a kertbõl szedtem le, 3 szem, majd lesz belõle otthon csersznyefasor, kár hogy nem virágoznak már a fák, mint a 2-ben
meg ahogy sikerül, úgy puffan
Ha eléggé összehaverkodtak akkor megjelenik az 'ask to move in' opció.
miért kellene pl. az egyiptomi Sötét meló küldetésnél újra és újra totózni, hogy melyik négyzet melyik ajtót nyitja-zárja?
tudom, nem sportos...<#wave>#wave> - ez van...
Proci:AMD Sempron 3100+
Ram:512MB
videokártya:512MB pixel shader 3.0 as
procit nem tudom cserélni de ram bövvitéas lehhetne de 20-30 FPS es kéne menni a játéknak? mennyi ramot fejleszek a ramomon hogy 20-30 FPS es elmenjen a játék?