44549
-
#14870 resetsim
esetléeg moveobjcets on, és aztán ráközelíteni hogy a textúrák között meg tudd fogni, és akkor kiteheted a liftből
másik megoldás, hogy szerelőt hívsz a lifthez -
#14869 -
#14868 aza baj nemotthon ragadt be hanem a brightmore bárban:S -
#14867 végül is... mit veszíthetünk, ugye. -
#14866 -
#14865 Esetleg menj be a városépítő üzemmódba, és költöztesd ki a simsedet a házból, majd vissza. Hátha akkor megjavul. De az is lehet, hogy máshova kell költöztetned. -
#14864 naja, első 3-as simem aki végre ki is néz valahogy -
#14863 hali mitlehet tenni ha a bárban elromlott a lift és bentmaradt a sim???
nemszivesen lépnék ki mentésnélkül mert házam sincs mentve:S -
Ironman2 #14862 Sokmindent.Passsz -
#14861 és mit javít rajta? -
#14860 Ki kell próbálni. Én nem rég erről a fórumról szedtem le egy sim javító package fájlt, mivel sim-em képén csak zöld kocka volt, és nem tudtam vele interakcióba lépni. Szerintem elég hasznos kis oldal -
Ironman2 #14859 Amugy itt van:
http://www.the-isz.com/nraas/index.php?showforum=10
érdekes oldal.Csak a hibajavitásokkal foglalkozik -
Ironman2 #14858 Erről mit tudtok mondani? Állitólag javitja a mentési könyvtárat
http://www.the-isz.com/nraas/index.php?/topic/1514-the-errortrap-patch-124-version-42-updated-2011-aug-01/page__pid__27827#entry27827 -
#14857 Na, ez a pech. Amúgy mostanában nekem is akadozik a játék, és nemcsak a nagy házaknál. Azt hittem eddig, hogy azért, mert annyi tárgyat töltöttem már le, de most már nem vagyok benne biztos. -
#14856 Erre csak annyit írhatok, hogy remélem kijavítják... Nálam néha a sim-ek mozgása meg meg akad. Érdekes eddig nem volt vele gond, a patch úgy látszik nem javított, hanem rontott a játékon -
Ironman2 #14855 Ja,és most is elkezdett akadozni,szóval nem ez a gond -
#14854 Szerintem úgy értette, hogy az alap sim-ek eléggé nem valósághűek -
#14853 hogy érted, hogy műanyag bábuk? -
#14852 látom, nagyon tetszik neked ez a kölyök. Elmentetted a gyereket magadnak? -
Ironman2 #14851 Kivettem a Mods mappát,és egyenlőre nem akadozik China.Lehet hogy valamelyik package már nem jó? De igy viszont müanyag bábuk lettek,tök ocsmányak.Peggy skineket akarom vissza!!!!!!!!!!!! -
Ironman2 #14850 Ásatás minek van,ha nem tudja kiásni? Pedig régen tök jó cuccok kerültek elő az ásatáskor -
#14849 Az egész játék egy vicc. Sosem lesz tökéletes... Folyton jönnek elő a hibák -
Ironman2 #14848 Szar a Világkörüli,játszhatatlan.Akadozik minden percben jó sokáig.Azt irja egy tag a mysimsen nekem hogy tegyem ujra a játékot.Mondom ujra van rakva frissen.Lehet hogy elb.sztam,mert hagytam hogy frissitse az alapot a többi telepitő lemez? -
#14847 azzal mibaj? -
Ironman2 #14846 http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/416286.page
Hihetetlen mekkora szemét banda van ott a fórumon.Már többen nyavalyognak a WA fagyás miatt,erre kiirják hogy küldjön jelentést a gépéről -
#14845 azt hogy? elővesz egy kézi tülkröt?
a 2-ben mintha még olvastok volna is, a 3-ban ellenben nem látok ilyet -
#14844 Valamiért nem mutatja
-
#14843 Sim-em úgy látszik szereti magát wc-zés közben bámulni:
Ez meg Simtopia, kiépülő félben:
Egyébként 3 család költözött eddig be a városba. Lassan kialakul -
#14842 hm... nálatok is olyan furán szaggat a youtubon? -
#14841 ja és ha az a kérdés, miért ilyen lassú akkor ugye slowmotionviz 7-tel készült
le lehetett volna szedni a feje fölül a zöld bizbaszt is, de nem emlékszem mi a kódja -
#14840 azt bírom, ahogy nekikészül az ugrásnak
azért van amit szépen megcsináltak -
#14839 na még két ugrálós videó, aztán befejeztem az ugrálós témát
-
#14838 Úgy néz ki mint egy barbie baba. :) -
#14837 helyes -
#14836 én már megnyirbáltam, és beraktam néhány házat Elke házai közül. -
#14835 Legújabb simem,a leendő filmsztár :D
-
#14834 De szaggat ez a Bridgeport...sok a fölösleges toronyház,ha meg ledózerolom utánna nem tudom szépen beépíteni...:S -
#14833 majd jön a frissítés frissítése, és talán kijavítják ezt is -
Gné Era #14832 Egyszer volt nekem is olyan,hogy a simem vágya az volt,hogy beszélgessen önmagával. Akkor jót röhögtem rajta,de azóta nekem ilyen nem volt. Én gond nélkül utaztam Kínába,nem akadozott, és amit vettem azt is hazahozta a csaj. -
Gné Era #14831 De jó hogy nem tettem fel a frissítést.